От Македония: Българи в Албания има само в посолството им

Гласуването в албанския парламент българите от Голо Бърдо, Пустец, Преспа и Гора да получат статут на девето гарантирано малцинство подразни медиите в Македония

Обратно в новината

Коментари - От Македония: Българи в Албания има само в посолството им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца на слънцето и цветето, да знаете че населих вашата майка Земя с три раси: бялата раса македоноиди, жълтата монголоиди и черна раса, която нарекох негриди. Всички останали хора са мулати. От вас македонците заченах бялата раса и я разширих чак до Японско море. Всички бели хора са ваши братя, защото носят ген македонски и всички преселения от вас почнаха, та тръгнаха на север. Това е част от обръщението на Бог към македонците в краткия филм Македонска молитва, който Македонската национална телевизия излъчи непосредствено преди новогодишната нощ. Според обясненията на Бог във филма, това откритие не е познато на света, защото зли дяволски души лъжеха и изкушаваха македонците повече от 1000 години. Автори на филма, който се излъчваше и по сателитния канал на Македонската телевизия, са Ниче Димовски и Владо Денчов.

Јас сум од Македонија, но не сум никаков Антички Македонец. Тие кои создаваат илузии дека се некакви антички треба што поскоро да си бараат лек во некоја светска лудница, оти тоа е најтешката психичка болест досега појавена во Македонија. Да бидеш Антички Македонец (што значи хелен), а да зборуваш славјански јазик е нешто непоимливо за секој нормален човек, но за жал во Македонија нормалните луѓе се малцинство. За среќа, светот е тој којшто ќе им ги отвори очите на болните од антички македонизам милум или силум. Така наречените Македоноиди кои за браќа ги имаат Хунзите од Пакистан се најпримитивните суштества на планетата Земја коишто некогаш ги имало. Голем срам за Македонија, цел свет ни се смее.

Тия откачените от БЮРМ щяха да спрат с езика на омразата,а?

Голям успех за българската дипломация. А сърбоманите и гъркоманите да го духат.

Проблемът на Македония е, че македонци няма дори в посолството им в Тирана, както такива не живеят и в Скопие. Но често е така най-трудно е да познаеш сам себе си.

Срещу посещение на Плювналиев, че и президент от 2012 до 20177!!! и аз бих протестирал. За останалото макетата дгд.

Не си Бачо Киро, а си Павлик морозов Подлога, който изопачава темите и отрича приноса на български патриоти убедили Албания да признае истината Единството е силата на нацията и по- клон пред тези които се борят за него

НАКАЗВАЙТЕ С НЕВЕРИЕ на думите на тая малка политическа класа и върхушка, която иска да се чувства царска, кралска, да ви управлява, но не и ..... да е подвластна на София и печелеща по-малко от кражби над вас!!!!! Никой тук в България не иска да сте управлявани насила от София, но не им вярвайте! Уважаваме вашия избор и право на свобода и самоопределяне! Вие пазите снимките на вашите баби и дядовци и знаете те за какви са се смятали като народност - като БЪЛГАРИ!!!!! Сега това е ВАШ ИЗБОР! С ПОЗДРАВ: един БЪЛГАРИН, четящ СИМЕОН РАДЕВ! Бог да ви пази и съхрани!

ОТХВЪРЛИЛ СЕ ОТ БАЩИНОТО СЕМЕ! Македонците, ако могат ще повърнат семето на дядовци и бащи, от които са направени. Тези антиприродни, антибожествени действия няма как да не бъдат наказани от Бог, Космоса, Природата - наричайте го както искате. Иначе тези хора - бащите и дедите им днес могат да бъдат наричани както те си изберат - македонци, сърби и.... Важното е, че техните родители и деди са се зовели БЪЛГАРИ и са се борели и умирали за България. КАКВА ПРОФАНЩИНА! Не мога да я проумея. Е, затова, ние, българите не ги искаме в нашите граници, защото са предатели на отците си!Бог да ми прости, ако наранявам тези исконни българи, пишещи се за македонци, ако това се прави с насилие политическо над тях! ЗНАМ И ВЯРВАМ, че там има МНОГО, МНОГО ХОРА, СМЯТАЩИ СЕ ЗА БЪЛГАРИ, но само в къщи, тайно!!!!! Не е възможно да няма РОДОВА ПАМЕТ! Снимки на дядовци, баби,зовали се БЪЛГАРИ и ПЛАКАЛИ за БЪЛГАРИЯ! И са го предали и завещали на поколенията си..

