Депутат от ОП: Тия депесарски тахтаби можем да ги смачкаме

ДПС цели дестабилизация на България точно преди предстоящото Европредседателство и на прага на Шенген, заявиха от "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ОП: Тия депесарски тахтаби можем да ги смачкаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви патриоти сте вие бе утрепки?! Всички сте едни и същи боклуци на чело с тиквата! Разстрел за вас!

Тия депесарски тахтаби да ги набутат в цяла композиция от конски вагони и директно да ги изпратят, по живо, по здраво в диарбекир. Там да си избират правителство, да си свалят правитество. Тук е БЪЛГАРИЯ.

Колкото са ми присърце ДПС-то, толкова са ми и тези така нарекли се "патриоти"....сбирщайн от неграмотници!

Абе какви патриоти, какви 5 лева бе, не ги ли виждате какви нагаждачи и лизачи са бе, че треперят да не ги изхвърлят от власта и министерските кресла! Само знаят да крещят против българските турци, а иначе лижат като помиари властимеющите!

Да бе.Същите са като депесарите които не подбичат чий гъз да лижат.Стига да има келепир.

Прав е В.Касабов.Нали все по модела на САЩ нашите политици се ръководят?В САЩ някъде около 40% процента са негри,но няма негърска партия.По Конституция ,Върховен закон в България е забранено да се правят партии на етническа основа и особено да управляват.Щом Конституцията не се спазва ,то какво остава за другите закони.Ами патриотичните партии да се заемат и да разкриват кражбите на ДПС.На места съдилищата са подчинени на ДПС.

И кое му е правото, че се държи като простак в парламента ли, там такива простаци ли трябва да има!!!

И БСП и ГЕРБ са сърбали попара и ако искат още - да им е сладко .

Един груб,недодялан и арогантен пияница от сбирщината на лъжците ОП. Не зная дали ще смачкате тия депесарски тахтаби,но на следващите избори,ние ще ви смачкаме като гниди. Жалки подобия на политици. Лъжци и измамници.

Много ги е страх патриотите , да не би ДПС да им грабне властовия кокал от устата!То не че има значение за народа кой го краде , българин или турчин!Разликата обаче е в това че патриотите се държат като хулигани ,крадат като хайдуци , а ДПС си кротко и подмолно си управлява пак обръчите от фирми!

Шилo

На ПатрЕотите дотам им стига акъла - да си помпят рейтинга взаимно с ДПС. Иначе нищо патриотично няма в тия про-руски демагози!

Глей ти , глей какви е юнаци раждала раждала , ражда и сега, българска майка юнашка. В една ръка държи писалка, във друга бутилка почти допита, очи тъмнеят, крака се люшкат, езика плещи закани люти. Все са юнаци, там в Парламента гъза си дават докато влязат, а като влязат на путки стават и на хората вече не мязат.

беше създадено на 04.01.90-та. Баща и майка Андрей Луканов и БКП. Колко поразии направи...ще псувам докато съм жив.

смотани,мамини рожби калпави.Какво беше казал Иван Костов,помните ли или сте минавали прави под масата. "ДПС е проклятие за България"

Мнението ми за патриотите - неуки хора избрани с гласовете на отчаяни хора .Първите забогатяли на гърба на вторите . За първи път имаме такъв Феномен .Прилича на Националната Лотария .

Тоя педал с турската фамилия Касабов много е разгневен, дали 80-те милиона комшии ще му позволят да мачка както той се е размечтал!

Може би за това е и комплексар, всъщност кажете ми от тази партия кой не е комплексар!? Всичките са един дол дренки и с претенции за президенти!

