Скандал в НС, БСП поиска оставката на Валентин Касабов

Скандал разтресе отново депутатите в НС. Езикът на омразата взриви депутатите. БСП поиска оставката на Валентин Касабов от "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Скандал в НС, БСП поиска оставката на Валентин Касабов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За деформираната психика на българина е виновен единствено монархо-фашисткия режим на Борис 3. По негово време се изгаряха живи хора и за пари се режеха глави на политически противници. По негово време се разстрелваха поети (Вапцаров), за принадлежност към Антихитлеристката коалиция! Сегашна България не е наследник на НРБ, а е наследник на престъпната царщина!

Още ли не сте вдянали? Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма! И баба Ангела ви го каза!

Този касабов какъв е. Турска фамилия. Веднъж беше пиян в бтв. Сега сигурно е бил дрогиран. Нека му простим. Такива са колкото искаш в парламента.

Кутевчето, този де, с големите торби на пияница, който комунягите извадиха от фризера, сега пълзи, лази и търчи, за да му удължат временното пребиваване в парламента. Но факта, че не му влияят противобългарските изказвания на валията показва едно най-важно негово качество-кутевчето няма право да се нарича българин и с това си качество е политически труп.

Не е важно какво говориш и как обиждаш - от това полза няма, а само скандали. Трябва учтиво и мило, по законов начин, да бъдат изолирани и отстранени от политиката. Така че да не могат да се върнат и да продължат да крадат.

Един добре охранен,породист съсел, излезе на светло,след като Валери Симеонов му отмести тежкия капак,под който кротуваше и подсигуряваше спокойствие в редиците на НФСБ. Денят в който се отричаше езикът на омразата,този необуздан елемент,нарича свои колеги в НС,с животински имена от някаква миризлива порода, които щял да ги смачка със собствените си ръце.Обединените патриотари,най големите демагози, се поддържат живи,защото има една партия която ги "помпи"с чиста кръв,иначе до сега да са се затрили от този фалшив наш политически свят.Валери,опъни ципа но твоя сподвижник,за да не ти се бръчка челото.

Пак си менкате ГЕРБ с БСП и чакайте да се оправите! айде врътнете ги още веднъж! И после пак!

Вече отдавна не мога да взимам страна при скандалите в нашето НС. В НС просто са събрани представителна извадка от българския народ, може и да има един - двама, така по ЕнтелЕгентни, но останалото е простотия, селяния, злоба, тъпота и т.н. Срам ме е от тия "народни представители", те са срамна и жалка гледка.

На никого ли не прави впечатление,че от избори до избори политиците ни опростяват все повече и повече.Та те по простотия надминаха Асанко циганина от Криводол,извинявам се на Асанко пред тях той е академик. Ако този политически елит е огледалото на тази държава то тогава жалко за този народ.

върховна наглост - комунист да се прави на защитник на демокрацията и от такава позиция да громи другите!

Так держат Антонка, молодец - не потратил зря денги для тебя.

Какая то сволоч ставила "-"

Съгласна съм ,че на много места в страната ни ДПС кадрува така както и лъжепатриотите и ГЕРБ ,но тези изрази ,които използват народни представители като Касабов ....говори ,че в Народното събрание е пълно с простаци ...Това е срам и позор1

Това се очаква да стане отдавна в нашия парламент, след като семейните мафии са засегнати и си обявяват война!!!

Само остадки искат АМИ ДА ДАДЕ НЯКОЙ ОСТАВКА И ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ,ДА НЕ БИ ДА СТЕ ЧИСТИ ,КАТО СЪЛЗА

Не бил успял Живков ли? Всичките станахте Асен и Иван и бяхте тихи и ниски като тревата. Ма сега с права и демокрация станахте много силни и смели.

А сега да ви видиме доносници ниедни от партия ГРОБ!

Баце пак ще подава оставака за 4 път-майка и баща!

Всички знаем, че ДПС са хлебарки какво лошо намирате да ги наричате с истинските им имена.

Не може така да се наричат български граждани в 21 век, нали сме демократична държава!

За кои българи става дума ,щото тези начело с шефа си не знаят български с изключение на българските ибрикчии.

Вижда ви се края сладури мамини, ох гербеурунгелчетата на бати!

