Спецчасти обезвредиха мъж, открил стрелба по полицаи

36-годишен мъж от кърджалийското село Сватбаре е задържан за агресия и стрелба срещу полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Леко е пострадал униформен

Обратно в новината

Коментари - Спецчасти обезвредиха мъж, открил стрелба по полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спецчасти за въздухарка!!!

ИД е поела отговорността!!!

И няма жертви сред спецотряда?. Тия са гоУеми професиУнаУисти.

Хората по селата изтрещяха от немотията и безхаберието на държавата.

Тофа са простаците от МВР - нагли тюфлеци с кореми и арогантно поведение към данъкоплатците! Чудя се какви нормативи покриват?

За луд с въздухарка какво прави МВР, а за истински престъпници - представяте ли си какво ще стане :)

Сандокан, мале, с двата ножа...

kirchevo

Добре че е бил с пневматична пушка иначе от т.нар. "Спецчасти" сигурно щеше да има жертви."Спецчастите" само с такива "слабаци" могат да се справят.Пази боже.

Ми иди ти и се справи по-добре бе! Голем си ербаб пред РС-то.

Каква е тая къща с два ножа бе?Баси глупостите...

Като го излекуват да го пратят и на почивка.

Значи циганите дето опитваха за пребият полицая и да му вземат оръжието им се молим, а тук за един с въздушна пушка за малко армията ще вдигнем. Държавата е заприличала на един ЦИРК!

Е, нали е важно да не наранят простака селски престъпник, че трябва да го лежат и да го плащат. На всичко отгоре ще бъдат виновни. Е за това е тая тупурдия. Не е като по света. убиват го, за да спасят всички останали и се казва браво.

d4

тоя е требело да иде у Парламенто...

мани, ако беше извадил и някоя пиратка щяха да викнат армията, отряда за борба с терорирзма и НАТО

Както са тръгнали утре ще нахлуят при шеф Манчев в кухнята и ще го обявят за сериен убиец, с неговите над 100 ножа.

100 човека обезвреждат 1 селски дядко. Ако стане война кво ще правим? :)

Като стане война няма да го обезвреждат, а просто ще му теглят куршума, ей така, между другото. За обезвреждане се иска повечко хора, от един войник с пушка.

Хахахахаха още един тъпак. Като оня дего щеше да трепе Доган с газов пистолет. Баси олигофрените по тея земи. И спец части за въздушна пушка. Добре че не са вдигнали и некой Кугър.

Браво, Гъдибоп, 20 човека стигнаха ли да респектирата селско куку с плякалка?

Брееее за един селяндур вдигнаха спецчасти. Браво на полицаите. Това е майтап на година.Стези управители е държавата стана един голям цирк.

нв са в ред!Как за стрелба с въздушна пушка ще вдигат спец.звеното ?Ами питам се защо , не са поискали и войскови подкрепления с танкове и БТР ?

Luna0102

Пускайте човека бе, празнувал е сватба по селски.

Да дигат спец звено за една въздушна пушка... е за кво въобще има полиция? Тя от години май е само към статистическия институт и регистрира разни прояви, но с нищо не може да се справи.

Вдиат ги, защото имат средства, с които могат да се предпазят преди да го обезвредят - щитове, сълзотворен газ, шок-гранати, каски и т.н.. Ако полицай без подходящата защита тръгне срещу този, онзи може да произведе изстрел и да го рани, може би не смъртоносно, но може да изкара око или нещо подобно. Докато с този грахомет колкото и да стреля по щитовете няма да се случи нищо. Другия случай - ако ченгетата го направят на решето, всичките му "братчеди" и "роднини" вкупом ще подадат жалби в Страсбург. Те за това. Дано поне след като са го хванали са го посъветвали, че така не бива. Учтиво де!

той така и така е ранил единия полицай...другите какво са чакали докато презареди?