Измамници викали ”шефе” на полицая Павлов и му плащали

Прокуратурата повдигна обвинение за подкуп на началника на сектор “Охранителна полиция” и зам.-шеф на Трето РПУ в Пловдив Стоян Павлов.

Обратно в новината

Коментари - Измамници викали ”шефе” на полицая Павлов и му плащали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези полицаи шефове и чадъри на измамници, онзи полицейски шеф в Добрич заплашвал свидетели за съджука... МВР се превърна в организирна престъпна група. Как ще се отървем от тези бандити ГЕРБ не знам.

Вдигнете им заплатите - с 25% и то веднагаааааааааа

с такива полицейски шефове не ме учудва че няма разкрито нито едно знаково убииство в бг.

papion

Е точно днес сутринта един мазен глас ми се обажда: "От общинска полиция сме", аз- "И колко пари да ви метна", той-възмутен "Какви пари, ние сме от полицията", аз-"Защо тогава се обаждате от скрит телефон"? Мълчание и затворих. Щом вече си позволяват да се представят от полицията е ясно кой стои зад тях.

Измамите на възрастните хора са подобни на това да се бие инвалид, да се обира слепец, да се гаври някой с малко дете! Вършейки и подкрепяйки това под крилото на служебното си положение, подобно подобие на човек е абсолютно доказан морален и психически урод.

добре де, защо да не го пречукаме с камъни тоя :-/

Какви простотии се пишат от онеправданата ни журналистика, но явно публиката е достатъчно простовата, а на последък имам чувството ,че от прокуратурата не им отстъпват по простотия и некадърност, който има малко повече ум в главата и прочете тия небивалици ще разбере за какво иде реч

Наш човек е.Вижте там нали ...

този е ,,средният,, чадър а ,,малките,, чадъри и ,,голямата,, шатра над него...кога???

,,шеф,, павлов...колко струва новото ,,меню,,...???

ОСТАВКА НА ОНЯ ТЪПАНАР, МИНИСТЪРА ИМ!!Дайте им още увеличение!!

abasador

понякога, вместо да коментирам обичам да подсещам колегите, ей така за настроение, с някой и друг стар виц; ... влиза един в зоомагазин и казва на продавача искам да купя един хубав и можеш да говори папагал, за подарък. Продавача го води до един папагал и казва този струва 200 долара и знае да говори на два езика, води го до втори и казва този струва 500 долара и знае три езика и може да пее на италиански, води го до трети папагал и казва - този струва 1000 долара.... и какво може да прави? пита куповача.... - не знам , отговатя продавача но другите два му викат шефе! Лек ден.

за това нещо шеф Павлов се уволнява, годините трудов стаж в полицията се заличават и отива на съд.

МВР смърди и иска яко чистене ,ама много яко !

А как да му викат ..... другарю Павлов, ли?

му имущество да бъде конфискувано, той в затвора за поне 5 години!!!

Този бушон изгоря,за да отвлече вниманието от Делянчо и ГЕРБ и "усвояването" на еврофондовете от нашите хора във властта.Знаят,че залавяне на ало-измамник от МВР ще привлече повече внимание.

не обичам тиквата и крадливите тиквеници около него, но ти какво предлагаш, да се самохванат ли?

Това на какво ви прилича повече, на Европа или на Мексико?

Значи 20% ... добра ставка.

Много ще ми е драго да чуя кога един действително и доказано корумпиран полицай или измамник ще бъде вкаран реално и задълго в затвора. Примерно за 10 години. Ей така, за назидание на другите. Убеден съм, че и много други се занимават с престъпления - изнудване, измами, кражби, ама все кокошкарски работи и на вътрешна сигурност и на прокуратурата не им се занимава. Една едра риба ако осъдят жестоко и ефективно да лежи в затвора меракът на мнозина ще секне. Ама трябва да се даде широка гласност на осъждането, а не да се мълчи.

От едната страна на бариерата са престъпниците,а от другата МВР и прокуратурата.В същност има ли изобщо бариера?!

Зад всяко голямо престъпление у нас стои пряко или косвено полицай. Това ми го е казвал високопоставен полицай!! Ако си мислите, че групите за отвличания са от просто нагли престъпници, то пак се лъжете.

Групите за отвличания затова са наречени "Наглите", а не "наглите престъпници", защото така наименованието обхваща и участващите в отвличанията полицаи!

Типичен пример за корупция:ало измамници са принудени да плащат на полицията за да могат да си вършат спокойно работата.

......Измамници викали "ШЕФЕ"..... ми та те имат само два от четири възможни варианта- ШЕФЕ, БАТКА, БРАТО и МАЙНА. Ама иди кажи на пистолетаджия МАЙНА или БРАТО...........?

" резон ( нерегистриран ) 12.10.2017 13:08 Когато в началото на прехода така наречените демократи изхвърлиха на улицата хиляди професионалисти,- криминалисти, разследващи корупцията по високите етажи на властта и пр., " Кой помни за някой осъден "по високите етажи на властта" по комунистическо време? На времето ръководните икономически кадри бяха всичките от БКП и когато се проваляха на едно място ги местеха на друго и така провалиха цялата икономика! "Грехът" на новите управници е, че така и не създадоха МВР относно новите нужди когато престъпниците както виждаме без всякакъв проблем подкупват дори шефа на РПУ то да не говорим за неговите подчинени! И щом "мизата е само 300 лева то за по-големите престъпление като убийства, наркотрафик, кражби на коли и т.н. миозата също не е кой знае колко по-голяма! Продават се и то адски евтино,а икономиката и обикновенните хора страдат от престъпниците и тъехните закрилници в МВР!

