Захариева разбрала за КСНС от медиите

Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева заяви, че научила от медиите за КСНС при президента. Когато управлява ГЕРБ, безработицата пада, каза тя.

Обратно в новината

Коментари - Захариева разбрала за КСНС от медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тая за кво го е фанала та пожарникаро така се е оцъклил

По малко да джитка из фейсбука и може да разбере дори, че е министър.

Амче да вземат да берат, белким някаква полза от тез тюфлеци да има.

...безработицата пада... България има около 4 000 000 души в работоспособна възраст, а всички заети в РБ са около 2 500 000. Тоест безработицата е 37.5%

Каката с еврореномето дали си е подсигурила преводач?! Georgi Gotev, зам.-главен редактор на EurActiv 25 юни Екатерина Захариева явно не знае българската позиция по македонския въпрос. Но това не е единственият недостатък на българския външен министър. От комисията разбрах, че са помолили занапред да идва с преводач, защото се съмняват, че разбира това, което й говорят на английски.

Бацето е цар на неслучайно подбрани случайници.

Безработицата падала! А, че все повече хора хванаха терминал 2, това не е важно.

Тези ни затриха.

Ами преглеждай си пощата ма, или си оволни секретаря , а ве ни пробутвай на нас тъпи номера.

Dimi

Интересно как определи това ниво на безработица калинке шарена? Предполагам на база регистрираните в бюрото по труда... ама 90% от хората изобщо не си правят труда да ходят там... просто защото в другите случаи няма никакъв смисъл да си губиш времето там... реално безработицата е далеч по-голяма особено извън големите градове... в София сигурно е под 6%, но ако отидеш в северна България числото ще е двуцифрено...

Пишеш от горе 6% и надолу го нагласяш. Просто.

ХА-ХА ей клоуна пак се изказа ЦИРК!Това е наглост ц-ц-ц!

.... мърляшки изявлвния. Колко работоспособни са напуснали България тази година та сведе безработицата на 6%. А тези 2 милиона, които са в чужбина и чакат да "оправите" държавата ако се върнат колко процента ще стане безработицата..... 180%. Глупави приказки на пропаднали политици. Кажи колко души се връщат годишно и са си намерили работа.... бълвате фалшиви новини .... срам и резил....

Глупачке, ти си на същия акъл, т.е. безмозъчно същество какъвто е твоя началник Тиквоча. Свали тия големи лупи, па се разходи из България за да видиш в каква мизерия са затънали българите. България гордо държи първо място по всички негативни класации в Европа, за ЕС дори не говорим - най-бедни, най-прости, най-крадливи, най-цензурирани, най-тъпи управляващи, най-стари коли .... И всичко това след само 10 години управление на милиционерската партия герп. Ниската безработица е чиста стъкмистика от тъпите герберасти - народа се изнесе в страни, гарантиращи им нормални условия за живот, тук останаха хрантутниците на държавната софра и мангалите - верните избиратели на герп. Вижте си и прехвалената столица - за нашите мизерни стандарти я величяете, но всъщност е много под нивото на най -обикновен европейски град.

Двете крила на БКП представляват политическия живот в Република България. Оказа се, че опозиция с толкова провокатори и агенти на БКП не бе допусната до народното събрание. Дес сме принудени да гледаме еманацията на мозъците като президент да прави селски скандали с друга група от БКП... Направо да им се чудиш как са убедени, че някой им вярва?

Ясно е ,че въобще не сте в час.Безработица?Та то хора за работа няма.Всичко избяга и продължават младите да емигрират от вас некъдърници.Много хубава снимка.Калинка до калинка.Пр...ци.Тази захариева се оказа подготвена за всичко и нищо.Бок..ци и крадци сте нищо повече.В историята ще влезете като унищожители на България.Дано Бог ни отърве от вас.

Две Тикви опрени една в друга водят "хибридна война" с "електората", като му обясняват "колко е добре". Ако тези не пречеха /защото те не помагат, а пречат/ тази безработица щеше да е по-ниска и голяма част от пътуващите на Терминал 1 и 2 щяха да останат. Не случихме на управляващи!!! Явно сме много тъп "матрал" и не може да се излъчи нещо свесно от нас!

през 80-те години на 20 век безработицата е била 13,4 %.

Безработицата в България е над 55%. 2 млн. българи търсят работа немили недраги в страните от ЕС, поради ликвидиранат ни икономика. 6% безработица, тази малоумница може да отчита само на база на регистрираните за безработни в бюрата по труда. Тъпата гербава калинка Захариева е типичната представителка на герберасите управленци - тъпи, нагли и много вредни за държавата.

Като всички емигрираха на Запад, нормално е да има ниска безработица!

С отминаването на световната криза, безработицата в цял свят намалява. Да бе , Борисов , благодарим ти че се справи със световната криза.

6% - регистрирани безработни,на останалите им е изткъл срка.... и над 50% сива икономика, пари под масата

По времето на ГЕРБ безработицата е 6%, защото народа се изнесе от страната,а не защото има някаква трудова заетост!

Искам тази женица да ми направи свирка, много ли е дълга опашката?

Захариева, не знам от кое точно село ти е родата, но не може да се контактува между двете най-важни администрации като на селска седянка - на ушенце. Има си закон и за по-несхватливите - наредба за КСНС. Какви са тия "не ни се обадиха, а получихме писмо". Какво значи "те знаеха" , те трябва "да звънят на кабинета". Какво звънене, какви приказки. Има писмо от президенството, няма отговор от МС. Така ли работи цялата държава? Това недоразумение /впрочем, едно от многото в ГЕРБ/ толкова глупости и противоречиви неща изплю, че накрая ми стана хем забавно, хем ми се доплака.

