Тодоров не прие Златен скункс, съди Господари на ефира

Репортерът Боби Ваклинов се опита да връчи два пъти Златен скункс на вече бившия депутат Антон Тодоров. Оказа се, че Тодоров съди "Господари на ефира".

Обратно в новината

Коментари - Тодоров не прие Златен скункс, съди Господари на ефира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с тази журналистическа драма, че тони тодоров бил заплашвал журналиста! човекът се шегуваше и на майтап предупреди журналиста с уволнение за силните му думи. а медиите гръмнаха, като че ли са се били в ефир. симеонов се държа много по-грубо и вулгарно. пълни глупости!

Хубаво да му се изсера в устата на този най-добре ще дойде

Сутрешният блок на Нова телевизия все повече се превръща в развлекателно-приспивно предаване. Мисля даже, че спокойно може да си сменят местата с нещо от типа на Лека нощ, деца. Водещият Викторчо Николаев така приспива гостите с удобните си въпроси, че въобще не знам как половин България отива на работа. Тази велика негова журналистика лъсва най-ярко, когато гости в студиото му са лидерите на партиите или парламентарните групи. И се почват едни диалози тип мяу-мяу Цецо Цветанов е бял и добър борец за демокрация и национален просперитет. Известната на целия народ като Мадам Лъжа Корнелия Нинова пък ще ни разплаче с истините за това как съпругът й е напуснал доходната държавна служба като митничар и се е цанил на работа в частна компания Лукойл - само и само да не я компрометира като председател на БСП. И тоя захарен шербет се сипе ли сипе от екрана, а Викторчо Николаев кима ли клима одобрително и разбиращо. И за да не са новините фалшиви, а искрени и лични, даже умниците, които му нашепват в слушалките, си траят като комунисти на разпит. Че то иначе току-виж пиарите от съответните партии никога повече няма да им пратят такива височайши гости. Да ви имам телевизията, да ви имам пиарите, четвъртата власт и демокрацията. И, Викторчо, защо не изгони от студиото Антон Тодоров, който те заплаши в ефир?

Около десетина минути след началото на недоволството, пред МС се изсипаха десетина ярко отличаващи се с външния си вид млади мъже. Двама им раздадоха сгънати плакати и наредиха да се разпръснат сред хората. Видимо се подразниха, когато екипът ни се опита да разговаря с тях. Обясниха, че са на протеста, защото им било много интересно да видят какво ще се случи. Иначе не се интересували от събитията в държавата. Един от тях, който се представи като Кирчо Валентинов, беше далеч по-словоохотлив от колегите си. Дойдохме с приятелите ми ей така. Аз съм спортист, тренирам бойно джудо, другите момчета са борци. Живея в Русия, харесвам Путин. Той е най-великият. И на американците им треперят краката от него, защото има ядрени бомби. Аз съм патриот и в България най-много ме дразнят циганите. Трябва да се забрани на циганките под 18 години да раждат. И държавата да вземе да ги принуди да ходят на училище. Иначе в България си ми харесва като цяло. Има свобода на словото с малки изключения, каза той.Интересна подробност е, че въпросните млади мъже бяха разпознати като активни участници в последния протест на Правосъдие за всеки, в четвъртък, където са играли като опоненти на инициативата.

Гледам тук са впрегнали цялото гербераско трол с изключение на геройски загиналите- фаталната грешка(на природата)гаргамела,морскияВЛАК щеревия,кухата лейка,оня посрания20 и ако пропуснах някой зомбар,моля да ме извини,да лъскат и мажат осраното от шайката...Сори боклучета,ама вече и бебетата видяха какво представляват ОПГ гроб.....

значи, тоя публикува книга шайката, а после става депутат от герб. ай сиктир бе! същия като волен сидеров и оня от РЗС

Нагъл глупак ! И тоя ще работи като журналист ! Жалък и смешен !

Ха дано Тодоров осъди т.нар. "господари", че да си найдат и те най-после мястото. Ама кат нема държава такива са ни медиите и продукциите и ко-продукциите им и т.н.

Та вижте вчерашния "протест" на журналисти - там половината бяха от сектата на Прокопиев. ========== Г-Н ПРОКОПИЕВ, АКО СЪМ НА ВАШЕ МЯСТО, ЩЕ СЪДЯ ТОЗИ СМЕШНИК ДО ДУПКА ЗА ГОРНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ.

Няма да се изненадам, ако Марковски - адвокатът на всички мошеници, ще го защитава и него, като БХ!

Боби Ваклинов? Боби ли му е педерасткаата кличка ще падна от смях

Направо да се чудиш и да се маеш... до къде ни докараха - на продажните "роби на ефира" ли "симпатизираш" или на "шайкаджията"-антонтодороф? :))))) хахаха

Виктор Николаев доказа че е проститутка

Тоя ХАХО - г-н АТ на ден заема около една трета от пространство в новините..... Той ли е най-важен???

