”Пирогов”: Разделянето на сиамските близнаци е невъзможно

Разделянето на сиамските близнаци от Сливен е анатомично невъзможно, фунционално непълноценно и технически неосъществимо. Рискът е необоснован и алогичен.

Обратно в новината

Коментари - ”Пирогов”: Разделянето на сиамските близнаци е невъзможно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето българи и цигани са на акъла на кольо, ти му викаш, че няма мозък, то иска в америка и е готова да убива въпросните доктори с метални пръти и тояги

А кой плаща за всичко това

Ако искате да имат някакъв шанс, карайте децата в САЩ. Знахарите от Пирогов не могат да диагностицират дори мигрена, що оставало да правят сложни операции.

Едното бебе няма мозък и бели дробове. За съжаление нито тука нито в щатите могат да създават органи. Как смяташ че там има шанс да му помогнат?

Разделянето може да се случи с благоприятен изход само за единия. Едно време по новините приказваха за пълнолетни сиамски близнаци, които са дали съгласие и при тях е имало шансове, но май не успешно беше или бъркам. Съдба.

А парите за американския експеримент, ти ли ще ги даваш? Ти ли ще ги водиш в това състояние в Америка за "правилна диагностика"?

коло ти п'утка ли си или най-обикновен п'едераст?

само путин може да ги раздели!

Че то при мангалите има ли строго диференцирани роднински връзки. Там всеки в всяка се чука и всъщност не се зане кой от кого е създаден, поради това роднинските връзки не могат строго да се определят. Те са изобщо едно племе на дочовешки стадий на развитие, съществуващо хаотично, разбъркано, без елементарни санитарни, морални, хигиенни и сексуални навици. Какво искате да създадат 14 г. побуживотни, които бъркат необходимостта от ходенето по малка нужда с желанието за съзнателно продължение на рода.

Два сигана по-малко. След 15г. 10 по-малко. След 30 , 50 по-малко. След 50 , 250 по-малйо. Егати икономията.

Защо се говори за кръвосмешение ,като брак при втори братовчеди е разрешен. Появата на тези сиамски близнаци е чиста случайност и няма нищо общо с роднинството шеста степен,

Разбира се , че може да се женят братовчеди, ама рискът си е за тях, не после да реват по тв какви деца имат. Отговорността нека си е тяхна и последствията също!

Е, не бе, въобще роднинството няма общо, дай всички да се заплодим от втори братовчеди, че е разрешено, тъпак! То за женско куче да се заплоди се търси пес от далеко, какво остава за човек...

втори братовчеди-роднини по съребрена линия шеста степен...Обаче-правилно се посочва роднинството, тъй като именно при роднини /втори братовчеди не са толкова далечни по кръв/ се получават малоформации... Да пази Господ-голямо нещастие...

Не е вярно - не е разрешен бракът по права и съребрена линия до трето коляно.

дубъл ромчетета са родени на 22 август 2016г. сега сме 13 октомври 2017г. родилката и братчет и отдавна са направили друго джаве. това дублираното може вече да го бракувате!

Бащата на бебетата намерен ли е, задържан ли е, съден ли е за педофилия и кръвосмешение??? Не, нали? Ами да, виновна е държавата, защото ги оставя да си правят каквото си искат. Но не е виновна държавата, че раждат изроди, които няма как да бъдат спасени, нито е длъжна да дава подробен отчет на банда неграмотни мангали за това.

Държавата в мое и твое лице не е виновна. Лично и персонално отговорни са Борисов, теляците в НС, министрите и другите управляващи, защото не могат и не правят нищо, за да възпитат това племе от невежи получовеци.

Вместо да давате обяснения на неграмотната непълнолетна ромка, спала с братовчед си, вземете и обяснете, че не трябва да си ляга с роднини иначе и другото дете, второто, третото, петото все такива ще са. Вчера редеше три реда сополи по тв, че си искала детето, щото приятелките си си имали деца, тя си нямала...изроди!!!

да се случи не само при кръвосмешение, ранна бременност и други причини, които е безсмислено да се коментират. По-странното, поне за мен е, че тази бременност не е била разчетена както трябва навреме и не е направен аборт. Затова са тези модерни уреди, проследяване на бременност стига да има кой да ги използва. И второто странно нещо е, че чак сега, 1 година след раждането им, се правят тези обстойни изследвания. Отново закъсняли действия.

