Борисов се огъна, върнаха поръчките на ”Емко”

Държавата застана зад гърба ни. Днес е хубав ден, жалко, че настъпи късно, трябваше да се срещнем по-рано с премиера Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се огъна, върнаха поръчките на ”Емко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това псевдо човекоподобно министърче да събира багажа... , че да не си тръгне и Боко с него..

това псевдо човекоподобно министърче да събира багажа... , че да не си тръгне и Боко с него..

ПРЕМИЕРА ОСТАВЯ НА МИНИСТРИТЕ СИ ДОСТА ДЪЛГО И КОГАТО ТРЯБВА ДА СА ПРИ ПРЕЗИДЕНТА РЕШАВА ДА ОТИДЕ ПРИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ГЕРОЙ "ЕТО АКО НЕ СЪМ АЗ ДА ВИ СПАСИ"ТОВА ИСКА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ВСИЧКИ НО СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ ВСИЧКИ МИСЛЯТ ТАКА

това че българските бизнесмени предпремачи и този тука тиквака са пълни некадърници и лоши стопани или менажери на западен език .....незначи борисов е оправил нещата защото всички са некадърници ,, всеки един е хвалипръко ??? имате много хляб да ядете докато стигните нивото на англичаните например ....

Седнали на бонбонки и кафенце. Оставиха им лиценза за сега, само и само да не раздухват още, че взе много да мирише..

То много хубаво държавата зад гърба ти , но зависи от позата на заемането !

Много сте тъпи от ГЕРБ Лиценз за търговия с оръжие има "Емко" ЕООД, София ЕИК: 040474262 В търговския регистър има с ЕИК: 040474262 ... "ЕМКО" ООД просто "Емко" ЕООД, София вече не съществува това е нарушението на закона. Кой продава питам и с какъв лиценз. За разрешителните на КОС да не говорим.

Гебрев, кога ще публикуваш тарифата на Тиквата? За какъв процент се договорихте?

Суджука работи на 70% комисиона ;-)

Борисов, а Министър Караниколов ще подава ли оставка или лично ще го изритваш? Защото след натвореното от него в последните седмици, как го виждаш като министър в бъдеще? Пък и някой трябва да опере пешкира ...

Продажните руски подлоги начело с ПРАСЕТО искаха да заграбят и този бизнес. не успяха засега, но нека не грешим - тиквата е в тяхния отбор ама си гледа рейтинга.

Какъв е размера на комисионната срещу която денят е хубав ?

50 милки натурален

пак се е развило в полза на "Емко", то е заради твърде наближилото българско Европредседателство и големия брой правителствени скандали, накарали европейската политика и дипломация твърде внимателно да се взрат в българското политическо състояние!?На едни "водещи" балкански, политически "класици", спешно им се наложи да успокояват "топката", с вътрешно политическото положение в българската държава!?

Създай проблем, реши проблем. Бащицата с партийни методи.

А-а-а-а,без тия номера!Трябва да плащат за ноу хауто. Едно време ние го въведохме-Цвети ме инкрунстира да дигна братята в Самоков,палим гуми,чаветата най отпред,няма полиция, няма това онова.След това цвети идва с журналята, опъне едни преговори да ги прибера и отново е фактически фактор за изборите той се явява с сички и е с предимство. И земем някой лев от партньорите.Така,че да цакат за патенто!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Приятели, и Бойко и Пеевски са само инструменти! Нали не вярватя, че те самите са факторите?? Играта с доброто и лошото ченге винаги минава за непросветените!! А през това време, вълците плячкосват.....

пак ще продаваме на арабите оръжие уха

Приятели, Бойко е на дистанционно управление!! Помнете, никога не слушайте какво ви говори актьра от Банкя, гледайте какви ги върши!! Бойко е уникално талантлив АКТЬОР!! Бойко е просто изпълнител!

не вярвай на вълка,че той козината си мени,но нрава никога

Борисов е разумен мъж, преценил е, че е сбъркал, извинил се е и е направил правилното нещо! Това не може да се каже за другарките и другарете, те си гледат само себе си, по презумпция!

Ако вярваш, че Бойко е самостоятелна фигура много бъркаш. Бойко е малка пешка и само лаик може да повярва противното.

.....а в хотел Берлин в Бояна един възпълничък депутатин от ДПС тихо , но бясно скърца със зъби и вие към небето, сипейки разни думи по адрес на хората от ЕМКО....

Айде, троловете, ко стана ве- опорните точки дето ги бяхте нагласили де утидоха, ве, у коша ли?

тази схема вече ни е до болка позната. Ако действително бб е решил проблема,въпросът е: Защо министърът на икономиката още не е уволнен за неспособност да се справи със задачите си?

Ала бала ,фокус ,мокус препаратус .Нищо не е такова каквото изглежда -Туинпийкс отвсякъде........

Kalin

Малко са замазали нещата но ако чете човек внимателно разбира че затварянето на този завод е по давление на САЩ защото им мъти водата.Демек правителството ги затваря за да осигури пазар на американците тъжно но факт.Понеже хората там не клекнаха а се борят и се разсмърдя яко сега се будят как да потушат това.

Защото собственика е...

Вчера, смешен министър обяви, че няма как договорите да бъдат върнати!!! Днес, явно след нова сделка/ корупция на ниво министерски съвет/, договорите са върнати!!! Въпрос: Утре, смешен министър/калинка/, ще си тръгне ли??? Или това са "политики"/рушвети/ на правителството и Бог да Го поживи Бойко?

Да си припомним, как Бойко уволни Емил Коцев, и на другия ден му целува ръка в Техноекспортстрой...

Е така се лъска имиджа на баце!

Този с бенката, може и бастуна да му лъска, ама утре да подава отставка и да си оди на село!

"Борисов се огъна"- ми викайте линейка бе да не хвърли топа докато дойде след два часа.....!

Седем дена в гората се стрелят жандари и партизани. Изведнаж се появява ГОРСКИЯТ и всички се разбягват. В гората пак настъпи тишина.

убав, убав, ама колко УБАВ?

Всичко беше един раздухан цирк на ГЕРБ за ЕМКО и в един момент добрия чичко ББ гаси пожара и става Робин Худ!

d4

краля-слънце каза! и разпореди! а уж сме "пазарна икономика". вЕрвайте им...

ГоолЕм театър беше. Обаче бездарен. За такъв етюд в НАТФИЗ пишат двойка.

Четете внимателно заглавието , там е посочен и разпоредителя и ''благодетеля'' , ама че се оказвали едно и също лице , голяма работа.

Поредно тиквенско театро! Едни тикви забъркват някаква каша, след което боко се намесва като кралят слънце!

Той кога не се е крил като мишка, огъвал, нападал с хъс и отстъпвал в пълна паника за себе си? Колко хора предаде? Приятели, които не му били приятели? Няма още голям избор....

Това е разликата с бсп - те щяха да оградят Народното събрание с ограда и да набият хората.

е мобилна като види дебелия яко се сгъва

Шарана дали намира рибаря за благодетел защото му хвърля червейчета , питам се аз. Само така от любопитство де , да знам как гледа на мен рибето преди да го изпържа.

Защо ББ умишлено задържаше решението да работи ЕМКО ! Какъв е проблема щом рано или късно ще се реши ! Сами си създаваме проблеми и то от Управниците , калинки неграмотни и крадливи !

Интервюто при Цветанка Ризова! Там ги намества всичките..и Борисов и Каранолов и срещата при президента, и антикорупционния им закон. Захаросани приказки не вършат работа.

.

Ами драгалевския мангал и подлогата му явно са си пплатили. Дали са на баце да натОпИ чофката...мдаааа