Не гледам Говедата на ефира и подобни предателски предавания, ама ако това е вярно и ако наистина са изкарвали Тони Тодоров на Хитлер това е абсолютен скандал! Чужда телевизия си позволява да казва на български депутат че е Хитлер - незабавно лиценза им да е отнет и шведската телевизия да бъде изхвърлена с ритник от България! Да не говорим и за какъв конфликт на интереси става въпрос, като са има в предвид че Тони е против шведските боклуци Грипени! Враговете на народа от Нова и бТВ минаха границата отвсякъде - вън чужди агенти и манипулатори и да не сте стъпили в БГ повече!

хахаха.. . тони (антонтодороф-шайката) бил против грипените... ама, и вие не знаете защо, но явно е хубаво, че е против тях. После пък и врагове и на народа излизат... майко мила... #психодясното съвсем изкука и не знае на кой свят е. :)))))) .. врагове на народа... на кой народ, бре малоумници?

"...никой досега не е бъркал така дълбоко и болезнено в онова, което наричам икономически досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на безпрецедентната атака срещу мен." Това се кглупак или откровено необективен човек може да не го е осъзнал Дали Антон Фурнаджийската лопата след време няма да застане на страната на същата олигархия и на същите крадльовци, в чиито досиета се хвали, че е бръкнал?! Та той вече направи това с "Шайката".

не забравяй, но не отмъщавай. това е затворена страница за много репресирани хора. има много по-важни неща и това е хляба. минало свършено. вярно е, че на запад след пенсиониране обикалят света, докато един пенсионер не може да си покаже главата навън, а положението е същото и при младите, не всички разбира се, не се интересуваме от миналото, гледаме напред, но... без война иска да ни вкара, а и дпс, дост, там къде се бута, където не му е работата, с досиетата, не само малцинствата, а и много българи са на ръба, не че са мързеливи, но... знаете причините, които са-планова икономика, без занаят не ставаш за нищо, дори и за овчар и там си има тънкости, а и за там трябват пари. живи и здрави, достатъчно проблеми имаме, а и утре има магнитни бури. внимавайте със здравето--пийте повече вода и не яжте мазни храни. анадънму, чок фена симеонов, и някои и други. човещината изчезна. гитти аркадашлар. гюле гюле, и чок берекет, суле тодоров и валерка, пеевски ша си помисли за вас-единият гитмишляр, а симонката, резил маскарат булгар, пара йок, екмек йок, чок фена булгариа

Скрий се бе, палячо!

Абе тоя как може да е толкова нагъл и нахален? то има някакви граници, ама неговите преминават всички възможни!!! И наистина ли ББ и ЦЦ не го виждат и не го знаят, че след такова оплюване, го направиха депутат: разбирай съмишленик..... Аман от такива "политици"! затова сме на това дередже...

Краставите магарета се намират през 9 планини..и образуват ОПЛ

само не се правете на жертва господин Тодоров! Има една нашенска поговорка, която казва - Кой каквото прави - на себе си го прави !

Не знам как ще работи оттук нататък Виктор Николаев! Най-добре да подава оставка.

не знаеш, не задавай тъпи въпроси. Мисли и после пиши !

Тодоров е като питбул, когато му предлагат стек-а ала Герб за да защитава интересите им, маймунка, когато говори от собствено име, куртизанка , когато чака някой да му плати.

Палячовците от Господари на ефира следва да връчат скункса на Виктор Николаев!

Трябва да се създаде Такса Политик в Съда . И да има Реципрочност .В случая Съда трябва да съди Морал ,а не Престъпление и Правда . Тия ни вземаха на Т..а.шак като Народ (политиците) .

"победителите са великодушни","паднал кон не се рита",вързано куче не се налага". А искате да сте господари,добре,но бъдете и малко благородни.не, че Антон го заслужава

Нито съм глупак, нито необективен, нито предубеден! Гледах с интерес Тодоров, когато от тв-екрана разобличаваше минало, от което някои политици опитваха да се отрекат. Искрен ли е бил тогава? Нима не разбира, че това "харакири" си го направи сам, като отиде при онези, за които пишеше с омерзение? И се залови с президента - човекът, избран с гласовете на два и половина избиратели, обвинявайки го, че давал мнение по въпрос, по който е подготвен повече от всички - за самолетите. Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи!

Два и половина милиона...извинявам се за пропуска, но знам, че тук хората са интелигентни и са ме разбрали правилно.

Тодоров няма място в медиите. Престанете да ни занимавате с отровната му персона

Тодоров е истински политик и патриот!

Сложих (-), не съм съгласен, че един Патриот може да си сменя възгледите и да иска народа да се вслуша в него. Нямам обяснение, как човек написал... "Моята борба".. да стане евреин. Единствено, ако е продажник и също другата страна са ....... (всеки епитет, ще е подходящ).

по истинско и вярно казване от това на Ваклинов не бях чувал- браво точно в десетката

ваклинов- какъв е този педал

не съм фен на Антон Тодоров, но и Господарите нямат мярка в простотията. Преминаха мярката, за какви се мислят?! Не можеш да гониш човек по улицата и да го засипваш с обиди. Поведението на Боби Ваклинов беше недопустимо и като нищо ще бъдат осъдени.

