Трупат войски и оръжия по границата НАТО - Русия

Русия може да отвърне на дислоцирането на бронетанкова дивизия на САЩ в Полша с разполагане на допълнителни тактически ракети "Искандер" в Калининград.

Обратно в новината

Коментари - Трупат войски и оръжия по границата НАТО - Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Трупат войски и оръжия по границата НАТО - Русия"-нека си трупат..ха.ха като са на едно място по-бързо ще се приключи с руската армия иначе трябва да ги търсим по сибирската пустош да се крият като партизани..ха.ха

Да си ебът тъпата майчина болшевишка шунда Едно време САЩ ги отърва от Хитлер, ама сега няма кой са ги птърве от Китай

Пристига САЩ дивизияот 10 000 км. на "учение" на границата с Русия . Изтеглят персонала НО Тежкото им Въоръжение си Остава на границата с Русия ??? А ореваха слугинските си медии с фалшиви новини срещу Русия ! Ето затова Запада ни Изпива от всякакви Ресурси ,докато ни обяснява колко прави за нас !!! Затова и Западната Демокрация се е превърнала в ДИКТАТУРА ! Защото са Фалшиви а ГЕРБерастите в цяла Източна Европа са Купени ! Затова ние сме Несвободни ,Мизернии Изчезващи !!

А когато бяхме съюзник на Русия при Социализма бяхме Много,бяхме Образовани ,България се Развиваше , живеехме добре и сус вяра в Утре !!

Точно така - бяхме образовани, децата спортуваха, нямаше дрога и престъпности пр., и т.н. ! Точно така беше !

Путин!А вие сте изчезващи ъащото сте роби на путин!Тролове и глупаци които нямат акъл да проумеят,че е 2017 година и ние Българите свободно ходим учим и работим в Европа! И виждаме кой е истинският враг на Европа и България! Нарича се Путин!

Я по-тихо от мазето на краварското посолство ! Какво сте се разлаяли ! Хората спят.. Къде е полицията да ви озапти ? Или тя ЦРУ не арестува ?

Подкрепям !!! Западът е лицемерен и кръвожаден ! България - вън от НАТО !

До кога, не знам кога ще стигнат космоса, но земята под тях вече ще е рухнала.

САЩ все така въртят нещата, че военните конфликти да са в конкурентни зони и пазари. Накрая "ще намерят" това що търсят и Света ще мирне. Лошото е, че многото жертви пак ще са на невинни граждани и то основно в Източна Европа.

Посвещава се на измекярите от БСП- карающая рука пролетариата, победившего мировую контрреволюцию, быстро раздавит вас, пигмеев, своим железным кулаком

чий го сири синът на Курнелия в САЩ - да бе там учил и защо - не е ли науката в Русия по-добра - но това е въпрос на личен избор. Мислех, че като завърши ще си дойде да ни учи на ум и разум, а той отишъл да работи в банка Голдмансакс на Рокфелер. А и синът на Първата дама и той в САЩ, а истинският му баща - депутат от БСП -ха-ха-ха.

Корнелия Нинова не е кому-ниска /кому-висока/ Цялата РБ върхушка са агенти на САЩ и ЕС. Ще си понесат скоро последствията за поредната национална катастрофа. Комунисти управляват в КНР, КНДР, Виетнам и пр.

Корнелия Нинова аз пък я помня като видна седесарка. Всичките ни "десни" са такива дини - зелени отвън, червени отвътре. А защо синът й учи в САЩ, пита зомбито отгоре? Защото, мили, през 1945-та, тайните служби на САЩ - нашите добри "приятели", осигуриха извеждането на 1600 нацистки учени, осигуриха им паспорти и ги покриха в научните центрове в Щатите. Заедно с това си присвоиха 345 000 - да, триста четиридесет и пет хиляди - германски патента. Краденето на мозъци при тях е професия. И понеже те държат ключа за мазето, дето се печатат зелените хартийки, а човешката алчност е безгранична - направи си изводите сам...

