Кола пламна, ударена от влак на прелез, има загинал

Влакът Бургас-София е блъснал кола на жп прелез в междугарието Желю Войвода-Сливен, след което газовата бутилка на колата се е възпламенила. Един е загинал.

Обратно в новината

Коментари - Кола пламна, ударена от влак на прелез, има загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата е била вероятно старо БМВ, а "книжката" е на ... познайте ...?

Вие сякаш се радвате---убит е още един млад българин.Топим се!

В конкретният случай, малоумникът директно получава Награда "Дарвин" -------------- Наградата се дава най-често на хора, които вследствие собствената си глупост са загубили живота си, но също и на живи хора, загубили само репродуктивните си способности. Наградите се присъждат само в случаите, когато лицето само е причинило смъртта или импотентността си, демонстрирайки върховна глупост или недалновидност.

Шапки долу, загубихме още един ценен представител на материала. Ако продължаваме така, току виж се сбъдне най-лошият ни кошмар, да се превърнем в подредена държава.

Продължавайте да се правите на безсмъртни, и наистина ще се стопите, малоумници!

да ама се топим по естествен подбор,кой го е накарал да минава на спусната бариера ?

TIREX

браво тъп булгаристански селтак

Много се радвам за водача на автомобила! Един идиот по-малко.

Този, с влака, що не гледа къде кара?

да беше го заобиколил

Малоумникът, "минал" на спусната бариера ... каквото търсил, това и намерил. Трябва да му се връчи награда "Дарвин" - за това, че е лишил човешкият род от нещастието да споделя за в бъдеще генният му фонд.

Руската газ е вредна за живота,здравето и имуществото на Вас и околните на ВАС!

От българската чалга по-опасно няма. Убива стотици на година.

Само в България го има този абсурд да се чака по 15-20 минути за да мине влака! Виждал съм хора тука да излизат да си правят пикник докато се вдигне бариерата! В нормалните страни бариерата седи спусната 15-20 секунди, не минути! Знам че на някои това ще им се стори като научна фантастика, но не е! Просто в България тези системи са на ниво - средата на миналия век. Не насърчавам тези които заобикалят бариерата, но и не мога да разбера защо никой не изисква тези системи да бъдат осъвременени?! Все пак от тях зависи сигурността и ефективността и на жп и на автомобилния транспорт.

Двадесет минути на никой не са фатални .Фаталното е като някой хвърли топа. Няма връщане назад .Забранено е да се минава при спусната бариера и или задействана сигнализация . какво толкова .Музиката свири климатроника на 22 градуса , кафето в колата .... Ако жената е с мене може и един щастлив край на свирката ....

Само в България го има това при спусната бариера да минават коли и естествено са размазани от влака.

Доколкото знам, влаковете се движат само направо по релси! Та да вземе да прескочи или заобиколи кретена ли, що ли? Хак му е, платил си е гяволъка.

Така става понякога ...който може спира .

Аз си мисля, че такива новини ще се появяват все по-често в медиите - как кола с газова бутилка се е запалила, гръмнала е като бомба, а хората са изгорели живи вътре... И така, докато забранят колите с АГУ.

То е забранено да се преминава пред влак на затворен прелез, но момчето решило да мине и не успяло... Дали с газ уредба или с бензин, или с дизел, или с електрика, iили с колело, или пеша, като те нацели влака е все тая. Нали?! Или нешо бъркам?

България е единствената страна, в която, при спуснати бариери, можеш да чакаш влака 20 минути и той да не мине изобщо. В нормалните страни влаковете минават максимум две минути след спускане на бариерата. Аз днес също бях принуден, след двайсетминутно чакане, да премина на риск. Затова стават подобни издънки, от вроденото ни малоумие. Направете системата за спускане и вдигане на бариерите нормална, а не когато влакът тръгва от Русе, бариерите по цялото трасе до Горна Оряховица да са спуснати.

а ти бил ли си в нормална дарзава

Защо по дяволите са спрели влака и ще извозват хората с друг превоз?

