Обраха Владимир Каролев от Бахамите

Източени са пари от дебитните карти на икономиста Владимир Каролев.

Обратно в новината

Коментари - Обраха Владимир Каролев от Бахамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гмеж от простаци в този форум. Няма дискусия, само помия. Булгарчетата толкова могат.

То и без смс банката щеше да блокира картата на второ теглене. Каролев и Бахамите! Смех! :)

Владо,какво ти правят парите на Бахамите?

Оле-ле, открднали са му ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИ пари.

Болката е голяма,когато се открадне от "почтен"чиляк. Добре са го почнали!Дано скоро го и довършат!

е едно гнусно Либерално говедо,което работи против България и Българите. Всичките ми пари са спечелени от доносничество,плюене и обругаване на милата ни РОДИНА. Такива секременти като това лице са ОПАСНИ за националната сигурност на БЪЛГАРИЯ. Нека господ Бог да го съди.Амин.

Бог дал-Бог взел ха ха хха

Каролчето наистина е куха лейка.Но кухи лейки са и нашите,уж праведни, демократични и какви ли още не възхваляваши себе си телевизии и радио, които са се абонирали за неговите просташки "коментари и препоръки". Радостното е, че всички, сто процента от написаните надолу коментари са разбрали, че този от снимката е един празен дърдорко, мазник, дребен мошеник и манипулатор. Ако тези "наши медии" продължат да го държат на абонамент, ще обявим и тях със същите качества

Това либерално лапацало, което преди две години от екрана ни убеждаваше да не се осигуряваме и да не разчитаме на пенсия,а да си пестим в банките, ако му оберат всичките пари с какво ще живее като остарее още и се скапе?

Тоя измекярин "умре" да се прожектира по медиите. Няма значение с какво.

Два пъти по 200 долара, тоя е голям майтапчия, скъса ми си колана и ми паднаха гащите от смях!

Този е толкова алчен за пари, че е чудно как не е получил инфаркт и не е пукнал. За къв уй е отишъл в Брадъра, ако не за пари?

Бълха го ухапала, това са му парите за семки..

Мъка-а-а-а-а икономическа

Още една баба в клуба на измамените камилчета.

Сега пак ще гледате муцуната на агент Камен по всички сутрешни блокове на тв.

смешни смешки за един смешник...

Експроприация на експроприаторите...

Жалко,трябвало е цялата карта да я източат.Тогава щеше да мълчи като ...,защото вътре има мнооооого, а иначе плещи глупости по разни ТВ,че доходите- 460 лв... са предостатъчни за да живее нормално човек на месец.....

Голям гадняр си.Постави се на неговото място.Дали ще ти е приятно някой да злобее по твой адрес ?

Този, някакъв важен ли е да ни занимавате с него, или сам си търси медийно внимание?

Спокойно! На теб и $2000 да ти свият никой няма да разбере.

Не си държа парите в "RBС", колега.

за овчарската глава по-горе, виден крадец от свитата на Крадлив Дедо Мадридски е МНОГО ВАЖНО да разберем, че са му откраднали парите за 2 обяда на Бахамите, а? И на всичкото отгоре, нашите, откраднати пари !!

loyola

еее, освен, че ще му ги възстановят, това сигурно са му джобните за деня, какво се тръшка. По-добре да си помисли, той колко народ е обрал ... Или поне да обясни в НАП за произхода. А и тая банка, дето я рекламира, нещо май е Канадска?

"Обраха Владимир Каролев от Бахамите" Мен всеки ден ме обират в България! Обира ме работодателя, банката, държавата!

Близо 100 коментара и като гледам болшинството въобще не е наясно с фактите, а те според мен са: - Владо въобще не страда от факта, а просто търси внимание. Защо - виж по-долу. PR, подобно на всяко от излиянията му по фейсбук по няколко пъти на седмица; - RBC - колко от вас си направиха труда да проверят коя е тази банка? RBC = Royal Bank of Canada. Стандартно до 30 дни от транзакцията - обаждаш се и ти възстановяват сумата според Zero Liability policy на банката. - Изкуствена новина на ДИР целяща да си чешете езиците/пръстите и да генерирате посещаемост, че да може ДИР да си оправдават цените за реклама на сайта.

Виждам, че си много просветен, ама явно не знаеш, че Бахамите са офшорна зона и там има банкомати и пос терминали на много големи банки. СлОчаеносТ?

Виж отворко, никъде не твърдя, че след като банката е канадска не може да стане кражба от др. държава! RBC има клонове и в USA, и на Бахамите може би. Но това няма никакво значение относно кражбата. Това което твърдя, е че цялото писание е PR, понеже RBC ще му възстановят всичките откраднати пари НА МОМЕНТА само с едно обаждане по телефона.

Трябваше и Каролев да пострада, за да се вдигне шум. Аз чакам вече почти година инстанциите да си свършат работата! Жалба до банката - 5 месеца и частичен резултата; Жалба до полиция и прокуратура - 2 пъти ходих на разпит и резултат до момента 0000 В края на ноември става 1 година!

