Комисията по отбрана отхвърли ветото на президента

Комисията по отбрана отхвърли ветото на президента Румен Радев над Закона за отбраната и въоръжените сили.

Обратно в новината

Коментари - Комисията по отбрана отхвърли ветото на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП за пореден път се показват като ,антибългарска ,проруска орда-5та диверсионна путинова колона!

на тоя само името като прочетеш и ти става ясен

Абе другарчета, що не предложите директно да се изгради руска база в България. Пък и ръцете ви сърбят за безплатни трудови съботници (в които имахте само ръководна роля), та почвайте да им я строите!!!

Ей! Аман от продажни капути бе! После, ама защо руснаците насочвали ракети към България. Вие стройте американски бази и се чудете защо. А, да, нещо не виждам руснаците да напират да строят бази в България, а ти?

Защо се лъжем България е окупирана от НАТО и САЩ.... Всичките решения се взимат на Козяк и нашите просто ги гласуват. За да бъдем незвисими първо трябва да изгоним терористите от САЩ и НАТО

България е член на НАТО бе, галфон.

Тази комисия трябва да се закрие! От нея полза няма, а само вреда! А за тази дейност взимат огромни заплати!!! Ние армия нямаме, а комисии- колкото щеш! Да им дават по един автомат- и на границата!

Таско, сори пич! България е в НАТО :) Това е положението и така ше бъде още мноооого дълго:)

Дълго, дълго, колко да е дълго? Докато НАТО не се разпадне! С други думи- година-две!

Да здраствует СССР и република бЪЛГАРИЯ като част от него.

То и ИД беше завладяла част от Сирия ама с помоща на Русия тероистите са унищожени независимо от подкрепта за тях на САЩ . Така че рано или късно и тези терористи от НАТО ще бъдат пратен при девиците въпороса е да не страдаме и ние защото нямаме нищо общо с тази терористична организация

Руските терористи помагали на диктатора като избили своите от ИД.

Таско ли бе? Ерменков?:) Доносника от ДС? Дето го отзовават самите ДС от Германия защото си прехвърлил служебната кола на свое име:)))) хахахахахаха Страхотен разведчик е тоя таско!

ама много се взехте на сериозно ? хвалипръковци хитър петър и баи гано оправдават заплатите си в министерски съвет ама че недорозумение , приличате на гол тумбак чифте пищови некадърници ???

Какво е Бокича ?

за разяснение,думата комисия в парламента означава група отегчени от плюскане свине!!!

БОЖЕ ЕЛА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО.ПИСНА МИ ДА БЛЪСКАМ ЗА ДА ГИ ХРАНТУТЯ ПАРАЗИТИТЕ..............НЕ НАСМУКАЛИ СЕ....

май първи ще напуснат страната когато стане горещо.

Истинските комунисти бяха до 1944г. Тези са алчни, самовлюбени и много нагли. Надавам се да дойде времето да си отидат "мирно и тихо"! За съжаление това е невъзможно поне на този етап. Българите изтървахме момента 1989 г. да се отървем от тази напаст, която ще трови Родината още много време с поколенията си изяждащи парите на поколения трудолюбиви българи. Бог да пази България!

така е ...трябваше да се пусне кръв '89-90 и който оцелее- или ние, хората или те, комунистите, не сега обществото агонизира 30 г. по-късно ... пак ни спасяват и са най-загрижените за България...а и за народа!!!!

ние сме от 30 годин членове на нато ама 1 база няма на нашите 1300 острова вие бугари тъпо племе имате седем бази руснаците ще ви ритат като гумени топки

Има недей да лъжеш. За другото си прав.

TIREX

потника е тъпанар.

Да го душаш

Да та и..ба у червения икспертин Таску,колко Славча е икспертин по Идил ,толкоз и ти по отбраната !!!

герб е фашистка партия трябва да се забрани със закон

=партизанско движение. Не повече.

Какви генерали. .насрали, бе? МИНАВАМЕ на десятници, стотици и мюдюри !

Каква случайност - мнението на БСП съвпадало с мнението на президентството.За пореден път. Всеки път. Случайно съвпадение - дума по дума.

Ми е да то го муам! ..

Брейййй,това комунистите на България не се спряха да слугуват на Кремъл! То бива предатели,ама тези са и откровени предатели и не се свенят да ни продават на Кремъл за пари. Всички комунисти са със сметки в Русия. А и Решетников е пратил доста мангизи за саботиране на държавата ни.

