Американски дрон ликвидира ”Бялата вдовица”

Американски боен безпилотен апарат е ликвидирал британката Сали Джоунс, сражаваща се за ИД, известна като "Бялата вдовица", заедно с 12-годишния й син.

Обратно в новината

Коментари - Американски дрон ликвидира ”Бялата вдовица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненормалници и психопати. Религиозният човек,би следвало да е смирен и човеколюбив.

ЕДИН ПО ЕДИН А ЩО НЕ И ВКУПОМ ДА ГО ОЧИСТЯТ !

хаиде да е хаирлия и после едно дронче за наи-големия террорист.

"Предположението, че Джоунс, заедно със сина си, са мъртви, бе потвърдено",,,,,,,,,,Дааааааа....Това че убиват невръстни деца, не е проблем за лудите говеда, а?! Взривяваха болници на Лекари без граници, сватби, погребения, училища, и какво ли още не..... та едно дете ли ще ги спре да убиват!

какво си се разпенил бе, серсем!

Първо, това е война, а на война понякога се налага да се убиват и деца, например ако служат за човешки щит на вражески войници. И второ, това дете е било с промит мозък от ИДИЛ. Ако не го убият, какво мислите, че ще прави като порасне? Ще отмъщава за родителите си, ще взривява бомби и ще вика Аллах Акбар.

Брех, как са се загрижили русолизците за "невръсното" дете. А къде бяхте когато "снажният" нареди щурма на Беслан и изби 328 души, между които 134 деца. Или Норд-Ост...или Курск. Списъкът е бая дълъг!

За пореден път показаха на руснаците как се воюва и как се трепят терористи!

Ами те американците са най-големият производител на оръжие.Нали все някъде трябва да го продават.Горките те!

На тая вдовица, това и е петото убиване (досега), или я убиват само обувките.

Тази хубавица, освен да я еб ът , какъв друг джихад би могла да прави?

да се избият и всички рап-аджии ... и чалгаджии ... може и от дронове !

,,ТЕРМИНАТОРЪТ,, бързо слезе от фантастичните филми в реалния живот......Бостън роботикс работи успешно.

Ето това е една позитивна новина , още по-добре все почесто да има такива.

Това на снимката е силуета на Дарт Вейдър.

Едно е ясно - за в бъдеще това няма да бъде проблем, да се убиват хора от машини - дали ще са биороботи или дронове или друга техника не е толкова важно. Световното правителство ще има пълен контрол над хората и ще държи техия живот на едно копче разстояние....

Алоу, руските помияри: Нали само Россия се бори мъжки срещу Ислямска държава бре, а Америка я спонсорира? Давие кьопавата путиноидна пропаганда, смешници.

Те ги развъждат как то се вижда! Какво си замрънкал като джахидист за тротил.

Хммм. Нали само Руснаците избиваха добри джихадисти, жени и деца? Та? Защо са убили жената и детето?

Някои коментатори (много от тях американски) подозират, че ударите с дронове, за успехите на които няма директно потвърждение, се използуват от ИД за да "евакуира" важна част от персонала си другаде, споменава се например Афганистан. Та нали ако тази "госпожа" е убита, никой няма да я търси вече и пресичането на границите ще е по-лесно. Дано случая не такъв.

Това е истината когато руснаците евакуират своите другари от ИДИЛ. Уж ги убиват , а те просто се връщат в Русия.

Е добре де. Убито е дете на 12 години. Без съд без присъда. Просто убито. Егати и подхода, егати и свободата и да му се на демокрацията. Как на никой не му прави впечатление?

За съжаление са го убили като човек . още когато са му дали оръжие и са го накарали да стреля по вързани хора !

Toва по никакъв начин не оправдава безнаказано убийство. Още повече да се пише по новините и да се хвалят че това е постигнат "успех". Концепцията, че всеки е невинен до доказване на противното и че всеки има право на справедлив съд е отдавна спусната в тоалетната, че и водата е пусната няколко пъти след това.

дете убиец, малко му е да го убият 100 пъти

"Разсъждавайки ние се обричаме на гибел" - реплика от Апокалипсис сега. Бил дете и дрона го убил. Не. МАЙКА МУ ГО Е УБИЛА. Какво ще стане ако това копенце се прибере в ДЕМОКРАТИЧНА Европа. Той е завършен убиец без задръжки пряк извършител на стотици екзекуции. Въпроса е защо не свитнали овреме рекрутора на ИД?

Бог Прощава , Дрона НЕ !

