САЩ не издали визи на руски военни за ООН

Кремъл обвини властите в САЩ, че не са издали визи на руски военни за участие в проява в ООН в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - САЩ не издали визи на руски военни за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

И руснаците като им наложат реципрочни мерки и отсега виждам какъв вой ще има по медиите. Тилърсън пак ще търчи да целува ръка в Кремъл.

Това е за секция "вицове" на дира, нали? ОбъркАл си рейса пич. Между другото откакто разкараха руските монголоиди и от Сан Франциско, мераците на последните силно се изпариха.

вече се излагат като злобна комшийка, който замита боклук към чуждите врати. Много се излагат всеки ден и на всяка крачка.

I rusnacite ne triabva da izdavat vizi za amerikanski generali da praviat preskonferencii na ruska teritoria. V rezultat amerikancite shte se naloji da si go meatiat v drugia krachol

iaj mi huja izrode Sankcii

Представям си кои и как са чакали визите за САЩ-е. Всички са били разведчиками, приближьоннъми до таварище Путине. Такива дето са на почит и с привилегии да получат служебно визи за щатите, считайки че онези в щатите щом имат крави, значи сигурно пасат трева. Сега нъц, без визи и с голям рев, визи няма да има. Точь.

не знаеш да пишеш на руски, що се мъчиш, простако неграмотен?

америка маи стана нещо като като украина...в татъв случаи, това, което виждаме, още нищо не е.

пука им на сащ за каквито и да е международни договори и принципи. и докато целия свят не го разбере,ще си правят каквото си искат.

А чий ще го търсят руски военни във ФАЩ с визи, нали се фукаха, че ще пристигнат с "Армати"? Май "Арматите" се оказаха "Бракмати"?

Наистина си Сульо !

Руснаците всеки ги ебе дето ги хване. То не бяха украинци, грузинци и сирийци , сега и САЩ ги изчука. И те само пищят като наебани.

Горкият и тъпия, как Грузия изчукала Русия след като Грузия останала след чукане без АБхазия и Осетия? Как украинци изчукали след като останали без Донбас и Луганска област.И теб ти така ли чукат, че оставаш без гащи? А как сирийци - след ИГ останала с 10 % от сирийска територия, а сирийци запазили държавата си с помоща на руснаци? Ти си клинически идиот изчукан от всички посоки.Поне нещо свястно до измислиш, но главата ти е празна.

Айде спирайте им визите и за България, да се майат, седят тук и тролят за Русив, а да се върнат там не искат и да чуят.

Ще измреш от глад селяндурино.БГ се държи благодарение на руски туристи,които и без това намалели.Индустрията е благополучно почина.Изчисти мозъка си,злобар.Защо БГ на последно място в ЕС? Срамувам се да ти попитам-

Млък бе сибиропитек , пий си боярищника

хленчат за Американски Визи ??? Абе нали шираката и свабодная е най-велика на света, чий ще го дирите при загниващите ЩАТИ ???

Ма то пише бе ...ама що да четеш - те от козяк ти казват.

чул ли си и знаеш ли какво е

Алкохолиците съвсем се самозабравиха. ООН не е организация, в която се събират идиоти единствено с цел да дразнят някого. Като искат руските военни (вероятно пак пияни) да плямпат за американските оръжия заедно с китайци, да си ги поканят в Масква или Новопиздецк!

По-добре е в Зажопинск или в Мухосранск, там "Боярката" струвала само 15 рубли фанфурика!

Много правилно......Какво търсят СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ във ФАШИСТКАТА ДЪРЖАВА (ФАЩ).??????? Този път, ФАШИСТИТЕ РАЗВАЛИХА ЕКСКУРЗИЯТА НА ДРУГАРИТЕ, ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ ДА ВИДЯТ ѝАГНИВАЩИТЕ ЩАТИ.

какви визи, кави мизи, само бои за руснаците.

Pesh0

ами да ги бият , като им стиска .... те с една северна корея се подрискаха дето може и да имали атомни ракети .... Русия щели да бият ... ами да я мятат .... като им стиска

САЩ и Китай не искат руски натрапници да им се мотаят и слухтят,когато решават важни,световни проблеми!Ако мужиците искаха да си говорят с китайците,чий го търсят в щатите,а не се срещат в Кремъл или в Пекин!Явно и китайците ги издухват!

Ти да не си дръпнал очи по-китайски заедно с две последни извинилите като ги изравнил на линия, че започнал да бълнуваш наяве, бе, овца?

Pesh0

знаеш ли какво е ООН ?

