Командир на ”Ислямска държава” е арестуван в София

Командир на "Ислямска държава" в Сирия е арестуван в София, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Командир на ”Ислямска държава” е арестуван в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо излагане на ДАНС и разбира се бандата на мутрата от ГДБОП! Командир на ИД!!? Какъв командир е тоя въшкар бе, правил в гаража наргилета и фасове. Гледал да оцелее, както и повечето дюнерджии. ДАНС проспиват стратегически важни неща. Няма ги никакви, където трябва. 1000 джамии се нацвъкаха за 25 години - никаква реакция от държавата. Дирекцията по вероизповеданията защо не е взела под свой контрол джамимите, ислямските учебни заведения и всички техни свещеници, защо не ги заплаща и назначава?! Турският шпионаж е бедствие за страната, никой не работи както трябва срещу тях. Гърчулята се ветреят от врмее оно и те както си искат, дерибействат чак у нас, а в Гърция се гаврят с българите по стар техен обичай - никаква реакция насреща, нито реципрочни действия и мерки. Защо ДАНС не излови всички продажни полицаи по границата, а те са десетки, превърнали в страхотен бизнес каналджийството. За контрабандата на горивата да не говорим. Държавата не води политика, всички акцизни производства в страната да се извършват от регистрирани по нашия ТЗ фирми-производители и търговци. Как така Лукойл толкова години няма да плаща 1 стотинка корпоративен данък, като може би укриват чрез офшорната си фирма милиарди всяка година!!?? И т.н.... Няма държава!

Правилно, гърците се веят, турците се веят, сърби също и румънци вероятно. Нашите гащници нищо не правят, гледат да напълнят тумбака. Пак ще страда българският народ? Каквото е останало от него? Ей не наядоха се .

Малка поправка в заглавието- НА следва да се чете В

Ама Доналд Тръмп в България ли е бил ?

Кой ли български президент през 2004 год е дал българско гражданство на сирийски терорист и братушка

Абе казва ли ти някой а и смееш ли да питаш...

Браво бе вие чак сега ли се сетихте как ИДИЛ учи децата ви да пушат в училища, спирки плажове и паркове.

Май не бил командир на ИДИЛ,а обикновен арабски търговец,живеещ от 10 г. в България и май не отчитал нищо на Бопаджиите,та му спретнали едно идилско дело...Ама карай да върви!

Не знам, но от клипа по телевизията се видя само, че е относително млад и ръцете му с белезници трепереха.

Хубаво, пак вдигат голяма пушилка! Ама тоя арабин няма да ви реши проблемите! От вас, прости тикви, се иска да набутате в кауша някой политик, министър, държавен глава... А с тия кокошкарски номера няма да стигнете доникъде!

От прочетеното разбирам, че проблемът в случая не е в ИДИЛ, а в акциза.

Тая ислямска държава ми звучи като толкова голяма измишльотина. Що не я кръстихте Мордор, да плашите и децата?

... и един мармот завива шоколад

Що вярвате на всичко, което се пише? Тоя ни снимка, ни име, нищо...Фалшива новина!

По какви причини има българско гражданство?

Бая простотии са изпонаписали.Кво стана с онзи опасен киберпрестъпник дето го ловят от 8 години?

костовашките педеруги, разкрих ли ви кой цензурира по българските медии? костов, ще отговаряш мангасар тъп, за всичките ви кражби!

кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави.

как се интегрират в европа ,,терористите,,...??? ,,след ,,рязането,, на глави...режиме ,,тютюн,,...,,!!!

някой вярва ли изобщо че командир на идил продава тютюн в софия докато идил са унищожавани от кюрдите в ракка в момента?! за кого го събира това финансиране?!?

Аз вярвам! А ти смотаняка с тъпотиите си можеш само да разсмиваш съфорумците.

Лошо. Подбива бизнеса на Шопара, а той (Булгартабак) както знаем на руснаци свързани с Путин.

костов, командире на ислямска държава и до твоето крадено имение в драгалевци ще стигнем.

Ела да се разберем в Драгалевци!

герберски келеш? Вие обратните винаги сте на първа линия. Но здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Поздрави, доктор Стефанов.

Днес е Петковден и моят рожден ден--пожелавам на всички родени на този ден--здраве и професионални успехи,а и вечерта ще идва бандата на гости.Лека вечер!

Всякакви арабски мутри, бежанци и престъпници, разпознаваеми от обикновените минувачи по расовите им белези се подвизават зад Министерски съвет в целия район на стара София. Борисов и подчинените му гледат сградите и покривите, в които яко се развива проституция, видима и от най-неподозиращия минувач там. Иначе в тези улици, успоредни на жълтите павета, буквално на 100 м от тях, вече къщите опустяват, никой не купува и не строи там, а хората се страхуват да се прибират след смрачаване. Засякох наскоро затваряне на улица, поради полицейска акция, но дотам. Сводничеството и проституцията продължава, и то с малолетни, някои от тях много красиви бели българки. Вероятно не е само това. Сигурно в тези квартири се крият дрога и нарко разпространители, вероятно и фалшиви документи....