гробарино.

Соросоидите от БСП да се правят че са против БЛАТО, когато техния мошеник Радев покани БЛАТО в Черно Море - какво лицемерие, какъв цирк. Добре че Бойко се опитва колкото се може да спре агресията на БЛАТО в БГ и Черно Море, че ако зависеше от БЛАТОвския генерал Радев и соросоидите от БСП, до сега цяла България да е превърната в база на БЛАТО! А така, отхвърляйте му ветото на тоя мошеник! За какъв се мисли тоя, бе!

Най-големия виц, който съм чел. БСПари-соросоиди? От Марс ли падаш, или се правиш на такъв?

БСП са помияри. И те не знаят какви са, стига да има за крадене. Соросоиди са колкото и останалите.

Така е, гербери и герберки. Радев не е Плевелиев, който развяваше гащи, където му кажехте. И гледаше като нас.ан. Скоро, гербери и герберки, ще трябва да отговаряте пред онези, които окрадохте и унизихте. НПО-тата няма да ви спасят, нито доларите на краварите. Само затвор може да отрезви лакомия ви нагон.

куршум в тила

нали така? И после даже ще се хвалите. Казано с езика на математиката комунист=фашист.

ганьовците са комуноиди жалки предатели, трябва да бъдат изхвърлени от Европа, както Молдавия да се гърчат в пълна мизерия

ГЕРБ и техните политически угодници продадоха България и националния интерес във всички области! За всичко това ще плащат обикновените хора. Но те го заслужават. Всеки народ заслужава властта, която е избрал!

България е продадена още 1944 година

Да можеха и такива идиоти като теб да продадат та да мирне страната,ама никой не иска да ви купи.Кой е луд да дава пари за дебили.

Никой не ги избира,те сами се налагат чрез пари и изнудване. Няма магазин или семкарница в София ,която да не е зависима на властта -герб.

даже и ние уличните кучета и котки сме зависими от ГЕРБ. Ясно?

Не знам защо се учудвате, че ДПС и ВОЛЯ не са опозиция?! ДПС иска да измести ОП от властта, като постоянно твърди, че Европа не е съгласна. ДПС вече огладня и това не е добре за тях. Днес се изказа председателя на либералите в ЕП, че не е нормално ОП да се допускат във властта. Марешки е подгонен, освен от прокуратурата, и от данъчни, митници и ДАНС. Надеждата му е в намаляване на напрежението, защото иначе може да стане страшно за него...

Абе швестър не се ли умори да ръсиш простотии.

ТОЗИ ПОЛУГРАМОТЕН ФУРАЖКАДЖИЯ, Е СЛОЖЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ, И ИЗБРАН ОТ ПОЛУГРАМОТНИЦИ, ДА СЛАГА КОЛЦИ В КОЛЕЛОТО И ДА СПЪВА ВСИЧКО И ВСЕКИ !!! НАПЪЛНО СЕ УБЕДИХ ОТ ИНТЕВЮТО МУ ТАЗИ ВЕЧЕР !!!!КАЗА, ЧЕ ШИФРОГРАМАТА НЕ БИЛА ВАЖНА, ЗАЩОТО КАКВО СА ГОВОРИЛИ НЕ БИЛО ВАЖНО, А КОИ СА И НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ !!!! ЕЙЙЙЙ ЮНАКА СИ Е ЮНАК !!!!

Не ми пука за Радев,но когато дебили като теб го плюят значи човека си е наред. Плазмодиите като теб са подигравка с човечеството.

юнака си е юнак, но ти си абсолютен простак.

Виж ти - ГЕРБ, ОП и ДПС са заедно. Тогава кои са предателите? Отговорът е - всички.

май злобата и мръсотията ходи по троловете оказващи чест на такива

Суверенитетът е право и удоволствие за тези, които имат волята и средствата да си го позволят!

Това мислене на управляващите наистина трябва да ни хвърля в страх. Защо са ни американски бази, след като знаем, че те считат за свой главен противник руснаците? При евентуален военен конфликт между тях кой ще пострада - нашите или техните семейства, които са на хиляди километри оттук? А може-би онези, които така лесно дават права на чужденци да се разпореждат също са направили нужното, за да опазят своите деца далеч оттук? Народе! Мисли кого избираш!

