Тръмп: Светът отново уважава САЩ

В своя реч президентът Тръмп е изразил увереност, че неговата администрация е върнала уважението на света към САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Светът отново уважава САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕ ГО ПЛЮЯТ, ТОЙ ВИКА "БОЖА РОСИЦА"!

за Ким знаем, но за други не сме чували.

Съжалявам но-европейските ръководители уважават институцията американски президент,но Тръмп -не.Той всячески ги унижи,не се допитва до тях и действа често без тяхно съгласие.Налага волята си и забравя,че това е Европа.Затова ще получава само усмивки,но не и одобрение.Европа е в очакване на един нов Кисинджър и повече уважение-и САЩ го знае това.

Тоя клоун е или постоянно пиян или дрогиран.

След като разруши уважението към президентската институция като такава, Тръмпи реши, че "светът отново уважава САЩ". Гооолям смешник. Не са много тръмпанарите.

АМА НАДАЛИ!!!

го уважават лудото ленче и гордият евразиец, както и тролетариата на кремълското чучело

Дони съвсем се е сдухал!

Шило

Ко? Не!

НЕ УВАЖАВА САЩ,ЗАЩОТО СА ТЕРОРИСТИ. Агресивна сбирщина от цял свят,която счита,че всички са и длъжници. Яяяя,сиктир!

Тоя , много рано е издухал.

Не,не уважавам САЩ и нейната агресивна политика !

А-а, моля без намеци.....

Както казала циганката: Хасан денем бие, ама нощем много важава!!

СДС : Г-н Костов , вие сте ''най-великият'' политик !

България ли е ''светът''? За сега само в България /продажните политици-управници/ , уважават САЩ . А всички останали държави по света , повече ''уважават'' САЩ .

Не знам някой да уважава родени клоуни. Впрочем, това е част от клоунщината - при все че си безпределно тъп, сам да си правиш класациите, самопоставяйки се на всички възможни първи места по умност, богатство и сила. Казано иначе, с всеки изминат ден светът го заболява коремът да се смее с тия психично болни ненормалници, продължаващи да се самоуверяват, че са изключителни.

Luna0102

Горкият човек, мисля че си вярва. Благодарение на него, хора които винаги са обичали САЩ, изпитват вече неприязън. Такъв клоун света не е познавал досега.

типичен малоумник... ти го плюеш той вика дъжд вали.... точно обратното е.... всички мразят америка

Хахахахахахаха ах хааааааааа

Мислите му са като на 13 годишен хулиганин.

Sm3hurk0

Тоя явно е ВИНАГИ е пиян, за да подхваща темата на пияниците.... Ти мен уважаваш ли ме ? Ай да Ви и пияниците ...... ..... ...... Ким ще Ви уважи !

Очаквайте изявление на Българското тръмп общество!

ако не елично от лупи и не прави 7 метана, не го приимъм.

Е как да ги уважим, като жените им са като камиони от по 100-150 кг.?

Ти мене уважаааш ли ма а?

Да, уважаваме САЩ и президента им! Много ги уважаваме, особено майките, лелите...

Може ли да се уважава държава изклала и обрала до крак туземците ,които бяха в каменната ера. Държава търгуваща с роби 300 години. Държава ,чийто поданник не може да покаже нотариален акт за 1 м2 купена зема от индианците. Имали богатсдтво. Ако върнат всичко крадена трябва да просят пред ЦУМ

Абе нотариален акт за бартерна сделка...? Например Манхатън, което на езика на местните индианци значело "измамиха ни", е "купен" за шепа мъниста и няколко каси уиски...Та така, повечето от "сделките " са подобен "бартер", освен където са ги изпотрепвали, преди да им вземат земята...

И аз много ги уважавам, затова, чат-пат им МУШКАМ ПО НЕКОЯ РАКЕТКА между ПРО щитчето

светът винаги е уважавал сащ в сащ са създадени първите автоматични и атомни оръжия първият телевизор електрическа крушка грмофон телефон самолет мобилен телефон компютър лекарството против полиото и много болести интернетът както и много много неща имат над 300 носители на нобелова награда! тази година почти всички награди отидоха в сащ сложи край на 2 световни войни тръп ти си стъпил на раменета на великани но самият ти си клоун

от нещата, които си изброил не са верни...

Мнението ми е,че трябва да имаш в себе си комплекс, за да твърдиш такова нещо.Мисля си,че света никога не е преставал да уважава и съобразява със САЩ като световен лидер, от една страна и като държава като всички останали,които също трябва да бъдат уважавани.Проблема е не страната САЩ, а политиката на тази държава, стремяща се да налага своите интереси безцеремонно, без да се съобразява с интересите на отсрещната такава.За САЩ добри са тези, които покорно, като жертвени агънца се кланят и безпрекословно се съобразяват с въпросните интереси, загърбвайки собствените.Затова в много страни по света се политическата върхушка се откъсва от народите си, изпълнявайки волята на големия задокеански брат и тотално загърбвайки тези на поданиците си.Справка-управляващата вече 25 години политическа класа в странат ни.

Смешник.

За уважение ли? По скоро сте за подигравки , начело с един рижав клоун.

