Обвиниха шефка на съд в действия със силен корупционен мирис

Председателката на Софийския апелативен съд (САС) Даниела Дончева беше атакувана по безпрецедентен начин от свой подчинен, който я обвини в корупция.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха шефка на съд в действия със силен корупционен мирис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето са си купили документите за образование дистанционно от разни западни,източни,независими, свободни и нам кви си училища.Мъжленцата и бащите им обикновено са съмнително забогатели хора,които си осигуряват защитата и в съдебната власт.Но и врагът не спи и чат пат ги гърми,кой е луд да разчита на прокуратура и съд.

Чичо цецка и всс къде са? Я една бърза проверка! Да не се правят на мишоци всичките.

Вижте й прическата/детски мечти за кукла с буклички от тъпото й семейство куреняк суфиянци/, кройте и шапка.

И ся кво праим?

При парите, за които става дума и които Василев открадна, постоянно ще има скандали покрай делата срещу него, просто защото може да плаща на съдиите.

Престани да повтаряш тази опашата лъжа! На него знаеш кой, му открадна банката, и после стана така, че крадеца вика "дръжте крадеца" !

Съдбата на стотици хора е поверена в ръцете и разума на такива магистрати?????? На такива, които нямат мъничко чест и доблест? На такива, които дори да са приятели-колеги и очи в очи не кажат" Тук грешиш и не си прав" В името на справедливостта. Ей, опомнете се.

мале, мале,....ега ти кенефа;)

ще дойде време, тези ще се избиват помежду си, помнете ми думата!! то бива, бива, ама такава нагла алчност не бива!! освирепели са за пари и власт и сами ще се погубят!!

ИМАМ СИЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЗАВЪРШИЛИТЕ ПРАВО, В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ, СА С МНОГО СЛАБО ПРАВНО ОБРАЗОВАНИЕ! МНОГО ДИПЛОМИ СА ПЪЛНИ С КУПЕНИ ИЗПИТИ...МНОЖЕСТВО СЛАБО ПОДГОТВЕНИ ЮРИСТИ СТАНАХА ПРЕПОДАВАТЕЛИ В ПРОВИНЦИАЛНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ- ПОЧТИ КАТО МЕСТНИ РАБФАКОВЕ...ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДСТАВЕНИЯ ТУК МАТЕРИАЛ И СЕ ЗАПИТАЙТЕ КАК МОЖЕ СЪДИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД ДА ОСПОРВА ЗАПОВЕД НА РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ОТДЕЛЕНИЕТО СИ, КАТО НАСТОЯВА ДА ОТМЕНИ СВОЯ ЗАПОВЕД! ТОЙ НЕ Е НАУЧИЛ В "УНИВЕРСИТЕТА" СИ, ЧЕ НИКОЙ НАЧАЛНИК ИЛИ ИНСТИТУЦИЯ В АДМИНИСТРАТИВНАТА СФЕРА НА ПРАВОРАЗДАВАНЕТО НЕ МОЖЕ ДА ОТМЕНИ СОБСТВЕНАТА СИ ЗАПОВЕД! ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТМЕНЕНА ОТ ПО-ГОРНА ИНСТНАЦИЯ!

E 102 млн. И един да е процента в което се съмнявам сумата е прилична. Какъв е този Василев да я лишава от полагаемото и се. Няма да гледа дела за 10х. от които ще вземе кокошкарски суми и само ще рискува. Все пак е шефка и като такава трябва да се нагълта и да плати по веригата.

Сега Народното събрание си купиха съдиите от специализирания съд. За каква борба с корупцията говорим??Бонусчета с хиляди левове, да са им честити.

Ако ВСС и ИВСС не вземат бързо отношение по повдигнатите въпроси, да си подават оставките.Невъзможно е да се търпи такова беззаконие. В противен случай протести до дупка .

Айде излизай или днес си зает?