постъпка на един истински комплексар

този си иска за година и половина ,,заплатата,, от парламента...!!! ,,батман завинаги...пардон тодоров...,,!!!

Този кретен няма ли кой да го посини от бой,след което ТЕЛК да го инвалидизира? Чудя се как уж "умния" ГЕРБ се сдобива с олигофрени? Порано беше Янка сега я замести Антонка! Ба си държавата!

Той си има и защитник.Яко напъва,,рядкото

човекът които в книга ,,описваше,, животът на ,,прасетата и мръсотиите им, ,,влезна,, в ,,кочината,, с тях...!!! не ,,трябваше,, да ,,обиждат,, хитлер...!!!

Антон Тодоров е както останалите НОМАДИ в политиката. Гледайте в ютюба по-старите предавания в ТВ СКАТ и ТВ-7 / 2012 / как се е обърнал като фурнаджийска лопата, само след няколко години . Какви глупости плещи за Б.Б., а сега му е медиен съветник... Както се казва следвайте парите !

тези, които плюят по антон тодоров и документите извадени от него са толкова много, че започвам да мисля, че интернета е вече в престъпни ръце. ПРЕСТЪПНОСТТА НА ПРЕХОДА БЕ ПРИКРИТА ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ

Не става дума за него или документите, които вади - както се твърди, понякога избирателно. Как да се отнасяме към човек, който веднъж казва едно, след известно време се обръща на 180 градуса и говори противното? Разбира се, че не може да се приеме сериозно.

Апропо, какво всъщност стана с Ани Цолова?

АННА Цолова ближе рани в синагогата

Алваджан, вземи Тоню Храчката на мястото на Боби Ваклинов!:))))) ....може и като адреналинка трансджендър, той ще обръсне мустаките!:)))))))))

Абе да ти кажа, хем си прав, хем не си. Нито ти си политик, нито онези са журналисти. Просто падна жертва на устата и на самозабравата си.

Шайка съди всичко до което се докопаш , нова , стара , а може и свободна Европа , а и Руската - всичко ! Само такива бунаци стават членове на Герб , дано повече книгите ти да не се четат !

Кажи,ти,какво написа?!?Какво сътвори?С какво направи човек около теб по- осведомен? С лайняният си пост едва ли! И аз няма да те чета!

Подкрепям Антон Тодоров, защото излиза, че само и единствено журналистите имат право на свобода на словото, а те са ПРОДАЖНИ и ПОДКУПНИ, което виждаме всеки ден.

Подкрепям!

Този господинчо много на сериозно се е взел.

Само мернах предаването и хванах около минута, в която един мазник обижда Тодоров. Той че си е виновен , виновен е, но монолога на човека с микрофона е недопустим и ще има цакане ...

Алваджиян, плювалника на Тоню Храчката---е по-голям от твоя!:))))))

хихи

Колкото и да плюете срещу господин Тодоров - в едно е страшно прав. Защото разрови миналото на много хора с несметни богатства, откраднати от българския народ, те му дкроиха кюляфа и онова мрънкащо създание Николаев им стана рупора. Треперете, крадци, ако не е Тодорв, друг ще дойде и пак ще ви лъснат кражбите и далаверите и ще има разплата, да знаете.

И какво стана закачи са за крадливите и започна ударно да ги громи от парламента ... стига с тези глупостти това човече е просто кариерист който стъпва върху всеки само и само да задоволява интересите си ...

Кел файда (каква полза) от ровенето на Тодоров и разкриването на крадците. Някой да е в затвора? На някой да са му конфискували нещо? Като имаш данни и доказателства дай ги на прокурора. Иначе цялата пара отива в свирката.

милия, даже ни е и обиден, за думите които сам изрича...явно сме виновни че ги чухме

Тодоров няма очи да ни учи на морал, но и "Господари на ефира" търсят само еФтина сензация и в много от случаите които поднасят направо са си пристрастни. Така че - Присмял се Хърбел на Щърбел !

Щял да съди господарите - много важно.Но,има нещо друго,което наистина е важно: Защо медийния протест беше толкова вял? Две основни хипотези - страх или безхаберие.И в двата случая лошо говори за гилдията.Очаквах,че масово ще протестират, но не биде.Евала на таксиметровите шофьори, един да засегнеш и скачат всички.

Ами журналята с политически обвързани и са не по-малко противни от политиците! Нищо лично, но Ани Цолова и инфантила Виктор са всичко друго, но не и истински журналисти!

Припомняме, че Антон Тодоров подаде оставка след отправени заплахи към водещия... Не бе заплаха а сарказъм и подигравка за Ани Цолова. Чудно ми е как журналистите, дето се имат за най-обективни , казват на бялото черно.

Ами да бяха си го държали герберастите , как си задържаха Дилянчо. Аз също съм за , показваше им лицето като част от тях , по- добре отколкото го беше обрисувал в Шайката.

Този сърказъм и злословие е подло и жалко ,но за радост на всички се върна като бумеранг .Така е голямото зло бързо се връща ,честито от сърце на шайката Тодоров !!

Тодоров е като Щирлиц и важна персона в руското разузнаване. Успя да разкаже играта на герберите.