Винаги съм си мислил, че централата на ООН е в Русия. А то кво се оказа! Веднага Путин да я премести в Москва или да си създаде собствено ООН - Сирия, Сев. Корея, Венецуела, Иран, Палестина... А предполагам, че и Сърбия ще подаде дупе. :)

Pesh0

винаги е била в русия от както Хрусчов я е преместил , като е ударил с обувка по масата . и всички са се насрали ...

Pesh0

все пак русия не е виновна за чуждите лайна .:)

abasador

не, по масата PeshOo, а по трибуната в ООН, и не всички, а самият Хрусчов се насра, чети (многократно съм гледал видеоматериала за обувката на Хрусчов в ООН) история преди да пишеш простотии. Една сентенция (не мога да се сетя от кого е)... има два вида хора, тези които казват това което знаят и хора дето знаят какво казват..... ха...ха ... ха. Айде лек ден.

САЩ не обичат да се заяждат на дребно и щом не са издали, значи е имало защо.

сами си го избраха тръмп, сега ще им гледаме сеира. никакви визи. това им беше казано, когато съкратиха американския персонал в русия. не им дават неимигрантски визи.

Ами така е. Когато го подкупваха му закараха 10 тира с рубли и понеже той е тъп взе, че си натори имението с тях, помислил ги за горска тор.

Как пък при другите американски президенти всичко вървеше нормално-то ООН,то ЮНЕСКО. Защо просто не излезе пред всички и да каже--пестим пари и това налага тези действия.За Европа тези действия са смешни.

ООН е международна организация, която има екстериториален статут и не се подчинява на САЩ, която няма право да нарежда кого да пусне на мероприятията на ООН кого да не пусне. САЩ започнали да се държат като недоносена и разюздала се изостанала африканска държава предвид нивото на политическа култура и отговорността на световна държава.Тя дискредитира себе си с поведението на световна сцена, продължавайки да нарушава международно право. Що касае Русия, САЩ се лута в истерия, тъй като не може там да донесе с крилати ракети своя демокрация както свикнала да прави винаги и трескавично търси с какво да напакости на Русия.И стига до унизителни начини недостойни на велика държава САЩ като, например, сваляне на символа на Русия - флаг и после не могат да обяснят защо го направили. И на края последната дивотия когато обвинили Русия, че използвала игра с покемони срещу САЩ за да влоши там етническа ситуация. Започнали да се издребняват до карикатурна степен.

Слаб превод. Пишете на майчин език - форумът не е украински.

Е,че Русия води агресивна политика спрямо САЩ,Европа и своите съседи където разпалва и подържа конфликти и сваля пътнически самолети!Без съмнение за неиздаването на визи на руските военни има причина и тя е оповестена в отказа за издаване на визи! Руската пропаганда се опитва да представи поредното унижение и провал като нарушение на САЩ ,но всички знаем,ча Русия е агресор,а политиците и президента и са демагози и лицемери!

Доколкото помня, 5 милиарда долара са "инвестициите" одобрени от сената на ФАЩ за военна подготовка на украински фашисти и организиране на Майдан. Относно пътническия самолет - разследването доказа, че ракета е свалила самолета. Но, няма доказателства кой е изстрелял ракетата. Имаше само разни смешни инсинуации от Пентагона, нито едно доказателство. Иначе, относно разпалването на войни е просто безочливо да обвиняваш Русия, след като ФАЩистите не са спрели да палят държави, да издигат диктатори на власт и да се месят на абсолютно всички държави както могат.

ти, за "всички" ли се имаш, бе?Ако беше вещ човек, или поне информиран... нямаше да плещиш глупотевини, защото ООН е международна организация и Сащ няма право да нарежда кого да пусне на мероприятията на ООН!Аман от продажни соросоиди, които се опитват да прокарат мнението на сащисаните си господари ! Спри да се излагаш!

Ас па нема вече да гледам филми с желина Жоли, да я видим, кво ше праи. И ванчето нема да я гледа, каза ми фчера с пълна сигурнос.

.....агонiята на американската политическа и всякаква импотентност ! ....арогантни,безцеремонни и много jaлки !!!

abasador

предлагам, Кремъл да обяви, че няма да издава визи на американски военни за участие в различните международни прояви на различните международни организации в Москва! Така де, след като Тръмп налага санкции срещу Русия то и великана Путин да налага каквото може срещу САЩ, а не само под юрганчето с Берлускони. Лек ден.