Съда отсъжда кое е право и кое е криво, кое е бяло и кое е черно! Всеки спор за някаква неправда, някога стига в съда. До като нашия съд съди наопаки, все ще ни е такава объркана държавата. Крадците ще са уважавани, а кадърните ще са унижавани...

Абе дейба вашта мама дейба, що за част от заглавие е това? А? Кажете! ".... силен корупционен мирис...." какво е това?! Заблуждавате ли ни, играете ли си с нашето търпение, а? Или искате съвсем да спрем да ви слушаме и да почнем да си свиркаме ей така .... фююю фюююфююю .....

Да, председателката на петчленния състав съдия Проданова направо е престъпничка. Къде са ВСС и ИВСС???

Влязох в профила на съдия Лалов и прочетох извадка от протокола на делото за електронната система за избора на съдиите. Леле мале, какви нарушения на съдебния състав от ВКС и ВАС. Ужас. Как може такова нещо, а и не дават аудио запис. Това направо е престъпление. И то срещу съдия, а срещу граждани?? Не, не мога да повярвам, че това се случва.

Съдебната система е в много ужасно и трагично състояние. Навсякъде и във всичко. Корупция, реваншизъм, лобизъм, зависимост, страх. Хора, не може повече така, нещо трябва да се направи.Тя е в основата на всичко, загиваме.

,,...Явяват се две момичета на конкурс за съдии. Комисията е от пет съдии, четири възрастни жени и един млад мъж-председател. Първото момиче е дребно, пълно, грозновато и с очила. Каквото го попитат - всичко отговаря правилно. Второто момиче е висока, дългокрака, хубава блондинка; каквото я попитат - нищо не знае. Събира се комисията да реши коя от двете да избере: - Тая пълничката, тя всички закони знае и много правилно разсъждава - казват съдийките. - Не, ще изберем втората - казва председателят. Закони се учат, но крака не растат!...,,???

бе, пак ли корупция в съдебната система ? Ами то това вече не е новина, а всекидневие май!

Силен съмнеж се появява като започнем да говорим(пишем) за промяна на съдийски състави,съдии и пр. когато делата са за стотици милиони ощетили държавата. Тази съдийка много услужливо е предприела промени именно за такова дело ,а не за дело за кражба на 5 яйца. ???!!! Силно мирише на ЯКА КОРУПЦИЯ !!

Отвратен съм от т.н. съдебна система! Един бракониерства , друг закриля престъпници , трети лаком за дела , от които има аванта ! Вземат толкова големи заплати , премии-- Какво още искат ! таи от снимката - ясно си го казва----

Хайдееееееее, започва се оплюването на съдията. Сега ще го изкарат луд, нарцис, алчен, кариерист и т.н.Появи ли се такъв, който казва истината, започва войната с него. Имаме ги на лице случаите.

Съдебна власт! Хахаха, че какво е това и има лиго в България!Момчето се разплака, че му издърпаха килимчето под краката и каката съдийка ще си прибере рушвета, а за него няма....

Крупция би било, ако се отсъди не както трябва.. А до момента, може да има само опити да се ПОВЛИЯЕ на делото... НО зависи в каква посока- дали към ПРАВИЛНО отсъждане или към Корупционно отсъждане.... А за КТБ- всички чакат да ОСЪДЯТ Цветан Всилев и хората с които ОТКРАДНА четири милиарда лева.

Не вярвам.Българският съд постановява решенията си въз основа на закона и ВЪТРЕШНОТО СИ УБЕЖДЕНИЕ,което може да бъде формирано срещу различни облаги. Не ли?

на които се оказва натиск в АС

1. Принцип на случайния подбор при разпределението на делата. 2. Чл. 106, ал. 6 от Закона за съдебната власт - председателят на съда "може да председателства съдебни състави от всички отделения при спазване на принципа на случайния подбор при разпределението на делата". 3. Със своя заповед, съдия Дончева е сменила и съдебния състав на Василев.

