Комисия отхвърли ветото на Радев върху Закона за отбраната

Парламентарната комисия по отбрана прие повторно промените в Закона за отбраната и въоръжените сили и така отхвърли наложеното от президента вето.

Обратно в новината

Коментари - Комисия отхвърли ветото на Радев върху Закона за отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев е Прав . Тук става въпрос за Секретарки с Длъжност Генерали . НОИ и Бюджета ще се Претовари Неимоверно , както се получи със Скандала за Уж Увеличението на Пенсиите , което се оказа че важи само за Пенсии извън Стандарта .

Увеличението на Пенсиите важи само за Политици на Длъжност .

странно! всички искат по високи критерии за заемане на висша длъжност, само бсп не иска! те си искат тъпаците да заемат тези длъжности!

Баце, Баце, ма си и ... Идиот!

Гледай народе как герберомутрите си развяват байрака на твой гръб и си трай пък после квичиш на умряло..Знае се че когато мутро''патриотичния'' кабинет със зъби и нокти ще си пази 4 години кражби и власт няма никакво значение какво казва Президента или истинските професионалиси,,

Това е лоша новина , но за ГЕРБ!

Герберите си вкарват пореден автогол

Парламентът, с всичките си комисии, няма и 10% одобрение от българите. А Президентът ина одобрение повече от 60%. На какво основание се отхвърля вето на държавния глава, главнокомандващ на армията ???

тво момченце от снимката научи ли се да марширува, че нещо на последния му парад хич не му се получаваше...))))

Войната продължава с Президента и Тиквата нищо не може да направи ! Аферите на Герб , край нямат !

Сега стрина Курка ще има да плюе змии и гущери.....

Прочетох всичко написано до сега и стигнах до извода , само кариеристи стават членове на Герб ! България загива и никой не може да я реанимира !

тогава. Какво чакаш? Никой не те спира.

Генерал Радев трябва да въведе военно положение и да отърве българите от герберската шайка. Народът е с Прзидента

Кой стои зад тази комисия.Борисов със зъби и нокти ще пречи на Радев. Хищникът,когато умира,най- злобно хапе. Борисов е пътник и го знае. Това са предсмъртните му гърчове.

Колкото повече плювате по Президента ,толкова повече омраза събирате и се закопавате..Карайте в същия дух.,ТЪПАНАРИ!

Щом е от Герб не ми го хвалете , нарочно прави омраза с Президента ! Завиждай Попе , ние около 2,5 милиона избиратели , още вярваме на Генерал Румен Радев , не уважавани от Гроб !

ХАХАХАХА

президентът да е деполитаризиран - да бе - а тук параход плува ли? Какво беше казала рошлата - ако само мръдне от линията на партията да му мисли. Дали го е казала нарочно да се знае или се чу подобно на "танковете да дойдат".

Съвсем няма война между ГЕРБ и президента! Това което виждаме, не е това което е! ;)

Голяма работа - Радев ще ги ступа.

Попе, Радев ти беше заместник. Ти го плюеше, обиждаше и интригантничеше зад гърба му. Но винаги си бил по-слаб и по-жалък от него. Тези "генерали" от ВВС днес избиха рибата. Не напразно винаги са били на присмех и подигравки сред пехотата и флота. Парвенющина.

гербоид да не намеси и "политическата мотивация" на Президента! Нищо че и двете инстанции - военната и президентската трябва да са деполитизирани!Искрено се надявал?? Искрено се е изхрачил....!

Его е и другото смешно генералче на ГЕРП.

Каква армия, какви военослужащи бе глупаци !! България имаше АРМИЯ преди 30 години, а сега няколко хиляди въшльовци, облечени в мундири, повечето от които не заслужават и пагоните на раменете си !!

Циркове стил кеч-мания за втвърдяване на електората преди предсрочните избори.

че хората няма да разберат коакви ги вършите?