В държавата БКП извършва фантастичен панаир с двете си политически крила и будалка простия народец, че някой ще разследва Пеевски, Василев, Прокопиев, Донев, Р.Овч. Ц.Ц. и т.н. На президента трябва да му се подари един наказателен кодекс да се осведоми, понеже хората около него очевидно са ненаясно и зле му подават съвети. Такава администрация не си заслужава парите.

А изчислихте ли колко са работещите бедни, които мизестват брутално, а емигрантите, които бягат от Бг ? В тази държава са добре само престъпниците и проститутките, всички останали са подложени на унижения и тормоз от всякакъв характер.

Патката май от разходни няма време да поработи в кабинета.. Всеки ден се събират на лаф ама видите ли от медиите ''разбрала'' сякаш в тоя бардак не си говорят помежду си освен лицемерно около масата..Толкова проЗд ''чиляк'' като тая дето е ''специалист'' по всичко едва ли другаде извън герберасите където се конкурират по всичкознание ще се намери

Когато ГЕРБ е на власт, безработицата рязко пада, защото всички бягат презглава навън.

Тези два капацитета на герп какво работят и какво са свършили?

на снимката

Драги, тези два капацитета на берат чушки, за да се вижда продукция на купчини.

е само розови мокри гащи в съня ви. 6 % процента безработица при 72% работещи бедни е фалшива новина:)...както е фалшиво всичко което правите:)

Според Евростат 1/3 от населението в работоспособна възраст е икономически неактивно?!

Да...Когато ГЕРБ управлява, безработицата спада, защото Терминал 2 се пълни.....Айде не ни излизайте със сухи цифри и статистики!Единственото което е вярно е, че когато ГЕРБ управлява -външния дълг нараства!Това е!

ами това означава, че бате има правилно виждане за нещата. не може хората да се оставят без препитание.

Как няма да е под 6% безработицата??? Ами то Държавата осигурява работа на - кумове, сватове, братовчеди, съученици и т.н.

И каква безработица да има, като всички избягаха от България? Останаха само пенсионерите и мангалите...

ТАКА ТАКА , но тези двамата от снимката НЕРАБОТЯТ!

То хубаво "ниска безработица", ма що така бе, Кате, сме на последното стъпало по доходи на целите Балкани? И що така бе, Кате, 78 % от българите работят за възнаграждение под СРЗ за страната?! А ти, Кате, за колко СРЗ в страната работиш - 3 или 4 пъти СРЗ?;))) Другите ти екстри не ги броим!

няма как всички да работят за над СРЗ.

То понятието СРЗ е измислено тук за ей такива като тази и подобните ѝ;) Нали знаеш, че у нас СРЗ се смята на принципа на "свинското със зеле", а белия свят я смята на т.нар. медианен принцип, който е много по-реалистичен. САМО че - заплатата на наш'те калинки - министри, шефове в държ. администрация, прокурори и съдии и т.н. е вързана със СРЗ и затова много им отърва да ясмятат така;)

Кой ли е излъгал това лилаво "калинче", че очилата са достатъчния атрибут за интелигентност и компетентност?... :::))) Ама то "русоооо", та чак се не трае...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

След като "оправиха" България, предлагам тези "управляващи" от ГЕРБ да се изнесат към някоя бедна африканска страна и да я "оправят" и нея ... ние тук нали сме "оправени" ще си живеем без тях ....

Що,комунистите ли ще я оправят??? Смях, смях, смях.........

Ами тя нали е "ОПРАВЕНА" бе шушлек ... какво да и оправят? И ... я да ми формулираш - комунист ... щото аз най видните, лъжливи, крадливи и некадърни "комунисти" ги виждам в ГЕРБ начело с вожда им ....

Стига с това "комунисти -антикомунисти", че се изтърка от употреба вече;) Комунистите, ако визираш БСП, ги гледахме няколко мандата и ги сменихме с едни, които в твоите представи минават за "антикомунисти";) Дотук добре , ама не ти ли прави впечатление, че за трите им мандата на управление ПАК сме си най-бедни?! Не те ли малко дразни поне, че ти - "европейския" българин - си по-беден от един македонец или сърбин дето не са "такива" европейци като теб!

Как не ви е срам. По 50 000 на година бягат от тая държава. Преди да започнете да управлявате питахме защо ни обвързват за влизане в Шенген с Румъния, защото те били по-зле. Сега кой е по-зле? Кой е виновен?

Герберите определено удариха в земята комунистите по наглост. Все пак едно котило са, но ученикът този път надминава учителя си.

Откак ГЕРП УПРАВЛЯВА, МИЛИОН Българи и 300 000 цигани напуснаха страната, ЗАТОВА НЯМА БЕЗРАБОТИЦА В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС

разбрала, НО за КСНС...не разбрала... Направо ти повервахме.

Ако кажеш 36% може и да улучиш...

Е много хубаво, обаче средната работна заплата е по-ниска от тази в Македония и Сърбия, които НЕ СА член на най-мощния икономически съюз в света.

нормално, като назначат стотина хиляди бездарници в общините..

Съжалявам много , но пир ГЕРБ едно беше максимума на безработицата. Оправдаваха се с лошото наследство. Ръст на БВП у нас под 10% е признак на лошо управление.

Кой е по прост от двамата?

Фейк тотален!!! Не регистрираш престъпленията и безработните и ОК. Да живее Тикволандия!!!

Българи в трудоспособна възраст около 4 000 000, всички заети в РБ около 2 500 000. Тоест безработица 35% минимум.