Тръмп за малко неща е прав, но когато е прав, не може да му се отрече. ООН не функционира ефикасно и е задължително да се реформира. Досега всички си го знаеха, но всеки траеше. Е, сега вече някой го изрече на глас.

Това не е причина за нарушаване на международни договори.

хе-хе, когато става въпрос за нарушаване на международни договори, първо трябва да си поговорим за Русия и руските военни.

съжалявам ги военните. Тъкмо са мислели да емиграт вероятно. Сега ще продължат да подгъзуват на Путин.

САЩ загиват

ако вземеш един български учебник от 70-те години на миналия век, ще прочетеш същото - "САЩ загниват, загиват, умират, разпадат се..." Но към момента са по-силни отвсякога. :)

Към момента са толкова слаби, че единствено могат да нарушават международни договори, за да забележи някой, че въобще ги има.

даам- който квот продавал- продавал, кой квот копирал-копирал, който квото крал-крал. настанало е време разделно. ся шсе види кой е жабата и кой-волът...

И като не могат с друго да изпъкнат американците решиха да вземат най-просташкото решение. Това говори само за безпомощност, а не за някаква сила и стабилност..... жалко за Америка, явно много лоши дни чака америка, след като е решила така да се противопоставя на страните, на които не може нищо друго да стори...... да видим до къде ще я докара тази "политика"???

оон е в сащ защото е направено от рузвелт по това време сталин е мислел само как да плячкоса повече земя

и затова ти изпълзя и ни накара да повярваме че стоножка има акъл

Оливър Стоун разказва едни съвсем различни неща в поредицата "Неразказаната истоия на САЩ" Сталин "плячкосва земя" чак след като отрепката чърчил убеждава рузвелт да нарушат договорките, които са направени точно след войната. Казано иначе, Англия и САЩ са напред, защото не си спазват договорките. Обаче, Ото фон Бисмарк им го каза преди бая години: "Не разчитайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия, ще получавате дивиденти завинаги. Руснаците винаги идват за парите си. И когато дойдат, не разчитайте на йезуитските договорености, които сте подписали, които уж защитават действията ви. Те не струват и хартията, на която са написани. Затова, с Русия или играйте честно, или не играйте въобще." Това е един чудесен цитат, който западната пропаганда винаги се опитва да изкриви и да обърне смисъла му.

с помощта на дрогата Оливър Стоун сътвори шедьоври в киното. С помощта на дрогата обаче надали могат да се очакват шедоври в областта на политиката.

Да живее българо-руската дружба ! България - вън от НАТО ! Краварите - зад локвата !

Поредното доказателство, че ООН е проститутка на конци.

Централата трябва да е в Европа,а терористите от ФАЩ и Исрал трябва да бъдат изхвърлени от ООН.

русия да предложи да преместят оон в москва ще е голям смях по-добре в якутия

в сибир

смешни, безсилни и най-вече жалки кравари

казал тъжния, силен и наи-вече велик свинар !....

тъпите дърти руски пърдялници не успяха да доидат на екскурзия до щатите тоя път

когато путин си направи тяхно ООН заедно с ангола и судан тогава ще го пълни с военни кой ги знае колко народ са избили из украйна

Когато богатите си отиват, бедняците измират. Така че, новината определено не е добра.

Американците като чуят за руски военни и се насират от страх.

да го духат руските фуражки

Ела да ми ду ха шшшшшш

Ти нали нямаш руска фуражка - що се впрягаш а, поцелуйко?

жена ти още не е свършила с мен

Аз съм путински трол и се храня с краварско печено !

След като разбих СССР, СЕГА ИДВА РЕД НА ООН, ЮНЕСКО......УКРАЙНА,БЪЛГАРИЯ,ТУРЦИЯ......АБЕ ХАОС ДО КРАЯ НА СВЕТА.

Най - ужасното нещо за един руснак е да му забранят да излиза от Русия

а най ужасното нещо за един украинец е да си купува краварски въглища на 3на цена и да папка майдански шоколад

трябва да се измести от Ню Йорк на Северния полюс, че да е удобно на всички. Положителния ефект ще е огромен. Рязко ще намалеят: 1. Екскурзиантите, които пътуват, ядат и дрънкат тъпотии за сметка на данъкоплатците (руски, български, немски, танзанийски и замундски). 2. Бройката на чиновниците бюрократи и техните писарушки. 3. Сметките за ток, вода, наеми и т.н. За да има справедливост и ред след 5 години ООН трябва да се премести в центъра на Сахара, за да могат бюрократите да усетят глобалното затопляне, а след още 5 години седалището може да се премести в Чернобил, Фукушима или Семипалатинск...

