Нинова: Борисов да каже за новите сили на НАТО в Черно море

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска премиерът Бойко Борисов да даде информация на парламента дали НАТО създава нови многонационални сили в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов да каже за новите сили на НАТО в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ СИ БЕШЕ ШАШАВА, ОТКАКТО СЕ ХАЛОСА В ПРАЗНАТА КРАТУНА, ХЕПТЕН ИЗДАДЕ БАГАЖА !!!!!

"Синята" другарка Нинова да каже какви и колко бойни сили е струпала Русия в Крим и Черно море.

Другарко Нинова, един премиер няма време да обяснява на всяка шушумига какво прави,какво казва и какво мисли да направи. Народът отдавна е казал: Всяка жаба да си знае гьола и там да си кряка! Съветът ми е : Яж си ягодките,другарко Нинова и примлясквай!

Нинова, ще има и албански подводници с гребла и Столтенберг ще докара и викинги с рога на пиратските корабчета. А нашият Дръзки бил на екскурзия-войадж в Средиземно море на лов за калкан и малки акули,може и да докара стотина "бежанци".

Няма как! Служителя на Москва товарищ Ниновна трябва да си заработи по някакъв начин чувалите с рубли, па било то с предателство на родината и майка си!

прост по рождение ли си или от опг герп?

Ако някой не се досетил още, подсещам: САЩ винаги воюва с чужди ръце.Тя ви ползва като разходен материал.Кой ще бъде изтрит в първия ред при евентуална война с Русия? Вие.Друг изход просто няма. Кой провоцира Русия, трупайки военни сили по границите на Русия? Прости,бедни, подчинени на волята на САЩ.Тоест вие.Да се разваш на това, значи ти си последния идиот и враг на рода си, на децата си, и на внуци.

Отдавна се чудя с каква готовност най-различни фоби са готови да хвърлят децата си във война. Или си мислят, че точно на техните деца ще се размине. И не е трудно да се досетим, че Путин просто изпревари американците с Крим. Иначе сега щеше там да бъде американска база и възможно война с българско пушечно месо.

КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/бсп ПРОТИВ НАТО, ЗА РУСИЯ 3 февруари 2017 Георги Първанов: Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин Петък, 18 Март 2016 Георги Гергов обяви курс пред БСП за излизане от НАТО по бТВ тази сутрин. "Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" 12 април 2015 Ваня Добрева БСП Ваня Добрева настоява БСП да организира референдум за излизане на България от НАТО. Тя поискала да има допитване, на което българите да кажат трябва ли страната ни да продължи да е член на алианса 04 юни 2016 БСП ще прави коалиция с партии, които искат излизане от НАТО или президентска република 13 февруари 2015 Сидеров на визита в Крим: Искаме излизане от НАТО "Атака" ще търси подкрепата на БСП и други сродни фракции. "Атака" планира да се обърне към БСП и към друга близка партия 04 авг 2016 Ген. Радев влезе в руската "Правда": НАТО е унищожител на българската армия 25 ноември 2016 ген.-лейтенант Леонид Решетников "Бъдещият български президент Румен Радев може да изиграе "забележителна роля" по пътя на България извън ЕС и НАТО. Това каза в обширно интервю за TV+ ген.-лейтенант Леонид Решетников. Той е ръководител на Института за стратегически

Продажността е генетична болест и не се лекува с нея се умира. И си умира с безчестие.

Г-жа Нинова, кой го пита Боко? Давай по същество, не се занимавай със световните проблеми. Събери нашите адмирали в турската баня да се намокрят и да си играят със сапунчета. Адмирали имаме, но флот нямаме и не ни трябва. Няколко катера да потапят гемиите с мигранти ни стигат.

Аха, лелката Корнелия иска Борисов да и пъхне още ягодки в лай.яната уста.

Другарката Корнелия е силно заинтересована да не се накърняват руските интереси ! Ясно е кой е национален предател!!! Докога ще ненаказано такова деяние?