са или откачени или пред откачане. Това не е случайно, това е ген - плод на вековната традиция да се кръстосват с братовчеди и др. близки роднини и на манията им за мисия, извънредност и величие. Който е бил поне за малко в английската провинция или в по-крайните квартали на Лондон ще разбере за какво говоря.

Англичаните наистина са чалнати ,като ги гледаме и по морето ,това са плодовете на смесените бракове ...!

ДИР светкавично реагира на новината за ликвидирана ОТ САЩ терористка - Браво! Обаче на ДИР се губят доста по-интересни новини от Сирия от тези дни... Министерство на Отбраната на Русия публикува сателитни снимки на сайта си, как терористи излизат от бежански лагер, които е в зоната на контрол на САЩ и е на 24 километра от незаконната военна база на САЩ там в района на Ет Танф. В този така наречен бежански лагер има около 60,000 души, до които САЩ отказва да допуска дори хуманитерни конвои на ООН. Сами се досещайте, за какво цинично прикритие на терористи става дума. Тези новини,уважаеми ДИР, защо Ви се губят? Политически некоретни ли са?

А ТАСС защо мълчи от срам

Какво мълчи, некадърнико?

ха ха , отново лъжливи снимки на руските боклуци, и как ги разпознаха че са терористи?

Много добре си се нарекъл. Манипулация и лъжи е това което си написал най-вероятно на поне 99%

Според мен лъжат, Белата вдовица и извратения й син са ликвидирани от руски дрон по заповед на Путин, като отмъщение за последния руски генерал , загинал в Сирия. Очаквам много плюсчета от русофилската общност иначе вече няма да пиша за тях!

Русия не води бойни действия в Ирак.

Жените нямат Родина!

Голяма борба срещу ИД пада от американци и сие! Утрепат една жена и дете и го пускат като голяма сензация! То ако ИД бяха тези двамата, нямаше да има нужда от техните самолети и бази в Сирия. Но и на глупака е ясно те с кой се бият там. И за кого работят нашите военни заводи, чрез американски посредници. Само трплчетата тука се правят или че не разбират, или че не им пука. Е, и те трябва да папкат и семейства да хранят! Какво да ги правим?

Ако това са им "белите вдовици", "черите" какви ли им са, не ми се мисли...

Комунистите за 45 години изградиха два пъти по-голяма икономика от царистите. Освен това комунизмът е хуманна идеология за разлика от фашизма. А антикомунизма в България е съдбата на комунистите-предатели.

катърче, тва каква връзка има с джихади-мамата?

Таковаха ме отзад ислямистите. Те обичат червени дупета.

Перефразирам: комунистите за 45 години съсипаха хубавата държавица, чиято икономика е била най-силната на Балканите през 39 година, а и до 09.09.1944г. Но това няма как да го знае тъпи нечетящ комуноиден кретен, нали?

А, чета, ама само на Курнела простотиите.

Хахахах сигурен ли си....разбира се че е била най-силната на Балканите тъй като около нея никой е нямал икономика....дето се вика по-добре пръв на село отколкото последен в Рим.А между другото само един човек е създал тази икономика и той се казва Стамболов....айде да не говорим за националните катастрофи....комунистите поне това не направиха...."Комунистите" няма как да не признаем че наистина от селска държава за 20 години са направили България силна....ще те разочаровам но според западната статистика през 80-те години България е 35-та по развитие страна в света по образование, здравеопазване и икономика...радвай се че дори и комунистите са ти направили АЕЦ Козлодуй иначе сега щеше да си на режим на тока.

1913 - балканска война - загубена, стотици хиляди загинали и инвалиди. 1918 - Първа Световна - загубена, стотици хиляди загинали и инвалиди. 1923г - военен преврат, контра въстание 1934 - военен преврат 1944 - Втора световна - загубена.

Каква икономика сме имали до 39 бе, глупако - правили сме цървули, галоши, тютюн и мотики! Допълни какво друго?

Историята ми прилича на нашия фалшив герой Митко Палаузов...едно дете заставено от родителите си да стреля с пистолет срещу органите на реда в държавата. Колко време ни го навираха в книгите това дете и го бяха изкарали герой. Нашите комунисти по нищо не се различават от тези терористи в момента.

омръзна да тролите, държавата затрихте и продължавате да копаете надолу!

Е, ся тва е супер тъп и безпомощен коментар- човекът е прав.

Добре че са САЩ да се борят с ИД. Русия само имитира дейност и лъже чрез купени медии .

това иронично нали?

Хммм. странното е че именно след като руснаците се намесиха ИД започна да се топи....и особено след като ЦРУ престана да снабдява ИД с оръжие....а това е статистика не медия.