Този хитър мошеник участва в грабежа на века- приватизацията на БТК, която лапнаха "царските" хора. Но изглежда не са му подхвърлили достатъчно от окрадените стотици милиони, и горкият пак се напъва да припечели нещичко.

Пълни глупости са това. И на мен ми се е случвало. Написах едно уведомление до банката по съответния член от закона за електронните транзакции и след 48 часа сумата ми беше възстановена. Банката е Уникредит .

Е, той си каза човека, свиха ми САМО 2х200$, смее се, разбира се 400$ за него са жълти стотинки, но за повечето хора в БГ са парите им за цял месец !! BG Политик :(

От такива и други като него дълбаем дъното десетилетия. За това хората не са мотивирани да си плащат данъците. Просто политиците и техните кръгове източват системата...

Да, а в БГ банките самата държава и банките крадат (експроприират) целите ви влогове, но ДС агентите като каролев ви занимават с дреболии. Е, може БГ да ви остави левовата равностойност на 100К евро след като са ви опънали нервите на мах).

Не ползвай думички, които не разбираш - "експроприират" Експроприацията е конфискация на частна собственост (всякаква, не само недвижима) от държавата. Представлява политически оправдано принудително разпределение на частната собственост, национализация.

Да, в КТБ точно е експроприация!

Специално за дебилите тук: Владо Каролев НЕ Е БИЛ на Бахамите. Там са били тези които са теглили пари от картата му за АТМ(банкомат).

Като изключим всичко останало, препоръчвам активиране на услугата СМС на всички, много е удобно и наистина можеш да разбереш, ако ти се случи нещо подобно и да реягираш веднага.

Всички ще реЯгираме. ;-)

Ми да, реЯкция му е майката....:)

Добре де, реАгирам, знам, просто А е до Я на клавиатурата :) случва се :)

къде почиват американските свиркаджии...

тц..този е от руските. На Крадливия Дедо Мадридски от свитата. Който беше повикан в БГ от цялото котило на ДС - Мултигруп,БСП,ДПС и тн!

А той колко години ни обира вече да си развява байрака и по Бахамите

Цяла България "страда" за бедата, която те сполетя, народа много те "обича" и в знак на съпричастност ще си поръсим главите с пепел!

сега банката ще ти ги възстанови

Бедничкия!... Бълха по-сериозно хапе...

че какво съмнително има за да му пращат смс,тоя като голям капиталист би трябвало за закуска да тегли по 400 лева на ден,скрит пиар има тук на банкова услуга

СМС се праща, ако си активирал тази услуга, всеки път при теглене от картата. Тук няма нищо странно и аз получавам СМС, защото си активирах тази услуга. Удобна и полезна е.

Прочетох "Обладаха Владо Каролев на Бахамите".

Амчи то тва си е половин обладаване...

А Пешо Дебила си го премести от единия в другия....

Те пенсионерите ги "точат" по друг начин. Сами мятат парите през балкона :(

Бълха го ухапала.

Обраха Владимир Каролев от Бахамите Това защо трябва да е новина. Обрали български гражданин някъде по света, щото тука не ги обират.

работа,изкара малко от Фермата и хайде на почивкя...ама откъде дошли там отишли тъй де.

Хайде да ви направя едно добро - опитайте пак да прочетете по-внимателно новината.

Поредния пр на някаква банкова услуга, от която банката издател на картата печели около 600%. Естествено, най-добрата реклама е страха, я и с правителство от професионални рекетьори, няма как да е по-различно. Хубавото е, че като един умен и отворен финансист са го обрали от Бахамите. Обикновените хора ги крадат от Гана, Гвиана, Виетнам или Бангладеш (чакайте смс-и от банката като теглят пари от там), ама по-известните явно от по-престижни дестинации - Бахамите, Сейшелите, Карибите. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

балък! SMS-ът идва от България, бе муле нещастно.

при всяко теглене от картата.

Каролев този дето ти почнал паричките не е от фермата, от BIG BROTHER ще е !

някой бай Брадър ще е.

Аз нямам карта, и мисля да не използвам СМС, както ме съветва Каролев. Но се замислям за използването на интернет-а. На теория всичко е идеално, ама на практика....

Е, много важно. И на мен ми крадоха пари от картата. Купували си сандвичи в Сиатъл. Добре, че имаше съвсем малко пари, може би 70 лв. От банката ми се извиниха, май само някакво листче подписах и това беше всичко. След 1 месец парите бяха обратно по сметката ! Банката няма да я кажа, че било забранено, но в този случай бяха на ниво. Иначе за други неща ги критикувам.

Този "специалист по всичко", а иначе мошеник отвсякъде и "добър ден" да каже, пак гледа да преметне някого.

има Господ, Каролев е най-големия привърженик и пропагандатор на премахването на кешовите плащания, що да не му гепат пари от картите!?