Каквото е повикало НАТО/ в лицето само и единствено на наглите евреи от САЩ/ такова и ще получат.... Все едно някой да застане пред входа на апартамета и да започне да крещи, че го тормозя и репресирам в неговата къща, която е на километри от моята....... от всякъде са обградили Русия, а врещят, че тя е агресора- безобразно е! Ама и тъпата Европа за нищо не става като слуша говедарите.

победили Наполеон, победили Хитлер, но останали най-нещастния народ на земята. От крепости станали роби на комунизма - избивани от собствените си ръководители . Със Сталин на уста отиват в Сибир - за Сталину- за Родину. Но хора всякакви има и мазохисти. Но може да им е хубаво на комунистите да живеят с химери, но на умните децата им в САЩ.

По официални данни, най-нещастният народ е корейският, южнокорейският. Южна Корея е с най-голям брой самоубийци в света. В КНДР може да има самоубийства, но лично аз не вярвам да са повече от 10-ина. Бил съм в КНДР, много бодър и весел народ.

Че какво им е на северокорейците на голите задници?

каубойте ще ядат як лабутъ... жалко, че ние пак ще сме от къде погрешната страна...

Мръсните кравари ви готвят за пушечно месо, па вие си коментирайте тука.. СЛЕПЦИ !! Всички вие тука ще ходите на фронта да се биете и умирате за ЧУЖДИ интереси, а аз ще пропусна и ще ви гледам саира, щот съм стар..

Руски издания твърдят, че ракетната система Искандер е практически непроследима за американската ПРО Те същите издания твърдяха, че Су-24 е неуязвим, ама го направиха на тенекия.

Пропагандата в руските издания е предназначена за повдигане на бойния дух на руснаците, а не да я четем в чужбина.

Днес в расийката официалният език щеше да е немски Днешна рассия е жалка - бедна изолирана и със съюзници като Ердоган, аятоласите и Башар Путин е най - голямата заплаха за Русия

Не се чуваш от мазето на краварското посолство - знаеме ги тия пропаганди !

Само с два гласа повече едно реме в САЩ са гласували официален да е английският, не немският. Тъй че трай си.

Хитлер беше победен и СССР оцеля САЩ разбраха късно че няма разлика между Хитлер и Сталин и положиха голвми усилия да уби от СССР и да освободят Европа от комунизма

Ха на бас, че нямаш навършени 15 години !

Освен войни, курви и газ друго не дала на Европа

Много обичам да гледам исторически филми. Особено за отстъплението на Наполеон през зимата и гибелта на близо 500 000 негови войници, изоставени от офицерите и сержантите си пак по негова заповед за да спаси поне командния състав. Но още по заслужена се оказва съдбата на 2 милиона немски военнопленници, румънци, унгарци, италианци и много други, оставени да строят, това което са разрушили. Гледайте ги и вие и си спомнете разумната политика на цар Борис и Тодор Живков и не ми слагайте минуси без да се замисляте!

Гибелта на милиони германци, италианци, унгарци, румънци, финландци и пр. не ебила напразна. Наторили са богато руския чернозем.

Да поправя някои наивници - САЩ няма да нападнат Русия, защото ядрения удар ще е по нейната територия, а от него няма спасение. Просто се опитват да ловят риба в мътна вода и да пробутват от оръжейните си системи на европейци, корейци, японци, саудити и така... тоя дълг, най-вече към ФЕД, няма да чака вечно еизплатин. Гяволъка се плаща, по-рано или по-късно, но се плаща.

Договорът на Сталин с Рузвелт и Чърчил - държавите, граничещи със СССР да имат дружески правителства. Именно през териториите на Финландия, Полша, Чехословакия/на малко разстояние/, Румъния нахлуват армиите на обединена Европа. Днес правителствата на тези страни са враждебно настроени към Русия и се повтаря ситуацията от 1941. Ако не се вземат в ръце, скоро ще сърбат много-гореща попара.