Значи с дрон ти вкарват чипа и ти нищо не усещаш, така ли? Много филми гледаш.

Чипа - чепа, зависи от размера!

браво на евроатлантиците - избиват 12 годишни деца. Като цар Соломон...

Цар Соломон??? Би ли пояснил кое 10 годишно дете е убил че ми стана интересно от къде я черпиш тая "информация".

ПЕй, руска подметко, вие избихте 90% от мирното население на Алепо, а сего ми се правиш на съдник! Засрами се!!!

Бреееей 90%...от де тази информация бе....или тия проценти са като във вица 50% смъртност при новородените....две се родиха едното почина.

Така е, всички рапъри, рокери и пънкари са престъпници и боклуци и трябва да бъдат изтребвани !!! КПСС + БКП !!!

Пий си хапчетата, моля те!

Явно американците имат доста бърза и ефикасна процедура за съд на малолетни убийци. Не оставят време да се задействат съответните организациите за защита..

Да изпратят и по едно дронче на Путкин и Ким.

по-добре на теб 2 метра въже. Ще ти стигне да се обесиш.

ще останеш без баща бе серсемино

Болни мозъци!!! Жал ми е за детето, вместо да има щастливо детство, майка му го направила убиец...

Верен на хибридната си политика, този руски сайт отново пише само за трупове.

Не съдете американците, че са ги ликвидирали. Могли - направили го. Така и трябва. Войната е гнусно, гадно и жестоко нещо. В Сирия, в Ирак, в Мали и в Либия, действат специални сили - американски, британски, френски, руски, немски. Основната им задача е да ликвидират джихадисти - граждани на техните страни. И има защо. По нашите закони, това е дете и не може да бъде задържано дори. И ако дойде в България, следва да бъде пратено на училище. При нашите деца. Но, по нормите на исляма (по които това "дете" живее), той е муджахидин, войн на вярата... И се саморазглежда и действа като такъв. Не съм убеден, че дерадикализацията на доказани деца убийци е възможна. А в случая говорим за участник в поне няколко екзекуции.

Деца има всякакви, но в нито една бяла държава няма смъртно наказание за дете, в нито една. Повече коментари са безсмислени.

Но пък въпросното "детенце" с кеф колеше и застрелваше невинни хора. Вероятно не си попадал/а на клипове, в които "милото детенце" изпитва невероятно удоволствие да пръсва главите на хора, които просто имат "късмет" да са от друга религия.

Какво ли не прави една рязана пат-а с една жена.

Бързо мурзилажа да разчупи колкалчета на пръстите и да почне да бълва как това не е хуманно!

САЩ създадоха ИДИЛ, а сега убиват и жени и 12 годишни деца въвлечени в тази бъркотия. И не без да искат.

Повтарянето на лъжи води до вяра в тях, но ... само в тиквите на мурзилажа на лилиПуТкин.

Но за да успее планът им , те трябва да притежават хората духовно, което е целта на техният социален инженеринг чрез който Те се опитват да ни възпитават с гобелсовите методи чрез своите медии за масова психоза и дезинформация и "образователна" система в гордост, суета, егоизъм, хедонизъм, плътски страсти, неуважение към родителите, учителите, старите хора и другият пол, поведение в което доминират емоциите вместо разума, вяра че закона е на страната на силният финансово или физически, вместо на страната на правдата, в религията атеизъм, която няма научна основа.Че човек сам решава кав да са законите според който да живее и съди. Защото знаят че плътските страсти са враждебни на Бога, и така възпитани в материализма, консуматорството и фокусирани в преходните Земни неща, хората ще им принадлежат духовно.

Първо създаварт хаосът, страхът и несигурността в обществото чрез стандартните световни плашила - ислямският теоризиъм действащ под фалшивият флаг на ислямска държава, контролиран от CIA (catholic intelligence agency) на вавилонската блудница, с която Бог нарича духовният аспект на папството, която черпи с виното на своето разпалено блудстване (гибелни езотерични учения ) царе и народи. Тезо хора искат да осоциират религиозното разделение с терор и несигурност и хаос, за целите на на икуменизма - религиозното световно обединение под шапката на папството и в последствие да обвинят тези които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа във фундаментализъм, екстремизим и тероризъм, както в тъмното средновековие. Към тези стандартни световни плашила се причисляват мита за глобалното затопляне предизвикано от стопанската дейност на човека, мита за опасноста от изкуствен интелект какъвто не същестува, мита за пренаселването на Земята без да уточняват къде точно и паралено с това разпалване на регионални и междуетнически конфликти на всякъде по света. Към това число влиза и новото северно корейско ядрено плашило. Нагнетява се нарочно напражение в обещството за да може в подходящият момент висш представител на вавилонска блудница да се яви като миротворец и обединител на света и религиите, но не в Божият вечна спасителна истина , а в сатаниските заблуди, подпечатани с белегът на авторитет на звярът (политическият аспект на папството, символизиращ съюза на църквата с държавата, довел до мракобесието в средновековна Европа) - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, и който искат да принудят хората да се поклонят на бащата на лъжата луцифер в денят за езическо поклонение на слънцето неделя.

