ДПС: Ако Симеонов не подаде оставка, подава кабинетът

Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото правителство - така е в нормалните демокрации.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Ако Симеонов не подаде оставка, подава кабинетът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя полуграмотен фес изглежда се е взел много насериозно. Той, като представител на една противоконституционна партия, основана на етнически и религиозен принцип, няма право на глас. Особено по темата за патриотизма в България. Като не му харесва тука - ей къде са комшиите на няма и 300 км. от София. Там ще си го приемат веднага - нали си е техен.

Кога? Айде по-скоро да е, че доста народ ще си иде тази зима от "хубавините" Му.

"""""Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото правителство - така е в нормалните демокрации"""""Г-н Карадйъ е прав, но за съжаление нито сме нормална демокрация , а жилава и озлобена партокрация.Велери Симеонов няма как да подаде оставка ,защото ще се разпадне коалицията.правителството ще падне тъй като ГЕРБ не го е защитил , а неговата партия ще напусне коалицията.Затова по-безболезнено , беше да се жертвува един депутатец, полуфукльо ,който за нищо не става.

Taka

ташаклията кара ли дъра ли бешли му мамата ??? ( така е в нормалните демокрации ). ти кои са тези нормални демокрации каталуния ли говориш ,,,,фес недоклатен ??? праветъе си баничките и гизлеметата и не ни губете времето с вашите изказвания,,,хитър петър и баи гано тъпака тиквиник - борисов неможете да го направете доматник защото необича домати ???

НЕ СЛУШАЙТЕ ДПС - ТВА СА НОМЕРА НА ДОГАН И МУТРАТА .... ПРЕД ВАС СЕ КАРАТ , А ЗАД ГЪРБА ВИ МУТРИТЕ ОТ СИК И ДЕЛЯНЧО ДОГАНОВСКИ ОТ ДПС СА СЪДРУЖНИЦИ .... ЦЕЛТА Е ДА СЕ УСИЛЯТ ПОЗИЦИИТЕ НА КАИНЕТА - ДА СЕ ИЗКАРАТ ДАЛАВЕРКАТА И ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ "АШ ПАТРИОТИТЕ":)) .. НЕ СЛУЧАЙНО И АЛЕКСАНДЪР СИДИ - ЕДИНСТВЕНИЯ ЕВРЕИ ЧЛЕН НА ВМРО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ОРГАНИЗАВИЯТА ОТ 19 ВЕК НАСАМ .. ПОЧНА ДА ПУСКА ФИТИЛИ СРЕЩУ СИГАНИТЕ :))

гледай си коалицията с БСП, че още целувки на Орлов мост ще има. За другото не бери гайле.

Каква оставка бе,Карадъйъ,какви ултиматуми поставяш,бе господине.Колко представени сте в парламента,че искате оставки и поставяте ултиматуми? Или се прикъединявате към тези които само лаят и пречат на правителството да работи а все е в обяснителен режим.Засрамете се.

Откакто ЦРУ направи атентата на Доган, той съвсем обърна палачинката и стана послушно кученце и джавка по команда! Движението от Предатели за Сорос (ДПС) са преминали изцяло към тъмната страна и не случайно пеят в един глас и с едни и същи опорни точки като соросоидите, защото и те са такива!

Аман от тия бургаски селяндури!!

Не ги мислете малцинствата. Те са много по-добре от българите. На запад , а и в България се надпреварват турци и мюсюлмани за работа. Това си им е в кръвта. За тях стана хубаво, но не и за мнозинството/вече малцинство. Яко работят. Дори един единствен случай ще ви пиша. Едно младо момче на 22 години на сезонна работа в западна държава, боли го всичко, но няма отказване, казвал там на тези, които му казвали да почине, а той им отговорил - боли не боли, трябва да си купя жилище. А същото е и на запад. При пълнолетие родителите не се грижат както в БГ до живот за децата си, дори едно младо момче родено в Лондон, на работа в Испания-6 месеца в Испания, 6 месеца в Лондон, родителите му не се грижат за него /англичанина след навършване на пълнолетие, а тук до смърт. Бедна държава. Не съм човек, а прост човек и не мога да мисля с простата си глава , защо така бе миме-Бай Тодор от ТКЗС(така комунистите затриха селяните). да бяха си стояли на село, па сега може би нямаше да е това. Старите хора навремето не са учили гимназия, но преди 40 г. го казаха: така няма да върви-град-глад и се случи, ДПС: Ако Симеонов не подаде оставка, подава кабинетът. И другите и те същите, още по гладни. Не искаме избори. Дали ще я подаде, един Бог/Аллах знае. Той е твърдоглав. Щом бута, рита женицата, ама ако беше неговата майчица щеше друга песен да пее. Тази постъпка с жената, а и с тези негови замъци по телевизията, далаверки. С честен труд гърбав ставаш богат не ставаш в днешно време. Оправяйте се, моето мнение не трябва да се взема под внимание, защото съм под запрещение и ви пиша от психото. чок селям на сите хора по света!