В ПРОПАГАНДНИЯ си материал ДИР премълчава, ЗАЩО се стигна до тук и изкарва Русия ЖЕРТВА на агресия, въпреки че Русия е АГРЕСОРА! 21.11.2013 Виктор Янукович се отказва официално от подписването на договора за асоцииране на Украйна с Европейския Съюз. Този договор трябваше да бъде подписан още през декември 2011г. но подписването многократно е отлагано и протакано. 21.11.2013. Едностранното отхвърляне на договора води до масови протести в цяла Украйна, познати като Евромайдан. Протестите прерастват в кървави сблъсъци с полицията и военните. 22.02.2014 украинския парламент сваля от власт коруптния проруски президент на Украйна Янукович, който търси убежище в Русия, където се укрива и до днес. Назначено е служебно правителство с министър председател Арсений Яценюк. В нощта на 22 срещу 23 февруари Путин нарежда да започне подготовка за анексиране на Крим: "Ситуацията в Украйна се разви така, че бяхме принудени да започнем работа по връщането на Крим в състава на Русия", обяснява Путин. От документалният филм на Андрей Кондрашов "Крим. Пътят към Родината" става ясно с какви мотиви Владимир Путин е разпоредил анексията на Крим. "Заседанието (в нощта на 22 срещу 23 февруари) продължи до 7 часа сутринта. "Когато се разделихме, казах на колегите, че трябва да започнем да работим за връщането на Крим в Русия". 2 дена по-късно, на 27.02.2014 руски военни окупират стратегически цели в Крим. Локалното правителство на Крим е свалено с руска сила от власта и е назначено ново правителство, което отхвърля власта на Киев. 17 дена по-късно, на 16.03.2014 се състои референдум за отделяне от Украйна. Според много наблюдатели избирателната активност е била 40-50%, а привържениците на отделянето едва 60% от тях. 17.03.2014 Крим подава молба за приемане в руската федерация. На 18.03.2014 Крим е приет в състава на руската федерация!

Това е руски хибриден сайт.

Ей не се спрехте да тролите бе, още по лошо ще е ако не си трол а си верваш. Ти чете ли тогава договора за асоцииране ? А мотивите за отказа да се подпише договора в ТАЗИ му форма ? Значи когато някой защити интереса на държавата си от определени кръгове му се спретва майдан, пролет и т.н. Що не питаш обикновените иракчани и либийци как се чувстват след като са вече "освободени" от диктаторският гнет ?

А ти бе хубавец! Ти да не би ти да си чел договора за асоцииране на Украйна в ЕС ? Да не би ти бе сладур да си запознат с мотивите за отказа да се подпише договора в ТАЗИ му форма ? И какви интереси е защитил Янукович като изолира Украйна от ЕС и я предате на СССР на Путин бе лива.до? При положените че Украинците желаеха този договор? Янукович от кого е защитил украинците? От ЕС ли? И как ги защити, като ги продаде на господаря си Путин ли? Тъпак!

Чета коментарите по долу и се питам можели някой да ми каже от както съществува Русия някой да я победил?

ТЪП.К си и си ти личи! 1. Монголското нашествие в Русия 1236- 1242 на Златната Орда, когато Русия е ликвидирана! 2. Битката при Ирпен през 1321, когато литовската армия на литовския княз Гедиминас побеждава Русия и превзема тогавашната им столица Киев! 3. Ливонската война 1558-1583, когато съюзните войски на Швеция, Норвегия и Полша побеждават Русия 4. Полско- Руската война 1609 - 1618, когато въпреки че Полша не печели окончателно войната, то Полша успява да принуди Русия да отстъпи руска територия на Полша! 5. Ижорска война 1610 1617 Швеция побеждава Русия! 6. Мирния договор от Прут 1713, когато руските войски са обкръжени от османските войски на Балтай Мехмед Паша и принудени да капитулират. Подписан е т.н. мирен договор от Прут. 7. В Кримската война 1853 1856 Русия е победена от Османците. 8. Япония побеждава Русия в японско-руската война през 1904 1905 9. Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) от една страна, и Русия, от друга страна. Претърпяла поражение, скоро след Октомврийската революция Русия е принудена да сключи мир с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби. 10. А какво правим с войната на Русия в Афганистан (1979 1989)? Да не би Русия да спечели?