Така се получава, когато едно правителство е съставено от "бивши" членове и доносници на БКП!

Брей, брей ...не знаех, че са толкова чувствителни депутатите на ДПС. Един ги нарекъл дървеници и....оставка, та оставка. Ма като ритаха като пълни примитиви оня идиот дето искаше да гръмне лидера им , никой от тях не си даде оставката.

АЙДЕ ГЕРБЕРСКА МАЛОУМНА ИЗМЕН ВЪН И НОВИ ИЗБОРИ ДЕБА ВАШТА МАМАМ НИЕДНА...

БСП + ДПС как ги виждате ? Никаква алтернатива не са. От лошо към по-лошо. Явно има план за сваляне на правителството. Говори се от поне 2 месеца. На нас обикновените хора ни писна от вас - българските депутати, писна ни от пази върхушка: нагла и алчна. Докога ?

Та вие "обикновенните" хора се броите на пръстите на едната ръка! Да не би да сте от партия ГЕРБ, че сте толкова "обикновенни"!

същите боклуци са едни и същи партийни кадри издънки на прехода озорпирали властта .Слави данонамери кадри щото тия са върхъ на дебилщината .

ГЕРБ трябва да се очисти от простаците в подкрепящите го партий, иначе е панталей пътник и то партията на обединените идиоти, от ОП на ОИ!

Да се очисти от простаците казваш, сиреч обричаш ги на анихилация!?

Веднага ще им дадем по един инхалатор за да дишат

Започва главно действие на сценаристите, които "нагласиха" мнозинството на "патриотите". Там има хора с досиета, там е и Волен, който винаги се включва в ключови моменти. Сега, се прави онова, което стана преди с Атака. Започват опитите за дестабилизиране и падане на правителството, след привидно нормалните първи месеци, с цел дестабилизация на страната преди председателството. Каква по голяма тъпотия има от това, някой "псевдо" патриот да напсува на турски някой турчин от трибуната. Така хем мобилизираш електората, хем сам се вкарваш в риториката на извинения, оставки и пр. После ще излезе валери ската, ще каже, че не се търпи вече и ще оттеглят с воленчо "златните" си гласове. И хоп - служебен кабинет, назначен от решетников (радев) и падане на санкциите срещу джуджето. Но никой няма да му е виновен пак на ББ.. щото с шумкарите трябва да се играе само по шумкарски..

Че то ББ и той е от шумкарите, само че прикрит с псевдоним "БУДА"!

Кога ще се явите всичките пред БАЙ СТАВРИ да ви НАМАЧКА СЛИПОВЕТЕ ОТЗАДЕ

Тези палячовци нарочно ни баламосват, играят театър, за да прикриват кражбите

Това просташко народно събрание трябва наистина да се саморазпусне....то простак до простака в него!

Абе как не видях един интелигентен човек бе....то все идиоти и то нарекли се националисти - шайка простаци!

Как да видиш, като това е огледалцето и избора на плебса?!

Само аз ли съм гледал интервюто? Съгласен съм, че ДПС са антибългарска партия и са вредни за държавата, но изказването на този капут беше типични за овчар в планината, а не за политик. Ясно беше, че то само ще влоши нещата и затова този нещастник заслужава да изхвърчи. Ако беше умен, щеше да намери начин да се бори с ДПС без да им дава причини само да трупат точки на гърба на "езика на омразата". Жалко, че повечето ни бизнесмени (политици) са с купени образования и не могат да покажат никаква класа, затова сме и на това положение.

Тоя простак Касабов, наистина е един простак от простаците в партията на "националистите"!

Всички те сте ТАХТАБИ, не са само ДПС-то. Изгризахте цялата държава

А за наглото антибългарско поведение на Карадайъ защо нищо не казва Кутев и кутевци? Или те отново се съюзиха със стария си дост по кражби ДПС за да клатят управлението, та да дойдат те на власт и да опоскат за пореден път държавата?

Защо ''отново''? Че те не са се пускали. Техният союз е по-нерушим от съветския

Отвратително е че БСП влизат в роля на адвокати да защитават друга партия. Ясно че комунистите и турците работят срещу страната ни.

