Призоваха Пучдемон да обяви независимост ”веднъж завинаги”

Ключови политически съюзници на управляващата коалиция в Каталуния призоваха регионалния президент Карлес Пучдемон да потвърди обявяването на независимост.

Обратно в новината

Коментари - Призоваха Пучдемон да обяви независимост ”веднъж завинаги” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се очакваше Пуч-демон ще бъде сръфан от своите хора , а не от испанците. Сепаратистите ще се изядат едни други. Накрая ще ще дойде Рахой и от името на краля ще ги разгони, а ако се правят на революционери ще ги тикне в панделата за да си охладят страстите!

Връщане назад нЕма.Ако се откажеш,ще бъдеш национален предател. Ако се вържеш на заплахите на Испания,ще те еб.....ват както си искат занапред. Действай смело,след като си се хванал на хорото.Да си мислил преди да започнеш.

que le donin per cul tots les catalans...

COME LA POLLA EL HIJO DE GRAN PUTA, MIERDA DE BASURA...

Добре бе, не се ли поучихте от Брекзита? Не мое да сте толкова загубени.

Какво има за поучаване от брекзита? Ти някакви последици ли видя вече?

Испанската Banco Sabadell реши да премести централата си извън Каталуня заради несигурността след референдума за независимостта на региона.CaixaBank, третата по големина банка в Испания, също ще обмисля преместването на централата си извън Каталуня, ако регионалното правителство едностранно приеме декларация за независимост, според близки до банката източници. "Парите и страхът не вървят заедно", казва източник от финансовата институция, запознат с хода на разговорите по темата.Банките искат да бъдат под контрола на ЕБ.Нестле,хиичиски заводи/холандски/---всички панически напускат Каталуня.

Никой не му се влиза така бързо в зандана . В самата Каталуния един милион каталунци му искаха затвора на митинг. Повечето не се вързаха и не гласуваха на референдума. Сега или влиза в затвора или движението се оглавява от комунисти и анархисти и всякакви агиткаджии, отпадъци и сополи на Москва. Не е лесно да си тъп и да се набъркаш в такава свинщина, ама като си направил крачка ,вече събитията сами те бутат в блатото. Много емоции , нула разум . Колко трябва да си загубен , от симпатичен и туристически атрактивен, привлекателен за капитали и проспериращ народ, да се превърнеш в изолиран, блокиран, заврян заложник на някви мътни вътрешни и външни идиоти и въжеиграчи.

Добре,ама защо намесваш Москва?На мен ми се струва,че същите ,,въжеиграчи,,вече 28 години мътят водата в българската политика.Явно не искат и нямат намерение да допуснат просперитет на БГ.Същите може би сега изтеглят банки заводи и т.н. от Каталуния.Какъв хаос,какъв безпорядък?Просто искат да са политически независими.

Правителство на малцинството на Пучдемон иска да преговаря с правителство на малцинството на Рахой за такъв изключително важен проблем. Нито Пучдемон, нито Рахой имат необходимата представителност за да взимат КАКВОТО И ДА Е РЕШЕНИЕ.

И ти като Ципрас ще се окажеш едно мазно петно.

А, стиска ли му? Май не. Каталунците ще си останат пре*ни и по-зле от преди. Общо взето, повечето европейски държави ги приемат като лек вид терористи и изнудвачи. Само рашките и родните рашшисти им се радват, защото...всяко разединение в Европа е добре за тях. Каталунците са сами сред всички и усещат, че нещата ще зазлеят рязко за тях.

Призоваха Пучдемон да обяви независимост веднъж завинаги Пучдемон и такива , като него са за доживотен затвор.

А ти - Сибир

Ако и така какво ще кажеш за САЩ и ЕС които признаха Косово за независима държава-да влезат ли в затвора?

България също призна Република Косово. Тя беше създадена под контрола на ООН, ако си спомняш.

Глупако, Косово стана независимо след планиран сръбски геноцид , при 90 процента представителност , а не от по-висок стандарт и благоденствие на незаконен референдум, на който мнозинството не е гласувало.

Бо`ли ме дедовия!

След като е подписал декларацията за независимост, ще се наложи и да я обяви, след осем дни. Лошото е, че няма силен поддържник зад гърба си, както ние в лицето на Русия и Северна Осетия преди време, или Косово в лицето на САЩ.

Руснаците са против независима българска държава. Също така и активно се противопоставят на Съединението.

Крайнодесни... крайнолеви... националисти... комунисти-интернационалисти... ми как и да го потледнеш - все хора, които са на путинска хранилка. А мужикистанците... нека къркат бояришник и да мрат. Бабы еще нарожають. Дивашка им работа.

това ли изпърдя болния ти мозът Mr третополов олигофрен

Венсеремос каталунци!

За какво е цялото това нещо? Къде ще идат тия каталунци, кой ги подстрекава да правят подобни глупости? Какво ще спечелят? По-богати ли ще станат? Ще им трябват визи, за да излязат от Каталония, няма да имат свободна търговия, а испанците могат да им стъжнят живота само с икономическа блокада. Какво им беше до сега на каталонците - имат си автономия, добър стандарт, никой не ги гонеше или репресираше.... Зор с незаконен референдум да се направят на велики и после?

после...от каталунци ше станат катунци....с брекзитжиите барабар...

Англичаните ли имаш предвид, затова ли българи и румънци бързат да отидат в Англия докато е неуредено положението, след влизането на Брексита в сила, вече ще е трудно.

После пак да кажат дрогарете, че Шорош бил зад тия патаклами...лицемеры проклятые.

Интересно: от кого ли се финансира "Кандидатура за народно единство" (CUP)?

От FIFA!

Тези смешковци искат "свобода" (нова държава) за всички каталаноговорящи хора и диалекти, вкл. валенсия, арагон, майорка, андора, южна франция, корсика, сардиния, сицилия и вероятно искайки да възстановят Империо Араго ще се опитат да вземат и пелопонес като част от средновековната империя, ама са забавни де, една крачка ги дели някой да ги забрани ... обаче демокрация, ко да го преаиш депесета навсякъде по света ...