докато ти маструбираш по темата национален предател твоят началник пиклив боико продаде кърджали и региона на турците

По темата е. Не харесвам нито К.Н и БСП заедно с всички препудрени, претеплени и притурени соцмунисти, нито Б.Б, с неговото его, Цв.Цв. управляващ сбирщайн от същите, но в плюс от псевдодемократи, анархисти, пълни идиоти, местни феодали и 90 % членска маса от чисти кариеристи, които се наричат гордо Партия ГЕРБ!! И Ви казвам, че няма да стане така, г-жо Нинова и г-н Борисов! Тези неща не са за отговор от и в Парламента, не са за по медиите и не са за по форумите. Колкото и да Ви се иска да се видите, слушате отново по телевизия- не е редно. Тези неща се решават ТАЙНО. Например в среща на Консултативния съвет при Президента. Но ако един юнак, приличаш на мноооогооо непослушен ученик бяга от час, то тогава какво прави една юначна дама, която мнооогоо прилича на учителка, вместо да го разпита в стаята на Директора и да го...нашляпа, ако трябва?! :) :) :)

А пък Корнелия да каже нещо, поне нещо, за пачките от Булгартабак, от Техноимпекс и за още някои добавки към изброените.

Нещата ще си дойдат на мястото НАТО ще Има база в Одеса и кремльовският цървул няма да има думата в Черно море...

A Kрим къде е ?Kога НАТО ще има база в Kрим?

Европа се защитава срещу последната империалистическа кочина в света Рашка- говняшка

Курнелия искала била ББ да бил казал нещо. чака, бе, това да не тоие ресторант да викаш келнера да си поръчаш. Ако ББ иска да каже нещо ще го каже. Ако не иска - няма. Аз пък ще кажа на Курнелия да го духа.

Нинова, трай си! ПодливаШ ми вода на. ..бизнеса!

Ха ха ха .. убийствено, бате ..ха ха ...

Според Нинова русия да се въоръжава до зъби в Черно море а край нашите брегове да плуват само яхти и платноходки ,това е единомислие с другия руски боклук Бойко .

как се е загрижила за Русия и то точно Нинова. Кога почна да се кахъриш за Русията бе Нинче, когато изпрати синът си да учи в САЩ - с това не показа ли, че синът ти е толкова надарен, толкова умен, че не е за Русия. Добре, бях решила, че като се изучи в този прекрасен Бъркли, където са се изучили над 75 лауереати на Нобел като Рафаил - да му имам името, та ще се върне у нас да ни учи на ум и разум. Ама къде ти - той работи в банката на Родшилд - ГолдманкСити с голяма заплата. НАРОДЪТ Е КАЗАЛ - ИНТЕРЕСЪТ КЛАТИ ФЕСА. Не ми реви сега за Русия.

Мнооого точно! 10!

на червените, защо не вземат самолета и там. Няма НАТО, няма ЕС, спокойно си хвалиш Путин и никой не те закача.

там ще ядат военна железария на скара без гарнитура !

Като ви, чета коментарите тук в БГ яко сте преяли с ГМО домати, прави краставици, яйца от щастливи кокошки. На всичкото отгоре решихте да конфротирате Мундиала в недемократична Русия, заедно с хохлите и американосите, като не се класирахте!

Има ли пречки да го хвалим и край..Едрене?

им бе трън в очите при Соца, сега НАТО пак им е виновно !О , неразумни юроде , поради що се срамите да се наречете комунисти ?

Има ли друга военна организация, легална или нелегална, освен НАТО, в човешката история, която да е избила толкова много невинни жени, деца, цивилни?! Това не е въпрос на Комунизъм или Капитализъм, а по-скоро на Тероризъм!

ставаш за заместник на г-жа "Газ пикае "!

тая .демек курнелия като и мило за русия начело с изп.бюро да отива в сибир при путин и решетников нямат място в БЪЛГАРИЯ

Като е много важна Нинова защо не попита НАТО, а търси отговор там, където няма да намери. решенията как да се противодейства на руската агресия се взимат в НАТО, а не в Банкя или Крушовица, другарко. Тези удари във въздуха вместо тежест ви придават дена допълнителна лекота и която акумулирате отдавна и скоро ще можете да се отделите от земята като сгъстен въздух.

Нинова може да чете медии - в случая Ройтерс. От прочетеното, планината Нинова може да роди -мишка. Мишката е вълшебна, защото е научила Нинова да пее - Борисов тук, Борисов там по вълшебен начин. Нинова пее, а никой не я чува. В песента на Нинова се забелязват странни неща. Тя не милее за България, а за Русия, става ясно от мишата й песен. А до толкова не я чуват, че вчера Янаки Стоилов я направи в интервю на прах и пепел, по такъв начин, че днес тя трябваше да си подаде оставката, ако БСП беше нормална партия, но не е.