Ленинград. Не се пиши българин, защото не си. Всяка стъпка по отбраната на Родината е правилна. А, дали Русия ще ни нападне или не, то по-добре да си подготвен, отколкото да не си !

И с какво ще спреш руснаците.С армия която се побира на махленски стадион или със стоте американски танка.Тъп идиот за нас е най-добре да сме неутрални,а не да се пъхаме между шамарите защото ще го отнесем както при първата и втората национални катастрофи.

А руснаците, притежавате над половин милион жилища в България. Или това няма значение за вас.

За 30 години американска окупация държавата България е на път да изчезне.От 700 самолета имаме 3, от 4 000 танка имаме 40. Никакви ракети и противоракетни системи. Чужди самолети и пилоти пазят небето на България. Половин стадион платена армия. Ако някой и плати повече, веднага отива на страната на противника. Американците не плащат наеми за базите, защото са собственици на държавата.

ма ти много знаеш какво имаме

Много си е на място една или две или повече бази на НАТО в България за да може нашите деца и нашата територия да не ги сполети съдбата на украинските деца и семейства на чиято територия воюва рускатаа армия! Комунистическите глупости на предатели като вас да останем незащитени и безпомощни пред все по наглата агресивна политика на Русия са в услуга на Путин!

многи ги е яд, че България е в ЕС и НАТО. Затова не може да ни сполети съдбата на Украйна. Затова и масово реват за излизане на България от тези структури.

Тъпост е , нямаме Армия, но Генерали и комисии бол !

След като нямаш концепция за отбраната на страната, не може да има и Комисия , която да работи по темата !

Не приемам Борисов да говори за непосилните разходи по отбраната на България и да дава същите за санирането. Въпрос с повишена трудност за него защо да закупуваме втора ръка самолети, а да не санираме с втора ръка материали блокчетата на Герберските труженици ?

ами да назначат една друга комисия да отмени решениетопък на тази и така докато им изчерпи простотията и умрат

като тази бита карта Мангушев,дето не трябва да се показва над водата

Зорлем, за пореден път, когато сме в добри отношения с Германия, ни тикат във война с Русия! Но този път руснаците няма да ни простят както пред 1944 година и ще ядем дебелия ...

Как? Защо?

Много си тъп/а/

НАТО скоро ще започне война с Русия, и ние ще участваме, като член или като членка ...

Борисов не е казал последната си дума. Комисията може да промени решението си, както прави вожда на българите и всички балкански народи

Гербероидите си вкараха пореден автогол

Как? Защо?

Много си глупав/а/

Продажните , комуноидни мутро-милиционери от ГЕРБ, уплашени от размахания пръст на щатския посланик са готови да ни превърнат в пушечно месо. Не им ли досмислят кухите кратуни, че мутренското ни перчене, при тоталната липса на армия, ни превръща в най-лесната мишена!

Кой създаде мутрите в България? С каква цел?

Тиквоний Банкянски е един от създателите на мафията в България

Курнелия Нинова я е страх, че който преоборудва армията, печели гласовете и. Хахахахахах. Защо БСП остви армията да стигне до тук, се питам аз. 12 години управлява директно, и поне още 6-7 индиректно. Защо тогава не помисли за армията?

Защото толкова могат-само да облъчват малоумните, докато са опозиция. Кога си видял нещо градивно от тия?!

Цял живот Партията ме води към светлото бъдеще. Дано поне внуците да заведе.

Щом корифея Таско казва,прав обратното - няма да сгрешиш, няма начин

Защо генералите да трябва да се представят на депутати кат Бат Сали например? Това е унизително. Попов и Манушев спокойно може да се наредят до генерала с фес Симеонов. Жалки отрепки.

Защото бат сали не е в Комисията по отбрана, например?

та бсп отново там където и е мястото,при мен във дупката

виждам че любителите на червени тикви са активни в дупката,жалки са ви напъните да излезнете от дупката другари бесепари,щом и русия не ви иска

Какви тикви бълнуваш, тука става дума за суджук.

Ти искаш съветска власт ли , бе ? Вся власт Советам ! Отговорността винаги да е споделена от някъкъв съвет или парламент и така да няма никога виновни . Ти като си градски кенеф и те осират масово , кой е най виновен ?

купете си памперси господа,че иначе при мен в миризмата на червена смрад