Белият дом обяви нова стратегия срещу ”агресията” на Иран

САЩ ще се противопоставят на дестабилизиращото влияние на Иран и ще възпират агресията му.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом обяви нова стратегия срещу ”агресията” на Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Примитивното мислене и духовната изостаналост се блокират само с НЕ! Религията им ги държи на нивото в духовното развитие през средните векове.Да си стоят там в отредените им граници от техния аллах и да не си показват носът наеън,Какъв е приносът им в духовната и научна мисъл на човечеството ? Амбсолютно никакъв.

САЩ за да се задържат отгоре им остана само това, да натискат другите надолу. Хората се развиват. Иран имат ядрена програма, нуждаят се от енергия. Ким иска Светът да признае СК за ядрена сила. Русия и Китай летят в Космоса. САЩисаните наричат това агресия. Време е да си подвият опашките и да се подготвят за вторият див Запад защото никой вече не ги бръсне за слива. През 21ви век парите и бизнеса са на Изток. Китай,Индия, Сингапур, Тайланд, Ю. Корея и Япония, Филипини, Русия.....

"Ким иска Светът да признае СК за ядрена сила" КНДР не се интересува дали я признават или не - тя си е ядрена сила с междуконтинентални ракети.В света има само пет държави с такава мощ - Русия, САЩ, Китай, Великобритания и Франция.

НароденСъд 2

...Израел и Индия. :))

ПЪРВИЯ ДОКУМЕНТИРАН РАСИСТ Е СТАРО-ЗАВЕТНИЯ ПАТРИАРХ МОЙСЕЙ = МОЗЕС = МУСА В КОРАНА .... ПЪРВАТА РАСИСТКА ИДЕЯ Е ИДЕЯТА В СТАРИЯ ЗАВЕТ "ЗА ИЗБРАНИЯ ОТ БОГ-БАЩА = АЛЛАХ НАРОД " .... АЗ КАТО ХРИСТИЯНИН ПРИЗНАВАМ САМО НОВИЯ ЗАВЕТ И МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ЗАВЕЩАНИ НИ ОТ ИСУС ХРИСТОС .. А КАТО КОМУНИСТ , ПРИЗНАВАМ ЧЕ СТАРО-ЗАВЕТНИЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАТ БЕЗ БОЙ И РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ :))

Аз

Ъъъъъ... Коя агресия!? Кого е нападнал Иран!?

Дъмпи е като слон в стъкларски магазин за радост на всички тръмпанари и за ужас на мислещата част на човечеството.

Иран са кратунковци които за да изпепелят Израел са готови да понесат ядрени удари!Противопоставят се освен та Израел и на кратунковците от Сауди и другите сунитски мизерници които не искат да излязат от средновековието!При това са съюзници на Путин и Асад в кървавата война срещу Сирийският народ и всячески подържат тероризма в държавите около единствената бяла държава в Близкият Изток!Израел!

Европа е единна в мнението си, че ядрена сделка с Иран трябва да има. Отказът на сАЩ подтиква Европа към взаимодействие с Русия и Китай, против САЩ Външен министър на Германия

Наложи санкции на агресивния режим на Путин и приятелите му който пък в безкрайната си простотия и злоба наложи санкции на собственият си народ!Иран между другото се възползва от падането на санкциите за да си обнови летателният парк с глаждански самолети от ,,Боинг"И ,,Еарбъс" за мноооооого милиарди ,,фалшиви и без златно покритие"американски долари! Наместо да подпре руската икономика и да накупи стари образци американски и немски самолети като Илюшин,Антонов Туполев и други които преди 70 години са се казвали по други начин!

На Щатите цял свят май им са агресивни - то не сдържаха руснаци, корейци, иранци, то не бомбиха югославяни, либийци, иракчани, то не бяхя сирийци и сомалийци, кубинци, венецуелци ............. цял свят. Що така бе. Имаше навремето едно тъпо заядливо копеле в нашия клас - накрая всички заедно му дръпнахме един пердах.

Мислим, дека на Харман кая добре ще дойде един дивизион Пейтриът за сдържане на иранската агресия срещу единството на ЕС и НАТО. А каде Черна може да дислоцират една дивизия от онези новите американски войници - с големите ... калибри и лакираните нокти.

Говедата пак се оляха.

Говедото! Рижото говедо.

"Време е целият свят да се присъедини към нас в настояването правителството на Иран да престане се стреми към смърт и унищожение" - да, не е редно друг освен ФАЩ да носи смърт и унищожение.

Предлагам САЩ да НЕ нападат никого 300 години и ние постоянно да им викаме агресори......За да има равнопоставеност.

Иран са eгaти и агресорите. Спомняме си последната им агресия - как само нападнаха Елада! Ама добре, че ги разбиха край Саламин.

Тръмп, изобщо не ти личи, че си израелска кукла на конци.

Вече всички се убедиха,че единствените терористи в света са САЩ.

САЩ? И за какво? Ще освобождават негрите ли?

Тръмпету се оправи с Чен УН, та сега и с Иран. Кофти е , че и двете са Ядрени Сили. Ще умрът бая Крави

След бакиите, които забъркаха в Сирия сега са тръгнали към Иран ... Чакам с нетърпение титаните на соросидната мисъл да почнат да пускат публикации и коментари за "лошия Иран" и "добрата Саудитска арабия".

САЩ ще реагират на иранската агресия??? ............................................ Объркали сте агресора! По-би подхождало,Иран да отвърне на агресора...

Много ми е интересно, какво ще им направите на Иран.

Ще има нова серия на "Плачещите моряци в ирански затвор".

Ще спрат да им купуват петрола и ще размахват яростно ръце, когото същия го изкупува Китай и Русия.