Германия, Франция и Дания: Граничните проверки да останат

Европейската комисия потвърди, че Германия, Франция и Дания са поискали удължаването на въведените извънредни гранични проверки.

Обратно в новината

Коментари - Германия, Франция и Дания: Граничните проверки да останат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... още "Г-жа Хитлер" и "Грозна лелка" Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени- Марин льо Пен. Oцеляване или смърт на Европейския съюзЕвропейските лидери живеят в някакъв свой измислен, паралелен свят, далеко от действителността! Мислят и действат като дрогирани! Не осъзнават голямата опасност, която представляват мигрантите от пренаселените, бедстващи от немотия, страни в Африка и Азия. Не осъзнават трудността, даже невъзможността, на връщането им по хуманен начин в техните страни! И в тази си лудост включват и нас. ЧАО НАТО, ЧАО ЕС И ФАЛШИВАТА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ

България няма да види Шенген, защото скоро Шенген ще изчезне :)

жалко за шенгеня- идеята беше добра...

Правилно ли разбрах, че тия гранични проверки не са за да спират нелегалните мигранти да влезнат, а да ги спират да излезнат? Щото със тоталния срив на джурналистическото качество на списване, чуеек почва да се чуди ко е разбрал, и накрая нищо не е разбрал, и трее да чете коментарите, за да вдене кото и да било, от догадки.

Цялата ДемоноКрация и Евро.ейски ценности се оказаха един голям балон ...

К'во ста'а с Шенген?! К'во ста'а с основните принципи на ЕС за свободното придвижване?! #КОЙ е виновен за сегашното състояние?! Каква отговорност ще поеме виновника - както нашите политици май - никаква???!!!