Втори германски офицер идва в МВР

Вътрешното министерство на Германия ще изпрати втори свой представител в българското Министерство на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Втори германски офицер идва в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е и Русия да изпрати офицери !

По-скоро танкове.

При Русия България съществуваше ,нямаше глад, при Германия умирай прав.

Досега какво чакахме - да дойдат германците ли? Добре, де! Германците дойдоха!

..а бе тази с тази фамилiя ...сигурни ли сте ,че е германка ?!?...мисля ,че вапроса ми е много актуален в денешно време !!!

Ма и тая до Цецко е една красавица - направо уплах да те хване! Може пък за това да са я пратили...

вън германските окупатори от балканите! вън австрийските окупатори от балканите! вън европата от балканите! ------- ЕС требе да се разруши! Европата - да се потопи!

айде нема нужда! и преди 70 години така ни пратиха едни офицери, че после едва се оправихме

Каква порода сме, мамка му. Не можем без господар.Нищо чудно да ги настаняват в бившите кабинети на представителите на КГБ.

направо немците да пращат един техен човек за втрешен министър и да командироват тук германски полицейски служители та да гледаме на живо сериала Кобра 11 обади се !

на когото ще бъдат подчинени вътрешните работи на уж независима България. Мамка им хитлеристка

loyola

Четвъртия РАЙХ неще не ни вярва?

Имаме си нов групенфюрер! Обикновено така става - тиква, групенфюрер, национална катастрофка ...

Ако може по няколко съдии и прокурори... а и един премиер може! Благодаря!

германските крави верно били по красиви от немките бе

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше .Само че ще има ли българи след 50години Германско щастие? Как мислиш този път платихме за собственото си унищожение. Изгодна сделка... за Германия (Европа)

Нали именно вие комунягите вкарахте българския народ в демографска криза, от която ще излезе след десетилетия...

Не лъжи Кончита.

Споко бе, не е "германски", а е немски! А и офицер не е...

Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!!

vasil

Не сме с най-висока престъпност,а всичко,което се е родило,умира.Няма богат,няма беден.

Германия дава ви фиктивни пари на кредит, които после, ако не върнете, ви взимат всичко ценно. Това е технологията на узаконения банков грабеж. Не си мислете, че ни канят за добро в еврозоната. Германия Канят ни в еврозоната,за да ни осмучат и кокалите.Вълкът кани овцата.

Германия принуждава Гърция да си продадат пристанища, летища, банки и какво ли още не. Ще кажете, че парите трябва да се връщат. Така е, но нали видяхме как банките създават пари от нищото. Ето така големите държави(Германия) грабят малките(Гърция;България) с помощта на финансовата система.

А кога ще имаме 2-3 и т.н. немски министри, а и един такъв шеф-министър, че малко въздух да вземем? То и без това не остана нищо вече за гепене. Само въздуха.

Това е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни !Правителството като не може да управлява да се маха !Чужди елементи не желая да ни дават съвети !

Германците забравиха, концлагерите на Хитлер и Химлер, забравиха милионите убити и изгорени славяни в името на господството на тяхната арийска раса. Нагли изродени и лицемерни идиоти.

Евросъюз безмилостно ни превърна в неоколониален периферен придатък, от който извличат многократно повече в сравнение с безвъзмездните евросредства, които ни дават!!! Отнеха ни банките, индустриалните предприятия, нахлузиха ни техните хипермаркети, изхвърлиха ни от традиционния наш пазар в Русия, и най-вече примамиха НАЙ-ЦЕННОТО ни ЧОВЕШКИЯТ КАПИТАЛ на България!

vasil

Нали все пищите кой ще ни поразтовари от по-мургавите ни съграждани?Е,щом Индия и Турция не щат,приятелска Германия е насреща.

Четвъртия райх Смъртоносната спирала стопява населението в България Проблемът не е само в това, че гражданите напускат, а защото най-често си тръгват тези, които са най-продуктивни т.е. зрелите млади хора. Остават тези, които са най-малко мобилни неквалифицираните, онези с физически или психически увреждания и възрастните Трудно е да успееш, ако всички си тръгват.

От цвъки ще се научи да краде.

Немците сигурно искат лично да се уверят, че онова, което им говорят българските власти за граничния режим, бежанците, корупцията е вярно и си пращат човек да проверява. Няма да се учудя ако после и холандците си пратят хора да ни проверяват в митниците и летищата и т.н. Сигурно хич не им се вярва, че може правителството да има успехи в тази област на критики. Дано нашите през това време да не се изложат, че хем ще са хранили чужди офицери, хем ще отидат зян усилията на много редови полицаи.

А колко Български офицери има в немското вътрешно министерство ?!!

Двама. Ама работят като келнери в министерския стол.

да не си забрави каската и бронираната жилетка ,че тук е почти като в близкия изток !

Много странно, едностранно, решение! Това е извън обичайната практика! Има някакъв проблем и искат да надянат по яки юзди на България! Това са алабализми , дето твърдят , че е заради председателството, прах в очите на хората, които не са запознати с практиката!

Каква е тази работа? Вместо съветски другар от КГБ,Бойко вика германец. Този път вече СИДЕР АГА и ВЛАШКАТА Ц-КА КРЪВ ЩЕ ПРЕПИКВАТ и КОКАЛИ ЩЕ ДРИСКАТ.

се сдоби с двойник от женски пол.

Тая е офицер колкото Боко е генерал.

по-добре ефрейтор ...с мустачки.

В помощ на изоставащите обекти!

Пиночет ни ТРЯБВА, а не немски офицери.

А се чудите и пищяхте,защо имаше съветски офицери преди! Ето отговора.

НИКОГА не е имало съветски офицери на което и да е ниво.

Тъпунгер къде си виждал съветски офицери в България или си бил в ташаците на баща ти и някой по-тъп от теб го е изплямпал сега ! Само изроди останаха в България !

Аз съм ги виждал, говорил съм с тях, и банкет сме правили ,нямало било!

Още трябва немци и на по- ниски и оперативно ниво

Като ти ТРЯБВАТ немци отиди в Германия. Тук немци не ни трябват, а и да не забравяме, че са троянския кон на ФАЩ.

Сакън, пепел ти на устата! Ще вземат да ни развалят рахатлъка.

Очакваме офицерите на Химлер и Гьобелс, а някой SS - овски офицер няма да е излишно. :)))

Пак за Герб гласувайте и пак такива като този ще харчат от нашите данъци да пътуват по света и да ни "представят". Онзи ден в Брюксел, днес в Берлин.

Калинке, Калинке за германски офицер ли говорим или за немски офицер. Нека бъдем професионалисти все пак и да оставим диалектите на село.

Чрез тази Цецо Ухото ще узаконява подслушването !

Welcomen in Bulgaria!

А някога в МВР не можеше да стъпи чужденец или дори някой и с друго гражданство освен българското. За да се кандидатства мъжете трябвало да са били войници.

Ами да за всяка провинция - по един гаулайтер:)

Все ги редуваме,германци, руснаци,германци,руснаци и т.н.

Втори германски офицер от Вафен СС идва в МВР. Сигурно ще строят концлагери за недоволните от режима на пожарникаря?

Нямаме нужда от подобни лели да ни помагат. Нито е наясно със ситуацията и реалностите в Бг, нито някой ще и обърне внимание. Като дойде редът на Германия да председателства през юли 2020 г. ние ще им пратим ли "експерти"? Нали ще ни се изсмеят?

Не предполагах, че ще видя по-грозен човек от Гуменката. Предполагам, че и на акъл го бие

некож требва да пази боко

Бавачка или гауляйтер ще го раздава?