Учени откриха гигантска загадъчна дупка на Антарктида

В леда на Антарктида се появи дупка с размер, по-голям от площта на Холандия, и учените се опитват да разгадаят причината за образуването й.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха гигантска загадъчна дупка на Антарктида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

Извънземните пак са забравили да затворят вратата към станцията си.

Иван Костов е виновен, изедника. Не му стигна да съсипе България, сега и на Антарктида ръка иска да сложи. Где е смиреният Виденчо да се пожертва и да оправи бъркотиите на Командира?

Това са нацистите с летящите чинии, живеещи под леда в Антарктида. Писнало им е да гледат какво става в Германия и скоро ще долетят да въдворят ред.

Елементарно. Имаме дупка в леда, а от долу се вижда по-тъмната вода. Освен от загрята вода, няма от какво да стопи леда в случая. Въпросът е от какво е загрята водата от долу? Ами ако тези учени не знаят да погледнат Гуглето, там си пише - В и около Антарктида има заспали и действащи вулкани! В случая някой пак лъже и маже,за да има ''сензация'' !

На посочените координати не съществува земя! Нова психоза е това

След като обвиниха Русия за радиацията над Германия, Австрия, Италия, Чехия и други, сега очакваме да обвинят руснаците и за тая дупка :)

Айдеее, лъсна входа към вътрешната земя.

от труда на българските емигранти там. Правят си гьол да въдат шаране, че сал с пингвинско месо не се кара. А пък им омръзна да крадат запасите на Пимпирев от веяна херинга.

Гьол с размерите на Холандия :). Добре са се ориентирали нашите събратя

Антарктида си има вече вътрешно море.

Ако координатите на снимката са верни , то тази размразена площ се намира на около 600 - 800 км от брега, НО В ОКЕАНА, а не на сушата. Напълно нормално при по-мека пролет, която започна в южното полукълбо да се наблюдава по-ранно разтопяване на ледове.

Точно им писах на учените да погледнат коментарите на дир.бг - тук всеки знае причината. Проблемът е, че всеки знае различна причина, но това може лесно да се реши с ругаене. Който ругае най-силно той има право.

И кво?!

Забравихте ли за теорията за "кухата земя" и че на полюсите има дупки към нея!?

youtube е основен източник на новини за този хибриден руски сайт. И фейсбук.

Тва дето нащи военни копаха Царичина дупка чак тамока са излезнали

Термален извор на дъното на океана .

Площа на црната дупка била колкото Холандия....Ха-ха-ха.. Абе вие со мозокот ли сте си бре? Площта на дупката не е като на Холандия , а като на Македония, бе, магарета со магаретата! От Македония по- големо и по убаво нема!

така е брате. И аз съм сигурен, че там живеят наши братя - македонци. И като пекат наденица на скарата, снегът се топи от пушека.

Црна дупко, земльо макЕдонска, и тебе ли те уфатиа....

Това е секретна база на севернокорейските подводници.Докато американците гледат към полуострова от дупката ще излетят ракетите към родината на злото.

Е те в тая дупка са потънали парите от КТБ... За това съобщиха ли учените?

Нищо в природата не се губи! парите не са изчезнали. Превърнали са се с биткойни ;)

Allien vs Predator, това е само началото...

За тази дупка, четох преди 15 години. Тогава, за първи път я показаха, но конските учени си траеха. Щото нямат понятие. Гледам, че сега е същото

Курнелия веднага да прати Елена да разследва дейността на ГЕРБ в Антарктида!!!!!!

Ама, наистина ли ледът се топял или замръзвал според температурата !? УАУУУ!!!

Очаквайте СиЕнЕн да съобщат, че са забелязали Путин с лопата, редовно да копа в района. И че най-вероятно лично той ще да я изринал тая дупка...

на няколкостотин километра в коя посока, дирници, то човек може да се сети щом "влияе на конвекцията на морето" ама за какво ви плащат, дебили, и кое море, а, неграмотници!?

