Домусчиев: Твърденията на Валери Симеонов са неверни

"90% от твърденията на Валери Симеонов са неверни. БМФ били купили яхта. Ако той намери такава яхта му я подарявам, каза Кирил Домусчиев.

Обратно в новината

Коментари - Домусчиев: Твърденията на Валери Симеонов са неверни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години, всички държавни служби бяха погнали Бил Гейтс. В отговор на рекета на държавата към него, той ги предопреди, че може за 1 ден да премести бизнеса си в съседна Канада. След предупреждението, пипалата на октопода (държавните институции) се махнаха от бизнесът му. Същото може да направи и Домусчиев като се премести в..... Румъния, например.

Няма да се премести, щото там няма да му минават номерата, а и е част от приватизационния договор. Ти да не си някоя от подлогите му, че адвокатстваш, а?

Нека не забравяме, че К.Домусчиев е един от най-явлените противници на вдигането на минималните осигурителни прагове по отрасли!!! И сега иска да каже, че повишеният доход вдига БВП??? Казвай два пъти едно и също, бе човек, объркваме се от твоето непостоянство! Искаш ли по висок доход за българите или този им е достатъчен? Или си мислиш, че не следим изявите ти в КРИП????

Добре де, защо когато някой политик се опита да направи нещо в правилната посока, като това да се потърси сметка на гелосаното лайно - веднага се намират хейтъри да го оплюят и платени журналистически подлоги да му спретнат едно гейтче ?

"Това означава, че хората имат работа, както и високи доходи. Факт е и огромният ръст на средната работна заплата в страната." Е това ако не е очебръкващо дебелоочие! България е на последно място в ЕС по доходи и това не е само статистика! Фактът, че Българите пазаруват основно в дискаунтъри като Лидл и Кауфланд, сам говори за себе си. Къде са тия високи доходи? Домусчиев е такова лайо, че нямам думи да го опиша. Всеки, който е имал взимане даване с фирмите му, знае за какво говоря.

и оня измисления "патриот" си плачат за една яка проверка до 9 коляно на приходите и имуществото им. Домус ага плаща на доставчиците си в Биовет с 90-120 дни закъснение и изцежда яко работниците си, защото са в безизходица. Оня клоун "патриота", за жълти стостинки ще продаде и майка си.

Делиормански тарикат!

Ако беше развил сам един добър бизнес, на никого няма да му се зловиди яхтата. Само че е типичен приватизатор - прибрал бивша държавна собственост, разпродал това-онова и сега върти балкански бизнес тип далавера. Та изобщо не е в яхтата проблемът.

Всички знаем, че полза от валерката няма! Домусчиев е фактор в икономиката - заети работни места и данъци в държавата! За спорта в Лудогорието няма да говорим, че сините и червени пилета у софето ще получат инфаркт!

Странно неадекватни доводи от Домусчиев - и той явно няма конкретини доводи по този казус специално. Обаче е добре да се мисли държавнически преди да се напада бизнес - никога нищо не е само черно или бяло в такива казуси.

"Аз лично нямам притеснения от увеличението на минималната работна заплата, защото в моя вид бизнес не плащаме минимални работни заплати, защото иначе ще си загубя специалистите."А в твоя завод в Разград Амилум как така 90% от работещите са на минимална заплата?И защо досега не си пуснал и една телевизия вътре да снимат да направят и покажат интервюта с работниците в него?

Кой закотви яхтата на марината в Солун?

Точно на тоя намазан престъпник и мафиот ли ще повярвам? Ето какви престъпници плюят срещу Валери!

Ами да вярваме на този намазан мистър Копле-Симеонов.И какво направи до сега.Ако този има малко пипе, щесе занимава с Домусчиев, а не да клати БМФ.Обули на кучето обувки и то от радост си изяло краката.

днес бях във варненската корабостроителница. само името е останало, защото там нищо не се строи вече. до преди 10-тина година се случваше да се строи някой и друг заблуден кораб, но вече ядец. имаше само едно корито за пребоядисване и с това се изчерпва всичката дейност. БМФ бе съкратена неимоверно много. в администрацията във всяка стая имаше по 3-4 човека и след това останаха по един и то при условие, че се появиха доста празни стаи. до каквото се докосне този крадлив и лъжлив Домус ага, то всичко се разпада и съсипва. този комсомолец е вредител за България и мястото му е в пандиза. монголоидът изобщо не ми е на сърцето, но Домус ага три пъти.

Прав си. Сещам се калко хора работиха в администрацията. Имаше отдел "Планиране" , а съседната врата беше "Планов отдел". Нали още на времето искахме да съкратят тази раздута администрация,а те взеха и още една сграда за "Личен състав", че моряците да не се разхождаме и гледаме администрацията. Забрави как се назначаваше тогава. Сега незнам как е, от както нямаме танкери, работя за други фирми.

