Откраднаха руски знамена от консулството в Сан Франциско

Русия разкритикува САЩ заради откраднати руски знамена от сградата на руското консулство в Сан Франциско.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха руски знамена от консулството в Сан Франциско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пък не са решили да ги вземат за мостри, че нищо не се знае. Може да им потрябват за пред обществените сгради. Например Белия дом.

да ги търсят при производители на гащи и килоти..ха.ха

Аз ще се впечатля, когато вземат да крадат руско гражданство....)))))

Изобщо не ме е грижа в коя част на света кой какви парцали краде и къде НиЛо си показала дупето. Грижа ме е, че грабят и убиват старите хора по селата. Грижа ме е, че по пътищата карат като ненормални и освен себе си убиват невинни хора. Грижа ме е, че платихме 2 милиарда за никому ненужни реактори и ще продължаваме да плащаме още грешни пари. Грижаме е че трябва да се затварят болници, а ще дадем 3 милиарда и повече за изтребитрели. И извинете: Майната им на руските и американски символи, които са ги откраднали, изгорили или стъпкали някъде по света. Има защо.

Доктор Зорге е откраднал знамемата. Има депеша от КГБ да се развеят над Белия дом.

Госдеп каза, че не откраднати знамена, а че госдеп ги свалиха и скри. Много шибана работа.

Лъжеш, нямат достъп. Просто кражба, по-жалка от факта да оберат джанката на баба ти.

като не могат да ги вземат в битка,ще ги крадат

Аз имам едни подозрения, че ако консулството беше в някой забит район на СФ, нищо от това нямаше да се случи. Подозрително бързо след като държавния департамент изхвърлиха консулството, последваха предложения да се купи имота. Просто там района е супер, всички искат да купуват, но никой не продава.

В САЩ някои отказват да станат и да по1етат собствения си флаг, та какво сотава за руския. Слава богу, има достатъчно умни хора, които съзнават безумиетона мултикултурализма и глобалното противопоставяне на националните държави, към което ги тласкат някои заинтересовани кръгове. Грешка е да се приписват такива актове на цялото американско общество, но за съжаление напоследък са много агресивни опитите да бъде заглушен гласът на разумните.

И аз имах едно амер.знаме на крушата на лозето и то изчезна. Тези две знамена си приличат - имат бяло,синьо и червено,на руското имаше петолъчки едно време, а сега на американското звездички.

Това е педлска работа. Да ги еб тези америкаски изроди.

Защо са им откраднали знамената ?? Не е логично да са официални американски власти - щяха да си направят нови. Ако са частни лица - това си е много лоша оценка за качествата на охраната ...

Български русофили са ги открадали! За да го приберат на сигурно докато започне световната революция. Тогава отново ще ги развеят! Ура другари!

Хи-хи... Форумните русофили-тролове са ги откраднали! Не са българи!

Не е кой знае каква новина, преди години откраднаха знамето на нашето посолство във Вашингтон, САЩ докато охраната подремваше блажено по нощите.

ама като сваляхте украинските знамена от кметствата в източна украйна ви беше добре!!!

Ти кога научи, че Украйна е различна от Русия и,че в същата тази Украйна има и Източна такава.

Да си бяхте регистрирали границите в ООН, хунтаджии. Казах ви, след преврата Украйна вече не е легитимна държава, и всеки може да си взема каквото поиска. Унгария е първа.

Хазарите в САЩ са се самозабравили и безчинстват навсякъде по света.Сложили са си пионки навсякъде и го играят кукловоди.

Е така де ФАЩ са нация съставена от каторжници и престъпници. ФАЩ крадат по целия свят. Докото не ядат бой нема да мирясат

Абе какво трябва да значи това ФАЩ, дето го употребявате болните от русофилистия?

ВСИЧКИ СОРОСОИДИ СТЕ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ ..... ЯВНО СТЕ ГМО ПРОДУКТ. ФАЩ ... ОЗНАЧАВА ФАШИСТКИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ .... АЗ ПЪК ГИ НАРИЧАМ МАРИХУНСКИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ .

Вън от България американските окупационни войски

Свободно! Почеши коня!

Трябва да има какво да се гори, да се покаже на хибридните рашистки окупатори какви са!

Е, те пък за ПРОСТО ЕДНО ЗНАМЕ ли новина правят??? Наш Божидарчо ще ви каже най- добре

Руското МО показа сателитни снимки как от окупираната от САЩ Сирийска, територия минават безпрепятсвано терористи с коли и тежко оръжие и атакуват Сирийската армия!?

тези, които цъкат минуси, поне направиха ли си труда да проверят за какво става въпрос или просто не желаем да си разваляме психологическия комфорт с неудобната истина, а тя е, че САЩ и ИДИЛ са на една страна - това само е поредното доказателство от многото за последните месеци!

А кой вярва на руското МО вече? Само пенсионираните фатмаци и бабичките пред блока...

Русанците казват терористи на всички в Сирия, които се бият срещу Асад. Това не са ИД в 95% от случаите. Интересно ми е обаче, защо на тези, които се бият срещу властта в Сирия им казват терористи, а в Украйна - опълченци? Някой да има обяснение?

Има си едно обяснение и то е, че в Донбас се отбраняват местните миньори, сервитьоири и таксиджии от незаконната киевска хунта, а в Сирия се отбранява местната законна власт от незаконните американски главорези. Вече си просветен и не задавай простовати, да не кажа прости въпроси...

не беше миналият месец! изгониха алкашите точно за нова година!

САЩ нарушават международните закони и се държи като хулигани,и само шамари ще ги върнат в реалността.

Шамари от кой?! От държавата с най-много хероинови наркомани на глава от населението ли?!

Хахха, сега да очакваме под руските знамена да се проведе референдум за отцепване на Аляска или на Тексас. Те и каталунците издигнаха и руски и съветски знамена, явно сега се готвят хамериканците :)))

Ти да не си хруснак?

Ха ха ха, пленили муджишкото знаме, това са направили руски еврейски емигранти, от каквито гъмжи в Сан Франциско.

Т.к. Рашата е пред разпадане, знамената ще увеличат стойността си като антиквариат. Някои запалени колекционери не се спират и пред това да задигнат знаменцето на пропадащите, възмутително !

Някой пиян мужик ще си ги е взел да се завива след запой...

Нали уж руската охрана била, голяма работа

Само че сградата е под американска охрана.Както знаем и американската охрана е голяма работа!!

Е като е под американска охрана що да са откраднати знамената? Може просто да са свалени, или пък руснаците да са ги взели, че нали първо знамето трябва да приберат като се оттеглят. Или са ги зарязали, а сега реват боклуците