Задържаха измамника Спас/Александър в София (обновена)

Спас Василев от Кочериново, измамил десетки в интернет под името Александър Николов, е задържан в София днес.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха измамника Спас/Александър в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напишете в Интернет търсачката: д-р Емил Борисов Трифонов или ДНК тест за бащинство, и ще се насладите на друг роден виртуален измамник. Но този, за разлика от Спас от Кочериново, не го лови нищо-ни закон, си съд, ни прокуратура...

го пуснете с мярка за неотклонение подписка поради чисто минало.

Спас Василев за депутат.

Това одиозно момче успя да преметне умните, красивите, елитните, формиращи мнение либерастчета, и сега ореваха орталъка! Толкова е капацитета на прогресив-толерастчета, за единия евтин билет далавера, ги разбраха всички

Брей, голям рев от измамените шороши и прокурори!

Най после хванаха един действащ ръководител на ОПГ. Сега следва награда за МВР .

Браво на ГДБОП, престъпността у нас спадна значително след ареста на ловкия измамник Спас от Кочериново. От 40 човека измаменни с по 100 евро, това прави към 4,000 евро, сериозно престъпление и то за последните 4 години. Предполагам, че дриймтимовете усвояващи европари даже няма да се обърнат след него на улицата. Важното е, че ГДБОП работи (не само по поръчки на Цветанов). Разбила е престъпната организация на Спас-Александър (това е един човек). Дерзайте чекисти, не остана ненаказано престъпление.

За доста по-голяма измама става дума, само една журналистка разправя, че я е измамил с 13 000 долара.

Що за акъл ... да се мине с толкова пари... Аааа джурналиска - всичко е ясно!

добpе поне, че не сме го избpали за депутат от "Да, Бългаpия"

ама като нищо ще го изберете от бсп или дпс:))))

... или ГЕРБ ...

Той се е набутал сред умните и красивите, защото правилно е усетил, че те са като зомбита там трябва само да използваш правилните фрази и да декламираш правилните възгледи и вече си част от тях, доверяват ти се. Този човек е имал сериозно медийно присъствие в продължение на години без изобщо да съществува, един фиктивен образ.

Случаят е забавен и смешен. Колко прост народ и лапни шарани има на този свят, е, ще му се вържат на тарикатчето, кьоров карти не играе.

За нещастие на този кокошкар, той е ощипал и прокурори, затова с такова ожесточение се втурнаха да го търсят за общо взето една мижава сума. Едва не го обявиха да новия Бен Ладен, смешна робота направо

той е съучастник в престъпленията и трябва да бъден съден с него.

"разкрит като опасен интернет измамник" измамил около 40 човека, предимно негови познати с по един два самолетни билета. Да се чуди човек да се смее ли или да плаче. Журналята като пишат такива глупости не мислят с главите си? И тези 40 глупака как ще докажат, че въобще са му дали някакви кинти? От КТБ разни тарикати свиха 4 милиарда и виновни няма. Добре, че поне прокурорите гепиха този "разкрит като опасен интернет измамник". Сега прокурорите ще похарчат купища пари на данъкоплатеца за да съдят кочеринвския селяк и в крайна сметка той ще осъди държавата в Страсбург да му плати дебело обезщетение.

цялата кочина е престъпна от горе до долу, със все всички деградирали мизерници дето пъплят в нея, факта че въобще съществува е обида към човечеството

Докато има балъци, ще има и тарикати. Откакто свят светува е така. И в какво престъпление ще го обвини прокурора тоз михлюзин? Ще ви отговоря - в никакво. Едни глупаци доброволно му дали парите си. Това дори не е престъпление. Повечето от тях дори не могат да докажат, че са му давали кинти. Преметнал е с дребни кинти дори даскалицата, която го е възпитавала. Ами така го е възпитала.