пак ни го подадоха т. нар, македонци, въпреки подписаният триумфално под звуците на фанфари договор за приятелство и добросъседство между Скопие и София! Нека ни е !

Омразата в Република Македония към България е жизнено необходима за тях. При едно стопляне, дори само нормализиране на отношенията с нас , Македония ще бъде ликвидирана от Великите сили пряко, или чрез някои от техните марионетки, Албания, Сърбия или Гърция. България няма да бъде в състояние да я защити. Да си спомним кой евакуира с автобуси обкръжените албански банди в Арачиново, с чие благоволение бе създадена македонската нация и как повече от 50 години Европа безучастно наблюдава гаврата с българщината в Македония, в битка срещу кои армии са загиналите българи от вече заличените военни гробища /с едно две изключения/ в Република Македония. България дори не успя да защити една борбена Българка, Спаска Митрова, от гаврата спрямо нея, за това че смело заяви -Аз съм Българка. По-добре една мразеща ни Македония отколкото една съсипана и банкрутирала Република Македония, разпарчатосана със сигурност между Албания, Гърция и Сърбия, безвъзвратно мъртва за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА. За мъртвия, надежда вече няма. Не трябва да се позволи унищожението и асимилирането на поредната Българска територия, подобно на Северна Добруджа, Южна Тракия, гръцка Македония, окупираните от Сърбия покрайнини и други за които вече е забравено.

МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ! +++++++++++++++++ ЧЕТЕТЕ СИМЕОН РАДЕВ, БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ! Човекът, роден в днешна Македония е великият Българин, посветил живота си на България и документирането на политиката в, над и около България, натиска ѝ от Европа и Великите сили!Бог да пази България и нашия народ, живеещ днес и в Македония!

А относно новината - след като ни облъчвате с всевъзможни човекоподобни, наречени кой знае защо "Вип-ове", защо няма името (имената) на дипломата (дипломатите) работили за българското малцинство в Албания? Аз искам да знам за тези хора, а не за деколтето на Мегз или джуките на Мара!

Ето - прогнозираното запенване по устенцата на македонската преса...много им е криво, много:), щото и бая пари хвърлиха да "помакедончат" българите в Албания. Ма на - ядец! :) Там все пак не е имало асимилационна политика и хората знаят какви са...Белким и някои от останалите в БЮРМ се усетят.

Ха, ха, нямало българи! Не само в Албания , но и в Косово има, преди няколко години бях командирован заедно с едно македонче (колега), от Скопие. Хвана го шубето и не се яви на терминала, отидох сам с шофьора . На чист български си приказвахме с домакините, разбира се те казваха , че са косовари.

преди години в центъра пристигна солидна група албански туристи които говореха на български с лек възрожденски акцент но си бяха българи факт

Спокойно,нали големият Голям брат почти обеща че ще делим Македония с албанците ако ги вкараме първо в нато и хоп работата заспива.

...КАКЪВ ПРЕКРАСЕН И ГАЛЕЩ УШИТЕ МИ СЪРБО КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕВ ,македонизмът си отива мъчително и бавно ,но си отива ,тези които изградиха кариерите си върху тази идиотска ,комунистическа лъжа реват ,та се късат ,но истината не търпи келемета ...!

Пийте само скопско, яжте айвар с хубави пържолки, и да не ви пука толкова!

Бойко чу ли бе,че и онази Захариева ли беше- кво стана с прословутия договор от преди 1-2 месеца, да не му е изтекъл срока? поне да бяха ги признали за прабългари, а Каракачанов да оди в голо бърдо да им промени националноста.

само да е ясно това не са го казали македонците,а палачите на македония, иситнския македонец истината е знае, тези служили на титовия концлагер, са днес македонистите. и ги е страх истината да не се узнае, ...че товага ще се окаже че не са се били доброто ,а зло

Нали знаете какво остава като изкъпеш един македонец? - Мръсна вода и чист българин.

Това ми хареса--велика мисъл и не бях я чувал.

"Луно, Луно - земьо македонска!" Макетата газ пикаят! Де що има българин наоколо - все е македонец. Включително и те самите! :)

можем да отвърнем: Македонци в Македония и Албания има само в историческите хроники, занимаващи се с древна Гърция. Това обаче ще означава да паднем до ниското ниво на македонските медии. Хубавото е че живеем в демокрация и можем да се самоопределяме КАКВИ СМЕ - българи, албанци, македонци, потомци на измислени герои като Винету или Сандокан, марсианци или че нашите предци са дошли на Земята от съзвездието Лира. Засега за подобни глупости никой няма да ви арестува, а ако сте достатъчно тъпи и нахални могат да ви назначат за директор на НИМ.

