Русия готви план за технологичен пробив до 2024 година

На Русия и е необходим технологичен пробив в следващите години. Това се твърди в доклад на специална държавна комисия.

Обратно в новината

Коментари - Русия готви план за технологичен пробив до 2024 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия нищо не може да създаде.Тя може само да открадне!

Планът вече е готов: 2018-отварачка за бира 2019-миксер 2020-работещ миксер 2021-ютия 2022-печка 2023-хладилник 2024-нов план

С ДИРЕКТИВИ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЯХА ДА СИ ОБЛЕКЛИ НАРОДА. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПСИХОПАТИ Е ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАТ ДО ЗЪБИ, ОТ ДЪБАЕНЕТО НА ЗЕМЯТА ЗА НЕФТ И ГАЗ. НУЛЕВИ ИКОНОМИКИ, КОИТО ЩЕ ИЗМРАТ ОТ ГЛАД АКО ИМ СПРАТ ВНОСА(САНКЦИИТЕ) РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ.

да наблягат на производството на борящник за вътрешният пазар и да си налягат парцалите. Друго не им остава. Стига са хвърчали из облаците.

видяла жабата, че подковават коня, и тя подала крак! Санкциите им показали технологичната им изостаналост...баси пияниците, без санкциите нямаше да знаят, че са 100 години назад!

Видял чалгопитека , че има еврозону и шенген та и той ръгнал за там, ама нема, чираклък и клатанлък до дупка доде каталясаш у евронивата като скитник!хахах

Хоп, ще скочим

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба !

да живее, ама не живее.

Болните боклуци и дебили слабо ме интересуват и у твойта чалгопитекия ги има ,че и у боготворената от тебе Европа също. Ти виж вас си -чираците, уж сте със здрав смисъл, уж европейци па одите по ГУРБЕТ-ТУР тур да чиракувате и робувате из западна Европа за жълти стотинки, че и често се члучва да не ви ги дадат. Дебилоиднии чирако като нема кво да изквичиш и ми даваш пример за некви си изродняци и алкохолици, дет и твойта кончина е пълна с такова!мбухахаха чиракоууу колкото и да квичиш се чирак ше чи останкш! Еврочирак -това звучи гордо}:-)))

дзверот се кани да рипа.

62% от целия руски износ към страни извън ОНД са горивни и енергийни продукти. И блядки и оръжия за убиване

80%от целия износ на БГ за ЕС са чираци, слуги и проститутки!хахаха Еврочирак-това звучит гордо!

Същото правите и вие тук (жените ви са к., слугите ви гледат деца, всичко си има руско, плюс мафия избягала от путлер с откраднати пари), обаче ви мразят навсякъде, само за рашата плямпате колко сте велики, пък местните питат кво търсите тука тогава??? Отговор няма ...

Русия готви план за технологичен пробив до 2224 година

С нетърпение чакам Запада окончателно да издразни руснаците, да се почне веселбата, та да си разчистиме сметките на живо !

Земаш ми керо! Е кво вземаш, едни шутове и робия!мбухахаха "Наведи се, бери!? Родни берачи на домати роби в Италия07:1525.09.1720 Снимка: архив, Булфото В условия на експлоатация и робство работят българи, които берат домати в Италия. Нашенците отиват като сезонни работници, подмамени от обещанията за добро заплащане, обаче. _---------------- Кошмар! Българи заминаха да работят в Италия, направиха ги роби! Рим, Италия24 Септ. 2017, 13:163728 прочита28 коментара Снимка: bTV 1 от 1 Български берачи на домати работят в условия на експлоатация и робство в Италия. ----------------- Как много българи се оказват трудово експлоатирани в чужбина архивна снимка) Снимка: Боби Тошев, БГНЕС 17 сигнала за трафик на българи в чужбина с цел трудова експлоатация са получили в Националната комисия за борба с трафика на хора през тази година. Сингалите се отнасят за българи, работещи в Чехия, Великобритания, Австрия и Холандия за непълно или никакви възнаграждение, декларираха от институцията. ----------------- Потресаващ разказ на българи, заминали като роби в чужбина Хиляди жители на Родопите превиват гръб по нивите зад граница, ангажирани в селското стопанство Неделино , България23 Юли 2016, 16:2910708 прочита22 коментара 1 от 1 Хиляди жители на Родопите превиват гръб по нивите зад граница, ангажирани в селското стопанство. Сезонната работа започва още в ранна пролет и продължава до късна есен. ----------------------- Стотици българи са превърнати в роби в държави от Евросъюза От ISBI на 10 август 2017 10:12 1 Стотици българи са превърнати в роби в държави от Евросъюза. Става въпрос за наши сънародници, отишли да работят честно в чужбина, но станали жертви на трудова експлоатация от страна на работодателите си.