Виждам, че държавата е започнала безмилостна битка с измамите и най-вече с големите измами за много пари! В тази връзка искам да информирам властите за нова широкомащабна измама за много сериозна сума! Миналата седмица, в понеделник, към 13.30-13.32ч. си купих от кварталната кебапчийница 6/шест/ кебапчета с единична цена 0.80лв., или обща сума от 6х0.80=4.80лв и 6/шест/ филийки бял хляб тип Заводски, на единична цена 0.10лв., или 6х0.10лв=0.60лв., или обща сметка 4.80+0.60=5.40лв.Кебапчетата и филийките ми бяха поставени в книжен плик от непрозрачна кафеникава хартия. След прибирането ми у дома, към 13.36ч., седнах на масата, извадих чиния, нож и вилица, отворих си една бира, закупена предния ден от кварталния супермаркет и извадих съдържанието на книжния плик. При поставянето в чинията на кебапчетата и филийките започнах паралелно с изваждането им от плика да ги броя/ на ум/. Какво беше учудването ми и изненадата ми когато след изваждането на всички кебапчета и филийки, установих, че кебапчетата са наистина 6/шест/ на брой, но броят на филийките беше 5/пет/!!! С други думи бях измамен, окраден и ощетен със сума възлизаща на 0.10лв или както е по-популярно да се казва - 10 стотинки!!! Моля компетентните органи - Главна прокуратура, МВР, ДАНС, Президента на РБ, Председателя на НС и Омбудсмана на републиката да започнат незабавно разследване на тази опасна и широкомащабна измама!

Става дума за ловък измамник, който от години привлича своите жертви с хитрина, приготвяйки изключително вкусни кебапчета, като по този начин отвлича вниманието, особено в обедните часове когато хората са гладни и се възползва от понижената бдителност на гражданите и по този начин се облагодетелства със сериозни суми! Моля за незабавни мерки, ако е необходимо и сигнал до Интерпол, внедряване на агент под прикритие/във вид на гладен майстор-бояджия/ с цел залавянето на този опасен престъпник! Колкото по-бързо заловите и предадете на правосъдието този изверг, толкова по-скоро ще спре ощетяването на обикновените честни граждани! Обръщам внимание, мащабите са гигантски - през въпросната кебапчийница всеки ден минават десетки, а може би стотици нищо не подозиращи наивни и честни граждани! Сами направете сметка, ако от всеки бъде присвоена сума аналогична на тази, с която аз бях измамен / 0.10лв/, умножено по броя на гражданите закупили кебапчета и филийки, за каква колосална сума става дума! Според комшията - пенсиониран учител по математика,с когото споделих за сполетялото ме нещастие, става дума за не по-малко от 10/десет/ лева ЕЖЕДНЕВНО! Съдейки по мащабите на тази измама, смятам, че е много вероятно да става дума за международна престъпна организация, която е разпростряла пипалата си не само у нас, но и в други страни от ЕС, а може би и не само там!!! Моля не губете време! Заловете и накажете този злодей!

Да съберат всички измамени и да им дадат измамника да го биат докато се насере и после да го заставят да си изеде лай ата.

типична балканска голяма тиква, без врат! На тиквата му може и белот да играеш. И дълга брада - символ на алчност.

Спас е селско момче с анцуг и джапанки. С 8-ми клас образование. Но е ГЕНИЙ. Разбира още преди 8г., когато почва схемата, че "дясното и европейско говорене" ще му създаде публика от "умни, красиви", "заможни", "успели в живота" грандомани. Разбира и че са комплексари и тъпанари. И се сприятелява виртуално с "цвета" на "дясното" и проевропейското. Стотици журналисти, политици, бизнесмени, меринджеи, газари от градски десници са му приятелЕ у фейсО. Пише по блогове против Русия и за ЕС. Писал е с години във всички големи медии и сайтове. Говорил авторитетно по бнт и бнр, капитал, дневник, уебкафета. И е жилил простаците за много пари. Агитирал за "да,българия"(смех). Ето това сте соросоидете. Сега няма инда го осъдят, защото нищо не мое се докаже. Иначе са мноо интелигентни успелите в живота, нали.

Пропускаш най-важното - лично Сорос го е обучил за тази дейност! Има сведения, че са делили по равно печалбата, което обяснява и финансовия възход в последните години на противоречивия милиардер!

Поредният ощипан шорош пищи.

TIREX

а няма ли да изритат министъра ? за да не страда?

Абе хора,за пореден път ни правят на идиоти! Занимават ни от седмици с някакъв кокошкар, че даже и главният прокурор се е ангажирал със случая. В същото време навсякъде тече тотален грабеж. Политиците ни, дето се правят на управляващи и опозиция, в съдружие опоскват всичко. Калинките на другаря Борисов са навсякъде, а престъпници като Румен Овчаров ни дават акъл от медиите .

