Край на прекомерното изпотяване, лекари откриха лечение

Хиперхидрозата (прекомереното изпотяване) е проблем, от който страда между 10 и 15% от човешката популация.

Обратно в новината

Коментари - Край на прекомерното изпотяване, лекари откриха лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че българите са прекалено лекомислени,но чак пък толкова...Не натрапвайте лекомислието си и на другите....Нормалното изпотяване е естествен процес,но при обилното изпотяване,когато потта се стича и по носа и по цялото тяло,човекът има не само психологичен проблем. Животът му се превръща в кошмар и душат помага само през първите десетина минути.Добрее е да има решение на проблема.

Изпотяването е естествен процес Повече се потят хората които имат токсини в тялото си Бях болна дълги години и започнах да се лекувам с масаж и предизвикване на изпотяване Сега потта ми не мирише даже седмица да не съм се къпала! А изчезнаха десетки здравословни проблеми!

Виж, това с некъпането по една седмица не трябваше да го споделяш...

Това е добра новина за Веско Маринов

Всички шарлатански измислици са за сметка на здравето и на джоба на пациентите, а този тупан, зам шефа на Съюза на лекарите е толкова тъп, че рекламира шарлатанството. Българио, земя на дебили..

Не е работа на шев на лекарския съюз да се занимава с рекламна дейност. Оправиха здравеопазването , сега и изпотяването.

Шегуфаш се нали?

Преди време когато Зенидин Зидан играеше в Реал, го гледах как до 5-6 минута и започваше буквално да му се лее пот от лицето и да тече по брадата и така през целия мач до края! Дадох само пример с него, такива футболисти колкото щеш. Защо наричате потенето болест?

Как може такова безобразие бе, затрихте ми жанра ПОТ ФОЛК!

Бедна ви е фантазията за вредните сранични действия. Ако някой ви сложи тапа отзад, за колко време ще ви е кеф?

Изпотяването е естествен процес Повече се потят хората които имат токсини в тялото си Бях болна дълги години и започнах да се лекувам с масаж и предизвикване на изпотяване Сега потта ми не мирише даже седмица да не съм се къпала! А изчезнаха десетки здравословни проблеми!

не правят идиотите (това спреьове, сега апаратчета и кой знае още какво ще им измислят болните мозъци) САМО И САМО да "върви" бизнеса им!!?? Защото с тези гигантски държавни дългове със сигурност някой ден БАЛАМИТЕ ЩЕ "СВЪРШАТ"!! А американците "забравят", че потенето е естествен процес на изхвърляне на "отработената" храна при усилена ФИЗИЧЕСКА ИЛИ УМСТВЕНА дейност на организма УМИШЛЕНО, за ДА ИМА ПОВЕЧЕ БОЛНИ хора и оттам - повече печалби за техните фармацевтични ПРЕСТЪПНИЦИ-КОРПОРАЦИИ!!!!

Мисленето може да е естествен процес, но на теб май ти идва в повече щом от понятието "ХИПЕРхидроза" възприемаш само втората половина. А като прочетох за "спреьовете" съвсем се убедих в ограничените ти способности.

СЕВЕРНИТЕ НАРОДИ ПРАВЯТ САУНИ ЗА ДА СЕ ИЗПОТЯВАТ ПО-ДОБРЕ , ТИЯ ИСКАТ ДА СПРАТ ПОТЕНЕТО :)) ... ... МЕДИЦИНАТА ПРИ НАС В АМЕРИКА Е ШАМАНСТВО ... ЕДИНСТВЕНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА ТИЯ КОИТО ОПЕРИРАТ :))

Никакво шаманство не е, а си е чист бизнес, даже търгашество.

"... ако перспективата за косми на подмишниците ви се струва притеснителна, сега, благодарение на чудесата на съвременните технологии, вече можем да премахнем космите си чрез микровълнова терапия. Новата процедура наскоро получи зелена светлина от Администрацията по храните и лекарствата на САЩ. Според компанията, която представя идеята, МираДрай (MiraDry), процедурата се извършва с местна упойка и клиентите получават опаковки с лед за комфортно възстановяване." link

Сигурно и двете. С микровълни убиват клетки, най-вероятно и потните жлези, и фоликулите на космите. Но какъв е риска от рак при останалите живи, но увредени клетки, никой не казва.

Доста голям, да не кажа 100%, но и болестите на нарушената терморегулация никак не са за подценяване! О, свещенна суета и простотия!

Защо да казва бе, те точно това искат. Повече болни, повече пари. Уравнението е от просто по-просто. Питай некой американски лекар дали знае кой е Хипократ. Отговор: "Хипо" кой?

Поредната щуротия, да не кажа тъпотия. За пореден път аопатичната медицина се фокусира върху симптома, а не върху проблема ( заболяването ) !!!

наистина глупости като борба с изпотяването трябва да се отставят на хомеопатите, за да не вършат повече дивотии с опитите си да лекуват наистина сериозни заболявания

Успех за Веско Маринов! При него ако свърши работа - много хора ще се навият да пробват :)

Да ама те казват само за подмишниците, едва ли е приложимо за скалпа.

Ако вършиш работата си от сърце като ВМ и ти ще се изпотяваш! Но повечето хора не си правят труда да се изпотят за нещо! А изпотяването е здравословно! Ако хората се изпотяваха повече нямаше да има толкова болнични!