Албания официално призна българското малцинство

Албанският парламент одобри някои поправки към закона за защита на малцинствата, според които Албания официално признава българското малцинство.

Обратно в новината

Коментари - Албания официално призна българското малцинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брее, то там имало повече българе отколкото тука, ами да дойдът да станеме мнозинство ...

А Борисов кога ще признае официално рублифилско-путлерасткити хомосексуално малцинство в България? Ха...ха...ха...Кога най-сетне ще се легализират браковете между мъже-путеноиди и кога ще им се разреши да забременяват и раждат от идола си малки путеноидчета? Ха...ха...га...

Омразата в Република Македония към България е жизнено необходима за тях. При едно стопляне или дори само РЕАЛНО нормализиране на отношенията с нас , Македония ще бъде ликвидирана от Великите сили пряко, или чрез някои от техните марионетки, Албания, Сърбия или Гърция. България няма да бъде в състояние да я защити. Да си спомним кой евакуира с автобуси обкръжените албански банди в Арачиново, с чие благоволение бе създадена македонската нация и как повече от 50 години Европа безучастно наблюдава гаврата с българщината в Македония, в битка срещу кои армии са загиналите българи от вече заличените военни гробища /с едно две изключения/ в Република Македония. България дори не успя да защити една борбена Българка, Спаска Митрова, от гаврата спрямо нея, за това че смело заяви -Аз съм Българка. По-добре една мразеща ни Македония отколкото една съсипана и банкрутирала Република Македония, разпарчатосана със сигурност между Албания, Гърция и Сърбия, безвъзвратно мъртва за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА. За мъртвия, надежда вече няма. Не трябва да се позволи унищожението и асимилирането на поредната Българска територия, подобно на Северна Добруджа, Южна Тракия, гръцка Македония, окупираните от Сърбия покрайнини и други дялове вече забравени. Со кротце, со благо и со малце кютек

А защо ще го правят?! Каква е разликта за великите сили между България и Сърбия, че като разпарчатосат БЮРМ една част ще иде на там?! За Албания ясно, всички знаем, че Косово съществува само защото САЩ така искат, та ясно че тия региони са ги писали за чалмаризиране.

Конкретно за Сърбия това ще бъде един вид компенсация за Косово... Много е интересна и поучителна за нас историята с разделението на о. Кипър.

БРАВО, това е последователност във външната политика и добросъседските отношения, още през 90те год. Сали Бериша призна, че в Албания има и живее българско малцинство!!!, а на БЮРМаджийте да им е вътрешно!!!

Шило

Благодарим на албанците! Не бягат от реалностите.

Това не са македонци , а сърби , които знаят, че ако официално се признае българско малцинство в страната, то въпросът как се е появило то , при положение, че няма обща граница между България и Албания, ще изисква логично обяснение какво е населението в Македония и защо там няма официално признати българи и българско малцинство

Още Борис-Михаил е строил български градове в днешна Албания. И до днес има села в Албания, които се самоопределят като българи и говорят на български диалект.

Драги македонци, ще си останете само македонци.

Дори ал банците имат повече мозък от "македонците".

Няма нужда от "дори". Имат 99% грамотност на населението, което им отрежда 21-во място в света. През 2012г. ние по грамотност бяхме някъде 53-то място.

джихадистите разбират само от джихад а некога Албания беше нормалана държава.