Туроператорът Амазон Травел прекратява дейността си

Туроператорът и туристически агент „Амазон Травел“ ЕООД уведоми с писмо Министерството на туризма, че прекратява дейността си.

Обратно в новината

Коментари - Туроператорът Амазон Травел прекратява дейността си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори големият туроператор Спас от Кочериново спря дейността си, какво ни занимавате с някакъв Амазон.

... тамън реших да замина на амазонка... ама не, донке, седи си дома...

е той дори "Александър Николов" фалира, че тези ли няма да фалират ..

Защо дават на тези измамници да отварят фирми това е 3 тета фирма където фалират за няколко години Преди беше Гъливер травел фирмата на Ирена Гришева и СИЛВАНА ВАСИЛЕВА ТОДОРИЕВА

Кой да им дава, бе селски? Ако фирма фалира управителят й няма право да бъде управител на нова фирма за определено от закона време. И трябва да спре да е управител на фирмите, на които вече е управител, освен фалиралата. Какъв ТОЙ те гони? Има си закон и ако управител на фалирало предприятие иска да се регистира като управител на ново такова, няма да може. Тролете като хората, да му ева майката.

Място: София, България Ден и час: Петък, 13.10.17, 16:42 56 годишна служителка на Министерството на Туриз(ъ)ма дръпва за последно от фаса и след като го забучва в саксията, написва на компутъра адреса на Амазон Травел в броусъра. Страница не излиза. Гръмко се тръби резултатът: "Проверка на Министерството на туризма показа, че сайтът на Амазон Травел в момента е нeактивен."

Ти бавен ли си, бе? Как става ли? Плащаш си на туроператор, той плаща на хотелиера. Хотелиерът вече е запориран от банката, от която е теглил кредит, за да си посторои хотела в нивите на баба си. Банката изтегля сумата от сметката на хотелиера. Хотелиерът не може да плати на подизпълнителите си. Eрго да обслужи гостите. Не е сложно, а?

Как може да фалира фирмата ако винаги си е плащала и не е харчела парите на хората предвалително - нали се харчи само печалбата а не целия приход.

Ама ти наистина си ни едно Миме! Няколко шайки състоящи се от лица с известни имена фалираха неколкократно държавата като точеха и преточваха кредити и евросредства, ти на една туристическа агенцийка, дето има няма 1-2 милиона да е потрошила си тръгнала да съчувстваш.

Тия са били сериозни. Цяла година и половина са изкарали на пазара. Дайте им държавна помощ.

Айде още един руски агент в клоаката.Щото санкциите не действали!

В Китай се скъса чувал с ориз. Също е важна новина. Отрази я и ще получиш награда.

Пролях сълза, за което.