Десен комплексарино, Вие сте лева еурогейска китка.

ХАЯСКО ВСЯКА ГОДИНА, ИЗСИРА ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ В ДИРЕКТНИЯ СИ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЦИРК :) РЕЗУЛТАТА - БОЯРИШНИК!

Не риви га ти е гоуем озотзаде ! Бъди мъж ! Поне за миг..

Аве чирак кой е тоя дет го казва ве? Некьв си чирак като тебе надраскал за неква комисия. И коя е тая комиссия , кой е тоя дет го заявява това? Явно Насименто си е сменил ника , и той горкия е такъв палячо като тебе!мбухахаха Напредналио чирак на опашката у чакалнята за евроблагинки, ама нема!

НЕ са в парламента,България върви в правилната посока.

Напълно нормална стратегия, която и в момента вече се осъществява. Руснаците дълги години не разполагаха със собство пройзводство на електроника, , които въпреки изоставането си от световните корпоративни гиганти вече си пройзвеждат сами процесори, като Байкал, Комдив,Елбрус и т.н...Преди два месеца, бяха изкарали най-мощния в света квантов компютър..Да не говорим, че в момента тестват и сглабят ядрения си космически двигател, копйто и ще тестват до няколко години, а в конвенционалните ракетни двигатели, са светлинни години пред останалите..Дори лудите крави си купуват от тях! Пройзвеждат и най-големите детайли от композитни материали в авиацията, създават хиперзвукови двигатели, които ще имат голямо значение не само про военните но и в цивилния сектор... Руснаците си имат разработките, сега просто ще започнат да ги вкарват в пройзводството.

Толкова глупости да надробиш, в толкова сбит вид - забележително. И ако обичаш, недей да говориш пред ИТ специалисти за "великия" процесор Байкал, щот' ще те разбият като лайно в гранит.

Е ти се уля съвсем!

Абе, къде е АКото-47?:)

Озотзаде ти - затуй го не видиш.

а това "озотзаде "в коя паланка се употребява, и как се превежда на български?

Западът ни докара дотам, че Сърбия и Македония да имат с по над 20% по високи заплати и пенсии, да не говорим за цени на парно, ток, газ и услуги....Срещу домати, гащи и лоши обувки получавахме енергоносители. Хайде САЩ да ни купува продукцията или ЕС ? Не купуват нищо , а продават техни третокачествени стоки на третокачествен народ. България като бедняк работи само на ишлеме за тях. Купуват 1 чифт обувки Гучи за 10 евро а в Милано струват 125 евро. Кога Западът е помогнал на България. Берлински Ньойски Парижки договори разпокъсаха България на 8 части. московски договор няма !

Абе бастун, някой да е длъжен да ти помага? Щот' си много красив, а? Аман от малоумни тролове!

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба !

това потвърждава, че единствено българските путинови тролове вярват в превъзходството на русия. срамота, другари български путински тролове!

Никнейм кенеф по 7 - повръщаш ли от яд ?

Като български путиноид винаги и навсякъде доказвам технологичното си превъзходство над теб, соросоидната едноамебна уруспия.

взето е решение на най високо ниво иванушка глупака вече да е умник!

Касателно теб - всяко решение е ялово.

Касателно теб - всяко решение е ялово.

Путя не се удържа - виц след виц..

понеже стигнаха до ръба на пропастта, сега ще направят скок.

