Лари Флинт дава $10 млн. за компромат на Тръмп

Издателят на американското порносписание "Хъслър" Лари Флинт предложи "до 10 млн. долара" за всеки, който предостави информация, водеща до импийчмънт на Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Лари Флинт дава $10 млн. за компромат на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

противозаконно да възмездяваш финансово задължението на всеки гражданин имащ информация за престъпление, да я предостави на правосъдието? И още да поддикваш свидетел да предоставя данни за престъпление не на правосъдието, а на частно лице, което не е известно какво ще направи с тези данни?

Смятайте колко е вече изтрещяла Америка след като порно списание се занимава със политика.

Тия нещастници демократи/глобалисти и в гроба да легнат пак няма да си простят, че загубиха на президентските избори от Тръмп!!! :))

Ето това е прехваления ви говедарник - или си застрелват президента (8 парчета досега), или го заливат с катран и го овъргалват в перушина. Демокрация.

ох мамо, кого америка си е намерила да защитава моралнитъе ценности...предполагам, че по света падат от смях като четат американските новини.

Ами след като американците се пребориха с корупцията и неправдите по света, сега най-сетне им остана време да изчистят и собствената си къща. Със същия успех ...

бизнесът на лари да не би да е закъсал заради некадърността на тръмп и компания . коя тиква там ще свърши нещо свястно в тоя врейски краварник. няма да го изритат,защото тръмп прави израелски свирки ,а това е най-важното !

Остава сега и Тръмп да предложи някой и друг милион награда за компромат, водещ до арест и осъждане на Лари Флинт!

Този ако беше в БГ щеше да се замисли. Ако обявя, че имам 10 млн. за даване може да ме отвлекат и да искат откуп...Освен това ако съм толкова шумен, Пеевски и Цацаров може да ме фалират и изкупят за стотинки.

...Lari Flint и морал ?!?...плащал 10 милиона за компромат ?!?...американското общество е много болно !!!

Добрутро,Ленче !

Много са го закъсали!:)))) Щом са опрели до тоя генератор на онанизъм да сваля Тръмп!:)))

В САЩ всичко е порнография и компромати.

Боже, издател на порносписание учи на морал в политиката.

И кво? Това е точно по американски. Американците поучават всички на тема човешки права, а самите те правят тайни затвори и законно си изтезават затворниците. И света това го приема за нормално.

Дъртата крава Килари ,не спира да копае. Отрязаха и рогата,но пак не се спира Злото трудно умира. На змията трябва да и се отреже главата,но тая продължава да се гърчи. Използва всеки ръжен за да ръчка но волът рие,рие и на гърба си хвърля. Проклета вещица - тюююю....

Kalin

Щом Лари Флинт ще спасява Америка нещата там яко са за гъ.....за

То е ясно,че не си много умен. Ако и в Русия да бяха убили този на площада, в щатите ще изчезне безследно всеки кандидат за милионите. Тихомълком. Без някой да разбере даже ,че е бил кандидат. Лари е просо червейчето на кукичката. Казах ви- подли са и лукави!

Абсолютно сигурни сме в това което казваш. Изостаналите в развитието си народи, все още използват примитивни похвати, за да задоволят желанието си за мъст и кръв спрямо различните. То и в Африка и в арабските страни все още убиват с камъни, та какво остава за една Русия.

Аз давам 11 милиона за ей-копромат на Путя.

Зимбабвийски долара ли?

Мухъл ти 1 лев нямаш в джоба си, а говориш за милионите.

Псевдодемократите удариха дъното. :-)

всичката измет , криминални отрепки и

Демокрацията за това е силна защото е защитена. В своето историческо развитие тя придобила редица защитни механизми. Дори когато най отгоре на пирамидата противниците на демокрацията поставят свой агент, той може малко да повредничи, но нищо по същество не може да промени. Виждаме поредният, неочакван от никого механизъм насочен срещу агента на Темнейший.

Божеее поредния изтрещял демократ, който пише глупости.Той и Иван Костов не е взел нищо от приватизацията ...............Смешник.

ДОживяхме издатели на порносписания да свалят законно избрани президенти.Бил Клинтън като опъваше стажантки в овалния офис ти къде беше бе, Лари?Или за него може щото те устройваше?Сутеньори-морализатори, ай сиктир!

Тя само му духаше бе! :)

Е да, за такива като бай ви Лари това е елементарна любезност.

10 млн $ за компромат , тоя яко му бръмчи главата. Въобще знае ли значението на думата компронат? Това си е чисто престъпление от където и да го гледаш.

Поредният изпращял дядка с много пари! Като онзи дето дал 100000 лева на измамниците, само че този е над 100 пъти по-тъп

Наборе, в америка не ставаш мултимилионер ако си тъп. Дори да си имал щастието и да ти се изсере пилинцето на рамото, ако си тъп, ще ги пропилееш за нула време.

Това, че съм вуйчо, не значи че съм ти набор ... Това дали си умен, няма нищо общо с богатството. Питай някой, който има банка.

алах е демон а мохамед е кучето измислило религията му.

а няма ли чест и почитания за флинт бе,или само го ближеш

Питай руснаците! Не си губи времето. Вашите президенти те ги назначават и уволняват, диър Лари! Хихихи

малееее голям страх ги тресе. Ама защо? Дядото си е ок... не топ оф дъ топ ама спрямо бабичката Хилъри, Тръмп е в пъти по добър

Някой, който трупа милиарди от човешката слабост към непристойни занимания, дава милиони на всеки, който успее да уличи Тръмп в непристойно занимание. Доста Мефистофелско. Но какво друго да очакваме - светът се е устремил право натам.

Шило

Леле, болни хора.

За Тръмп точно не мога , но за целите ви САЩ мога. Парите ти нещем , само обявявай импийчмънта. Ептен изперкахте господа янки , ептен и оставихте като единствен шанс на човечеството да ви нема.

параноята тресе яко загубените демократи в кравария,скоро не са си убивали президента