"другарците" са известни с това, че оставки не подават. може да затрият държавата, ама не се сещат да се оттеглят

Името Севастопол да ти говори нещо?

Лидерът на БСП Курнелия Нинова, да каже защо БСП ни набута в НАТО, и защо при еднакви брегови ивици които да пази, Русия има в Черно Море 250 бойни кораба, по един на всеки километър, а България само 3! Защо БСП оголи източните граници на България, и кво стана с "Ние сме на всеки километър"! Къде са 250-те бойни кораба, които трябваше да имаме "на всеки километър"? Кой опапа парите още по Жан Виденово време, когато България аха-аха да изчезне от световната карта?

В НАТО ни набу аха поавителствата на КОстов и царя. Мони Паси беше най-яростният деятел.

Да ама не, това го разправяй на дедовия ми! Виж коя година встъпихме в НАТО и чие правителство беше на власт! Имаш ли Интернет?

Прав си байно.Коя е Нинова,че държи сметка на Борисов за нещо което става на редовните съвещания на НАТО и то,не за взети решения ,а за намерения.Ама не си прав байно за Бойко.Той не движи вселената,ама доста добре задвижи закърнелите от десетки години назад балкански проблеми,а Курнито и БСП го занимават със глупости.

Ако депутатите в НС не могат да си изказват мнението, то какви представители на народа са те? За какво гласуваме тогава? Аз съм категорично против членството на Бг във военни съюзи. И против струпвания на военна сила в нашата страна и около нея. Нинова донася моето мнение до поавителството.

И аз съм категорично против членството на БГ във военни съюзи, ама който не е ЧЛЕН получава Даунбас, Лугандония и Крим!

излезе на трибуната и да попита Курнито,какво правят руски бойни кораби с постоянно дежурство в Средиземно море,че и самольотоносач замъкнаха там със седем придружаващи го кораби-крепости..Та по Средиземноморието почти всички държави там са натовски.Те що един път не ревнаха,какво правят и постоянно патрулират руски кораби.Каква е разликата за Курнито между Средиземно и Черно морета?

Да бе, що ние нямаме бойни кораби във Волгодонския канал, що не плуват и по Москва-река?

НИНОВА пий си редовно лекарствата и внимавай много твоите хора често те качват на ДИНЕНАТА КОРА НЕ ИМ СЕ ПРЕДОВЕРЯВАЙТЕ !

След като обикаляше сухопътната ни граница със Турция да лови мигранти,Ленчето сега трябва да обикаля и морската ни граница,да брои натовските кораби и самолети,да записва номерата на корабите и самолетите,да брой екипажите,кога ще излизат в отпуск,какво са правили по баровете,какви скандали са станали и т.н.

тъп по-тъп най-тъп нинова българия е в нато, тя пита защо се създават многонационални сили в черно море за да ни пазят. като цяло "другарите" винаги са ме изумявали, но понякога надминават себе си

Тази вече съвсем,ама съвсем изтряска.Онзи ден нещо на съвещание на НАТО в Румъния предложили и обсъдили,без да има решение официално,тази самозабравила се кукундрела иска обяснение от Бойко.Каквото стане из страната,все Бойко трябва да се обяснява.Сега каквото стане в ЕС и НАТО пак привиква Бойко да се обяснява.Това е вече прекалена простотия и необуздана злоба,граничеща с истерия.Редно е да извика в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ да се обяснява вероятно и ген.секретаря на НАТО Столтенберг.Амчи може,бе.Та това е БСП и другарката Нинова.Кво си мислите вие?Дали пък не е пила кафе в някое затънтено кафене с товарищ Решетников,че им натиснал копчето и екстренно я активирал.Знае ли човек.

Журналистите защитават свободата на словото на митинг, но къде в момента са те и защо не информират граданите за разширяването на НАТО в Черно море. И не прикриват ли с техния митинг точно този сериозен проблем за България. А и до сега почти няма журналист, кйто да не демонстрирал слугинаж и нагаждачество и липсата на обективност. Не им вярвам.

Ти вземи кажи, защо твоя работодател Путин подари Сърбия на Ердоган? Всъщност не я подари, а продаде! Корнелке, мислиш ли,че Русия няма да продаде България на Турция един ден,ако ЕС вземе та се разпадне и Русия ни прилапа в обятията си?М?

