Шварценегер към Курц в Австрия: Аста ла виста, ще се видим!

Арнолд Шварценегер пожела на Австрийската народна партия и на нейния лидер Себастиан Курц победа на днешните предсрочни парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Шварценегер към Курц в Австрия: Аста ла виста, ще се видим! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЙ ПОДКРЕПАТА СИ , НЕКА АВСТРИЯ ДА БЪДЕ РУБИКОНЪТ И ЕВРОПА ДА ЗАПОЧНЕ НОВ, АНТИМИГРАНТСКИ И АНТИИСЛЯМСКИ КУРС !

Е нали бащата на шварцен валд е бил на служба в бухенвалд, да не би да подкрепи анелия вурст, а и двамата са родени в родината на вампира с мустачките, няма да се излагат я.

Така като гледам снимката му, се чудя тия зъби дали са си неговите, или са изкуствени? Като малък не може да не е имал кариеси, да са му вадили нерв и т.н. На всички хора се случва. Затова се чудя тия зъби негови ли са или са направени. Коронки,фасети и т.н.

той си е оправил зъбите за разлика от теб дето само се чудиш кой как е със зъбите....

Щом не е завършил НАТФИЗ, никакъв актьор не е.

Дядо Арни не беше ли либерал?Даже губернатор беше на комифорния.Какви народни консервативни партии изведнъж?

Арни е републиканец, а съпругата му беше демократ.

дкми

Тоя е актьор. Това не му е филм - да не се бърка където не му е работата. Не е като да наизустиш малко реплики, и да си безсмъртен.

даже путлерските тролове не намериха кусури на арнолд.

Защо някой трябва да му търси кусури ве чирак тъпоръбест? На тебе в празната ти кратуна само путлеристи ти се въртят! Баута у гурбетчииското животно!мбухахаха

I'll be back!

No!!!!!!!!!!!!!!

един гнусен сърбин Гаврѝло Прѝнцип, подло убива престолонаследника на Австрия при посещението му в Сараево, и с това хвърля Европа в ужаса на две светвни войни, едно невежо балканско лайно предизвиква неописуемата трагедията на поредица поколения просветени европейци, обеснимо е че австрийците ненавиждат навлеците

Гаврило Принсип е маша на руската имперска агресивност.

а ти си маша на джордж сорос

И Първата, и Втората Световни войни са провокирани от рашисткия империализъм с цел завояване Босфора и Дарданелите и свободен изход на топлото Средиземно море.

чиба бе...

Как така в Австрия има само едно гражданство

Прочети първо на страницата на австрийското външно министерство какво пише и тогава задавай въпроси. Факт е, че Арнолд е запазил австрийското гражданство, поисквайки разрешение за това преди да приеме и американското. Бившият Ландесхауптман му е бил пръв приятел и се е погрижил всичко да мине без проблем. Мен друго ми прави впечатление:"в село Тал близо до Грац, столица на провинция Щирия." Как не погледна редакторът поне във Википедията, за да види, че провинция не може да има столица, само държава има столица....

https://link/wiki/%C3%96sterreich Може и има столица всяка провинция

това алпийците хич не си поплюват а направо са клали турците като пилета

Австрийците са селяните на Германия,но всъщност по принцип селянина е по земен и реалист човек,т.е.по истински.Та този селянин е прозрял истината за бъдещето на ЕС.А оная утописка комуниска ги покани бес да мисли какво бъдеще ги очаква европейците ,тота са две изключително различни наций.Напуска ги бес документи ,а сега ги плаши с плюшени играчки.Дано прогледнат повече хора за да не влизат незаконно хора който мислят само как по голям атентат да направят.

+Aвстрия HE E член на HATO !!!

Курц каза че ислямът не е австрийски!!!-сещайте се кое е австрийско....

най изветния австриец си остава човека с мустачките

аъ Тръмптито, пати всички от австрийски произход в панделата и разбомби австрията и германията! и всички ще са ти благодарни! а на здраве , за тебе тръмпито!

цървул свърши нещо полезно, ходи нахрани добитка

И двамата не сте виждали добитък, макар че сте

говя да га`ее, кво смърдиш