Абсолютно точно казано. Грабят ни с темпо 400 млн на ден, тръгнали с тоя цървул да ни занимават, който завлякъл некви по-тъпи и от пенсиите, които хвърлят пари от балконите. Правителството ни граби, в съдружие с уж опозицията, всичко това - по квоти.

Фалшив цирк! Да им намалят , заплатите , ширитите и фуражките.Да ве я и клоуните!

Ако това е киберпрестъпност,аз трябва да съм поне Айнщайн! Осем години един мульо бачка с лапни шарани, "правоприлагащите" ги мързи ги да бачкат по преписки със известен извършител,вдигна се един шум и да се направят на детективи...Иво-о-о,разкрийте кой уби Фатик,Кюлев,Илия Павлов... чет нямат неразкритите.Тия приказки да ги правите пред булките си!

дребен мошеник, голям праз!:)) той ли гепи милиардите от ктб?

Какви ти простаци направо толко прости хора нямат брой.Телефонни измамници баби хвърлят пари от балкони и то какви други вярват на сельоКойто ги омайва по селски вече е пълно с такива за съжаление те сриват и малкото свестни останали хора

Пррепинателни знаци? А? Че иначе е като поток на мисълта на душевно болен.

Абе много хора почнаха да гледат промоций за самолетни билети -и това не се харесва на големите играчи в този бизнес, та хайде да пуснем една стряскаща новина по медиите та хората да почнат да се страхуват и да плащат по скъпи билети за полети че да има по голяма печалба!

Ми главния секретар на МВРвчера обяви, че журналистите много бързат с ареста, защото още събирали доказателства. А пък то го търсели от 2016 ама никъй не знаел. Той ли е прост или ние, ама нещо не се разбираме !

добре, че е излъгал прокурори, та се е задвижила машината! А няма ли сега да поразследват КОЙ го е прикривал?

Прокурорите , естествено - зради ефтините билети.

ХА, ХА, ХА, АВИОКОМПАНИЯ КАТО ВИЗЕЪР, СИ МАМИ ПО ВСИЧКИ "НАПРАВЛЕНИЯ"- ПРЕДПЛАЩАШ СИ ВСИЧКО, НО ТИ ИЗДАВАТ ЕДНА БОРДНА КАРТА, А ЗА ВРЪЩАНЕТО ТИ БЛОКИРВАТ ЕЛ. ПОЩА И Т.Н. ЗА ДА ДОПЛАТИШ И ТАКА МИЛИОНИ КРАДАТ ОТ ПЪТНИЦИТЕ, НО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ

Kalin

глупости ти и без мейла ти можеш за си разпечаташ картата

Ам такваз ни е Ентелегенцията у Бугарско Тюфлеци и Ахмаци

Такава простотия няма като у нас.И не знам този Спас ли е тарикат голям или хората са хитреци.Те все искат и си мислят че с връзки може всичко.Едно време при соца беше така,да намериш накой за едно нещо,друг за друго,да си уредиш и да измамиш другите,или да ги прередиш.Та така и тези хитреци в случая със Спас са си мислели, че пак с връзки могат да се уридят.Тъпанари

Този жесток криминал от Кучериново трябва да се преследва! Неможе да се оставят така некакви си 20 000 лева за измами! Виж ако се извини, като Христо Бисеров (там няколко милиона бяха, човека се извини и го оправдаха) може да го оправдаят (ама не той все пак няма милиони....).

Такова тръбене одавна не бях виждал ,да виновен е да го арестуват, но 50 процента от новините само с това да ни занимават е прекалено, за кокошка няма прожка а за милиони няма закони.Благодарение на алчноста и бедноста на българина се е възползвало това момче.От отдавна аз вече не гледам телевизия простее ми,да ме занимават с битовизми евтини тъпи серияли и реклами да ми натрапват Не!

Е как разбра като не гледаш телевизия,

Тя телевизията простее наистина, ама с това "проЖка" и ти простееш и си идеалния зрител за простеещата телевизия;)

Много е дребен този измамник. Големите измамници са в НС и в банкя.

Апропо, министъра на икономиката, подаде ли оставка???

Ами от МВР-то този път са прави! Заради малоумието и тъпоумието на няколко човека, трябва да се харчи излишна пара, за да хванат някой дребосък.

Когато го осъдят и когато въстанови парите на измамените, тогава да се похвали прокуратурата.

Задържат дребните рибки. Ако се беше "отчел" щяха да го "издирват" с години и да "не го хванат". Къде са другите - с големите престъпления?