И какъв е резултата от всичките тези загуби - Русия е държавата, по-богата от целия останал свят. И така е хванала за топките някои части от този останал свят, че те се чудят само и единствено как да направят така, че тя да фалира. Ама забравят, че те вече са фалирали и докато Русия стигне до тяхното дередже, тях няма да ги има.

Полша си търси белята.

Решението е лесно. Връщат Крим, изтеглят се от Украйна и няма да има натиск. Иначе рано или късно на ушанките сте им сцепят газовете.

Това не е решение, хората в Крим не искат да живеят про хохлите.

Ако НАТО бяха достатъчно силни, досега да са го направили. Ама не са, това е истината - нито са силни, нито пък богати, че да тръгнат но открита конфронтация. Просто лисицата пак чака на коча да паднат ... ония рабити, дето се клатят.

Вече и на децата е ясно че САЩ се готвят да нападат Русия, лошото е че нашата черга ще гори.

Вече и на децата е ясно,че Путин е нула и Прибалтика ще остане свободен от пияна руска сволоч!

Тя прибалтика остана свободна и от населението си, половината избяга на запад.

САЩ никога няма да нападне Русия, но могат да пострадат кресливци като Полша, Румъния, България. Самите руски военни го казаха, ако имат сблъсък с НАТО, всъщност ответният удар ще е срещу Прибалтика, Полша, Румъния, те ще го отнесат, учудващо е, че нас не ни споменават

Наивникът Горбачов носи голямата вина за това положение на нещата- даде им ГДР срещу насрещен ангажимент за неразширяване на НАТО на изток. Краварите не си удържаха на обещанието, спретнаха майдана и се полакомиха за Украйна, което вече беше стратегическа заплаха за Москва и тя реагира, макар и със закъснение. Путин трябваше да сложи под контрол цяла Украйна, която е една измислена държава без сторически корени и съществува благодарение пак на отстъпчивостта на Горби. Американците щяха да повият малко и да подвият опашки. Нямаше да има кого да насъскват по границите. Балтийските села и Полша са колкото една руска губерния.

Азиатската кочина Рашка- говняшка се готви за война Нормално е Цивилизацията да се готви да се защити от кочината Последният път заразиха половин Европа с диващината си - сега не бива да им се позволява

....американските управници са банда престапници !!!... обикновените американци сащо са жертви на своите управници !...американските управляващи именно са подпалвачите на воините по света !...Aмерика саществува благодарение на воините !...извода е че американците и света за да си отдахнaT и да заживеiaT в мир и градивно бадеще ...трябва да бадат освободени от своите управляващи !...след като това баде постигнато на американските управници логично трябва да им се организира един справедлив процес за престапленiя срещу човечеството !!!...това е геноцид на една страна срещу всички останали народи и дарjaви с една единствена цел ,която е световно господство !!!

американците са народ с изклюцителни качества и добродетели,същото може да се каже и за търпеливият български народ на който търпението свършва веднъж на 500 години но за сметка на това и двете държави се управляват от негони и некадърни престъпници,доналд и боико

Британската утайка изкла и обра индианците. 300 години търгуваха с роби. Ако върнат земите на индианците и парите за експлоатацията на афроамериканците, ще им осигуря места за просене в София. Анексираха и 5 щата от Испания и Мексико. Избиха стотици хиляди японци с ядрено оръжие.

Чак пък да са народ американците, силно казано, по скоро са сбирщина от хора с американски паспорти.