Препоръчвам силни психо медикаменти и повече почивка. Да се избягва общуване с други хора че може да стане опасно.

Божествения, страшен си. Папата - ръководител на ЦРУ! Уау, ти си направо гений бе. Къде забрави Вселенския Патриарх?

Проверете колко от шефовете на ЦРУ са римокаолици. И колко от съдиите във върховният съд на САЩ са такива, при положени е че тази страна беше основана от протестанти, избягали от терора на вавилонската блудница в Европа, получила своат сила и власт от змеят (сатана). Това е достатъчно на първо време. Факти и разум трябват в тези тъмни времена. И четете Божието слово за да не бъдете в духовен мрак.

Викаха Алах Акбар. Сочиха с показалец нагоре. А там само Сухой и дронове...

Чудесна новина. А за лицемерните загрижени за децата - това не е било дете. Жестоко щеше да е ако детето беше на 2-3 годинки. На 12 там това не е дете, а оформен джихадист, който много вероятно вече е имал 'кръщение', т.е. убийство. Затова ще повторя - чудесна новина

Luna0102

Не "вероятно е имал кръщене", а със сигурност, даже е заснет на видеа "Другата жертва, малкият син на Сали Джоунс, стана печално известен с това, че на "рекламните" видеоклипове на ИД изпълняваше екзекуциите на пленени войници или невинни граждани.". Дано с майка им да ги е боляло докато са умирали.

Честно казано, тези (и двамата) са си заслужили да бъдат убити и искрено се надявам, наистина да е така. А на защитниците на "детенцето" им пожелавам, негови приятелчета от бригадата "Лъвчетата на халифата" да станат съученици на децата им! Преди седмица, четох разказа на една язидка. Ония от ИД отвлекли сина й преди 2 години, промили му мозъка... След падането на Мосул го намерили и върнали. Сега е на 10 години. Преди 2 седмици се опитал да обезглави 6-месечната си сестра - била неверничка и заслужавала само смърт...

Проблемът е, че в случая промиват и нашите мозъци да одобряваме подобни актове. Кой има правото да оторизира такива удари и кое ни гарантира, че утре няма да се окажем самите ние, хората с различно мнение, под ударите на ракетите "Хелфайър"?

Гарантира ти го това, че не убиваш хора, защото вярват в нещо друго. Не знам дали схващаш написаното...

Трябва да ликуваме под тази новина, че без съд и присъда са убили и детето и ли? Косвени жертви, ще речете. Ами утре може по тази логика заради група терористи да избомбят едно цяло село или малък град на принципа "като запаля къщата ще съм сигурен, че тая бълха ще я убия най-сетне".

А каква хубава, направо слънчева усмивка имаше това детенце! Толкова хубаво се смешее пред камерите след като стреля в главата на вързан човек! Толкова искрено обещаваше да направи същото и на всички други неверници. Как можаха да го убията, а?

papion

О, я стига с тия милозливости, тия трепят наред в Европа и не мислят дали е редно, дали са деца или възрастни. На концерта на Ариана Гранде колко деца загинаха, знаеш ли? От такива, като тебе, които за жалост са на върха в политиката сме до това положение да се радваме, че 12 г. джихадист е убит. Но е дошло време "кой, кого".

Хубава новина!

Потресаваща некомпетентност на автора... Не прави разлика между рап и рок ...

Така е! Това е в действителност същината на тази новина.

Чиста екзекуция, при това без съд и присъда, при това на наказателно неотговорно дете. Каква хуманност, проявена от най-голямата демокрация в света. Каква блестяща проява на защита на човешките права и ценности. Думите не стигат ... "Жжжжт пляс - адът е само за нас." ...

Цървул. Какво да правят като детето е при нея и тя го е използвала да убива невинни хора? Виновна е майката, че го е зомбирала. А иначе как да я ликвидират, да пратят някой да вземе детето и тогава ли?На война някой път няма друг избор, иначе става по-лошо.