Поне кажи за какво е минуса.Лъжа ли е това? Или ти липсват и помполитите (най-скъпо платените пасажери на БМФ)?

Кей Джи Маритайм Шипинг е основана през 2007 г. с основна цел да участва в приватизацията на Параходство Български Морски Флот (Навибулгар). През 2008 г. приключва придобиването на дял от 70%. Основната дейност на Кей Джи Маритайм Шипинг е управлението на приватизираното предприятие. Всеки може да посети сайта на БМФ и да види къде и колко кораба има.За мен не е чудно защо Валери Симеонов се е захванал с Кирил Домусчиев, при положение, че БМФ няма някакви сериозни проблеми.С прословутите 50 и няколко милиона лева работата е от КДжи Меритайм.Мислите ли, че по правилата на бизнеса тези хора няма да поискат преразглеждане на някои клаузи на приватизационния договор.Всичко това е подчинено на икономически анализи и аргументи.Това не е прищявка на Домусчиев. А Валерко-кауна бургаски да не хленчи, ами да види с какви кораби се кара нефта за "Нефтохим-Лук оил" и като горд бургазлия да създаде един приличен Български Танкерен Флот-мечтата и болката на бургазлии.Да отиде на "Отманлии" и да види в 21 век какво представлява нефтения терминал там.По цял свят всичко е на стендери( съоръжения за прехвърляне на нефтопродукти-кораб-терминал) я в Бургас със щлангове.Като построи модерен и безопасен терминал и накупи поне десет разнотонажни танкери за нефт и готова продукция , тогава да отива и да мери пиш.а със КДжи Меритайм и Домусчиев.Ама флот лесно не се създава и никак лесно не се поддържа.Един нов 37 000тонен химикаловоз-продуктовоз струва около 80 милиона в Южна корея.Хайде построяването и пускането в експлоатация е сравнително лесно.Но как се намират товари, как се поддържа екипаж, гориво, ремонти.То да не е ОРИ, МЕЛИ И ЯЖ. видя едно работещо и гледа и него да съсипе. Ана тези които плямпат за данъци, флагове и печалба-мишки сухоземни нека създадат и е флот-колко му е, щом са компетентни като Валерко.

да спрат да карат нефт-а за Лукойл, така и така от каккто е приватизиран и те са на загуба. защо и двата ДОМУСа са взели предприятията?!

Така ли?Аз пък да не знаех.Ами като си толкова светнат, а обясни какви са дяловете в Нефтохим и БМФ.Щото на времето на Златев му дадоха да управлява 51% държавно участие и 49% Лукоил.При БМФ дяловете са 40 КДжи Маритайм,30% Адванс Пропърти-Домусчиеви и 30% държавата.Ако е така, то къде е държавата.

Добре, че има предприемчиви и умни хора като г-н Кирил Домусчиев, иначе всички хейтъри тук да сте умрели от глад!

Кога точно продаде първата си ябълка или беше автомобилен тас?

планираме да инвестираме 800 млн. лева в обновлението на БМФ?! (две яхти) ЦИТАТ: "Такава яхта струва над 200 милиона евро."

на Валерката просто един от новите китайски боклуци му се е сторил като яхта, защото е сияел и това е. объркал се е и той като Домуса, който от джапанки тръгна кораби на скраб да продава от които разбира колкото от кладенчова вода.

Домусчиев, за всеки Гошу има Коледа. Радвай се сега за парите получени за скрапа от старото БМФ, но искам да ти посоча една фраза Изречена от Господ българина: "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВЗЕМАШ ("приватизираш"), ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ПЛАЩАШ." Но ти не страхуйся, за атеистите такова нещо като Господ, НЯМА!

Браво на Валери! Затвор за Домуса !!!

Щом този в турски район има такава фамилия, значи трябва наглостта да му е наследствена.

Всички знаят с какво се занимава домусчията ,онзи ден хванаха пак от неговите хапчета а той седнал да обяснява че щял милиарди да инвестира,ми то наглото ще каже утре чи и Меси ще докара на делиормана.Всички знаят че този бизнес ако не ти го даде държавата няма кой друг и само тя може да ти го вземе.Всички знаят че валерката не казва нищо ако боко не му нареди ама се правят на ощипани,ясно е че кирчо си е повервал че е голем и незаменим,да да ама не.В момента който му резнат хаповете и ха честито проекта лудогорец ще приключи за 5 минути макс.