Виж, например, тук: "A Giant, Mysterious Hole Has Opened Up in Antarctica" ... И още куп други.

аз имам две версии -едната е вулканична дейност която напоследък заради затоплянето на климата се засилва експоненциално а другата изпробване на руско лазерно оръжие далеч от населените места с видими последици!

Заради затоплянето на климата (каквото и да означава това) вулканичната дейност се засилва !? Че и експоненциално, макар че личи, че не ти е много ясен термина... Абе що не си слушаш чалгицата и не си пийваш ракийката, ами се пънеш дето не ти се удава?

наистина ли не сте чували за - hollow earth

Я па мислех че Дедо Мраз живее там и от много пърдене е нпаравил тая дупка в леда. Това е една друга такава теория.

Стига глупости, Земята е плоска!

на дюшека дупка под юргана две...

Това е нова схема - Нелегален лед за уиски !!!

Да Ви ....и в ''учените '' ! На Марс сме щели да се местим да живеем , фантасмагорий до безумие , а една дупка не можете да разберете от какво е !!! Къде са Ви посраните ''технологий'' във ''великият'' 21 в., дето чак бъркате на гората в гените , а една дупка в снега и ПАНИКА ( не можем да разберем този феномен ) .... !!!!

гледаи си чалгата на славуца бе педал

обаче има кретени откриващи нови химически елементи като технологий

... и фантсамагорий...

Не ми дреме! Преди Партията се грижеше за мен, сега другарят Бойко Борисов!

На тавана дупка, под юргана п..ка!

И там ли оакахме?

Учените били открили .... Ама толкоз ли трябва да си учен, че да видиш дупката на снимка от сателит бе ??

Каква дупка бе, това е мастилено петно върху картата.

На мен ми се струва, че това не е дупка, а монтаж на небе с облак върху ледената площ.

Наскоро в Новото познание г-н Стойчо Керев разглеждаше въпроса за новопоявили се над 900 вулкана на Антарктида. Гост му бе един много ерудиран професор от МГУ.

От няколко години има усилване на вулканичната и земетръсната активност . В момента има повече действащи вулкани отколкото за всичките предишни тридесет години заедно. В Исландия сега се наблюдава топене на ледниците около вулканичните зони. Може би и в Антаъктида това да е причината.

Подводен вулкан ....

Анунаките (правейки всичко тайно от рептилите) са се съюзили с другаря Ким Чен УН и от там копаят таен тунел до спалнята на Мелания Тръмп.

Герб са правили ледената покривка с проект за евроусвояване и приджобване на поне половината пари , а последния подизпълнител по веригата вместо да покрива терена с машини за лед направо е пишкал по трасето щото е на загуба.

Наскоро гледах филм--Хитлер е пратил експедиция до Антарктида да построи база в закътан залив с топла вода.

Айде, започна се....Началото на края...

Чини ми се, че бая пари ще потънат в тази дупка. Нашите учени няма да оставят тази работа хей така.

Военните трябва да пратим барабар с учените. Българина като събере умния и силния и ще се пръкне голяма далавера - нищо друго.

Ами тъй де-няма само американци и руснаци да си приказват с извънземните--и ние искаме.Ако ги срещнеш,огледай им жените--ако са същите проклетии да си отиват,че току виж се съюзили с нашите.

Много подходящо сте избрали сравнението с Холандия, щото както е тръгнало Антарктида ще затрие Холандия.

1. Или са извънземните. 2. Или корейчето е пушнало атома за проба. 3. Или са руснаците. 4. Или са китайците. 5. Може би идва армагедона и се сменят полюсите 6. Някое ураново находище може да се е самозагряло. 7. Може пук и супервулкан да се подготвя за сатриване на човечеството, което е явен паразит на планетата. Не е на добре работата.

А може някой да е забравил ютията включена.

поне Крали МАрко да е.

Se taia

Това ще да е македонска ютия :)

Най-вероятно да е ефект от подводен вулкан.