24 "Тук само ще засегна проблема за произхода на християнството. Ето първия тезис относно нейното решаване: християнството е разбираемо само върху почвата, върху която е израсло - това не е движение против юдейския инстикт, а негово закономерно развитие, нова брънка в неговата вдъхваща ужас логическа верига. По формулата на изкупителя: "Спасението е от Юдеите..." Антихрист, Ницше

тия патpеоти удивително добpе говоpят туpски

Лоясала циганска паплач. Бойко явно знае как подържаха Филип Димитров.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕЯТЕЛЯТ, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ ТИ. А СЕГА КАКВО Ние сме РАЗДЕЛЕНИ от представителни политици и/или духовници, и СЛЕД това действаме. Действащият присъства, в това е проблемът. Защо присъства деятелят. Той присъства ЗАРАДИ желанието, очакванията, миналите спомени, бъдещите копнежи, които са НАЛОЖЕНИ върху теб всеки ден (тук и сега), но САМО от тях - ЛИДЕР. Деятелят присъства, той представлява цялото натрупано минало и цялото проектирано бъдеще от фалшивата и фасадна представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). А всичко е тук, в момента... всичко от миналото, всичко от бъдещето е ВИНАГИ само тук и сега, а НЕ там и тогава. Настоящият момент е прахосан, а именно НАСТОЯЩИЯТ момент е демокрация и свобода за ВСЕКИ човек. Всичко ОСТАНАЛО е дейност на алчни с болни мозъци шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР, "представители" на представителната "демокрация" и "свобода". Те са Ви заробили, защото винаги Ви НАСОЧВАТ към миналото или мечта за бъдещето - не е нищо друго, освен блянове. А всеки, днес, тук и сега, това е демокрация и свобода. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. Свобода е - всеки човек носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега, а не там и тогава. Представителните политици и духовниците ОТКАЗВАТ да носят индивидуална отговорност за своите действия тук и сега, но те са съгласни да носят САМО колективна отговорност - там и тогава, с други думи: "НИКОГА". Реално и юридически колективна отговорност НЕ съществува. Защото МОГАТ да съществуват САМО индивиди, а група от хора (маси) като: нации, държави, религии, закони, език, идеологии НЕ могат да съществуват, защото те са ИЗКУСТВЕН социален продукт, вкаран в теб (умът ти) единствено чрез постоянно насилие: физическо, ментално и емоционално от шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР.

Ами мачкайте , какво ги бавите ! Или само си говорим ....

артисти,поредния театър...

ДПС-то и патриотите за българския избирател стои дилемата "Хвани единия, удари с него другия..."

що за патриот си ти бе,продадохте България още преди изборите.Кой ви финансира предизборната кампания

Към 80% от медиите са собственост на ДПС. Печатните към 90%. И даже се съмнявам спонтанните журналистически протести дали не са по заповед.

Валентин Касабов ма кефи.

Със селската си простотия ли....той да не се дръвчи много, за да не му дойде на гости комшията сцялата челяд!

"8 Трябва да кажеме кого считаме за своя противоположност, а именно - богословите и всички, в които тече богословска кръв, цялата наша философия... Трябва да си видял отблизо тази обреченост, а най - после - сам да си я преживял и дори едва ли не - да си загинал от нея, за да престанеш окончателно да разбираш тази шега (свободомислието на господата естествоизпитатели и физиолози за мене е само шега, в тази материя не им достига страст страдание). Заразата се е разпространила повече отколкото се смята: богословски инстинкт към високомерие намирам у всеки, който се смята днес за "идеалист" и по силата на своя по-висш произход си присвоява правото да гледа на действителността неприязено и от високо." Ницше Антихрист

А нещо напредък с въпроса за новините на турски, има ли? Още ли чакаме да дойдем на власт? skat. bg/news.php?action=7&newsID=33944

опази България от такива българи като Валентин Касабов!

Май само 2-3 баби още не са на ясно че ДПС ви плащат за да съществувате. То парите и при тях са Руски така че всьо хорошо.