А не се ли сещаш? Ами полиция, съдебна медицина, служби..... нали трябва да установят кой къде е бил, кога, как откъде е нанесен удара........ Нали близките могат да съдят ЖП и Държавата, нали работещият на бариерата подлежи на проверка и на санкции и затвор! Ти добре ли си? Ами след това, нали трябва да дойде кран да вдигне и разчисти! Ами кой и за колко време ще провери имат ли изкривявания релсите! Ами, ако трябва да се поправят? Ти чувстваш ли се част от механизмите на общество, държава, инстанции и част от живота, който живееш не на къра, не в гората, а в общество и в ДЪРЖАВА, ВСЕ ПАК? Щото, може да е всичко, но България е ДЪРЖАВА със закони и механизми, служби, макар и тромави. Ако не ги отчиташ в мозъка си, означава, че си социално-обществен инвалид, без изисквания към Общество, Държава и Държавност!

Е, поне има една позитивна новина в статията. В България все още се движат влакове.

Едно времев СОЦ-а беше по-вредно да се напиеш, отколкото да слушаш ПЪРПЪЛ, а днес е по-вредно да слушаш ЧАЛГА, отколкото да се напиеш. ЧАЛГА - КУЛТУРА! Кво да праиш?! Тежко на родителите! И съболезнования! Жалко за младият живот! Амин! ЧУДНО ми е при всяка такава новина, ЧАЛГАДЖИИТЕ, възпитаващи младите в АГРЕСИЯ, НАХАКАНОСТ, БЕЗСМЪРТНОСТ и ТЪПОТИЯ, не се ли чувстват ВИНОВНИ????? В СЪЩОТО от екрана всяка вечер СЛАВИ ТРИФОНОВ ги възпитаваше десетилетие, две. ПРОСТОТИЯТА Е САМОУБИЙСТВО !

Лауреат за наградите Дарвин. Изисквания: да е загинал от чиста глупост, да не е причинил смърт и на други хора и да не е създал поколение, което да наследи и разпростани глупостта му.

Един идиот по-малко!

идиотите обикновено са, спускащите бариерата поне 15 мин. по-рано? Там работят обикновено още от СОЦ-а едни залюхани, полуинвалидизирани, пенсионери в помощ със заплата, несретници, неудачници..... полу-селяни, полу-пенсионери......полу-инвалиди /нищо против инвалидите,особено поради злополуки и медицински грешки, напротив/, полу-малоумни, полу-....., основно хорица без изисквания /НА СУПЕР НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ/, съответно без ОТГОВОРНОСТИ и задължения, вечер, пиещи ракия, псуващи живота, слушащи чалга, но не слушащи даже новини.

Добре че все още има хора които да спускат бариерите пред безумниците.Мисля че хорицата там са много по-умни от тези които хвърлят по 100,000 лева в столицата ....

Събев?

Нормално. Това си е естествен подбор.

масленозелен без документи.

Добави, че си Fatal Error на родителите си и нещата ще си станат по местата!

Лесно ви е да пишете. От час и половина чакам на Казанлък този влак! Кога ли ще се прибера...

Шофьорът на колата е помислил бариерата за вратичка в бг законите...

d4

идиотите нямат свършване!

поредната тъпа селска пръчка си отиде. бог да го прости. човек каквото сам си направи.....

Влакът е виновен! Трябвало е да отбие вляво и дясно. Хич не струват тия локомотивни машинисти, сигурно и те си купуват книжките...

Ще бъдат ли обещетени пътниците от влаковата композиция

Глупостта и самонадеяността се ширят в такива размери, че вече са животозастрашаващи. Както и да е, жалко за човека, независимо дали е водача или пътник.

Влакът беше ли с пуснати фарове? Защото от властта ни казаха, че като караме на фарове през деня катастрофите ще намалеят.

...защото като чете човек каква глупост си написал и се чуди дали утре няма ТЕБЕ да те блъсне някой влак! :-(((

Ужасяващо тъпо! Не се знае кой е загиналият-водачът или пътник,но постъпката на"водачът" е трагично тъпа,селска,проста и безотговорна.Тарикат.Бабаит.Джигит прост,като цървул. Резултатът-погубен човешки живот. За едните 2-4 минути ли!? На 27 г......

Циганин, бате. Като се напие става по-корав от влака.

На това му викам - ефектно самоубийство.

Изпреварват тези машинисти, без въобще да гледат! Вчера си карам към Перник и онзи с електричката ме натиснал на една броня растояние и ми светка да отбия! Скапана държава!

естествен подбор...

ромлянин подозирам

поредният простак

Идиотите на пътя никока не спят

....и не се свършватувеличават се.

Дарвинови награди...

Диви, диви, диви и така до безкрай.