тенценциозно ли пропусна американската пустиня, островите Бикини и още няколко места? за един преател питам...

САЩ не искат да плащат вноските за УЧАСТИЕ В ООН. Вече излязоха от Юнеско. Наложиха по-големи разходи на съюзниците в НАТО И НАМАЛИХА СВОИТЕ. Големи дългове тежат на бюджета, непосилни военни разходи, урагани, пожари, наводнения ... Калифорния е катастрофа и т.н.

САЩ са най-големият платец, а както е казано, който плаща, той поръчва музиката. Иначе всички се правят на "велики сили", но като попиташ Русия и Китай къде са им парите, мълчат като кучешки задници. Нека сега стане ясно с чии пари работят международните институции.

Правителството на САЩ дължи 19,98 трилиона долара. Сумата е умопомрачителна. Никоя друга държава по света дори не се приближава до нея. Към юни 2017 г., за когато са последните данни, Китай притежава американски държавни облигации за 1,15 трлн. долара, а Япония за 1,1 трилиона долара.Спонсор на САЩ е и Русия, която през последната година повиши вложенията си в дълга на САЩ до 102,9 млрд. долара. Това май не го знаеш "специалист"...

ами и аз да имам печатница за парички у дома мога да ти бъда спонсор и да правиш каквото ти кажа.

Абе повтаряте като папагали на всички езици глупавата опорна точка на още по глупавата путинова пропаганда! А знаете ли как е структуриран този дълг?А знаете ли колко е БВП на САЩ?Какъв им е дефицита?Лихвени проценти? А знаете ли,че американски дългови ценни книжа се купуват като топъл ,,ляп" на световните борси?А помните ли как се провали ,,гениалният"глупак Путин през 2016 като се опита да емитира руски ценни снижа на световните борси?А знаете ли,че най новият американски самолетоносач Джералд Форд струва 13 милиарда долара?Значи Русия го е платила многократно със 100-те милиарда които е дала на САЩ!А техните солдати гинат в Сирия и Украина за една пета от заплатата на американски морски пехотинец!И още и още може да се напише за силата на американският долар и ,,силата"на Русия!

Честно да Ви кажа: виждал съм дрогирани американски рейнджъри, както и безпаметно пияни руски солдати. И в двата случая гледката е отвратителна!!!

не може в САЩ само в Сибир

Шило

След като се пречи да се върши работа, ами да се помисли за промяна на седалището. Швейцария е добър вариант- богата държава, доказана демокрация, неутрална. И с мислещи хора.

мислещи = русофили си забравил да уточниш

Шило

От предходната ти реплика на коментара на Добричлията, съдя, че не си от тази категория, така че, за теб е все едно.

швейцарец е русофил? Или нещо ти е мътно в главата или не си си прочел инструктажа както трябва .... И в двата случая си сгазил лука пред шефчетата си. Няма комисионна за този пост! - Така да знаеш!

Швейцария за това неутралната, защото не иска да бъде забъркана в изродски неща.

Шило

Съгласен, това е и в основата на създаването на ООН- да се предотвратяват изродските неща чрез диалог.

Всъщност, Швейцария никога не е била неутрална. Просто сключва сделки под тезгяха на тъмно за да изглежда неутрална на светлото. Ако човешката хитрина и лукавост трябва да се степенува, то тя би изглеждала така: хитрец, евреин, швейцарец. Извода си го направи сам.

Във времето на пазарната икономика нека да поставим критериите и като пазарен принцип. Швейцарската неутралност не е най-силния аргумент за домакин. Просто ООН трябва да си постави критериите за домакин и кандидатите да представят предложенията си.

Шило

Да, добро предложение, Швейцария е само мое мнение, но не е задължително.

Вярно бе, ето решение. Щом се подиграват със съветските другари, ще преместим централата на ООН..Ей ся, колко му е..Т'ва съветофилите са големи откачалки...САЩ имали задължения..Че те и генерали от ИДИЛ могат да поискат да ходят в Ню Йорк..Дали руски терористи или ислямски, все тая. Хората не ги пускат и толкоз

Шило

Тъпо! Не мислиш ли?

Като се замислиш каква роля играе ООН-напълно са неадеквани

Предполагам за това действие на нашите американски съюзници си има причина?!И руската пропаганда ,,срамежливо"я премълчава в духа на просташко-демагогската политика на Путин!Който обвинява американците за войната в Крим и Донбас която Русия води срещу Украина!