Най-големият розов диамант ще бъде предложен на търг

Наситено розов диамант, описан от експерти като най-големия в света, ще бъде предложен на търг през ноември в Женева.

Обратно в новината

Коментари - Най-големият розов диамант ще бъде предложен на търг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИАМАНТИТЕ СТАВАТ ПОПУЛЯРНИ СЛЕД ЕВРЕЙСКИ РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ В ХОЛИВУД ... ПРЕДИ ТОВА 6000 ГОДИНИ ХОРАТА СА НАБЛЯГАЛИ НА ЗЛАТО , ЦВЕТНИ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИИ НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОТ ... НЯМА НИТО ЕДНА НАРОДНА ПРИКАЗКА ПО СВЕТА ЗА ДИАМАНТИ :)) НИ ШЕХЕРЕЗАДА , НИ БЪЛГАРСКИТЕ , НИ АФРИКАНСКИТЕ , НИ ИНДИЙСКИТЕ И Т.Н. :))

На кой му пука бе детенце малко, че на всяко гърне меродийка пускаш. Ба си тъпото келешче дето си.

Диамантите дете малко са единствените камъни които са придобили популярност, не заради красотата си, а заради качествата си. За това и са ги оценили едва тогава. А не щото ти е кеф да плюеш по роднините на Владко Капутин-Шаломов и измислиците ти за Холивуд.

Тя и Аляска на времето е била ценна заради кожите от животните. За това прецакаха американците като им продадоха един куфар лед след като избиха всички ценни животни там.

Да добавим, че пак под еврейско влияние, руснаците са разработили вторите по големина диамантени мини в света - в Сибир. Най-прочутата и стара сибирска мина в момента е затворена. Но не вервам да е за дълго, те си имат ноо от тея. Просто гледах филм за Сибир, и това, което показват, са нечовешки условия на копаене - и понеже е толкова трудно, затова са ги изоставили. В мига, в който некой се сети занови технологии, диаманти пак ше се копает е Сибир - тези сибирски мини са оценени на много повече от южно-африканските. Имат много повече добив, просто копаенето е много по-трудно и ограничено от късото лято в Сибир. Гугълни си и това, а ако искъш, си гугълни и други диамантени находища. Има доста, но далеч не всички са толкова известни като южно-африканските и сибирските.

Винаги си показвал колко си прост и неук, но напоследък надминаваш всички граници:))))

Ще го купя за прашката на синковеца....

Много красив! Ще стои в някой много як сейф ...

Колебая се още ...

а кръвта на тези дето са го изкопали измита ли е от диаманта или за това е розов?

Ще се явя на търг за най голам розов ДОМАТ.

шси го купя-иии, много ми харесва

Боко да го купи с пари на данъкоплатеца и да го подари на Меркел, а тя ще го целуне по двупръстовото челце.