Простият, непросветеният, неграмотният, ограниченият и УПЛАШЕНИЯТ, СТРАХУВАЩИЯТ се човек най-лесно се лъже и манипулира. Като погледне човек какви простаци, мошеници и измамници, дори не особено грамотни и плагиати се зоват преподаватели, доценти и професори, и интелектуалци в България и му става ясно защо голяма част от българите са лесна плячка за измамници, мошеници и крадци, с каквито бъка сред управниците им, политиците, магистратите и службите, особено прокуратурата и главния прокурор и ВСС. Затова една шайка държи властта и се разпорежда вече 45+27 години в България, разигравайки безкрайни пиески, разделена привидно на различни "отбори" и без проблеми прекарва винаги българите (на избори и след тях)!

В друг сайт прочетох, че е заловен в Пловдив. Дао поне едното да е вярно!

lu4ka

Колко трябва да си тъп(а), за да си дадеш в интернет детайлите на дебитната си карта?

Айдаа, почнаха ги измамниците.Цели 40 души измамил,но после се питам защо винаги започват от най дребните?Тия с огромните измами тях кога а...?

Като чета как този сам е импровизирал и измамил толкова много хора толкова дълго време, години наред, и като чета коментарите мисля, че става пределно ясно на всички защо България и българите (в България) са на това дередже и защо е толкова лесно да бъдат мамени, вкл. на всички избори. Вижте го този и си представете пък какви са възможностите не на един човек-единак, А НА ГРУПА много подготвени в ИЗМАМИ, ЛЪЖИ, КРАЖБИ, РЕКЕТ, ШАНТАЖ, НАСИЛИЕ, КОРУПЦИЯ, ПОДКУПИ, ЗАПЛАХИ и ДОРИ УБИЙСТВА (отделите за "мокри поръчки", тоест УБИЙСТВА на ДС и КГБ), които цял живот де факто само това са правили и специализирали, наред с предателството на националните ни интереси и суверенитет - КУКЛОВОДИТЕ на БСП и другите партии-разклонения, и тези от ДС!

само това с "кукловодите" грешиш

А сега си го представете като една огромна организация в една задокеанска страна с най голямата армия в света. Като към всички хубавни горе изброени с главни букви се прибавят ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕВРАТИ, СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ, МАНИПУЛАЦИИ НА МИДИИТЕ и други неща от този род и най-вече войни по цял свят. И всичко това направено с опит трупан векове и наследен и от едни нацистки тайни служби. Представихте ли си го?

И коя е тази задокенаска страна трупала опит с векове? Освен Япония друго не ми идва на ъкъла, ама май нещо хич не се вързва с това което искаш да кажеш..... И защо не си го кажеш направо ами се правиш на умен, който явно не си, щом елементарните хора, като мен не те разбират.....

Най-голямата армия в света е китайската, научи го добре. Което пък хептен няма нищо общо с "тезата" ти и с нацистите.... Абе докога малоумници ще се правят на умни герой? ейййй, то пример от ББ много заразителен, направо ужас

Един сельо преметнал неколко тъпаци с големо самочувствие и пари, дето се правили на тарикати! Да не са малолетни! Аз да питам, е точно такива тариакти като се дуят, че който е беден значи е тъп, те от къде имат пари след като са тъпи!? Значи са ги откраднали! Следователно, селския пич само е въздал справедливост!

деер

Прав си! Само учителите и библиотекарите не е трябвало да закача! Но да повторим думите на Министър Радев - за милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

Учителите с какво са специални? Таман прочетох за случая в Горна Оряховица- поредния изблик на изродщина в бегейско!

Какво е депресия по български?! - Когато вече и чуждото нещастие не ти носи радост Като гледам коментарите - още не сте изпаднали в депресия

Чета коментарите и никак не се учудвам, че България винаги ще е на дъното. Злбни хорица сме, ей. Все да се присмеем на чуждото нещастие като се изкараме умни и красиви. Все се радваме като видим, че на другият му е зле

Ако беше вложил всичкото това време, енергия, убедителност в някакъв легален почтен бизнес, сега наистина можеше да е станал богат човек. Вместо да го гонят и съдят за глупави измами.

И какво излиза - че един обикновен мошеник с вид на олигофрен и малко акъл, не може д абъде заловен от години. Сякаш е мутра с пари и власт

Като има глупаци!