Буруджиева: Няма да има оставка на Симеонов

Не смятам, че ще се стигне до оставка на вицепремиера от ОП Валери Симеонов. Симеонов е не просто лидер на една от партиите на ОП, а е твърде знакова фигура.

Обратно в новината

Коментари - Буруджиева: Няма да има оставка на Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има оставка,още на следващите избори за всички вас.

Оставка ама кокала. Патриотите са качиха на шейната на СДС.

Тази комунистическа грозотия,с това продълговато лице,явно има нещо общо с древните викинги,които стягали черепите на децата си със скоби ,за да не расте черепът на страни , за да имат продълговати лица.

Валери Симеонов е спечелил избори и е народен представител. Буруджиева дори не е гласувала за него, но неясно как иска да го разкара... Благодарение на Симеонов има мнозинство и изпълнителна власт. Питам се дали и той, както останалите от БКП е навит да се разпределят щастливо едно 200 млн за политиците, участващи в изборите и да точи народа, който живее мизерно и отглежда хрантутници? ежеодното провеждане на избори не е друго освен престъпна схема за източване на народа чрез заобикаляне на закона и слоупотреба с правото на избор. Честите избори са неоснователно забогатяване на политическата класа, която не работи нищо и се храни с изработеното от народа. Безумието на червените няма граници, но и няма кой да ги спре да бълват идиотщини.

Не само оставка няма да има.Не трябва да има никакъв отговор на попълзновенията на шепа озлобени и обхванати от мания за власт хора. Както пишат тук:-"Как ще има? Децата на престъпните убийци още не са се извинили за злодействата на бащите си, та за Симеонов ли да мислим". Бих добавил-ние не сме забравили и никога няма да позволим да се забрави пет-вековното турско робство. Тази черна страница от българската история, през които векове турските вандали озлочестяваха, насилваха,биеха и убиваха жени, деца, наред. Няма да забравим и изминалите десетилетия, през които наследниците на тези същите вандали се разпореждаха като дерибеи в НАШАТА БЪЛГАРИЯ. Никаква оставка! Никакъв отговор!

Оправете си пълния член в заглавието! Срамота! Неграмотници!

Как ще има? Децата на престъпните убийци още не са се извинили за злодействата на бащите си, та за Симеонов ли да мислим?

гласуваха за Пеевски. Жалко - нещо да направиш и да се криеш цяла година и повече, че не си го направил - на въпроса КОЙ - мълчание. Много им се искаше за кажат - Бойко - ха-ха.

че Симеонов напротив предупреди Никлаев да не сочи ка

В парламента Т. Буруджиева гласува "за" назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Лично аз след това не я считам за човек. защо въобще някой след това нейно престъпление срещу народасе интересува дали диша, камо ли да си дава мнението? Че и да се публикува?

подобни - има, ама нали БСП са изрядни. Защо летецът стана президент, защото Бойко избра ама най-отблъскаващата и аз не знам защо, но е така Цачева. Мисля си, че ако беше предложил който и да е друг то летецът щеше още да се рее в облаците.

Знакова статия. Сега разбрахте ли защо няма да им апромени в Б-я никога и защо няма да се оправим никога.

Пионки за всякакво оплюване в БСП(ДС) бяха, Дъра Дърева,Флашка Патрашкова,които вече са ИЗРИТАНИ. Новата КОБРА, която води и по простотия това е.........стрина КУРНЕЛИЯ

Значи Той и всичките Му велможи веднага трябва да се спретват и да подават оставка.

секретар на ДКМС беше някакъв Буроджиев. Може и да греша. То шуробаджанащината не е от днес. Смешни и жалки сте , У вас - баща - син - валутен трафикант, леля - племеник - крадец и т.н. и т.н.

Какъв секретар бе? Преди да пишеш прочети бе!

И по едно време се беше запънала да връща пушенето в заведенията. Явно се беше нагушила и лобираше.

БСП вкарва тежката артилерия - клепала. Да обсъждат как най-тежко да накажат котарака щото се е изходил зад вратата - да го обесят или нещо по-тежко.

да определя заглавието. Ако редакторите искат кратко и ясно да се изразят правилното е НЯМА ДА ИМА ОСТАВКА НА СИМЕОНОВ

НЕ БЕШЕ ЛИ СЕКРЕТАР НА ДКМС ?

Ти не се ли потомствена комунситка, по шуробаджансшка линия? Родата ти като е обирала мандри навремето, сега ти наследница на бандити ли се явяваш? Такива сте всички във вашата партия ! Валери Симеонов е светец сравнен с вас, вие сте ПОТОМСТВЕНИ ОКУПАТОРИ НА ВЛАСТТА!

Не съм фен на Валери. Но мисля, че в разговора му с Николаев нямаше заплахи.И се питам дали това не скроена постановка във връзка с неговите действия относно приватизацията на БМФ от Домуса. Става въпрос за много пари, които последният дължи за неизпълнени условия. А медиите са затова, като им се плати почват да лаят по когото трябва. И всеки повод е добре дошъл.

То пък в ГЕРБ са се наредили толкова красиви, умни и почтени!

Лъжкиньо Буруджиева, докажи че Тони Тодоров те е заплашвал и ако не можеш, да се скриеш в мишата си дупка и повече да не се показваш!

откъде ги намират толкова грозни и не в първа младост жени в БСП. Верно - стогодишна, стогодишна, но струва ми се, че е метафора. Разберете дори и при добро желание тези отблъскват.

"Няма да има оставката на Симеонов" Сериозно питам, има ли 8 клас този който го е писал? Всеки ден има правописни грешки в статиите, а вече и в заглавията. Обидно е за българския език, а и за аудиторията.