Разстреляха известен адвокат в кантората му в Атина

Известен гръцки адвокат е бил убит снощи в кантората си в центъра на Атина, съобщават гръцките електронни издания.

Обратно в новината

Коментари - Разстреляха известен адвокат в кантората му в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се научи това Наде какво означава разстрел и разстреляха!

грък, първо го разстрелваш и после го каниш на кафе

Не се грижат добре за адвокатите си!Нашият адв. Миков ограби десетки хора,с чси-то им взеха жилищата,пет предавания направиха по ТВ,отнеха му правата и пак му ги възстановиха,продължава да си работи човека и това е!

Добър византиец е мъртвият византиец. Наздраве дружина с Никифоровата кратуна!

Такова убийство може да стане в булгаристан, боколандия, мутроландия, никъде другаде по света. Изход от положението само от Терминал 2. Последният да загаси лампата. Не се сещам к'ви бяха другите лафове...

За да го утрепат като куче имало е защо?И тук в БГ е трябвало да затрият всичките замесени в далаверата "записна заповед".

loyola

да вземат пример от нас! Тука има скенери, охрана, паспортна проверка... не може току-така да получиш правна помощ

Адвокат няма смисъл да се убива, защото е само пълномощник на страната и не може да надскочи съда, за да напише съдебния акт. Ако е отмъщение, то значи убийците са много прости. Ако е поръчан от конкуренцията, това е подло убийство по користна цел и от завист. Но има и друга причина- ако е изпял на куките неща, които клиентите не са искали да се знаят, Има адвокати макар и известни, които са били на работа в службите и може да пеят какво се случва в невидимото пространство. Затуй , адвоката е много доверено лице, на което не се казва всичко, което може да те отрови. Той по професия и без това също гледа да го укрие.

"не може да надскочи съда, за да напише съдебния акт" , но може да плати , ако са му дадени такива пари , на същият този съд , който да напише подходящият съдебен акт . Но ако не плати и няма подходящ съдебен акт...?

Адвокат може да те загроби ако реши... има много начини. Включително и да играе с противната страна, която може и да му е платила...

Ми така е - диви Балкани. В Европа и САЩ разстрелите отдавна са безкръвни.

В Италия и Гърция убиват работещите в сферата на правото, тези който разкриват мафията и корупцията (съдии, прокурори и адвокати) .... за БГ ..... няма данни и коментари. Просто си правя аналогии...

FuckTheEU

Няма значение какви са, в главата на гърците веднага ще се появи образа на българския полицай разстрелял доктора, каталавес?

Както и образът на онази българска циганка, Анелия Александрова, убила мъжа си през 2015, бутнала трупа във фризера, гушнала 230 хил. евро и дим да я няма. Делото влиза в края на октомври в съда и случаят пак е на първите страници... Изобщо напоследък не е добро време да казваш, че си българин в Гърция.

ден каталавено.

Не са българи , тези за разлика от нашия пишман любовник от Крит няма да ги хванат.Албанци са.Адвоката е взел парите и е обещал нещо ама не го е изпълнил

Албанци !

... или българи