ЕВРОПА Е ЕДИННА ПО ЯДРЕНАТА СДЕЛКА С ИРАН. ЩОМ САЩ СЕ ОТКАЗВА, ЕС ЩЕ ВЛЕЗЕ В СЪЮЗ С РУСИЯ И КИТАЙ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ГЕРМАНИЯ

Агресорите от НАТО и САЩ отвориха война срещу Сърбия под фалшив предлог за кланета в Сребреница. Криминалистическа експертиза няма. Така отвориха война срещу Садам с фалшив предлог за химическо оръжие. Както Хитлер използува райхстага. Нищо ново при фашистите

Ленче,Ленче, правописа душичко,връщай се в отделенията,поограмоти се малко и чак тогава идвай да ръсиш мозък по форумите! ! !

Някои тук говорят, че сащ не си е увеличила територията дори с 1 км. Ако погледнете в историята през 1845 сащ са направили най-голямата анексия (присвояване) на тетитория чрез ВОЙНА завземайки Тексас, Калифорния и редица други територии от Мексико. От съществуването си до сега краваристан са подпалили 262 войни. Обонго се похвали, че е разпалил 7 войни през двата си мандата. Интересни факти...

Преди години Риейгън вкара в дългова спирала САЩ и бъдещето показа, че от нея няма излизане. Рейгън е президентът, през чието управление общият дълг на САЩ надхвърли за първи път 100 трилиона долара. Към момента се твърди, че надхвърля 200 трилиона, а дериватният дълг на САЩ се оценява ан 710 трилиона долара. ФЕД няма как да покрие тази сума и долара като световно платежно средство тръгва да си заминава за сметка на няколко стабилни валути.

ясно защо Русия купува дългови книжа на САЩ - за да подпомогнат задъхващата се хамериканска икономика да не затъне и за да може Тръмп да усъвършенства ядрения си арсенал, подводници, самолети и т.н. Но в това има логика, защото руснаците са си накупили бая имоти, яхти и други неща в загниващите САЩ. Май и някои наши политици гледат да не изостанат от големия брат.

Преди години Рейгън унищожи икономически СССР и соц. лагера. Тръмп в момента прави същото принуждавайки рашките да хвърлят пари които нямат за въоръжаване. Освен това безмислените и агресивни войни водени от Путя допълнително изтощават мършавата РФ икономика. Санкциите дозабиват последните пирони в ковчега на РФ. Тъпите рашки да продължат да гласуват за ботоксовия лилипут и до 2-3 години тези 2000 рубли със Крим ще станат 200000 със същата като днес стойност.

Целта на Путин е да възстанови влиянието на СССР върху Източна Европа. Това е неосъществимо. Ситуацията е пат, защото ако се стигне до военен конфликт издухва человечеството- или пряко или от глад или от радиация.Русия няма опции, тя е изолирана а растеж няма в това положение.Ще станат както в Куба- ще карат стари лади масово до края на столетието. Няма пари за технологии, няма пари за новото въоръжение. Къде отива Русия? Военна суперсила, но със слаба икономика. Горкият руски народ. Винаги е гладувал и винаги прецакан.

Две бригади, една дивизия. Това срещу Русия е буболечка срещу мечка.

и съвсем не мога да си обясня ЗАЩО мечката при вида на буболечка реве, драпа си голата задница и заплашва с ръждясалите си ракети. Та нали тя плашливата мечка има 2 пъти повече танкове отколкото проскубания орел и освен това има "безаналогови" Армати, С500, димящ Кузя и незнам още какво тайно, безаналогово и секретно.

И аз не мога да разбера!Ти защо се чешеш като те ухапе бълха или комар?Няма да умреш от това но е много неприятно нали?VENSEREMOS!!!

НАТО трупало войски? Ми НАТО е отбранителна организация, не е гепило Крим, не се опитва да гепи Даунбас, Лугандон и Владивосток! Кво се пищисват братушките!

НАТО е на територията на Прибалтика и Полша както и у нас в България по покана на законно избраните правителства на държавите които са и членки на Съюза!

Почти същото, като Русия в Сирия! Разликата е, че страните са членки на НАТО, а Сирия не е член на Русия!

лъжеш!!! с такава покана никои народ не е упълномощавал правитеството си...

2 милиона чеченци направиха руснаците смешни , тия се точат да завладяват Европа. Ако не е ядреното оръжие, тия алковци, ще се свият до москва и ленинград.

