Белгия готова да приеме още 1150 мигранти

Белгия е готова да приеме доброволно догодина още 1150 мигранти, съобщи държавният секретар по убежището и миграцията Тео Франкен.

Обратно в новината

Коментари - Белгия готова да приеме още 1150 мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И В БЕЛГИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ЗА ХОДЕНЕ! КОЙ ВИДЯЛ-ВИДЯЛ!!!

Да вземат и нашите. Халал да са им.

Не мога да си спомня,скоро четох в Монтана ли беше-циганска махала-"Кокошарника"--халал да им са , има обаче условие --да им спазват правата,така,както те искат от нас.

ми то в белгия всеки трети вече е мюсюлманин,та няма да се учудя,ако и власт вече имат,за да взимат такива решения...те искат целия свят да се кланя на алах,така че колкото повече,толкова по-добре...

snowmark

Аз съм ЗА. Но,кажи ми как да стане като едни лизачи ни ръководят?

Европа сякаш е завладяна и изпълнява наредбите на победителите от Азия и Африка!Европейските народи трябва да избират патриотичните антиимигрантски партии за да се отърват от сегашния си противоцивилизационен елит.

Конгоанци от Уганда?

snowmark

Всичките ги вземете. Скоро ще имате голяма емигрантска вълна от белгийци.

тъкмо ще закръглят цифрата на 1 млн.!в бившите им колонии и тези на Франция чакат поне още 2-3 млн.

абе хей, малоумници от Белгия! само защото някой си негър от Конго е решил да се вдигне и да иде до Либия за разходка с лодка до Европа, не означава, че трябва да го прибирате!

Да им изпратим нашите цигани. Дали ще е бежанец или циганин - все мангал.

ПРОСТОТИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ !!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ТЕРОРИЗМА :-))

След като са толкова гостоприемни, да очакват прилив на гости да се насочи към Белгия, още повече, че се подразбира, че приема е за постоянно. А как ще върнат тези, които нямат шанс за убежище, умът ми не го побира. Наистина скоро цял свят ще хукне към Европа, при тази политика.

Да се готвят Белгийките. ВИНАГИ С ЛУБРИКАНТ В ЧАНТАТА

ЩЕ ОЩЕТЯТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ С 11 500000 ЕВРО !!!

Да ги приеме щом искат, но после да не се оплакват. Само да не са тук. Интересно ако се направи референдум в Белгия за приемане на бежанци кой ли ще го спечели?

Да ѝ пратим нашата квота, и имигрантите ще са доволни.