Парите не миришат за тази лелка! Важното е да са много, дори мръсни. А за материален интерес над 100 милиона, дори само 10% да вземе, ще си осигури живота не само за себе си,а и за внуци и правнуци. Как няма да иска тя да гледа делото...

Съдията е постъпил достойно, но сега ще го омаскарят, ще пишат, че искал да прибира пай от банката и накрая той ще стане виновен, от сочещ виновника. в писмото си, съдията е написал, че иска това дело да се гледа публично, тоест няма как да точи зъби за него.Браво на постъпката му, но е нещо като дон кихот с вятърните мелници

Намазана филия е тази леля! Как искам да и намажа филиите с моята сметана....

Нещо каката не е много убедителна. Понамирисват нещата.

Много е мазна тази на снимката! Лъщи отвсякъде.

не се знай кой, кой е и кой вика дръжте крадеца в тая мафия.

Къде е прокуратурата да се самосезира веднага. Това е огромна корупция за 102мил лв., а не за уволнение на чистачка в СРС.

... там е работата, я... тоя реве като пубер, че са му отнели възможността сам да "лапне"...

деер

Скоро съдия Дончева ще влезе във ВСС! Погледнете вече бившата шефка на ОС гр. Бургас - жената е избрана като "стожер" на правовостта в България. Някой може да намекне , че чак на второ класиране е влязла, но си влезе. Всеки ,който е съдействал на "чичко паричко" върви нагоре , а къде е това горе - само те си знаят! Халал да са им парите! С неуважение : още един българин

Прасчо пак е развързал кесията.

ДА ви е-а правосъдието в тази скапана територия.

Да не се заблуждаваме. От тези " честно спечелени пари"-милиончета една част отива и нагоре, до по- големите началници. Корупцията е огромна.

Започнаха в прав текст да се джавкат за кокала! Значи, все пак, си признават, че има корупция в съдебната система!

Кочината в съдебната система е навсякъде и във всичко.Не мога да разбера едно, защо магистратите мълчат като телета пред заколение, без да се съпротивляват. Ужасно е това им държане.

Навързани са като черва. Ето затова беше предложила мазника Стефан Милев за поста в СГС. За да си пазят гърбовете и заедно да правят далаверите. Мошеници.

Корупцията е изписана по алкохолизираното и лице!

НА ТАЗИ, ОТВСЯКЪДЕ ФИЗИОНОМИЯТА И ЛЪХА НА КОРУПЦИЯ !!!

Да се разпада и тая шуробаджанашка кочина, както и банаджийската.

Глутницата в съда се хапят заради комисионките... то бива алчност, но тези нямат граници.

Недей да съдиш за всичко по себе си. Има и честни хора, на които в един момент им писва и се развикват.

Я виж ти, какъв смел борец срещу корупцията. Дали пък не е считал, че някои суми се полагат на него. Иначе не виждам логика да реве, че са му иззети трудни дела.

Никъде не пише, че иззетото дело е било по-трудно. (В други сайтове пише, че тя е взела повече като брой дела и го е прехвърлила на състав с по-малко. Това обаче е временно, защото председателите получават по-малко дела и нейният състав пак ще спадне, а неговият ще се увеличи.)

Не мирис. Корупцията сред лица на висока държавна длъжност СМЪРДИ та се не трае!

Малко ми е извън темата, ма да запитам - извинете, с какво сте се намазали по муцунката, та сте лъснали като кръгла луна?;) Г-жо, изобилния грим постига обратен на желания ефект;))

Ето сигнала на съдията до общото събрание. https://link/v/t1.0-9/22365449101551789552495768045739868770185210n.jpg?oh=fc12e3767025bcd0e26f14342319ef57&oe=5A44AF27 и стр. 2 https://link/v/t1.0-9/22365488101551789554145766655878639394528821n.jpg?oh=834615ac5636c41641f650aca59a0c10&oe=5A7F8226 Дано линковете да работят.

Една кака