Туитър даде на Сената на САЩ 201 акаунта, свързани с Русия

Туитър предаде на комисията на американския Сенат, разследваща предполагаемата намеса на Русия в изборите в САЩ имената на 201 акаунта.

Обратно в новината

Коментари - Туитър даде на Сената на САЩ 201 акаунта, свързани с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази глупост откога драсканиците в туитър във фейса са намеса в нечия политика ... извратена работа ... Не им вярвам на американците за този рев че някой им се бъркал в изборите това си е американски патент винаги в цял свят

И задниците си ще дадат. Впрочем, те отдавна са си ги дали - микро, гуги, фАсове и прочие!!!

"Га ядуа кюфтеата (правиха нежни революции в Близкия изток и Украйна с фейсбук, туйтър и подобни) ни риваха. Ся що ривът?

За Протокола : а. Е приятно да види Човек че Сте-в-час, Домакини/Дир.бг (Chapeau!) б. Е хубаво да хвърли Дори Бегъл поглед Човек в Числеността на потребителите на Т ... - И !, сравнявайки я с тази на ФБ, Инстаграм - да Има представа що Е виа/в тях.

Още много има да реват. Проблемът е, че покрай загубата на "демокрадите", загуби и част от финансовите спекуланти и олигархия. Само дриснята сороз загуби 1 милиард хартии, защото беше заложил на победата на баба ви.

Простите руски обитатели на изгнили панелки живуркащи на диета от картофи, цвекло и ТВ'патриотизъм' направо процъфтяват. Колко благородно че си се загрижил за финансите на Сорос..

Аз, да се загрижа за тая противна мумия?? Просто отбелязвам ФАКТ, който и говеждите "журналисти" оповестиха!!

Това е едно изключително нагло действие на ретроградните сили на тоталитаризма в тяхната хибридна война срещу силите на доброто и демокрацията. В своята хибридна война срещу демокрацията и евроатлантическите ценности, които водят човечеството към светлото бъдеще те използват именно инструментите на демокрацията. Когато обаче е необходимо демокрацията да се защити в името на светлото бъдеще демократичните правителства не биха се поколебали да въведат цензура срещу агентите на злото, а най активните от тях да бъдат изолирани от обществото.

Kalin

Смешници но си и показват истинското лице.реално това си е цензура на изброените неща.ББ трябва да приложи същото и у нас като гледам бая хора си позволяват критични бележки по негов адрес;-)))

искам да питам, абе верно ли некво мноооого малко и зло джудже, което си направило 201 акаунта във Фейса, успяло да назначи Президентът на най Великата и Демократична Държава в света, с 300 и кусур милиона население ?

Не джуджето лично, а огромна армия от тролове.. ъхм 'интернет изследователи'. Средствата отделени за нея от руския бюджет са 'държавна тайна', наяве са само мизерните и не-индексирани руски пенсии и заплати, жалките и неоправени пътища, болници и училища. И в крайна сметка - за какво ???

тва не мое да е вярно, щото Русия е фалирала държава, отде пари за тия тролове? и Русия е в 19-век, когато не е имало компютри. Как ще работиш в интернет без компютър ?

Фалирало е само зомбираното и население. За службите и произлезлия от тях олигархичен 'бизнес' средства винаги са се намирали. Включително и за американски компютри.

И какво очакват да прочетат в Туитър. Чистосърдечни признания за фалшифициране на изборите?

С 200 акаунта (един файтон хора) успяхте да изберете президентът на най 330 милионна Америка !

Т.е. РФ гордо признава опита си за намеса във вътрешните работи на САЩ. Е, тогава няма НИКАКВИ основания да мрънка срещу санкциите.

Не бе, мен хич не ми се верва таз работа, 200 акаунта да обърнат изборите на 330 милиона, ама верваме на щатския Сенат и Конгрес !

Социалистите неолиберали пишман демократи от демократическата партия станаха за смях пред целият свят. Нямат един ПР да им каже, че се излагат като кифладжии.

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

Хуморът - НЕ се Оттдава на Всеки...

"Предполагаема намеса"... "Добре осведомен човек, пожелал да запази анонимност."... "Добре осведоменият" не били трябвало да е напълно сигурен, ане да предполага? Жалка картинка!

така предаде ТАСС

а на тръмп акаунта защо не е даден,нали соросите и краварите опищчха света че русия е избрала тръмп,или май пак ще се окаже прочутия краварски лов на вещици

Санкциите срещу кочината ще се ожесточават, докато се постигне контролиран разпад - както на се се сере то им Кремльовският цървул си ги изпроси ...

говедата си изпросиха санкции и 755 говеда вече са безработни.

Хилъри, не разбра ли че ти загуби изборите? За добро или лошо следващите 3.5 години президент на САЩ ще е Тръмп.

Twitter, на ЦРУ, участва в трагикомичния вече спектакъл "Русия е виновна за всичко"! Сега с някакви смешни 200 акаунта, които нищо не доказват - колко са жалки само! Това да нямаш никакви доказателства и да трябва да си ги измисляш хич не е лесно!

тия се връщат в 50 години,когато всичките им хора бяха комунисти,на ционисткото цру това му трябва

виновна е

Човек и до тоалетна ако трябва да иде ще се наложи да пита първо.

Ето, др.Ким пак ги победи- според наши официални източници, той не ака, нито пишка, понеже е божество и, съответно, е напълно свободен от всякакъв американски диктат...