Да бе - все едно си сигурен, че бременността е проследена! Аз съм убедена, че или не е стъпвала на гинеколог родилката или е отказала аборт! Това няма как да не го види и то всеки редови гинеколог, не е някаква дребна аномалия, която да се види чак след раждането! Иначе със сигурност голямата част от уврежданията са били ясни и досега, тези нови обстойни експертизи се правят задължително преди евентуалното разделяне...В случая само за децата съжалявам...те са дишащ труп :(. "Роднините" до един са за затвора!

Ти виждал ли си циганка на женска консултация...? Щото аз не съм! Отиват направо за раждане,повечето нямат и изследвания... Пари на вятъра,с които можеше да се помогне на болно БЪЛГАРЧЕ !

Изчетох статията. На мен лично ми стана жал за сиамските близнаци разглеждани просто като бебета с тежки увреждания. Държавата е виновна до известна степен заради политиката към циганите. Но да се опитвате да им вмените поне малко акъл да не се чифтосват поне роднини пак няма да стане. Това е все едно да отиде в някоя ферма за кокошки и да се опитате да им налеете акъл в кокошите глави.Не става!

То още в началото беше ясно, че близнаците няма да оживеят щом половината им органи са общи. Проблемът, който е по-важен и неясно защо не се коментира е, че децата са плод на кръвосмешение. Какво направи държавата срещу това престъпление. Да не се окаже, че след година-две ще се появи отново дете-изрод.

15- годишна сливенска сиганка забременяла от брат'чед си. И "изненадващо" аха да им се паднат нормални близнаци. Дето се вика, другарката си действа по лунния календар, не познава обществото и някои научни достижения. Понеже никой се не наема да реже хуманоида, продукт на тази дружба, угрижените родители потърсили фонда за лечение на деца в чужбина, че и до "Пирогоф" стигнали. "Пирогоф" си е академия за сиганите. А от Пирогов като видели, че няма достатъчно крайници толкова са изпаднали в потрес, че си помислили, че военнополевата болница на виетнамската война може само да закърпи до толкова човек и да сглоби нещо от него, но и те не се хващат на такава медицинска революция. При толкова цигански бой, едва ли има лекар, който да се наеме на сюрреалистична медицина и революционно новаторство. А циганите дали ще запомнят, че тази работа с братчеда не е много научна, ще се види при следващия тираж. Като стане на 20 вече няма да помни това раждане.

Оптимист...забременяла на 13, родилна на 14. "Бащата" е "неизвестен". Проследяване на бременността - не разбира се! Всичката рода тръснала децата в дом "Майка и дете". После сума си български лекари, учили с години за заети да се опитат да направят нещо, вместо да помагат на други хора в нужда и като се окаже, че няма какво да бъде направено, вой до небесата, че и със съд заплашват!

Ама в държавата България нямаше ли закон, че малолетни не могат да се женят /или събират на съпружески начала/ и да раждат? А още по-малко това е позволено на хора, които са близки и недотам близки роднини, за да не се раждат деца с малформации. А щом тези тинейджъри от омръзнал ни до смърт етнос с отвратителните си изпълнения от всякакъв род нарушава закона - да си носят сами последствията за "производството+ си. Откъде накъде целият български народ трябва да плаща огромни суми за отглеждането на обречени деца и евентуално страшно скъпо струваща операция за разделянето им? И какви са тези претенции на 12 годишната циганка и нейните родители, не зачитащи мнението на цял консилиум, разгледал този въпрос ? /на консилиума, апропо, също се плаща!!!/

пази боже...как въобще е живо все още това...същество

Добре се грижат за него,затова.

американчетата могат всичко. Най-вече да прибират главозамайващи суми за несъществуващи лечения...

Разделянето на корупцията от управляващият "елит" е анатомично невъзможно, фунционално непълноценно и технически неосъществимо. Рискът е необоснован и алогичен.Превръщането на семейството в администрация и администрацията в семейство е висша форма на местно самоуправление и въвеждането на конкурсното начало ще пречи на семейното щастие.