ТЕСТ - РОБ ИЛИ ЧОВЕК СИ ТИ Има много неща, които ТРЯБВА да се разберат, иначе е МНОГО трудно ти да излезеш от робството на представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Първото нещо, че никой НЕ те държи ТАМ, ти си този, който е РЕШИЛ да си останеш РОБ на представителният политик и духовник, ЛИДЕР. Никой никого НЕ задържа. Този, който е ГОТОВ да излезе от робството, може да излезе още в ТОЗИ момент. Никой друг НЕ е ОТГОВОРЕН за това. Ако човекът е роб, ТОЙ си е отговорен, но поробеният човек НИКОГА не приема отговорността, това е неговият НАЧИН да си ОСТАНЕ роб. Той казва: "Някой друг (представителен политик и духовник - лидер) ме прави роб." Естествено, ако някой ДРУГ те прави роб, какво МОЖЕШ да направиш. Ако ти САМ се правиш роб, МОЖЕ нещо да се направи, МОЖЕ веднага да се направи нещо. Тогава това да бъдеш или да не бъдеш роб е в РЪЦЕТЕ ти. И така, хората продължават да ПРЕХВЪРЛЯТ отговорността върху алчни с болни мозъци ШЕПА представителни политици и духовници, ЛИДЕР. Човекът става НАИСТИНА човек ТОГАВА, когато ПРИЕМЕ пълната отговорност (демокрация и свобода), че САМО той е отговорен за това, което представлява. Това е първата смелост, най-голямата СМЕЛОСТ. Много е ТРУДНО да се приеме, защото умът непрестанно КАЗВА: "Щом ти си отговорен за това, защо го създаваш". За да избегнем този въпрос, ние ВИНАГИ казваме, че някой ДРУГ е отговорен. Никой, никаква външна сила, НЕ ти причинява каквото и да било. Това си ти и само ти. Това е ЦЯЛАТА идеология на демокрация и свобода (Швейцария, Исландия), че това са САМО твоите действия и индивидуална отговорност. Защото демокрация и свобода е: "ТВОИТЕ действия, ТВОЯТА индивидуална отговорност винаги и постоянно, тук и сега - всеки ден". Ти си го направил и ти можеш да го премахнеш. И няма НУЖДА да ЧАКАШ, да ОТЛАГАШ. Няма НУЖДА от време, ти можеш просто да го НАПРАВИШ, никой НЕ може да те спре, нали.

деер

Новата дъвка или локум за плебса в България!

иван и сава да не говорят эа българските мюсулмани така,ние българите се раэличаваме от такива иэкаэи от эависими

Точно ти ,с жалкото си просташко и безгръбначно поведение ,нямаш право да съдиш другите.

Когато станете изпълнители на закона не само слушатели, тогава и вие ще станете като ДПС, а именно народни представители, каквито би трябвало да бъдете, не доброволци, не съратници, не партизани или опълченци а иминно народни представители в една християнска държава.

Не виждам никаква разлика в ДПС, патриоти, БСП, или ГЕРБ, всички сте за затвора! 35 години ни разигравате и богатеете на наш гръб -народа

И НА ПАТРИОТИТЕ И НА ДПС им се виждат руските рубашки.Квот им кажат от Масква тва праят

Не, те са селски тарикати и нищо повече, на които власт не трябва да им се дава!

Не са селски тарикати.Руски кавали са

да бяха им казали за 3 дни и трите месеца...

Все по-надолу, все по-надолу. Отношение, възпитание, реч. Отношение към опонента. Срамно да се слуша, от държавни мъже. Дойчевелето бере плодовете на видиотяващата си пропаганда.

ДПС или "патриоти "...няма никаква разлика ...лизачи ,внедрихте се навсякъде във властта ...алчни и нагли ...шутове ...

В нормалните държави не се допускат престъпници и мафия да управлява,но в България се допусна мафията да управлява цели 15 години заедно с БСП!!!! А що се отнася до националисти дали може да има в упрвлението на една държава,защо не,пример давам с Германия - ХДС ще управлява заедно с Меркел...

Идиоти, мафиотите ги търсете между вас сега, имахте доста време за да кажете кои са и да ги вкарате по затворите, днес висте мафиотите защото ги криете и си траехте за да крадете с тях

И Пеевски не е мафиот,така ли?!?!? Доган и той не е,така ли?!?

валката е под натиск и от свои и от чужди-ха сега валка им покажи и на едните и на другите кон боб ядели щото единствено вии не се продадохте за пари разбутаи кошера на стършелите от герб и дпс и бсп

смешник, кой залъгваш ти бе, че хората не го виждат тоя валерката колко жълтици струва

Абе ти или си ментално увреден или си прекалено прост.Точно за тия да ми говориш,че са единствените, които не са се продали граничи с лудост.Лекувай се ей...