Няма да ни продаде. И дано да ни прилапа.

Що си прати синчето в САЩ , а не в кочината на путкин?

Платен селски спам..

Ей стига бе,омръзна ми да чета за синче и тъпия САЩ.Измисли нещо по- оргинално.

е само рушняците ли ще патрулират и заплашват?

А защо всъщност не трябва да има сили на НАТО в Черно море? Ако бяха го направили преди време сега Крим щеше да си е още в Украйна, а Русия нямаше да има санкции.

Мъ на вас останаха ли ви сили? Отде изобщо сили при вас?

Румънците, а? Те питаха ли ни, какво мислим, когато се съгласиха с елементите на ПРО на САЩ (а то не защитава Европа, а територията на САЩ - такива са т.нар. "прозорци" на прехващачите SM-3 и 4) на тяхна територия? Това са обекти, по които се нанасят ядрени удари. Единият е на 80 км от Плевен. Можеха поне от "кумова срама" да ни попитат, какво мислим по въпроса.

valentor

За неразбралите обяснявам бавно : ПРО , от Девисилу, защитава АЕЦ Козлодуй

Ако Крим не беше станал руски, сега там щеше да има военна база на САЩ срещу Русия!Затова се нервят толкова някои отвъд океана! А иначе санкциите не са заради Крим! Много се заблуждаваш! САЩ си мислят, че като обявяват санкции на тези, които не искат да търпят техния диктат, ще постигнат нещо! Да, ама не вървят вече! Особено пък с Русия!

Та не разбрах, силите наши ли са или на нашите съюзници? И какво общо има това с факта, че днес се говори за пред хората едно, а в действителност зад гърба им се прави друго? И, айде, когато ББ ни баламосва за неговите калинки и далавери, за "икономическият ни ръст" и "повишения ни жизнен стандард" е едно, но когато заиграва с националната ни сигурност, вече е съвсем друга работа. Историята не прощава грешките на дебилни политици! България 2 пъти го е усетила на собствен гръб, ама Винету сигурно не си е чел и учебниците по история, да не говорим за самообразование, необходимо на всеки политик на неговия пост.

ТАЗИ ПЪК БЕЗМОЗЪЧНАТА ВСЕ НЕ РАЗБРАЛА:):):):)

разбрала е,разбрала - ама пуста глава като не слуша !

защо България трябва да става заложник в геостратегическото противопоставяне между САЩ и Русия, от което конкретно България нито има полза, нито има някакви засегнати интереси в същността на споровете между тези две държави. НАТО е отбранителен, не нападателен съюз и България не е длъжна да участва и не я засягат конкретните военно-политически мерки на който и да е член на НАТО отнасящи се до неговите индивидуални геостратегически интереси.

Хъм. Проблемът е, че и НИЕ - България - СМЕ НАТО. И нашите представители там и в София са ДЛЪЖНИ да отстояват и защитават НАШИТЕ интереси, които ТРЯБВА да бъдат отразение в решенията на НАТО. Безпрекословното съглашателство е равнозначно на национално предателство.

Глейте ся, Нинова (независимо каква е) поставя правилен въпрос. Защото, ако тези, които ни управляват вчера са имали една позиция, а днес - друга, то те са ДЛЪЖНИ да ни обяснят, защо са се превъртяли на 180 градуса. 1. Ние би трябвало да сме демокрация. Съставна дума от народ и управление. Управление на народа. 2. Ние би трябвало да сме "представителна демокрация" - избираме представители, които да ни управляват, като изразяват и защитават нашите интереси. 3. Ние не избираме надзиратели, които да ни вкарват в пътя, по който на тях им хрумне или е избран по волята на представителите на други народи, които защитават техните собствени и понякога противоположни на нашите интереси. Иначе казано, ГЕРБ ни дължат обяснение - на НАС, на НАРОДА, не Нинова. Тя просто е артикулирала нашият въпрос - КАКВО Е НАЛОЖИЛО промяната на позицията на ГЕРБ. А ние ще преценим, дали и до колко ще приемем техните аргументи. И оценката си ще дадем на изборите. Това е.

Айде спрете да редуцирате нахалост демокрацията до "представителна демокрация", това е самата ви възможност да я зачеркнете изобщо в полза на задкулисните корпоративни елити, купени от глобалната юдоолигархия.

