Иран затвори границата с Ирак заради кюрдите

Иран затвори границата си със северен Ирак в отговор на референдума за независимост на Иракски Кюрдистан миналия месец.

Обратно в новината

Коментари - Иран затвори границата с Ирак заради кюрдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе на Иракски Кюрдистан

Глупак, идил може да използва и руско оръжие ама и тях пак Америка ги дава, а доколкото за Ердоган той е най малко 100 пъти по умен от такива като тебе (Ти си само един роб-"Пази боже сляпо да прогледа".

Кюрдистан вече е надминал границите на кюрдската нация, която възкръсна и се прероди , за да надскочи границите на една държава. Сега на кюрдите им предстои най- трудното- да съумеят да работят мирно, за да натрупат богатствата си. Ако са умни ще си помагат без оглед на държавата си.

ционисткото цру няма да мирне докато в близкия изток има мир,сега след провала на подопечните им идил почнаха да ръчкат кюрдите,но всичко рано или късно ще се върне тъпкано на измислената държава израел,и тогава и краварите ще са безсилни пред справедливия гняв на жертвите на ционистките дивотии

ИД се въоръжава и подържа с руско оръжие и експлозиви!САЩ наложиха санкции на банката на Илюмжинов която обслужваше алъш вериша между шайката на Путин и ИД и талибоните в Авганистан! Иранските фанатици и турския глупак както и правителството на Ирак себезпокоят главно от организацията на живот на кюрдите която е доста демократична и плаши аятоласите и путоасадистите както и природно глупавият Ердоган!

А бе помним краварския интруктор дето изпитваше наше оръжие,а и намереното такова в идилци продадено им с любезното съдействие на кравароеврейски фирми,ако ти е кисело гроздето нали знаеш какво пиеш,така че си продължаваш да клечиш за помията на козяк