Обвиниха учителката за убитото бебе в Горна Оряховица

Районната прокуратура в Горна Оряховица е привлякла като обвиняема 34-годишната учителка Венелина Петкова за убийство, извършено от майка върху рожба.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха учителката за убитото бебе в Горна Оряховица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един месец след като удуши детето си тази Майка беше на родителска среща на най голямото си дете ,трябва да ви кажа че изглеждаше много добре предполагам че за нея живота продължава

Явно тази жена е била напълно отчаяна. Как да гледа 4 деца със учителска заплата. Не е имало, кой да я подкрепи да я успокой. В бг е много сложно и унизително да си оставиш детето на държавата и тя просто е получила някакво умопомрачение и му е посегнала. Трябва в такива случаи да има някаква безплатна психологическа помощ да не се стига до тук.

Но факт, а жената определено е за психиатрията.

КАКВА учителка,бе! Егати тъпото заглавие!

Никой бългАрин,не ще да оставя новородени роби на тази държава! Майките предпочитат да ги убиват,за да не плащат охолният живот на политическата ни сган! Горката женица,каква душевна борба е водила не е истина! Да бъде ,или да не бъде?!

Повторила е жената подвига на Кочо Честименски,който е пррдпочел да заколи,детето си и жена си за да не станат роби на султана!

Странен метод за контрацепция в 21 век. Не искаш дете-убиваш го. Може би все пак е по-добре да взимаш хапчета, или да си сложиш спирала, а има и още няколко хуманни, безвредни и цивилизовани методи. Една учителка и мъжът й би трябвало да знаят това. За да е учителка има поне колеж. Та там се учи анатомичя, физиология и хигиена на детето, за Бога. Но хайде, родило се е детенцето и не го искате, ами дайте го в дом за осиновяване! Други хора биха се грижили за него с любов и старание. И къде е т.н. баща в цялата тая работа?! Той, какво, ни лук ял, ни лук мирисал.

И какво стана сега? Овиниха УЧИТЕЛКАТА... Не беше ли по-правилно да напишвте обвиниха МАЙКАТА? Или дайте да изкараме всички учителки потенциални убийци. Да ви....... на медиите!

Четох в една статия за 10-те страни , където жените са най- онеправдани, но сега мисля че България трябва да е на първо място в класацията. Кой чул , недочул, всеки бърза да напада и обвинява на база репортаж по телевизията, а къде остана презумпцията , невинен до доказване на противното. Вие съд ли сте или како , кой ви дава правото да съдите и кълнете, не знам дали майката е виновна , но в случая тук изроди сте всички които с лека ръка осъждате една майка на три деца.

Такива са между вас, такива много от вас. сте и вие.Опасни откаченяци. Погледнете се. И сега ще ми скочат тия, които се разпознават в тая..

Съдебната система трябва да следва много проста логика... Отнела е има няма 80 години човешки живот, трябва да лежи 80 години минимум.

Ощашкала се е нещо тази нещастна жена. Може, да я е било страх да не остане без работа. Те децата с пари се отглеждат, не на фотосинтеза.

Вие нормалнни ли сте... ти тия дето са харесали... като не иска да го остави за осиновяване...защо е трябвало да го убива... или смърт или доживот за тая ...

Ако си загубил представа, какъв е живота в бг, имаш право.

Никой от нас не харесва и не одобрява стореното от тази жена. Всички сме потресени. Чудим се какво би довело тази нещастница до такова умопомрачение за да стори това.

Коментиращите! Много лесно осъждате и сочите с пръст. И не само, а направо сте готови да я разкъсате. В този случай не става въпрос за тъмнозелени.

Тук етноса няма значение, тази е детеубийца, а за такива няма оправдания! НЕ в днешното време, когато контрацептиви каквито искаш, абортите - легални и достъпни, а в краен случай можеш да подпишеш отказ от родителски права и да му дадеш шанс някое друго семейство да го отгледа! Убийството НЕ се оправдава с нищо!

Хора, защо си мислите, че е по-милостиво към детето да бъде абортирано? Ако знаете, колко жестоки към детето са начините за аборт и каква болка причиняват на бебето в утробата, няма да говорите така наизуст. Абортът е като това убийство - съзнателно умъртвяване на бебето от страна на майката. Само че при абортът има и съучастници от страна на медицински персонал. И в двата случаят изходът за детето е един и същ - умира. Не живеем в някакви безпросветни времена, дето се вика. Ако някой не желае деца винаги може да вземе мерки да не зачене. Контрацепцията не е нито скъпа, нито недостъпна. Щом си заченал - уважавай живота. Роди детето, пък като не можеш да го гледаш, дай го за осиновяване.

:) Ма че как - ей така на доверие ще ти повярвам, нищо, че нервната система на фетуса не е напълно развита чак до 22 седмица, т.е. твърде вероятно е да не изпитва никаква болка. За мисъл и дума не може да става. И според мен абортът трябва да е крайна мярка, защото сигурно има душа, но е далеч по-хуманен от убийство на живородено дете!