Не са 2 милиона, а само 3000! 2 милиона са само невинните жертви на руския Кръвожаден империализъм! 2 милиона невинни жени, деца и старци!

претърпя ПОРАЖЕНИЕ в тази война и сега плаща ежегодно небивали суми на Чечня. В Чечня царува бандит и убиец (убива и чеченци и руснаци), който прави каквото си поиска.

еееиии ... сън не ви лови , човърка ви ден и нощ факта че нияма геи парад в москва ... ха ха ха а вие какво искате бе цървули , да я разкъсат русия на парчета ??? да ама не ... мечката се събуди , надигна се и не я учете какво да яде и пие ... и не я канете на геи парад ... ха ха

Не си познал, брато! Първият Гей-парад в света се е състоял на 2-ри февруари 1918-та година в Москва организиран е от Педерас 1 в съветска Русия Министъра на външните работи другаря Чичерин! Интернета е голяма работа, всичко става ясно!

Драги, ако аз тръцна само веднаж, руската мечка ще развие втора космическа скорост и ще я търсиш някъде из Млечния Път!

Престъпникът Горбачов бил жив! Пфуу..

И Путин е жив, засега, пфу! Дали 100 те руски милиардери, ще му простят предстоящата конфискация на мъните им от Тръмп-наш!

Сащ и Нато са дошли на границата на Русия. Русия не е на границата на САЩ.

Ама е граница с НАТО!

Но не беше преди, обаче НАТО настъпва...

Сащ имат близо 900 военни бази по света. Русуя има само 1 база.

години САЩ не са увеличили територията си дори с 1 кв.м. и не са воювали със съседните държави. А Русия/СССР?

Ми краварите ги канят навсякъде, щото носят мляко, а руските фашисти ги изритаха отвсякъде, щото унищожават целия местен и вносен алкохол!!

Всички казват, че НАТО е отбранителна организация. Но никой не казва какво и кого отбраняват.

Бе то и братушките казват, че се готвят само за отбрана, ама не казват срещу кого и кво шъ отбраняват! Ти, кът си толкова компетентен, я ме открехни!

Не твърдя, че съм компетентен. Просто правя констатация въз основа на твърдения. На въпроса, какво бранят братушките? Ами предполагам това, което бранят всички Държави - населението си, територията си, ресурсите си и т.н.

Ех тази агресивна Русия, как вероломно се приближава към границите на НАТО.

Танка брАкмата постепенно изминава своя път до приемането на въоръжение, ама по пътя му изгнил шпертплата, щото не бил обработен с съответните химикали против плесен, те пък били ембаргови от Германия!

1. Русия минава на хиперзвукови ракети. Тях ПВО не ги лови. С това НАТО няма как да не се съобрази. 2. Путин прави превъоръжаване и с бюджет 1/20 от американския нещата му вървят доста добре. Подводници, самолети 5то поколение, планове за самолетоносачи, ракети всякакви - особено пък тези от т.1, танка Армата постепенно изминава своя път до приемането на въоръжение, нови хеликоптери и т.н. 3. Санкциите дразнят много държави и няма как да продължат до безкрайност, а резултатът им е спорен. Извода. Не може да се притиска Русия вечно по сегашния начин. Не , че и Путин не е за махане, но руснаците не се огъват така лесно. Трябват още провокации явно. САЩ имаха след Виетнамското фиаско стратегия да воюват на 2 локални конфликта. Скоро май се отказаха и стана един конфликт. Дигат гири на С. Корея, на Иран, на Китай, а най-вече на Русия. А стратегията казва до 2 , ама май по-скоро вече 1. Икли са кьорфишеци или просто САЩ ни изнудват да се въоръжаваме за да се оттеглят постепенно, но трупайки пари от продажбите на оръжие.

Русия минава на хиперзвукови ракети? Минава ама кога? Хитлер създаде крилатите ракети през 1943-та, Русия след 70 години! С тия темпове, по-скоро ще видим краха на Русия отколкото ракетите!

