Французойката Одре Азуле сменя Бокова в ЮНЕСКО

Кандидатката на Франция Одре Азуле беше избрана за следващия генерален директор на ЮНЕСКО на мястото на Ирина Бокова.

Обратно в новината

Коментари - Французойката Одре Азуле сменя Бокова в ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещал съм се с баща и.и се казва азулай.а тя е одри азулай.срамно е да бъркате имената на хората още повече шеф на Юнеско.

Най-после нашата пръдла няма да излага повече България (и на спокойствие ще харчи парите, които мъжът и изпра)

Абе тия модератори от дир-а са пълни кретени - изтрили са цяла група от коментари по същество от вчера, а в същото време са оставили разни сексуални идиотщини и простотии. То и този коментар ще го изтрият разбира се...

Без бокова, за мене , това вече не е организация

Тая ще върне ли американците в Юнеско ,ако даде на тръмпи да я шляка?

Сега и ЮНЕСКО ще подкрепя пълненето на Европа с нещастни мързеливи а раби.Вече разбраха ли и малоумните кой управлява света?

Супер е Одре! Бих я скъсал!

Да, много е яка! Обзалагам се, че се праска страхотно!

всички еврейки са така...

одре азуле е много зле. бокова бе грозна и тъпа, азуле е само тъпа и грозна

Евреите (САЩ и Израел) напускат ЮНЕСКО и същевременно избират еврейка на мястото на Бокова. Е Те на това му се вика еврейски шашарми !

и за чикия не става.

Най-после ! Дъщерята на цигането палач от комунистическо време да отиде в Азербейджан.

Евреите се оттеглят,защото са замислили поредния трик=от трикове живеят векове наред,но си назначават свой човек.Всички тези измислени и на практика пропити от бюрокрация,нефункциониращи институции са създадени и поддържани от евреите за заблуда на населението.

Бокова - пример на българска провалила се социалистка, русолизка и корупшционерка Човек на Бесепе и Путин

,,задавянето,, със ,,суджуци,, води до ,,посиняване,, на ,,чичковитечервенотиквеновчета,,...!!! ,,измислените демократи,,...!!!

У мАсква ли?

Днес Соросоидната зган ще радва , те още мислят че живеят тогава , Мъдрец е казал , че Народ който живее с миналото в злоба , няма бъдеще ! То се вижда който дойде на власт краде българина като за последно , Афери , Афери ! Каквато да е Бокова , в графата на ЮНЕСКО ще пише че българката Елена Бокова е била Генерален Секретар ! Каквото и да пишат купените некъдърници тук , аз ще се гордея че Генерален Секретар на ЮНЕСКО е била Българка от България !

...червената си книжка,нали другарю?

Ирина,бе. Поне името й да знаеше.

Комуноид като боковата докара Юнеско до фалит и до оттегляне на най-големия спонсор на тази организация.....но, какво друго може да се очаква от комуноиди??? Колко прав е бил Борисов, че не я подкрепи за ООН!!!

комуноидите са само антикомуноидите. Особено фалшивите такива! По-тъп ход от тоя на Боко няма и няма и да има - по още едно нещо вече сме първенци.

Браво, най-после добра новина. Добре че махнаха Бокова - комунистическата подлога и некадърница която десетилетия наред паразитираше на синекурни длъжности и излагаше България. Евала на САЩ и Израел че напуснаха тази куха и изпразнена от съдържание структура каквато е ЮНЕСКО.

американски евреин като теб пише тука. Що не идеш да си пишеш в еврейските и американските форуми и не оставиш българските на българите?

Еми, стари богати фамилии бе...кои богати фамилии не са организирани в наследствени кланове?- Нема такива, нема и да има. Навсякъде е така.

,,традицията,, ...продължава...??? ,,..Одре Азуле е родена на 4 август 1972 г. в Ла Сел-Сен-Клу, недалеч от Париж, в еврейско мароканско семейство. ..,,!!!

Виж сега, в Западна Европа да си дъщеря на антифашист е привилегия, това го подчертават в биографията ѝ и когато я предложиха за ООН.