Какви са ни законите, след като пратихме в затвора за 28 години акушерката, която без умисъл преби новороденото дете, и което все пак оцеля и е живо, а майката, която с умисъл е удушила собственото си дете, и то не е живо, може да се размине даже с условна. Правосъдие на тълпата ли имаме вече - за който казус се вика по-силно, за него по-високи присъди дават?

Защо не го е дала за осиновяване, като не го иска? Може ли чак такъв изверг да е. Думи нямам.

В България нелегални ли са абортите?? И няма ли достатъчно агенции на осиновяване? Защо не се дава повече гласност на опциите в случай на нежелана бременност? Прекалено много случаи има вече на майки убили новородените си деца. Ако има повече информация или сексуално обучение може би няма да се стига до такива ситуации. Иначе да, това е чиста жестокост. В каквато и безизходица да се е намирала жената - финаносви проблеми, психологически натиск и тн, нищо не я извинява за това да убие нещо толкова невинно и беззащитно.

Това което се случило е безумно, но става още повеч когато е извършено от човек, от който се очаква да преди да обучава, да възпитава деца.

1. За всичко са виновни докторите. 2. Има 3 момчета и не иска четвърто. 3. Не е направила аборт, защото се е надявала за момиче. 4.Можела е да действа разумно, но като е имала предвид, че местните доктори са убийци (обявено от трибуната на Народното събрание) взела нещата в свои ръце.. 5. За всичко са виновни докторите! Ако не бяха убийци щяха на ръце да ги носят и да ги благославят, особено в циганските махали, а родилката отдавна да ги е потърсила за помощ и съвет. 6. Невероятно, но факт - прост, непросветен и наивен народ - слаба държава.

Да родиш и да убиеш със собствените си ръце собствената си плът и кръв, на която току що си дала живот... И после да отидеш в болница да търсиш помощ, за да спасиш собствения си жалък, мизерен живот!? Тази жена е изрод, чудовище! Това не е човешко същество! Ми като не го искаш, роди го и го дай за осиновяване! Толкова семейства плачат за рожба! Ама така - да удушиш беззащитното бебенце, собственото си беззащитно, мъничко, току-що родено детенце?! ... Ужас! Умът ми не го побира! Трябва да и вземат децата и да ги настанят в приемни семейства, а изрода да тикнат да изгние в затвора! Такова чудовище има ли право да живее!?

Д Е Г Р А Д А Ц И Я ! Българите тотално изтрещяха. Тотални скотове а се пишат европейци. И за, чеп за зеле не ставате! ИЗРОДИ

Хайде, хайде, и вие не сте стока.

Като сте толкова родолюбиви, умни, интелигентни и културни за що не останахте в България, която на думи много обичате....., но там едни бълъци да се опитват да оправят нещата......

Аз не съм българин, не схвана ли, тъпако?

Не ми побира мозъка как можеш да го носиш 9 месеца, дори и нежелано и да му посегнеш. Ама как ще погледнеш другите си деца в очите, как ще им обясниш какво си направила, как ще рискуваш всичко, най-вече бъдещето им, психиката им, целият им живот. Бебето било нежелано, а последиците дали са желани. Пази ме Господи, да не изпадам в такова умопомрачение

Щом и даскалици взеха да истрещеват.

Може и баща да го е взел и да го е убил, после да го е прибрал в чантата и в колата. Няма начин да го е возил насам-натам с колата и да не е знаел какво има в тая чанта!!!!!!

До днес има доста патки дето си убиха новородените деца, не помните ли? Една го беше изхвърлила в тоалетната на двора. Друга го беше родила в гората, ръгала с ножица и оставила в локва да се удави и още и още...никоя от тях не беше осъдена да лежи в затвор. Общо взето с примитивните си мозъци нашите съдии мислят, че детето си е на майката и тя може да си прави каквото си иска с него.

Това чудовище в никакъв случай не бива да бъде допускано близо до деца - завинаги лишено от право да упражнява учителската професия. И то ли ще се размине като циганката с убитото бебе и с други две деца - с осем месеца условно? Започва да става едва ли не традиция в "жалостивото" ни кривосъдие.

Това е срам българската жена дори не ми го побира главата как може една майка да удуши това невинно същество иде ми да отида в тая болница и да и покажа как се души е....ти правосъдието три години смехория тази отврат трябва доживотно каторга вързана с окови права на сам сигурен че и на оня свят няма да намери покой

дано не намери покой ни на този, ни на онзи свят, гадина проклета!

Не Ви ли е срам да кълнете така?И как всички скочихте срещу нея?Тя Вашето дете ли удуши?

Не ви ли е срам да питате - тя вашето ли дете удуши. Значи, щом не е моето и вашето, може да го души, така ли? Това човешко ли е, как мислите? Какво заслужава такава твар? Поне да го беше оставила някъде, да го намерят добри хора, а тя го убила. Какво заслужава според вас?

Е, какво като не се е терзала преди това, нали се терзае сега?

Всеки ден нови рекорди на изродщина у бегейско! Поредното зомби се пробудило и се активирало!