Kalin

Нещо цялата тая шумотевица ми се вижда смешна-ако такъв се крие у нас последното нещо с което ще се занимава е контрабанда което го излага на ненужен риск.Затова цялата тая история ми се вижда много шум за нищо.

Sm3hurk0

По по грешка са заключили някой друг.... Човека не си плащал на когото трябва и вече е провъзгласен лидер на терористична групировка...

Изключителна простотия целяща грандоманство, идиотщина пълна.

И какво го правим ? Даваме го на САЩ ? На Русия ? На Турция ? На Сирия ? Или ние го съдим ? Труден казус за ВВС !

по навик - на Турция, преди да се усетят вече сме го дали ..

леле...над 200 коментара- май тва е новината на деня...

Ха хахахахах Хехехехех От одавна не съм се смял така.... Дори и най тъпите читатели на дира , няма да се хранат на тая безподобна глупост.... Били хванала "Главатар" на Идил , щото чепкал тютнец без бандерол в Красна Поляна.... Хе хе хе Тия търтеи , ако Осама Бен Ладен влезе в трето , ще се изпика , ще запали един фас и ще си излезе без да разберат кво става..... А това с документа вече няма да го коментирам...

Тия шмекери имат ли представа какъв е обема на 300-500 кг. тютун....Измислени хора!

Навремето гледаха по 65 пъти " Кръстника" за да станат почтени мутри,сега вече иновират!

Майтапи, образовани бесарабски българи не получават гражданство, в тази държава не идват млади хора да работят но сириец терорист или руснак олигарх няма проблем

"престъпна група за производство и разпространение на тютюн за наргиле. " - човек да се чуди вече да се смее ли, да плаче ли...

Тютюнът е монопол на ДПС. Трябва да им пазим далаверата, нали? Все пак и те са от на'те! Освен това, не са престъпна група, ами движение.

Като знаем че "Ислямска държава" е творение на ЦРУ, по-правилно е да се каже че агент на ЦРУ е бил арестуван в София! Какво е правил в София и какви акции е подготвял е много интересно!

Случва се и мутрите да имат "Фантазия" и как става това - ВИС, СИК, Ипон", ТИМ, Карамански и кви още бяха там "абревиатури" на "скопени мозъчно простаци" сега съкратено и Обобщено им викат ГДБОП и ДАНС - това са хора, които общо взето могат да говорят само с Междуметия и Смислената, Логична човешка Реч им е НАПЪЛНО Непозната.

Ха-ха-ха...По-смислен и изчерпателен коментар за келешите не бях чел скоро. Ти ги насра тотално....

Петък Вечер е удобно време Човек да се посмее и развесели от подобни "милиционерски новини". ------ То и събота вечер е същото - Я си напънете Тиквите и да изфабрикувате и още един ВИЦ, като този...

Не е само петък ами е и 13-ти

Абе, вие, мислители и дедуктивни колоси от БОБ, да ви подхвърля идея- Не мислите ли, че трябва да арестувате Иван Вазов ( та даже и задочно) за разказа Иде ли? Май нещо намирирсва на ИДИЛ там...Не му е била чиста работата...Ха-ха-ха.. Хо-хо-хо... Циркаджии.

Sm3hurk0

А Дядо Йоцо, каде е гледал и защо е блял и не е видял, иде ли една българка по жицата... :))))))

Я, пък колко живота имат тези? Нали Путин застреля всички командири от ИД лично?..ха.ха.ха

Не вярвам на тия мръсни, долнопробни лъжи и фишеци, хвърляни от търтеите от МВР. най-вероятно са арестували някой сириски мангал, свързан с ИДИЛ, но чак пък- командир.. Ха-ха-ха...Палячовци. Тия фитили целят да покажат на обществото, че, видите ли, МВР върши много работа и хваща терористи и престъпници, освен това целта е още една- отклоняване на общественото внимание от тоталната мизерия, беднотия, от ниското заплащане и нищета, от корупцията в държавата, от безхаберите и неграмотността на управлявашите, от технте далавери, машинации и шуробаджанащини, от престъпленията на висши полицаи, или кметове и общински съветници, както и от въпроса за КТБ. Освен това тази псевдо новина цели насаждане на страх, паника, ужас в бедния роб на труда , че в България се разхождат командири на ИДИл и готвят атентати.. Ха-ха-ха...Най-опасните терористи са в Министерски съвет, в народно Събрание, в кметствата, общините, агенции, ведомства, комисии, Прокурватура, митници, полиция, данъчно...Там са кръвопийците и терористите и палачите на българската държава и народ!