Стига с тия съдебни дела.. И Домусчиев, какво очаква да отсъди съдията ?? Половината съдии в ВСС са избрани с Подкупи, което означава че НИКОЙ не ги е избирал на Избори... Всъщност трябва всички съдии да бъдат избирани от народа- чрез Президента и Парламента или директно като кметовете. Тия, които никой не е гласувала за тях, може да ги избират като Кметовете.. Щото в момента, съдиите не струват нищо... А някои направо трябва да бъдат Убивани, за да я има БЪлгария.

Е, политиците като ги избираме с избори - да не би да не са корумпирани?

Toia veche zaprilichal na stara skapana dapanka.

ако те разледва европа ще се насереш

Колко данъци е внесло БМФ миналата година и колко щеше да внесе, ако корабите плаваха под български флаг ?

Яяяяяяяяяяяяяя, в лявото око плават корабчета, в дясното- малеееееееееееее доларчета!

А нормално ли е вместо да мислите за увеличение на заплатите на българите да пишете писма до Бойко да ви разреши да внасяте украинци и молдовци????? Значи според българския бизнес е нормално българското море да се ползва от чужденци, да работят там чужденци, а за българите дори и данък от печалбите не остава, защото сте все на загуба. Държавата трябва да си защити заплатите на гражданите, а не да плашите с внос на евтина работна ръка.

Ама той Киро Домуса си внася украинци, част от екипажите му са точно от Украйна

Дайте му бял лист и химикал и да пише, да пише- той не може да напише 800 милиона, камо ли да ги тръска с банково платежно! Бяло листче- и при дядо Ставри да става писател! Не може да си мисли, че КИРИЛ е защитник на рибарите!

Понеже журналистическата гилдия сега реши да отмъщава на В.Симеонов, взеха да дават екран на Домусчиев, това не е обективна журналистика, те не търсят истината че Киро-Гела продаде корабите за скраб, съкрати хората и стана "бизнесмен". Не журналисти, а мърша, туй ще кажа и ще завърша.

Планираме да инвестираме- какво да говорим повече? И аз планирам да си купя /инвестирам/ в яхта за 200 милки, ама тати каза друг път.........................щял да ми купи колело!

Този и Перуката ме накараха да злорадствам, че българският футбол е зле, и да искам да е още по-зле, за да изчезнат този и Перуката от живота на нормалните българи!

.. ЖЕНСКИ ИСТОРИИ :))

Домуза иска да ограби държавата с 50млн. чрез нагласено съдебно дело за "стопанска непоносимост" или да изкара държавата от БМФ ,щото не му трябва.Уволни 1800 човека и вече пей сърце,много добър робовладелец!

В БЛИЗКАТА ГОРИЧКА ....

Давал високи заплати,а всички морски лица са самоосигуряващи се 100% за своя сметка!Плаща ли осигурвки?Изобщо не!Всички кораби под малтийски флаг и временни договори на морски лица,без включени осигуровки от работодател.Отпуските не влизат в договора,а само се плащат ,извън договора без да се признава право на трудов стаж.

Искате европейски закони.Ами Макрон бе тук, що не го попитахте, нали всички трябва да сме еднакви по заплати в ЕС.В кои компании със седалище в Кипър се плащат осигуровки на моряци.Пазя си всички договори и съм готов да ги приложа, стига да има някой който да ми покаже къде може да се заведе иск.Да, ама никой до сега не ми намери такъв законен оргн който може да предяви претенции.Нали има Синдикати, профсъюзи ITF.Който вярва на такива е пълен балък.Всяка година около април-май поименно получаваме известие, че данъците ни са платени в Кипър, но за осигуровки и дума не става.Къде отиват тези пари? Ами в джоба на Шенгенския пенсионер без новоприетите държави.Този каун от Бургазистан що не попита на правителствено ниво"Ко праим ся със осигуровките на българските моряци от 2007 година.Къде са им пенсиите от работа в ЕС.Мълчи тъпана, а комундетата и бургите поставят минуси.Поставяйте мамицат ви проста.Той Валери ше ви опраИ.

Присмял се хърбел на щърбел. Гелосан олигарх гербаджия срещу пишман патриотар и типичен цървул в политиката.

Гелосана лудогорска мастия унищожава предприятието и твърди,че не е вярно ! Егати гьонсурата !

И двамата сте един и същ дол дренки!

този продажник и терикат симеонов някой трябва да го постави на място не съм фен на домусчиев но на валерко далаверко му стана много мисли че като е на власт му е позволено всичко самозабрави се този лъжепатриот

Валери си взе белята с Домусщиев. Старо правило е, че по-умния винаги прекарва глупака. Валери си мислеше, че е умен, но всъщност си е кръгъл, нагъл глупак

Докато Биовет беше държавен заплатите на работищите в завода бяха най - високите в Пещера. Сега са около минималната.

Този е един от най-чистите назначени милионери и никой не трябва да си позволява да му гали глазурата по косата.