Ромите са отврат

Малолетни цигане -братовчеди се ебат -нямат здравни осигуровки---раждат изрод---държавата в лицето на НЗОК плаща за да диша изрода 3000лв на ден Ай честито Българи

Мой близък получи инсулт - държаха го в болница 1 седмица и го изписаха с ясното съзнание че без лечение ще почине. На следващия ден сутринта той беше покойник. Когато казах на "докторите", отговора беше - толкова е клиничната пътека.Човекът беше работил цял живот и НИКОГА не беше ползвал болнични , но винаги си е плащал здравните осигуровки, но за него - толкова.За тези, които нямат 1 ден трудов стаж и не са внесли и един лев за осигуровки- всичко!

Кастрация!

Все ще има някой негативист, да изсере едно говно на метеното. Вместо да слагаш негативи, отивай в гетото и ги облагородявай.

Декапитация.

Ало редакторите какво пак ни занимавате с тези нахалн мнал*, не стига , че се таковат на по 12 г и раждат по един билюк деца и им ги гледат за наша сметка в държавните болници, лекуват ги безплатно ...ами трябва и да сме състрадателни към тях и да им плащаме скъпо струващи операциии... Аман от тях!!!! Тази така наречена " майка" с какво е допринесла за това обещество и държава , за да е с такива очаквания. Да се научат, че всичко струва пари и следващия път да не се такова с първия с братовчед!!!

Не бе, втори братовчед. С втори братовчед - може!

Само не можах да разбера защо трябва да занимавате нацията с този случай? Родени са две деца с аномалии, несъвместими с живота. За пръв път ли се случва подобно нещо, та трябва да публикувате цялата им епикриза? Разбирам, ако ги бяха разделили успешно, тогава не само може, но и трябва да се похвалят лекарите пред нацията и пред света. А в случая къде е новината - единият без мозък, другият без бял дроб. Е, и? Ние какво да направим? Защо трябва да стресирате и психясвате младите жени, които искат да станат майки?

Куп български лекари, специалисти от САЩ и какво ли още не за малолетна ромска родилка, на която мястото й е на училищната скамейка. А за многото български дечица с тежки заболявания кога ще се вложат толкова средства, загриженост и адекватно лечение???

Правилните решения: 1. При тази невъзможност за бъдещ живот на децата, най-добре е да се евтаназират. Колкото и жестоко да звучи, това е най-доброто и милостиво решение, ако не може да се спаси поотделно никое от децата; 2. Родителите както и техните родители, да бъдат съдени и вкарани в затвора. Родителите на родителите, защото са отговорни за това какво правят непълнолетните им деца. А родителите, защото след като имат деца, то те не могат да се считат за деца и са отговорни за извършеното от тях престъпление; 3. Да им бъдат отнети родителските права. С голяма веротност искат децата, за да взимат социални помощи. Допълнително: 4. Да се въведат закони включващи принудителна кастрация, които да обхващат и подобни случаи; 5. Да се забрани правото на деца, на лица незъвършили средно образование; 6. Помощите за деца, да са за деца. До родителите да не достига и една стотинка. Примерно да са плащания за детски градини. Хранене и учебни помагала в училища; 7. Родители които пречат на обучението на децата си, да влизат в затвора, като бачкат там. Без бачкане, да им се полага 2 литра вода и 2 филии хляб на ден.

точка 5 как ще я гарантираш? Ще ги скопяваш ли? Ами ако в последствие завършат средно?

Със страх! Не че няма да се случи в началото. Но след като ги хванеш, осъдиш, кастрираш и тикнеш да бачкат в затвора и отнемеш родителските им права, другите ще ги е страх! Освен това такава проверка ще се прави, например когато се дават помощи за деца, ако не се променят по моят начин. Отиват да си вземат парите и вместо това завършват в затвора. Добре е пеиодично да се пускат в техните махали полицаи да оглеждат децата и питат кое на кого е. Може да се прави и безплатно кастриране по желание.