а ти фатал4о си жертва винаги, и засега си само 'опаткан"

Очевидно повече мароканка, отколкото еврейка, щом Израел напуска ЮНЕСКО. Преди време четох някакво нейно изказване или може би на другата мароканка в правителството на Оланд за одобряване на бурките. Изобщо в международните организации предлагат хора, които са паднали от власт в собствените си страни, като протежето на Оланд Одре Азулай.

Социалистите съсипват всичко, до което се докоснат.

Само външния вид на Бокова и тази французойка са толкова фрапиращо различни, както и разликата България-Франция. Заради Бокова Юнеско е пред разпад: САЩ и Израел обявиха оттеглянето си. Неадекватната българка прие Палестина, хули Израел и разсипа организацията. И имаше наглостта да се кандидатира за шеф на ООН.

Французка бесепарка значи, ще е шеф на ЮНЕСКО. ПЕС-овца, от ПЕС-овците!

Комунистите окрадоха и разрушиха всичко в България и продължиха същото в света, бокова в Юнеско, пирински в ЕС, георгиева в Световната Банка. Гнусни червени гниди

Бесепарите! Комунисти няма, а и не е имало!

добре де, що не сте десебейците, нали запада ви обича? или само да му ринете кенефите?

Важното е, че сменя Бокова, не кой точно го прави. Не знам как, но комунистите все още успяват да си проправят път към най-високите постове в света.

Отърваха се от Бокова-типичен агент на Кгб.С брат и са наследници на голяма комунистическа фамилия,но генът им е престъпен.

Юнеско е една ялова и плиткоумна организация на конци, както са и ООН.

За разлика от тебе , аз имам приятели в тези среди за които пишеш лъжи.Майка ми е родена в Берлин с фамилия Хилдебранд(една от първите фамилии там) , а дядо ми е благородник с титли.Но за разлика от България , това не означава много пари , а достойнство.Аз съм богат духовно и това за мен е ценно.Парите са преходни , кръвта не.

писачът за евреите е пропуснал третата група- мизраим. дамата би трябвало да е именно от тази група, която исторически обхваща Северна Африка и Бл. Изток.

Шуробаджанащина, щерката на съветника на ислямски сатрап в развъдник на терористи като Мароко .... Даунгрейд дори и след нашата червена (и тя ново-станала капиталистка) ханъма...

Еврейка сменя комунистка, разлика никаква.САТАНИНСКИ ИЗЧАДИЯ!

Абе детройт що така забрави да споменеш най-страшното зло на земята, творение на еврейте комунистите, или нещо си падаш по тях...така де с каква любов и нежност пишеш за любимият ти вова, кремълкият юдеохазарски изрод!!!

И ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ,ИСТОРИЯТА ПОМНИ,МАКАРЧЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА Я ИЗКРИВИТЕ И СКРИЕТЕ..СВЕТЪТ ТЕПЪРВА ШЕ НАУЧИ САМАТА ИСТИНА КОЛКО ЗЛО Е ДОНЕСЛО ПЛЕМЕТО НА ЕВРЕИТЕ И КОЛКО ЗАГУБИ Е ПОНЕСЪЛ И ПОНАСЯ СВЕТА ЗАРАДИ САТАНИСКО-ЮДЕЙСКАТА ЗЛОБА НА ЕВРЕИТЕ.ЧЕДАТА НА САТАНА ПРЕДПОЛАГАТ,НО БОГ ВИЖДА И ТОЙ ЕДИНСТВЕН РАЗПОЛАГА И ИМА ПОСЛЕДНАТА!!!

пуск по израелям?

Казва се одри азулай

Ех тези евреи , по черни от сатаната , а ние по бели от бог.Как пък веднъж не сме сбъркали ние или сме безгрешни на този свят.А бе накрая ще излезе , че сме македонци .

именно - македонци от израелския град Ар Магедон, описан и в библията като място на последната битка, а в историята е място на изненадваща блиц-криг операция която египтяните извършват срещу евреите

Бокова заедно с Плевнелиев вкараха много Терористи в България за пари .

САМИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ГИ ВКАРА ПО ЗАПОВЕД НА ЕВРЕИТЕ ГЛОБАЛИСТИ,КОИТО ОТДАВНА ЦЕЛЯТ ДА ДОВЪРШАТ БЯЛА ЕВРОПА