4 молдовци загинаха при самолетна катастрофа в Кот д'Ивоар

4 молдовски граждани загинаха и двама бяха ранени, след като транспортен самолет "Антонов" с витлов двигател се разби край Абиджан, главния град на Кот д'Ивоар.

Обратно в новината

Коментари - 4 молдовци загинаха при самолетна катастрофа в Кот д'Ивоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като изчетох всички коментари,за сетен път установих.,че голяма част от българите са доста тъпи и примитивни същества c IQ на средно статистически патриотар тип перата и динко

ДУШИ,двама са РАНЕНИ, а тук се спори за ВИДА на самолета! И всичките тези разбирачи претендират да са "ХРИСТИЯНИ"...Едно БОГ ДА ГИ ПРОСТИ не видях! ДАНО РАНЕНИТЕ ОЦЕЛЕЯТ!

ан че,анчееее,чети бе професоре,гледаи тв! не виздаш ли ,че самолета е с четири двигателя

Какво търсят французи и молдовски легионери в Африка ?

Не могат да карат големи машини, това е! Освен това при големи бури самолета в никакъв случай не трябва да каца а да се издига нагоре, защото приземяването е почти на сто процента фатално, а летенето във въздуха не може да доведе до удари в твърда повърхност, или водна, все същото.

Какви ,,големи,, самолети бе??Ясное напидано...,,витлов двигател,,ЕДИН брой...вЕ.Ч...това е АН-2...т.н....,,КУКУРУЗНИК,,...качеа до 14-16 хохли в ,,пасажерски,, вариант и се произвежда в...УКРАЙНА !

А на остров Тимбукту 4 маймуни от застрашен вид паднаха от палмата и умряха, съжалявам искренно...

......не свършиха ли?

Кое е руско?

Ан 2, 12, 24, Антей, Мрия са украински самолети на КБ "Антонов", бе нещастнико!

държавата се казва "Браг на слоновата кост". това, което е написано е на някакъв цигански (чуждоземен) език. в България говорим на български!!!

тоя цигански език се нарича френски

Же суи циган...

Е, аджак, де! Туземен език на народи с незначително международно присъствие, влияние и привлекателност.

Република Кот д'Ивоар (на френски: République de Côte d'Ivoire; до 1986 г. названието официално се превежда на български като Бряг на слоновата кост...

Така е като се използват стари боклуци от ерата на Совката.

Френски воените наемат частен самолет за антитерористичата акция . Това е може да бъде виц на година.

Под снимката сте написали "Вероятно ОГРОМНИЯТ транспортен самолет" а този модел самолети събира 38 човека или 5,5т.

Тия двигатели са турбо-витлови тъй да знаете. Под витлови се разбира, я бензинови, я дизелови, демек нещо двутактово или четиритактово. А тука са едни перки от край до край по цялата дължина на двигателя. Малко преди перката има редукторна кутия да намали оборотите на перката щото инак ще се разхвърчат лопатките във всички посоки.

Нещо маи си се объркал, това не онзи беларус дето си орете на село и няма бутала, няма и такт...

Сериозно ли си мислите, че зад перката има бутала? Ми не! Има турбина!

мноо си тъп бе баце! в последно време станахте много и хич вече не сте забавни!

Какви турбовитлови двигатели бе?Ясно е написано...,,витлов двигател,,1(един брой).Такъв има само АН-2...звездообразен ДВГ

Самолетът Ан-26, който е показан и на снимката е с два турбовитлови двигателя Антонов-24ВТ. Тъпанар си като "протокола" по-горе. А може и да си той под друго име.

къде е тук важната новина за нас българите, а за останалите по света. Съжалявам за загиналите, но ако си помислим колко хора загиват от автомобилни катастрофи ежедневно.

Важната новина за българите е в съскдната статия , за газта от Сърбия ама нали требе квичене навсякаде.

Тоя АН 26 много як самолет. На Ясер Арафат го свалиха с някакво обстрелване, май беше с гранатомет. Ама оня излезе от прахта и само се изтупа. После ходеше много ядосан в ООН.

случайно ...

Селскостопанско анче-2...пръскали са или отглеждали некоа плантацийка с ку-куруз за мама-лига...

на маймуни ако ще и колело да им дадът пак ще се осакатят,затова на такива им трябва само камшика и на плантацията

Защо измекярските ни медии не съобщават, че самолета е Украински, а ? Ако беше руски, щяха да напишат статия от 20 страници.

щото и те са за плантацията

Е то всеки знае къде е конструкторското бюро Антонов. Все едно някой да ти обяснява, че Space shuttle бил американски или Concorde англо-френски.

Щото ако кликнеш на снимката с десен бутон, в контекстното меню >преглед на изображението> увеличиш снимката с колелцето на мишката+ctrl, ще видиш, че ниско долу на опашката пише Росии.