ще се приближим към нормалността, само тогава, когато ДПС се махне от Събранието !

г-н Карадайъ, Вие започнахте ли да говорите правилен български след като се изказвате от трибуната на НС или не го смятате за необходимо. А е редно след като представлявате не само ДПС а и парламента.

Прост циганин.

В нормалните демокрации не може да съществува и даже да е парламентарно представена една противоконституционна ,антиБългарска ,ислямска терористична , престъпна групировка като дпс . Ти си плещи тъповати клишета , мустафа , времето ви обаче изтича . Хващай в югоизточна посока , докато не е станало твърде късно !

от телец ще ти дойдат на-ковренските номера... без да оневинявам никой от участниците в играта на име власт... но на ДПС шеф теле много им отива, пасва им идеално на 'реномето' от едно време :)

Ей резаците, май много си вярвате, ааа..? Ще ви клъцнем свинските глави само за 2 часа..да ви е*ем майката долнааа...Диарбекира е вашата родина и там ви чакат със сопите също!!!

В този случай турчолята са прави, но къде видяха демокрация в България, че да бъде защитена?

Блядовете пак насъскаха сабаките си

откровен туркофил, последните могат да станат първи само на избори.

Пак избрахме ГЕРБ.И сега да подаде оставка, пак ще изберем ГЕРБ. ДъПъСъ няма повече да помирише власт в тази страна, така че без напъни.

Ще ти го подадат,резак мазен-на два ката!

Другарят Путин е дал знак, че правителството в България трябва да си отива и както винаги ДПС първо сигнализира за това!!!

Ако още някой не е разбрал ... щом ДПС /все още/ .... каже за някое правителство ... да си отива .... то ... просто си ОТИВА ...

Вярно ,но за тези като НДСВ и БСП дето им бяха коалиция и дето ги използваха докато ги затрият.

А забрави ли - БО СТАН ....

На кого ще го подаде кабинетът ...

Постановки от селски вечеринки стил КГБ.и сабакине на село знаят че сте руски кавали

ДПС и БСП да вземат отново власта е толкова неудържимо, че чак ги тресе.

Нито Патриотите са патриоти.Нито Демократите от ГЕРБ са демократи по скоро са ЛАЙНАРИ и то ГОЛЕМИ.Нито пък тия РЕЗАНИТЕ са цвете та да ни дават акъл що е демокрация Червените от БСП и врабчетата ги знаят що за бандити убийци и крадци са. Останалите издънки аптекари и сини демократи са пожар неугасим.Всичко идва от материала даже не му дреме че така е презиран от уж богоизбраните.

Карайдъ , да не те е страх, че Симеонов може да тръгне и да хване гората. Какво ли ще открие там !? Може би само "кадърни" кадри от твоята парти, разпореждащи се с БЪЛГАРСКОТО национално богатство - дървата.

Ех, и ДПС да се включат малко във вакханалията на Корнелия Нинова, че ще излезе че нищо не правят. Дайте сега малко за възродителния процес! Ха сега и за свободата на вероизповеданията. Между другото Йордан ментата обрязаха ли го ?

Не знаеш вас колко ще ви боли. Ама,много,многое ви боли. За всичко ще си платите. Въпрос на време е.

Какви мили думи от член на партията сатрап на България от 1903 г. ,жалко ,че не си разбрал кому служиш ,на най-големите безродници следователно и ти ....!

ЩОМ БСП И ДПС КВИЧАТ НА УМРЯЛО ,ЗНАЧИ ГЕРБ И ОП СА НА ПРАВ ПЪТ И да засилят натиска още ,та то не беше енергетика ,туризъм ...,боли ,боли ,та се не трае !!!!!!!!!!!!!!

Кога някой от ДПС и БСП ще подаде оставка след скандал? Никога. За 28 години брутия вътрешен продукт се утрои и това въпреки непрестанните опити на БСП и ДПС да ни държат бедни, за да сме близки с Русия и Турция и далечни със свободния свят. Колко пъти ни завличаха на дъното и пак вървим напред някак.