Путин прави превъоръжаване и с бюджет 1/20, ама кът ги познааме руснаците, резултата ще е НАНО, 1/100! Въоръжаване се прави с паре, а не с духане!

С паре го правят ...папуасите. Руснаците го вършат с АКЪЛ. А акъл не можеш да си купиш, твоят пример го доказва.

Руската армия ако тръгне срещу натовската, тия еврогейтаци ще се разбягат като пилци.

Тя Русия завладя веднъж половин Европа, държа я 45 години насила в комунизъм и се провали. Мерцедес срещу Лада. Голф срещу Москвич. Ровър и Пежо срещу какво - зазките ли. Трабант и Вартбург срещу Ахди. Хахахахаха. Ето това няма как да стане - запада да клекне и да зареже стандарта си заради Русия. Там - на полето на производството на стоки , както и Ленин им го е казал лично - производителността на труда, там е победата. Русия е пълният губещ колега там. Аз съм русофил и да ме плюете все тая. Производителност на труда, технологии, ноу-хау. Там е победата.

Този път Русия ще освободи цяла Европа, не само половината.

Тя и съветската се готвеше, ама Черния Котор и мина пътя! СССР цуфиса!

Значи русите трупат оръжия на чужда територия ли.

в Сирия...

" ... руско-беларуските маневри "Запад-2017 ..." е разместване, а не добавяне на нови части, комплекси и др. Различно е. Затова евреиканците да не се натягат, а да се успокоят. И да си изтеглят добавките /танкови подразделения/. Ако и те кажат "това също са маневри", тогава няма отърване отива се към нова надпревара във превъоръжаването.

Не се коркай, НАТО също си размества войски на своя територия, не на руска или украинска!

Говедата са прекалено наясно, че каквото и да струпат, ще бъдат изпарени. Патардията е за да има повод да се вземат парите на колониите срещу безполезна железария.

Говедото е в Кремъл и се мъчи безуспешно да възстанови СССР унищожавайки Русия като я противопоставя по най глупав начин на развитите във всяскакво отношение държави от Европа и света! НАТО само присъства символично в Прибалтика и Полша!За да попречи на ,,референдуми"и ,,доброволни присъединявания"!Путин загуби битката напълно веднага щом окупира Крим! Остава му само лъжлива пропаганда за несъществуващо могъщество и лъжи и демагогия!

Русия винаги се отбранява и защитава, и в следствие на отбранителни войни е държавата с най-голяма територия при сравнително неголямо население.....

Истината е, че Русия струпва оръжие по границата си като ответна мярка, защото НАТО се движи към тях, а не обратното.

пред русия са още молдова, украйна, беларус, какво нато кви 5 лв, движело се нато, тъпотии, че те САЩ (Нато) и Русия са съседи, откакто размениха Аляска. Болката е, че бяхме част от съветската империя, загубиха я тази част и сега ще се опитат по брутален начин с анексии, войни и простотии - тук включвам мощна пропаганда, каквато идва и от този сайт и от тв, вестници и т.н. в бг, да си възвръщат територии. Така е и в Сирия, това стана и в Украйна. Кофтито е, че империи вече няма, няма как да се върнем натам, ще изпукясате всички, които лелеете за мижукия, новите ще пренаредят жълтите павета, коня, катедралата, всичко ще изчезне и преименува полека лека и както петохуйника, мавзолея, сега и партийния дом са заяли, после моча, всичко ще отиде в небитието ...

И като се събуди, видя, че краката ти са отвити.

Ми като имаш болки, що не ходиш да се прегледаш??? Може и нищо да ти няма?!?

Типично тролско отговаряне на двамата (или единия) по-горе, няколко нахвърляни безсмислени коментара, колкото да се затапи поста, следва слагане на нови наколко, най-отгоре за случайночетящите "новините" тук да се натъкнат първо на тях ...

Блазе им на полските цигани. Що отпадно железо ще има от тия бронетанковите и то стопено, готово за вторични суровини.....