Нищо няма да се получи щом пак планово на два етапа се определя какво да стане. Това ми прилича на социализма планово се предвиждаше 80 та г. комунизма де е построен и ред глупости по колко месо,яйца и т.н.! Видяхме какво стана. По указания на Путев и Мин. съвет няма нищо да стане. Вижте първия етап ще олапат инвестиции /които ги нямат/ за плана и чак 24 г.ще чакат резултати. Както с комунизма,демагогии и плямпане. Да яко крадене ще стане. А напредналите днес държави в 24 г. ще са.....................!!! ТРЯБВАШЕ ДО СЕГА да стане форс и яка КОНКУРЕНТНА среда. Но без запад напредналите компании нищо няма се получи. Това Кудрин го набива на Путев ,но санкциите не дават. Е,глупаво беше с Крим,ТЪП ХОД НА ПУТЕВ и ще му берат плодовете вече-мизерия на мужиците. Не може хем Крим,хем нови технологии без помощ от водещи компании. Или " хем душата в рая,хем оная работа до края" няма как да стане,видя с комунизма. Пиара на Путев започва да вехне- Крим и от 2017г. яко ще я загазят мужиците. Чак сега им дошло да помислят за нови технологии !! с какво и кой ??!!

И ти драйфаш от яд. Оповръщахте форума, бълхи соросоидни.

А ще премахнат ли "импортозамещение"- то или ще си карат както досега?

Като начало да направят алкохолиците един добър тостер, после микровълнова печка инокс а накрая прахосмукачка. След 50г и други върхови технологии

Дето се вика Гащи няма, гайда иска.

И Вовата с кво се е занимавал 18 години освен да се снима с тигри, големи риби и оръжия и да разпределя парите от горивата между приятелчета и за кво точно изхаби 4 мандата и се гласи за пети , та хората за това време правят чудеса, пък русия си остана нивото на крадените от немците технологии след войната. А да...ще ше да развива високи технплогии в МГУ и назначи дъщеря си за шеф на руската силиконова долина. Насила хубост не става..

Вовата е едно щастливо овчарче - таман Елцин го посочи за заместник и петрола стана над 100 долара барела. И вместо с тези пари, които съдбата им подари да си модернизират страната, те ги окрадоха, а което не окрадоха, профукаха за глупости. Сега ще правят технологични скокове... Две десетилетия спаха, сега ще разработят ИИ... Първо да изобретят естествения. Жал ми е за тази клет народ - не, че нашите управници са цвете, ама техните са потомствени некъдърници. Последния що - годе читав е Александър Втори.

Във ваната с лосион ли?!

ние се реформираме от доста години и продължаваме напред ....

Ами след като вече 300 000 са се преселили само по Черноморието, значи сме маалко по-напред ...

Едно е да искаш, друго е да можеш, а да го направиш е съвсем различно.

правят опити руснаците, ние обаче като васална държава нямаме такова право.

Абе според червените зомбита, Русия е най-високотехнологчната нация. Нация техническа, комунистическа, както казваше бай Тошо. В космоса си ходят като до магазина за водка. Компютрите им били най-високите, а телевизорите най-горещите. Каква стана тя изведнъж?

А бе, то само 30% от WC-та са с течаща вода, а 1/4 от населението ползват общи в комуналките. Какъв ли ще е тоя "скок"?

Базаналогов, какъв ...

Не може от феодализъм изведнъж . . . . в технологичен напредък ! Не поне и докато кгб управлява държавата . Никога никъде не е ставало ,и тук няма да стане . Така че толкоз по въпроса . Наивниците може и да си правят всякакви предположения , но технологичен напредък в Русия не може да има при наличието на тези човешки кадри . Така че първо им трябва разчистване на материала . И понеже това няма да стане - никой да не очаква технологичен напредък .

За да направи така жадувания "технологичен пробив" руснаците ще трябва отново да основат СССР и завладеят половин Европа. Не, че не е възможно, но ще трябва да възкресят Сталин, берия и сие.е

Ще..ще..ще ..ха.ха.ха

скок - скок -подскок - вместо лосион може да стане водка!!!!

Очакваме нов модел Лада през 2024-та.

Дръжки...

Само да внимават като скочат да не се пльоснат по гол заик

Ау-у, дзверо сака да рипа ... Ама лошо няма, дано успеят!

С риск да бъда досаден:Има една известна композиция "Да изковем от мечовете плугове". Руснаците така и не разбраха смисъла на това послание! След като мечът си свърши работата (ВСВ завърши), техните опоненти (германци, англичани, французи) изковаха от мечовете си автомобили, пътностроителна техника, преработващи машини,самолети за гражданската авиация, нефтодобивна техника. Руснаците заключиха меча в дълбоки секретни каси да не би някой да им го открадне, разположиха около тях охрана.Навместо технологиите от военното производство да се внедрят в производство на гражданска продукция, в последно време ресурсите необходими за производство на гражданска продукция се пренасочват към военния сектор и водене на военни конфликти задушавайки още повече и без това недоразвитото гражданско производство.