българинът, както и повечето нормални хора по света, има и добри и лоши черти. човешко е! но когато ампутираш изцяло добрите български черти се получава именно македонец-бюрмаджия. някакво нещо изцяло завистливо, злобно, дребнаво, истерично, хвалипръцковско, измислено, абе-едно никакво нещо без корен, без минало, без настояще, без бъдеще...

Забрави да напишеш, че работиш в "Работническо Дело".

А ти къде работиш, в "Коминтерновски скопски пръцки" ли?

В Албания има население , което говори български и твърди , че е българско. В Македония има население , което говори български и твърди , че е македонско. Ние уважаваме правото на самоопределение и казваме , че в Македония има македонци , а в Албания българи. А вие диваци?

говорят български, ама друг път.

Абсолютно говорят български. Единствения език без падежи, като нашия е македонския. Визирам разбира се териториите около България :)

ЗА КАКВО ПОДПИСВАХТЕ РАЗНИ ДОГОВОРИ ИЛИ ТАМ КАКВОТО И ДА Е? ФАЙДА ОТ ТЯХ НЯМА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА! ГНУСНИ БОКЛУЦИ СА ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ! МИ НЯМА БЪЛГАРИ В АЛБАНИЯ ИМА МАКЕДОНЦИ КОИТО КАТО ГИ ИЗКЪПИШ И СТАВАТ ЧИСТИ БЪЛГАРИ!

Истински случай. На паркинг на изхода на столицата им Тирана. Някакъв албанец спря пред мен, а аз тъкмо тръгвах. Пуснах му една псувня на български, оня се захили. Питам го - "да не си българин?" Оня скочи като ужилен. Почервеня, тръгна към колата ми, добре, че успях да дам на задна и с пълна газ изчезнах.

Горките, т.нар. македонци, те толкова злобичка леят и такава омраза към нас, че просто не знам как спят. Тяхната измислена държавица без история, без нищо, освен за смях, за друго не става. Някак се чудя, докога ще им търпим глупостите и кога ще им скръцнем със зъби, та да се усетят, че се самозабравят.

Такаааа, от двете страни на района, наричан Македония, има българи...Какви са македонците между българите ?

За 500г османците не можаха да направят от българите >>>турци. Ама руските мекерета и сърбомани направеха от българите македонци и ги накараха така да мразят майка България че я имат не за мащеха , а за тъща...

Макетата са си чисти гърци.

Пак нещо си сбъркал, не са само урснаците, има и западняци драги!

Продължавай да се репчиш,ама за първи път видях учебник по история на макетата в САЩ.

Колкото и да тролстващ, в САЩ можеш да видиш и учебник на човекоядно племе, защото отдавна са достъпни печатните услуги и всеки може да печата и да създава общност, четяща напечатаното...

между хора с кръвно родство и особено ако на някой, в случая македонстващите се българи, му хлопа дъската и забравя своя род и произход и за това се мисли за велик, като се гърчее! И в други времена и други наши сънародници са се гърчеели, но някой да помни нещо за някого от тях?! Та и с новоизлюпените македонци ще стане така, все някога някой ще си спомни че е имало и такива!

Договора с БЮРМ набучен на копие и никакъв ЕС за тях. НИКАКВИ КОМПРОМИСИ вече...!!!

Сакън, макета ще ни спрат чушките, доматите, дините и пъпешите и българите с ръце в гъза ще измрат от глад.

Тази новина е доказателство колко много ни обичат македонците и че след като са подписали прословутия договор, са променили отношението си към нас. Пък уж г-н Борисов беше постигнал миротворчески триумф като лидер на Балканите. Всъщност, всичко си е така, както е било винаги досега - във всеки подходящ за тях случай казват, че нямат нищо общо с българите.

Виждаш ли ,,българини"-о до какво води дружбата между комунисти и руски имперски интереси? До дебългаризация и унищожаване на българщината!А договора с Македония подписан от Борисов е ритник в корема за путлерастията която се мъчи да разпали нов конфликт на Балканите!