на улицата след голямата промяна, по време на мавъра, а вместо профи са се настанили послушни подлоги - тъпи, некадърни и послушни, тип тиквон цвъ цвъ и майката на народа

жена му продава шофьорски книжки, тоя измекяр с тел. апаши дели пара.то да е само този цялото им министерство е такова

Нещо, което отдавна се знаеше - че полицията "дои" и закриля измамници, дилъри, сутеньори и всякяква измет. Тоя явно не се е отчел по-нагоре за да го изтъпъпанят в медиите.

Когато в началото на прехода така наречените демократи изхвърлиха на улицата хиляди професионалисти,- криминалисти, разследващи корупцията по високите етажи на властта и пр., занимаващи се с чисто полицейска дейност, тълпата ревеше от възторг пред ритуалното убийство на полицейските служби. Сега имате това, което заслужавате, набутани вътре хора със съмнителен морал и селски тарикати, събирани на роднински и политически признак, както и откровени далавераджии, с оглед на използването им за лични и политически цели. Хак му е сега на овчето стадо.

Да,големи професионалисти,които чупеха костите на инакомислещите в милицията,и арестуваха за дълги коси и къси поли.

Той ти говори за съвсем други неща, ама нали си соросоидно теле, повтаряй си каквото са ти спуснали говевъдите !!!

Кристално е показано защо МВР досега не е приключило с този род ЛЕСНО РАЗКРИВАЕМИ престъпления. Не, че дрогата и проституцията са "трудни" и там има слабото звено на наркоманите и курвите и по тях винаги чрез проследяване може да се стигне и до върхът на пирамидата. Ама всички тия имат "закрилници" в МВР и то на делч по-високи постове от тоя кокошкар за 300 лева.

В полицията е пълно с бандити и МВР го знае и нищо не прави тази система е разядена и не работи,трябват спешни чистки и реформи.

Такива като този трябва да игоставят по един месец да висят на някой кран! Да видим дали ще посмее после някой така да мародерства!

Tози, кокошкар за 300 лв. веднага го хванали, а лисиците за 4 млрд. от ктб, не "искат" да ги хванат!?? Kенеф, работа!;))

Абе...така погледнато звучи кокошкарско, но ако го смятаме в проценти, излиза следното: Този "кокошкар" си докарва от една "сделчица" - около 25 % - 300 от 1300 е горе-долу толкова. Сега да сметнем колко са 25 % от 4 милиарда - ухаааа! - е, ето за това няма и да ги хванат: има за всички по веригата, пък 300 лева как да ги разделиш, че и да ти остане;)))

Въпроса е дали този гад е сам,защото в подобни схеми участват доста полицай за да се покриват измамите!?

Взел се е много насериозно и е решил, че може да работи сам, без да снася по веригата. Резултатът е налице.

Боже,опази ме от пазителите на реда!От бандитите аз сам ще се пазя.

И като са горели автомобилите какво?Ако са били застраховани,резултатът е обновяване на семейния автопарк.

На 3ма работещи ,висят 2ма полюцая за заплати и привелегии и за пенсии.5г.в мврто и си готов за трудовия пазар като ОХРАНИТЕЛ.боко,боко,много си кадърен бе все нови работни места откриваш и все ленти режеш по няколко пъти за едно и също.

И сега за едни 300лв.ли се захванахте?Тази сума е малка за разследване само със 100 отгоре. Следва оправдан и издигнат.За порицание да плати на който трябва.Смешници.

300 от 1300 са си бая добър "комисион" - близо 25 %, ей;))

И к'во с'я - на Павлов и ченгетата му викат шефе , и ало измамниците - и те така. Да питаме сега баш майстора на "обоснованите предположения" - ЦвъЦвъ : Следва ли да се направи "обосновано предположение", че след като ченгетата и измамниците имат един и същи шеф, значи са от една и съща ОПГ?;)))

стига бре викали му шефе!!! верно ли? че то мангалите на всички викат шефе или бате. Иначе по-скоро са му дали пари, защото са дребни дилъри на дрога. публична тайна е че полицаите от трето са чадър за проститутките и дилъри на Новотела още от времето на Илиян Йорданов

Полицаите протестират за високи заплати,а не казват колко от тях има замесени в орзанизираната престъпност,колко от тях си позволяват да злоупотребяват с позицията си и що не кажат,че само те са облагодетелствани като най-трудещи се с ранно пенсиониране и високи пенсии за бг.стандарт?Медиите защо не ги задават тези въпроси,където трябва?Защо медиите не питат

Интересно е, че телефонните измами са елементарно разкриваеми, но полицията отказва да го прави това, а закона забранява на операторите да сътрудничат на гражданите, когато те решат да си направят собствено разследване - например, забранено е ми разкрият личността на звънялия ми на телефона. Също има много интересен момент - ако на един човек се водят 100 карти и с 99 от тях са извършени измами или опити за измами, оператора няма право да му блокира стотната карта, докато въпросния се появи в някой офис и поиска да си я отблокира.

Алекс прав сте.Преди по малко от месец една съседка попадна в клопката на телефонните измамници и дотича в къщи да иска помощ и когато я успокоих и звъннах на дежурният в РПУТО той вместо да задейства проследяване на случая ( нито ме попита от кой адрес и )човек е сигнала ми каза че правилно съм постъпил и да не се подаваме на измамниците!!!!!!!!!!!!