Пак греда , бай Дончо :))) Светът никога не е уважавал уса , пък и категорично няма защо . Добрата новина е , че вече никой не ви брой за живи . Съюзниците ви са платени мекерета - национални предатели , без никаква подкрепа в собствените си страни . И те ще ви забият нож в гърба в подходящия момент , за радост на целокупното човечество . Жълтурите отдавна са ви скроили шапката , те ще нанесат финалния удар с ония дребни кредити , дето им дължите . Не търси уважение , няма как да го получиш , моли за пощада !

Таратанци!

никога не е уважавал америка по-малко...

Умря циганката дет' ги фалеше ...

Ами не, не е точно така. Всъщност цял свят се подиграва на червенокожия комик и тъпите му поддръжници :D

ЗАЩО САЩ СМЕ ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ??? ... ЗАЩОТО В ТОЯ СВЯТ ИМА МЯСТО САМО ЗА ЕДНА НАЦИЯ ОТ МАЙМУНИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ - ИЛИ НИЕ , ИЛИ ТЕ :))

сащ са единствените стъпили на на друго космическо тяло както и имат сонда извън слънчевата система ти си просто едно плямпало на празни приказки

Ех, да можеше и да се изнесат там ...

И единствените извършили ядрена бомбардировка на градове.

ПИЧ СЛЕД ИНТЕРВЮТО НА СТЕНЛИ КУБРИК ЗА ВЪПРОСНОТО КАЦАНЕ НА ЛУНАТА И ТВЪРДЕНИЕТО ЧЕ ВСИЧКО Е ХОЛИВУДСКИ ИЗЦЕПКИ . ПРОСТО ПОСТА ТИ ИЗГЛЕЖДА ЖАЛЪК И СМЕШЕН .

Тъпо.

светът отново уважава всички, но всички те си правят пак войнички...

Не знам защо, но все повече САЩ ми прилича на комунистическа държава от 60 години, докато комунистическите държави са като САЩ през 60!

Тука си много прав...на мен Тръмп ми прилича на Брежнев!

Е как САЩ няма да ти прилича на ком. държава, че тя постоянно като тях едно време си търси враг, все някой ги дебне да ги ебне!

Уважава ги колкото учениците уважават хулигана побойник с непредсказуемо поведение.

Тези не си пият редовно хапчетата ...

..ти мене уважаваш ли ме? Ъ..

Хората по света уважават всеки който може да ги напердаши и да им съсипе живота. Не случайно съществува приказката "Бий за да те уважават". Света все още е достатъчно дивашки за да се уповава на такива ценности. Развиваме технологии и инструменти за труд а самите ние ставаме вси по-объркани и правим крачки назад. Тази пуста свобода ни обърква като всяко нещо което не можем да му видим края и началото. А пък справедливостта става все по-индивидуална и общата такава изчезва някъде в мъглата на консуматорското общество. А всъщност най-големият враг на хората е правенето на бизнес и пустите пари. Това като наркоманията ...реално нямаш нужда от наркотика но колкото повече го употребяваш толкова повече го искаш и то във все по-големи количества докато ... не те вкарат в гроба.

винаги всички са уважавали сащ дори през комунизма комунистите можеше и да ги плюят но ги уважаваха и се страхуваха! само ти - тръмп нарани престижа на сащ!

Едва ли е имало период, в който САЩ да са били по-ненавиждани по цял свят и да стават все по-омрзни с политиката си на всички. Тръмпи естествено за пореден път плямпа пълни глупости. Истината за САЩ лъсва все повече и все по-малко хората по света ги харесват, имат им доверие или каквото и да е положително спрямо тях. Доверието и положителното отношение към тях може да се върне само ако се приберат в държавата си, спрат да се месят и да разпалват войни и се кротнат да си търгуват културно и спокойно с всички, но тогава едва ли ще съществуват в този си вид, защото те са грабителска, хищническа държава основана на грабителство и кражби от другите. Докато не си променят политиката ще стават все по-малко харесвани, а нищо чудно и да изядат шамарите от Китай и Русия, ако продължават нагло да се тикат навсякъде.

тоз индивид май пренебрегва своя психиятър и не си пие редовно хапчетата очевадно е....

Америка не е мечтата която беше преди 45 години...сега тя е една зомбирана нация, която не я очаква нищо добро!

Светът отново уважава САЩ... Яко! Неповторимо, автентикос! Пълна безпаметност! Очаквам скоро другарят Ун да му се изплъзне някоя скверна приказка по отношение на американския първи. Като например в знак на уважение да еакулира поредната си летяща алуминиева тръба за конфети, ккоято след като прескочи Япония да падне в Перу, някъде в Андите.. Или да прочетем за поредния възпален ирански аятоляс, който посещава центрофуга за обогатяване на ядрени продукти, от които настръхва всичко грамотно в радиус от няколко хиляди километра. Пак толкова значимо ще е да видим Асандж, Сноудън или който и да е там на разходка с новото "мече" на Путин... Все едно, уважение между държавите се печели с насрещно уважение и добри постъпки. Господин Тръмп е имал нужда от позитивна енергия преди да си отиде у дома при Мелания и си е поприказвал пред медия умееща да изслушва мъдрите мисли на държавниците, както у нас.

Света мрази САЩ,дори и васали те им ги ненавиждат,след десетилетия на военни,преврати,грабежи и убийството на милиони хора по света.

Правилно си им казал, Тръмпи- още не ви уважават, но ще започнат. Всички- латиноси, китайци, араби, иранци и др. Няма да ви хареса обаче това уважение.