Всички македонци не са македонци, а са българи и защо не ги владее и тях баце не знам. Е така да им е криво и на тях :) тва не е държава

дори голямата ви злоба показва, че сте си чисти българи! Нищо ,че това е една от най лошите ни черти , тя е страшно отличителна.

Съвсем вярно! Имам приятели от различни страни. Както и да критикуват държавата си, никого не съм чул да казва "тази държава" и да говори зле за народа си. Само ние го правим и това доказва и Вашето твърдение за съседите.

До 10 год. няма да я има на картата измислената държава Македония! Превзети са от Албания,навсякъде на територията на Македония от Албания до Скопие в селата им се веят АЛБАНСКИ знамена,и се строят джамии като за световно!Жалко за макетата!!!

Всички албанци са българи. Ако не вярвате, оставете си куфара на гарата за 5 минути и идете в тоалетната.

Нали подписахме договор с Македония и те се задължиха да не хулят България и българите. Те пак си продължават по същия начин. Нека минат 5 години изпитателен срок за добро поведение, тогава ЕС

в ЕС = на крив макарон. Много ще има да дишат, докато се оправят в главите !

Изобщо има ли македонско посолство в Албания ? И ако да, то грешката ще трябва да се поправи !

Краде ли се в Албания? -Краде се. Лъже ли се в Албания? -Лъже се. Все другите ли са виновни в Албания? -Никога ние. Е, как да няма българско малцинство в Албания??

русофилска отрепка, боярищникова?

Българските традиции в Албания се пазят ревниво. Ние сме малко малцинство, ама няма непреджобен на гарата в Тирана, за което са виновни руснаците!

вижте какво е казал Вазов и погледнете си коментарите и лайковете на тях: Тук мяркат се пред твоя взор и се кръстосват безразбор: и мюслиманин добродушен, и грък фудулин и лукав, и българинът малодушен, и македонец честен, прав, и работливият арменец, и образованият френец, и анадолец груб и прост, и мръсний, лошав арнаутин, и спекулантинът чифутин, и чер арап със сплескан нос,

Що му пишете минуси? Точно Вазов е написал, че българите са малодушни! Не си познавате националните поети и писатели!

то македонци в Албания няма даже и в тяхното посолство щото са си българи

Крадецът вика дръжте крадеца! Представители на най-измислената нация вият неистово, че България си ''измисляла'' малцинство в Албания!

Онези в Албания говорят български май много по-добре от македонците. На македонците е изкелиферчен умишлено или подбрани различни диалектни думи.

Не съм чула как говори българин от Албания,но макето си говори СТАРОбългарски и няма начин да не го разбереш(ако си НАЧЕТЕН).

Мисля че има място на площада в Скопие да направят по един паметник ма Георги Димитров и на Йосиф Сталин. Те са създали тези аватари !!!!

"Плевнелиев, президент на България от 2012 до 20177 г."?????????? 18165 години???????

Дааа.....поне до тогава гербаджиите се канят да държат властта.

Македонската глава е Любеница зелена и куха та чак изкуфяла!

Ние, от българското малцинство в Шри Ланка, заедно с българското малцинство в Бангладеш, категорично подкрепяме нашите български съграждани от Албания.

Мюмюне, българите имат други имена, не са с твоята кръв , камиларче!!! С това име са много цигани и се гордей с него , но не го пришивай на гена ни !

Що така бе 22 ?Българите мюсюлмани в Родопите и тетевенския помаклък какви имена имат ?Те по-малко българи ли са? Българите от стара волжка България , които са почти 15 милиона и са мюсюлмани какви са ? Те даже говорят автентичен български език, за разлика от нашия славянски. Българите от Корча, Преспа и Гора също в по-голямата си част са мюсюлмани , но не са се отрекли от българския си корен. Нека албанците са ни пример. Между тях няма проблем да ли си мюсюлманин или християнин важното е ,че си албанец. Въпреки , че мнозинството са мюсюлмани , не обиждат християните , че не са албанци ,както ние правим ние .

Кофти им е , щото така се чувстват в пределите на Родината си България

На вниманието на медиите в Област Македония. Македонци в Област Македония има само от понеделник до събота. В неделя, като се изкъпят, от банята излизат чисти българи и остава по едно корито мръсна вода.

Българи в Албания? Има бе! Цели три катуна са!

И 1 катун да е, пак е признат :-) Пък "вий" на 20 милиона кюрди нищо не признавате :-) Ма те ще си го потърсят по "другият" път и барем го "намерят" :-)