а НАТО което е с военен бюджет 10 пъти по-голям от руския и очите му все в Русия. Май не е толкова просто разоръжаването.

НАТО е съюз между десетки страни. Нормално е да имат и по-голям бюджет, с вноските от всички държави. Хайде, пак не се изкарвате жертви, ватттниците.

Браво на Русия, нека направи технологичен скок. В момента посоката е електрически коли и ток от възобновяеми източници. Дай боже и Русия да дръпне. Тогава няма да има нужда от газ, петрол, въглища и атомни централи. А, ама руснаците не се ли издържаха точно от това?!

Ей сега ще направят скок - до магазина за половинка водка, или ако рубличките не стигат, може и лосион за вана. Наздоровие!

10 причин, почему Россия обречена, на технологическое отставание и разруху. 1.Не рыночная экономика. 2.Отсутствие финансирования, нищета. 3.Отсутствие конкуренции между производителями. 4.Отсутствие стимуляции в условиях практически принудительного труда. 5.Непрофессионализм менеджмента набираемого по блату, а не по конкурсу. 6.Изоляция и санкции против агрессивного государства. 7.Самоизоляция и пропагандистская истерия. 8.Языковой барьер с окружающим миром. 9.Отсутствие обмена опытом и специалистами с развитыми странами. 10.Руководители страны - бездарные коррумпированные клептократы.

11. ИЗКУПИХА ИМОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, ИСПАНСКАТА И ФРЕНСКАТА РИВИЕРА, ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ И ЛОНДОН.

Изкупиха чужди имоти вместо да инвестират в собствената си икономика. Не забелязваш ли абсурда? ;)

Лягай, скъпа моя...

Ще, ще... В России строили коммунизм. Не получилось. Потом капитализм. Не получилось. Потом феодализм. Наконец хоть что-то получилось!

Тук има цели две новини: 1. Руското ръководство е наясно с технологичната и все по-ужасна изостаналост от нормалните страни 2. Руското ръководство е решило да навакса по руски - открадват разни образци и се опитват да ги копират. Само дето светът толкова динамично се развива, че докато си копирал едно изделие, в САЩ вече са проезвели 6-то поколение и продължават нататък. Даже и от патенти вече няма смисъл

За съжаление обаче тези така наречени от теб "нормални страни", България изобщо не се вписва в тях. В същност сме в третата категория, наред с изостаналите африкански страни.

Кой ти гледа България, нали ние се радваме за братушките ...

Типично изказване от селската кръчма направено от някой, за когото ходенето до най-близкия град е пътешествие и приключение. Пълни глупости!

Ха ха ха ха ха , тази статия е нова порция руски лайна за да нахрани тъпите русофили. Технологичен пробив????? Ха ха ха ха.

Не. Тази статия ясно показва, че дори в Русия на лилиПуТкин са останали нормални хора, които виждат малко по-далеч от носа си. За разлика от путиноидните шизофреници въдещи се в България, за които мурзилщината е въздуха и слънцето.

Имат неограничено суровини, имат и надстройката. Базата им в някои отрасли е куцала винаги. Ако успеят с нея всичко е Ок. А ние суровините си ги даваме без пари за разлика от Русия, базата ни е ограбена и предадена за скраб. А надстройката от Народ се превърна в електорат.

Напротив, точно надстройката им куца и е куцала винаги досега. Ако гледаш записа от тази лекция-доклад на Кудрин, ще видиш много неща-хората са си съвсем наясно какво им куца и какво не. И там е работата, че щатите, омразните ви "кравари" нямат такива базови залежи, но имат качествено общество-процентът на доверие-недоверие на гражданите към институциите е еднакъв и в САЩ , и в РФ, но в щатите доверието на хората един към друг вътре в обществото е трикратно по-висок, отколкото в рф. И това, което им куцана рф според самите тях, забележи!-, е именно частта на икономиката на малкия и средния бизнес- звучи познато, нали? :) И май всички знаем защо...Ами, това е.

Отивай на Бузлуджа да ремонтираш кенефа си