Глей ся тиквичке, Не ми/ни казвай какво да не правим, кажи ми какво да не правим. Кажи ти какво предлагаш вместо тази "редуцирана" по думите ти демокрация? Защото, ако не предлагаш нещо реално, от думите ти просто вони на демагогия.

Пич, глей ся, ти си се заблудил относно нашата демокрация много жестоко! Не ти ли стана ясно от това как се провали Южен поток у нас по нареждане на двама чужди сенатори (даже не и външен министър или президент!!!), кой и как командва губернията у нас. Т.н. от теб "представителна демокрация" е само хранилка за едни дебилни хрантутници, които гледат да докопат колкото могат повече и от вън и от нас!!! И прах в очите на стадото, което уж гласува за тях!

V 1 000 000! Уви, съгласен с всяка една твоя дума. Би трябвало да е както аз съм го написал. Но то е точно както ти казваш. Нашето е демонстративна псевдодемокрация. И за съжаление, не виждам изход от ситуацията. Поне не и безкръвен.

От щаб-квартирата на НАТО призовават трола, който дрищи пост след пост в подкрепа на агресията на атлантиците срещу Русия да се яви в най-близкото военно окръжие за мешка и автомат и да има готовност да поеме към фронта в Донбас при укропитеците и за радост на съветските катюши.

Не му се ще на диванния воин за ЛГБТ ценностите да ходи да му изпържат мозъка на фронта, предпочита само да си гепи грантчетата от занимаване с писане.

Ти да не искаш тя да спечели изборите, та така си се загрижил за това, какво да прави! Искаш да заприлича на Борисов, който в момента така се е СНИШИЛ (като Т.Ж. при Горби) и ПОКРИЛ като плъх в трици и думичка не смее да обели! Ах, защо не го изкара някой на светло, та да видят българите каква мутра, бандит и страхливец ги управлява!

България е част от НАТО и като такава трябва да участва в колективната отбрана срещу фашистка Русия.

в какво се изразява заплахата от Русия за отбраната на Черно море? Може би военния бюджет на Русия превишава този на НАТО? Може би Русия е мобилизирала армиите и флота си и го е разположила по границите на НАТО? Да не би пък Русия да е създала нов агресивен военен съюз и постепенно примайки едина след друга в него други държави да е достигнала до границите на НАТО? Да не би Русия да създава военни бази в други страни в близост до НАТО?

А в какво се изразява заплахата за Русия от наличието на 4000 военни в база на НАТО на румънска територия? Май Русия иска всичките и съседи да са със "свалени гащи" и тя да си влиза и взима каквото и трябва по всяко време.

Русофренията е нелечима болест! Освен това води до много нездрави и илюзорни заключения за окръжаващата ни действителност! Една от заблудите ѝ е, че нас никой не ни напада, но ние трябва да се отбраняваме. Та даже и колективно! И ако не е така, ще измислим враг! С помощта на едни наши нови приятели, които първо ни убеждаваха, че ония, рашките не са ни вече такива приятели, а после, че са ни и враг! А те, които ни бяха врагове винаги и ни бомбиха през войната, сега не само са ни приятели, но и са ни малко спасители, за което трябва да им поддържаме паметници на авиаторите-българоубийци през ВСВ!!! А иначе, ако сме искали да се отбраняваме, нямаше да си унищожаваме собствената армия, за да хрантутим сега чужда и да даваме безплатни военни бази на чужденци! Не очаквам да ме разбереш, сигурно си виждал оръжие само в електронните си игри на компа.

тази женица непрекаснато забравя, че бг е член на нато *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на НАТО България? НАТО е отбранителен, а не нападателен съюз. Задълженията на членовете му са за взаимопомощ ако някой участнак бъде нападнат. Членството в НАТО не включва задължения за участие в активни мероприятия и планирани заплахи към трети страни или неприкрита подготовка за агресия. Членството в НАТО не означава България да има безропотно и безправно поведение на подмандатна територия в услуга на друг член на съюза за осъществяване на личните му геостратегически интереси.

Стига празни приказки. Айде спрете да лъжете! НАТО е другото име на самата агресия.

словосъчетание "липса на прозрачност при военни учения". Въпросната бройка недъгава именуваща се генерален секретар на НАТО би ли обяснила какво иска да каже, или просто иска да оправдае намерението на НАТО да създава напрежение и заплахи за Русия за да повлияе на външаната и политика?