Тоя не чете ли Конституцията?Забранено е да се образуват партии на етническа основа.Задачата на патриотите е да се справят с кражбите на ДПС.Там са най-големите крадци.А Карайдъ не знае български,натиска се за власт,че и нареждания дава.В смесените райони ,превърнали са ги във феодализъм.Ако не гласуват за тях,за хората няма дърва за огрев,няма работа.

Сименов ще подаде оставка само ако ти резак и твоята партия напуснете парламента и повече никога не се връщате там.Ей къде е Турция и се омитайте барабар със почетния ви председател.Оставете другите българи и турци да си живеем в мир.Когато спрете да действате като турски граждани тогава може да се разговаря с вас.Мизерници, не спирате да ползвате анадолски гласове и с подставени лица да рушите българската държава.Вие какви сте бе, родолюбци, само, че турски и за Турция.Сто пъти по-големи националисти от Симеонов и то за чужда държава.

КВА НЕЗАВИСИМОСТ, ОТ КАНАЛА ДО БТВ И НОВА, ВСИЧКО СЕ ДИРИЖИРА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ТЕ ТАМ НАМИРАТ ТРИБУНА ЗА ИЗЯВА И БЪЛВАТ СВОИТЕ ПРАЗНИ СЛОВА КОЛКО ХУБАВО УПРАВЛЯВАТ! ХАХАХАХАХА, НЕЗАВИСИМИ МЕДИЙ ИМА САМО В БЕЛИТЕ СТРАНИ, НО НИЕ НЕ СМЕ ЗА ТАМ!

ТОЗИ ГАДЖАЛ НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ЗАПЛАШВА !!! А СТИГА ТОЛКОВА ТОЛЕРАНТНОСТ, ВРЕМЕ Е ДА ЗАБРАНЯТ ТАЗИ НЕЗАКОННА ПАРТИЯ !!!

ПО този начин ще ги превърнат в борци, мъченици, светци. Най-добре е да бъдат максимално отдалечени от държавната хранилка, а съмнителните общински поръчки да се проверяват по-старателно.

Абе оставете човека да се учи да говори български. Може и да се научи до пенсия.

на Доган ага са привикани ханъмите,синьо-червената другарка Ку и Мадам В за инструктаж по вътрешното положение в страната.

Карадайь не се излагай като кифладжия

За съжаление на всички етнически българи,етническият турчин е абсолютно ПРАВ.

Ти да видиш, кого иска БСП да докара на власт. Техните аркадаши по българомразство и кражби - ДПС.

докато е жив, няма да дели вече порциите и баницата.А,може на Шекер байряма да дели баклавата на верни на ДПС и по-малко верни на ДПС по районите,иначе да се налива по цял ден с уйски в Сарайте и да не мъти държавата.

Тоа прател , пак се сказа неподготвен , на тва му викат гьон суратлъ .

Значи от патриоти няма нужда, а от турци има. Да си събирате багажа и в Турция, че да ни гоним ние.

Част от старата тройна коалиция ,наречена от народа"тройната ламя" се активира" в последно време да клати и дестабилизира държавата.Костинброд ІІ тече по други нагласени сценарии на задкулисието.Само търсят някакъв случай да го изсмукват от пръстите си и от мухата да правят слон и да вменяват,че няма държавност и държавата е на автопилот.Чудя се защо още ГЕРБ и ОП си подлагат бузите да ги шляпат,а не се опънат като Валери Симеонов в отпор на тази мръсна кампания на БСП и ДПС.На Бойко вече трети път му спретват такива сценарии,а той поне с една декларация по централните новини на електронните медии не излезе.Само се обяснява или се крие , мълчи и отстъпва.И на народа му омръзна от тази комунистическа кампания на БСП и ДПС.Ако смятат,че така ще привлекат електората,ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ.Те работят на принципа на бумеранга.

ДПС са баш рускити кавали

ДЕМОКРАЦИИ БЕ,ФЕС?! САУДИТСКА АРАБИЯ ЛИ?! ИЛИ ТУРЦИЯ?! АКО БЯХМЕ НОРМАЛНИ ТИ ЩЕШЕ ДА СИ В ЗАТВОРА!!! ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

Свикнаха да свалят правителства, на БСП и на СДС навремето, но за ГЕРБ няма да успеят и ни карат да избираме между тях и патриотите, наистина ли мислят че ще вземем тяхна страна.

Много правилно ,защото не се издържа вече и крайно време е БСП и ДПС ....пак да управляват ,ех блажени са вярващите ,тези бандити ,на които години наред им сърбахме попарата !

Не само това, а и пак ще се циливат, сладко, сладко та завист да ви гони