Скандал с липсващ кръст в реклама на ”Лидл” и в Италия

"Лидл" предизвика гневни реакции в Северна Италия заради премахването на кръст от снимка на църква в рекламен материал.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с липсващ кръст в реклама на ”Лидл” и в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи и доставчиците на Лидл като тях. То никоя фирма не купува снимка от непознати. Е друго нещо е да пропуснат някоя звезда. Или даже луна. Тогава ще им се отели вола, а може и да останат без политическа подкрепа и като натиснат малко и без доставчици. То на чорбаджиите вяра и родина не им трябва -- купуват си ги ако им трябва.

Значчи гръцката седмица не била грешка, а тенденция, а?

НАШИТЕ МАЛОУМНИ СЪГРАЖДАНИ,ЛИШЕНИ ОТ ДОСТОЙНСТВО И ЧУВСТВО ЗА НАЦИОНАЛНА ПАМЕТ,ДА ТИКАТ КОЛИЧКИТЕ ОТ ЛИДЪЛ!!!ПРОСТОТИЙО,БЪЛГАРСКА!!!

незабелязването му струва много, а колко трябва да струва на една верига магазини?

Тука всеки псува, насажда омраза, заканва се... но си му седят коментарите. А един анти-антихристки коментар беше скрит. Много странна мяра имате нещо...

Абе, ДИРа, с какво коментарът ми по-долу накърнява нещо или обижда? С непоносимостта към антихристите, антиевропейците, мангустите? Ревете за свобода на словото, а налагате цензура без основание? Кой решава кой коментар да се показва? Кои са тези редакторчета?

А от кого да пазаруваме, от Берьозка ли?:))) Само от Лидл пазарувам защото са най-добри,заедно с Кауфланд! Фактът , че 10 каси на Равда лятото тази година бълваха стоки, а руските туристи пазаруваха всичко като обезумели на опашки , говори,че има тук някакво лице-мерие:)))

еврейската наглост дали ще има край ,собств.на лидл е ционист и евреин .

собственици на лидъл и кауфланд са едно и също немско семейство...

Навярно ЛИДЛ са купени вече от някои рязани чаршафи и постепенно започват кампания по заличаване на християнските символи. Единствената мярка е бойкот на веригата и заклвймяването й по всички медии !

Не са купени а са се продали. Не са единствените, които си продават тялото ама тези май са си продали и душата. Но май не на тези с чаршафите а на братовчедите им. С такъв папа, такива реклами.

Има толкова забележителности в Италия, защо държат да снимат църкви и да им махат кръстовете, това изглежда като целенасочено, в джамии ли ги превръщат. Да показват Акропола, Колизеума, Лаокоон.

Ако всички вкупом спрем да пазаруваме от Лидл, много бързо ще преосмислят полититката си. Религият може и да не е кой знае какво, но си е наша и ТРЯБВА да я браним.

Затова, за да не дразним религиозните чувства на Лидл, трябва ние, християните, да не влизаме там. Нима не се дразнят когато християни им дават парите си? Нека бъдем толерантни и ги отсвирим!

Докъде се докарахме! Да не дразним прииждащите орки си махаме религиозните символ.

И този ''скандал'' е една голяма реклама за Лидл и за това общо взето неизвестно италианско градче.

Има лоша реклама, Антиреклама е. Това е нещото, което специалистите по маркетинг не могат да схванат. Защото като ме подразни някоя реклама, автоматично зачертавам магазина от съзнанието си и няма да стъпя повече там, напук! Да, целта е да се запомни продавачът - ами, добре, запомням го и го заобикалям.

Браво пич! Това е толкова логично! Как пък никой не го разбира това?! Само мрънкят как нямало лоша реклама, НЕ, НАПРОТИВ - ИМАААА!!!

от чисто любопитство относно потребителското поведение - ако зчеркнете лидъл, кой би бил магазазинът, с който вие конкретно бихте го заместили?