Обединени патриоти= "Обеднели идиоти"

Напоследък имам странното чувство ,че в тоя наш парламент всички са напушени ,ама яко...Поведението им е като на напушени тийнейджъри!!

"Бой последен" за БСП.

И я сакам да съм напушен па и опушен с техната заплата и осигуровка!

"В България никога не е имало фашизъм! Сериозно? А София защо беше бомбардирана от нашите нови братя, англо-американците? " Защото тъпа краво сме били съюзници на нацистка Германия и фашистка Италия! И сега сме съюзници с тези страни но не може автоматично понеже в Германия имало нацизъм, а в Италия фашизъм и ние да сме нацисти и фашисти!Защото глупава краво така наречените антифашисти в българия бяха сталинисти точно както сега вие сте доказани гнусни путлерасти!

И докато сме били съюзници на Германия, колко българи са се били за Хитлер по чуждите фронтове?

Crazy Space

То това не е за хвалба ако можехме да приключим с червената зараза на Източния фронт по-добре да се бяхме били там!Но Хитлер беше във война ис америка и англия което беше тъпо.

Питай сърбите и гърците,дали български войници са се били на страната на немците. Защото ако нашата армия не се е била на източният фронт ,то сърбите и гърците са разбрали от окупация и терор . Само се поинтересувай за т.н.Драмско въстание ,където българската фашистка армия избива към 4000 гърци от съпротивата.

Тия ходят в парламента само да се плюят и да говорят глупости! Никаква работа не вършат! За какво са ни такива отрепки?

Трябват ни, разиграват сценки и са много добре платени !

че на този ще му се лепне прякора "Вальо Тахтабата"...!

Валентин Касабов не е особено интелигентен. Такива изказвания са глупашки и само създават напрежение. Валери Симеонов и той е същият като Касабов. Рекордьорът обаче е Спас Гърневси. Този е неспасяем! В България никога не е имало фашизъм! Сериозно? А София защо беше бомбардирана от нашите нови братя, англо-американците? А хилядите убити без съд и присъда? А децата от Ястребино? А отрязаните и набучени на кол човешки глави? Това какво е Спасчо? Комунизъм ли е? Това си е фашистко варварство! Това е!

Мачкайте кюфтета, докато народа гладува. После хората ще ви намачкат всички задружно.

Кво е това мачкане, дето един смачкан няма. Всичките с дебели гуши, милионери, бизнесмени... Без значение от партия и цвят. Какъв е този пошъл театър на противопоставяне, с който продължавате да манипулирате изтощения български народ?! Трябва да ви изметем до крак, преминахте всички граници! занимавате ни само с махленските си етюди, за 5 пари работа не сте свършили! ВЪН!!

Единствените, на които се вижда какво правят през последните 25 години, са ГЕРБ. Затова ще ви изметат всички. И със саботажи и без, всичките ДС креатури сте пътници.

Ти си много объркан човек! ГЕРБСП са си едно и също = ДС! Преброите се агентите и не ме слагай към вашата шайка!

Време е да дойде Горския....и да ги изгони всичките

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ Саботьори? Една година на НС и още не може да започне работа, защото БСП постоянно намира поводи за разпри.

Кое е повод за разпри? Суджуците ли? Журобаджанащината ли, или невъзпитаното изказване на Валентин Касабов? Викаш, да си мълчим и да си работим! Все едно, че нищо не става. Да, ама не!

Извън работно време да се разправят за каквото си искат. В работно време да работят това, за което ги е изпратил народа. Това не е опозиция. Това е съзнателно саботиране работата на НС, з ада кажат после - тия нищо не направиха. Само че народа не е сляп.

А докога ще търпим тези неграмотнци от ГЕРБ с техните роднини и гейтове да ни управляват ???

Кутев пак плаши с революция. Дървените комунисти само това знаят.

Кутев?! Този нещастник ли сега бутат да защитава коалцията БСП/ДПС-Винаги заедно?!

Кутев моралиста))_

Е, да, изказването на Касаба е малко незавършено. Трябваше да каже ''червени тахтаби'', че от бсп да не се чувстват пренебрегнати..

Това добре, ама точно на Касабов ако му изчукаш горния пласт боя, ще се появят още три-четии, докато се стигне до червения грунд.

Кутев скрий се бе пухльо:)