Жена роди в парк, откриха удушеното бебе в семейната кола

34-годишна жена от Горна Оряховица е родила в парк, а трупчето на новороденото й бебе е било открито от полицаи в багажника на семейния автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Жена роди в парк, откриха удушеното бебе в семейната кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо?????? Какви са тези същества ?! Как могат да извършат това??? Добре, не го искаш - дай го на семейство, което иска, а не може да има. Ако искаш обява пусни, че търсиш родители, все едно е кученце, но да го удушиш?! Най - беззащитното и най - невинното създание,което може да съществува ?! Що за изверг трябва да си???????

Независимо от режима всеки има отговорност да е човек а не примат. Тази отговорност е лична, не на обществото, партиите и света.

Дано има възмездие за тази твар. Да носиш 9 месеца живот и да го отнемеш от най-беззащитното същество, което може да съществува. Трябва да си голям изрод. А хората с години ходят по мъките за да имат дете.

Това е неразбираемо. Това са убийци. Затвор до живот. Защо ще убиеш детенцето, дай го за осиновявяне ако е могат да го гледат. Няма думи да опишат тази гадост.

преподавател по английски и история в основно училище

...БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :(

Това си е решение на родителите , никой няма право да им се меси , защо ? Защото в България , и управници , и политици ,... ТАКА СЕ ОТНАСЯТ С ПЕНСИОНЕРИТЕ И ПОДОБНИ БЕДНИ ЛЮДЕ... Техните ''решения'' и ''закони'' , защо не са НАКАЗУЕМИ? Ако ме разбрахте!

Абе разбрахме те, ама с това мислене ...май по-добре щеше да бъде, ако и ти имаше такива родители!!

Няма такъв УЖАС. Акъла не ми го побира. Даже и да е циганче детето не заслужава такава съдба. Родителите са за смъртно наказание нищо по малко. Това си е убииство което са направили.

Искам снимки и подробности, както за онези работи в гърчко!

Моля да бъдат уточнени цветовите нюанси на родителите.

Кошмар! Ужас! А колко са неродените бебета, убивани чрез аборти? Всяка година изчезва един български град с население 30-40 000 чрез аборти. Бог да прости лекарите и майките!

Бе, мани абортите! Ти ако знаеш от чехии колко народ се изтребва! Пълен геноцид!

????????????????????????

...А други стотици хиляди от "малкия" народ, още при "раждането" ги затварят в латексови концентрационни лагери, наречени презервативи, и после ги изхвърлят на боклука заедно с "лагера"

Не бъркайте заченатото дете с туптящо сърце и функционираща нервна система с противозачатъчните и незачатъчните средства.

Луда работа- преди имаше едни, които не искаха да раждат в болница и с акушерка, други насилваха децата на пълно веганство, един малоумник преби лекарка за "чудодейната" плацента, а други не слагат ваксини! Напред към светлото средновековие!

защо никой не иска да се погрижи за лъвчетата!

ChatGPT

Защо криете етноса?

жалко за невинната душица! но е... странно: за циганите едно дете е капиталовложение и то би могло да има много начини на... "употреба". защо да убиват бебето или да го изоставят да умре?

Не е била циганка. 34 годишна учителка в основно училище, с три деца. В Труд са й писали и името.

Пацо Пацо що ти трябваше да се хващаш с тази супезарка

Добре че има още естествен подбор иначе щеше да е страшно.

Айде пак поредната НЕ ЕВРОИНТЕГРИРАНА мнГлка .... Омръзна ми да пишат глупости само за тях. Няма ли нищо друго интересно, което да се случва в тази държава ???? Журналистите и редакторите не ревете само по площадите, ами седнете и поработете малко....

Не е циганка, а евроромка. Не обиждайте евроромите на цигани и мангали. Нали те са Му главния Хелекторат.

Мангалите почнаха да акат и в парка.