Преди бе забранено да правят секс до 18 години. Сега са май по-толерантни и съдят тези под 14 години. В САЩ един ден да липсва от пълнолетие и се съди за изнасилване. В общи линии някъде на 18 години трябва да са завършат средното образование. Въпрос на закони, а неспазващите се преследват и си носят последиците. Ако по-късно завършат средно образование е вече друг случай и не отменя първият.

Ми "неизвестният" баща защо не е в панделата? Защо аз трябва да плащам за този мангалски урод? Да еба и демокрацията! Arbeit macht frei!

С щилката ще ги разделя за секунди.

това не са сиамски близнаци, ами цигански близнаци.

да и плащат детски като за 1 цигане

Не са Богдан и Янко, а е Богянко!

дали щяха да се родят ,ако бяха с родители от бг етнос ...

goose

Лека корекция. "Решението от консилиума на базата на становищата на водещи консултанти и специалисти в съответните области е ..." трябва да е "Решението от консилиума на базата на становищата на водещи консултанти и специалисти в съответните области в България е ..." просто защото нашите национални консултанти са безкрайно изостанали в развитието си спрямо току-що завършващите студенти в България и нямат нищо общо като развитие и знание със западните си колеги.

goose

p.s. На тези с минусите им пожелавам някой ден да опрат до горепосочените светила, тогава ще разберат колко съм прав.

Плюсът беше грешка! Спри да плюеш по лекарите!

Стига вече с тия ужасии за днес! Психясахте ни съвсем! Разни малолетни мангали Франкенщайновци, държавата ще търси иновации да прави от тях хора. Толкова специалисти и техника на едно място не бях чела никога досега да се събират за ничий живот! Имам чувството, че живеем във филм на ужасите.

с тези измислени цигански драми! Родителите-братовчеди да си платят операцията в САЩ след като толкова настояват за нея! Ние, българите, плащаме предостатъчно, за да могат циганите да паразитират на наш гръб! Така че, хайде спестете ни тази сметка!

правилно, стига сме ги хрантутели тези, а родителите им да отговарят пред закона, защо са го позволили

Мдам, тия тъмнозелените освен да произвеждат нетраен генетичен материал чрез клатене по съребрена линия за друго не стават.

Айде, Дир-а стига ни травмирайте. Що ги мъчите? Кое по християнско ? За съжаление, какво е това, един без бял дроб, друг без мозък, Евтаназия !

За кво, въобще, се занимават?

Бе мамиата ви циганска, плачат за затвор, те скъпоструваща и невъзможна операция искат някой да им плати!Айсиктир бе! няма ли кой да затвори "бащата" за педофилия, че 'майката" ражда на 15 г.??? "Майката също - в ТВУ!Писна ми нашите пари да бъдат разходвани за спасяването на тия животински видове! Оня ден в Германия едно цигане, сега тука от две да правят едно! Айсиктир!Смучат като пиявици наша кръв, мамиата им! И за сапун не стават! На кенеф миришат!

абе разделете децата, поне едното да оцелее, некадърници, не искат да ги пратят в чужбина да ги оперират.

Те лекарите това казват, че разделени няма да може да оцелее нито един от тях, понеже един от тях поотделно му липсва по някой важен орган.

Човече, прочете ли какво пише. Като оставим липсата на важни органи и при двамата, то и двамата са с проблемни мозъци (да го наречем така), не функционират като хората. От тези две нещастни същества, човек няма да стане, най-много нещо вегетиращо. Жалко за душиците, но родителите са за затвора, на 100%, както и техните родители.

Цитат от статията: "14-годишната им майка и бащата са роднини по съребрена линия - втори братовчеди." Ние имаме ли държава???!!! Прокуратурата няма ли да се самосезира, или както там се вика???!!! Или на културните особености на мургавите гласоподаватели всичко е разрешено????!!!! Двойните стандарти предполагат липса на ... абе на всичко, щом някои са по-равни от другите, к'во да пра'йме, а ???!!!

Това, че родителите са втори братовчеди не е пречка за брак! Има "забрана" за брак между лица в родствена връзка до 4-та степен по съребрена линия, т.е. първи братовчеди!!! Не пишете глупости!

Че то всеки пети италианец е женен за втората си брачедка.

Децата се родиха на 22 август 1016 г. в сливенската болница. ---------- Хилядолетните близнаци ... Аман от неграмотност ...