Адвокат: И Владо Плацентата може да се размине като шведа

Адвокатът на д-р Албена Гагова, която беше пребита преди няколко месеца, заяви, че може обвиненият да се размине само с глоба, както шведа, ритнал камериерка.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: И Владо Плацентата може да се размине като шведа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз Плацента май се ползва със закрила от високо прокурорско или политическо място.

след 24 часа плацентата не става за банка и човекът си е искал законно неговото. Айде стига с глупостите на лекарите. Плацентата е негова и на семейството.

Нито е негова,нито на семейството,каквото няма.Даже жената,родила от него се е отказала от този изрод.

Колко странно,та държавата е АБСУРДИСТАН

Антибългарският антисъд категорично е на страната на престъпниците и насилниците! Проклети да са до края на дните!

Не държава а кочина. Пребиват те за 5000 лв.

Да съдим прибързано говори за нашето житейско неумение да опознаваме живота. Всеки носи отговорност за онова, което действително е причинил. Особеното в случая е опита да не се предаде плацентата на бащата. Другото може да е телесна повреда. На обществото не е известно, че плацентата се търгува и може да се пази с цел извличане на стволови клетки за детето в случай на нужда. В този смисъл бащата е в правото си да я иска и поради нейната уникалност е следвало здравното заведение да вземе под внимание искането му. Трябвало е да се обърне внимание и на майката за това искане и дори тя да не иска, неговото желание е основано на право на собственост. Неговото поведение, колкото и да е парадоксално, не може да получи одобрение за нанесения побой. В същото време здравното заведение дължи плацентата на майката, защото е нейна до толкова, колкото произлиза от нея и негова, доколкото той е бащата, имащ принос за зачеването на плода. Ако търсим справедлив еквивалент, то за бащата би трябвало да се падне 30% от стойността на плацентата, като и това също е спорно, защото майката износва плода 9 месеца. Така, че този човек може да има имуществени права, но следваше да се придържа към нормално поведение подкрепено с аргументи, а не с грубости. Ако лекарката е искала да му присвои с измама или сила плацентата на жена му, ние ще говорим за усложнена ситуация, в която бащата изпитващ физиологичен афект нанася вреди, за които съдът трябва да прецени до колко са хулигански и доколко вследствие от афектираното съзнание. Уместно е една психологична експертиза да посочи дали са налице признаците на физиологичния афект? Иначе на снимката ние виждаме един много странен човек, за който "особен" е само комплимент.

Да не си роднина на Владо Плацентата?

Дрън-дрън, гумени човече. Каквато и да е ситуацията и опита ти за правно тълкуване, тази плацента няма никакво право да упражнява фисическо посегателство, камо ли да нанася удари и в резултат физически и психологически травми на лекарката. НАСИЛИЕТО НЕ МОЖЕ да бъде регламентирано, нито оправдано!

loyola

Супер. Тия двамата се "оправиха". А сега да поразследват малко търговията с органи... или осп., това е тема табу. Всички лекари по презумпция са светци и никаква търговия не може и да бъде намесена.

Та въпроса е дали някой от Цацаратурата ще реши да поработи поне малко или те ако нямат поръчка отгоре нищо не правят?!?

Само дето няма никакви доказателства, че плацентата е ударил лекарката. Другото е свободни съчинения на адвоката.

"... не са разпитани свидетели, които да потвърдят, че д-р Гагова освен със счупен нос е била и в безсъзнание, и с комоцио" Разбира се, че тия "свидетели" ще потвърдят, всичко - нали са от същата "докторска" мафия. Нали я показаха по ТВ-то часове след "побоя" - по нищо не й личеше да е бита, само обясняваше бодро какво се е случило - според нея. Че тоя откачалник не е стока, е пределно ясно, НО и другата страна е от същия сой. С две думи - каквото повикало, такова се обадило.

Ако следваме твоята логика "каквото повикало,такова се обадило" тебе трябва хем да те бият хем да те е#ат.

Мене ако ме осъдят с глоба за 4500 лева хич не ми се струва леко. Отделно лекарката може да си го съди по общ ред за кинти.

И извода е че е най-добре колегите на докторката да съберат пари за глобата,която ще им постанови полицията след като зверски пребият келеша.Тъй като правосъдието ни го няма за нищо.