Коко оправяй се защото ще те шибат манафите

Та сега ако има избори, тези патриоти никога повече няма да влезнат в парламента, защото българите ги видяха колко пари струват, като видяха власт и захапаха кокала без да го пускат!

УТРЕ, УТРЕ, ВИНАГИ УТРЕ Е ЗА ТЕБ Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. На бедните хора НЕ им достига МНОГО, на алчните - ВСИЧКО. Няма значение ДАЛИ сте се продали или са Ви купили - все ще ТРЯБВА да си го отработите като проститутка. Когато Ви НАБИВАТ нещо в главата, обикновено Ви ИЗКАРВАТ акъла. И ВАЖНИТЕ клечки са от дърво. Утре, утре, ВИНАГИ УТРЕ и така МИНАВА животът за теб, нали. Търговците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ са направили. Kрадците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ е тяхно. Проститутките, представителните политици, журналистите и духовниците ВИНАГИ продават това което НЕ би ТРЯБВАЛО да ПРОДАВАТ. Кой още ТВЪРДИ, че светът НЕ се крепи САМО на ТЪРГОВИЯТА. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ще живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Вече и Патриотите са незаобиколим фактор в партийното строителство, така както бяха ДПС дълги години ..

Боже, ела им помогни на тия, че вече съвсем изтрещяха! То бива да си простак, но на някои от т.н. ни "народни представители" поведението е паталогично и е за лечение на 4-ти километър. Никога не съм харесвал ДПС и хората му и то не само поради етноса им а основно заради поведението им в Парламента и извън него! Но тия измислени "патриоти" загубиха мярката! Както е казал народът ни: "Дай на човек власт, да го видиш що за ла.но е!". Тия са направо от страшно вонящите!

Вече съм сигурна, че нашите депутати минават задължителен тест за идиотизъм. Такова поведение може да впечатли само лумпени и нискокултурни неграмотници. Останалите искаме диалог с аргументи и по възможност с възпитание. Омръзна ни от прости самозабравили се цървули. Какво значи да не им се мотат в краката, в каква система живеем щом журналисти и опозиционни партии трябва да си траят и да им се радват на простите текезесарски муцуни. Не се ли усещат, че вече преминават всякаква граница, самозабравилите се дерибеи. И тук не става въпрос за това, коя партия е симпатична и коя не, а за спазване на парламентарните правила. После се чудим на непрестанно нарастващата агресия в обществото, вижте ги хубавците на високи постове. Впрочем Касабов отдавна се е прочул с просташкото си и арогантно поведение, което не търпи възражение. Пък застраши ли му се кокала, откача съвсем. Пфу----жалка работа

хубаво олицетворение за турците,ама пуста памет помни златното пръстче на младоженеца Волен

То ЕС ще се разпадне, те за Шенген си мислят!

...Валентин Касабов...смени си тона ,дори и да си прав отвращаваш ...пък и видяхме какви патриоти сте ...

Валентин Касабов ме кефи! Най-после някой да нарече етническата партия с истинското и име - тахтаби звучи точно. И наистина са супер корумпирани и нагли.

Всичко е един театър, който го играят вече 27 години. Едните заплашват другите и обратно ..... всичко това е за да се сплотяват техните електорати.

Кой го познава тоя селяндурин бе, какво има да ме кефи, простата физиономия ли или какво, тъпата му непозната мутра!

Какви патриоти сте вие бе боиклуци нещастни..."патриоти", нагаждачи и лизачи на задници сте вие!

По-кротко, дебил бургаски, че вие лижете яко, тъпо парче нещастно!!!Българин съм, ДПС го мразя, но вас ни ненавиждам, смрадливи подлоги герберунски!!!

Ще смачкат "Човекът, дето раздава порциите" ;))

Коя българска партия не е символ на корупцията и мафията? Ами няма такава, защото всичките произлизат от една и съща мафиотска партия със сто годишна история!