Великобритания обвини Иран за кибератака срещу парламента

Великобритания обвинява Иран за кибератака срещу нейния парламент, пише вестник "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Великобритания обвини Иран за кибератака срещу парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британия върви по пътя на Титаник.

Ще търсят химическите оръжия на Саддам.

ФАЩ-Феликобритания-Израел=666!!!

Според Макафи, повечето от атаките, които западната пропаганда преписва на митичните "руски хакери" са дело на ирански и севернокорейски хакери. Просто американците не искат да си признаят, че "диваците" от Иран и Северна Корея им се разхождат из компютрите като у дома си.

"Рускоезичният" Иран, пречи на нормалната работа на британския парламент ! Защо се гаврите с ингилизите ?

лилавите венци на циганите пакита на костоваците не знаят какво говорят вече. толкова са тъпи пакитата мангасарите на лондон.

"..и правителството (на САЩ) му наложи санкции на КГИР, най-елитните ирански военни сили..." ако пренебрегнем граматиката, а само се замислим за "санкциите" срещу КГИР, трябва да предпоожим, че вече на иранците им е забранено да убиват джихадисти от ИД.

Шило

Пуделите на Вашингтон взеха да джавкат.

Еми, иранците отдавна владеят руски бе, кво толкова...

"...най-елитните ирански военни сили." "Елитен" е суперлатив, значи "Най-добър". Суперлативи НЕ СЕ СТЕПЕНУВАТ, това е все-едно да кажеш "най-абсолютния"... Не знам какво правите в тези училища и как изобщо ви наемат на работа...

да повярва на блеъровците , вече никой не им вярва ,както и на сащ !?

Иран не е държава за пример, но в случая нещата са кристално ясни. След като щатите взеха курс към конфронтация с Иран, пуделите от Великобритания се включват в пропагандната кампания, която трябва в крайна сметка да оправдае тази политика. Нищо ново под Слънцето.

Там е работата, че и Сащ лаят по поръчка - от Израел..

великобритания вече няма право да обвинява чрез лъжи ,нали мистър блеър ?

Човечеството се отрекло от хуманизма това е видно и ясно все повече.Но природата не на същото мнение и тя ще поправи нещата.

Каквато и шашма да предприемат, ще бъдат безсилни, както никога досега. Волята, която досега са имали, ще им убягва по свръхчудесен начин. Мостовете, по които ще искат да преминат, ще рухват преди да са дошли. Думите, които изричат, ще се връщат веднага срещу главите им. Скверните им дела ще ги самоосъждат на момента. Ще ги отрови същият греховен плод, с който хилядолетия тровеха човечеството.

Започна се старата и изпитана схема краварите дадоха знак и пуделите им започнаха да джавкат. След някой друг месец облъчването ще достигне до фаза, че войната е неизбежна и "демократите" със сълзи на очи ще запалят поредна чужда черга.

... и илюминатските подлоги от дир-а им помагата да разпространяват тази помия!!!!!!!!!!!!!!!!!

... и мозък май. Ама е очевидно, че пък имаш достъп до интернет - творение на руската инженерна мисъл. Както и лаптопа или телефона, от който драскаш простотии по форумите. Както и мрежовото оборудване, необходимо за пренос на гениалните ти мисли от тъпата ти глава до очите на останалите. Както и системите за разплащане, които се използват, за да си платиш месечната такса за интернет. Както и 99.99% от "нещата", които тъпата ти глава използва всеки ден - всички те са творение на руските гении, а не на тъпите "пудели". Нали?

Поделът на САЩ почна и той да подлайва в унисон с Господарят си.... САЩ и UK са държавите най-големи паразии в Света.

защо пропускаш израел,който не понася цялото човечество,а се изхранва чрез него ?

.Ти пък какво знаеш за държавата Израел? Какъв бизнес има там? Колко са производителни? Колко от високотехнологичните стартъпи идват от Израел? И много други данни, информация, с които не разполагаш преди да изсереш такава простотия в пространството!

Руските хакери са навсякъде. Наскоро вдигнаха цените на краставиците на Женския пазар в София. По интернет!