1200 овце на протест срещу вълците (снимки)

1200 овце бяха пуснати по улиците на френския град Лион в знак на протест срещу правителствената политика в защита на вълците.

Обратно в новината

Коментари - 1200 овце на протест срещу вълците (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Акцентът е, според мен, в това, че от правителствената гледна точка по тази заплаха, страда ТРАДИЦИОННОТО за страната животновъдство. Тук е и допирната точка с виждането на сегашните европейски правитества за приемливост и на други заплахи, които пряко атакуват традиционния за континента начин на живот. ОВЧЕВИДНО е.

на всеки майдан е така, овцете блеят, вълците дърпат конците ..

сега да излезе меркел и да каже "ние сме отворени, трябва да поканим всички желаещи вълци да дойдат да живеят при овцете в кошарите, но ще ги приобщаваме, всички вълци да приемат овчите културни ценности, да учат овчи език и да станат вегетарианци".

много образно си го представих, има една българска анимация, май е 'тримата глупаци' в която точно това правеха с овцете и вълците .. YT: Вълча сюита (1988)

Всеки дърпа чергата към себе си и никой не гледа по-глобално на нещата. Жалко.

Снимките сякаш са взети от протестите в София, а и заглавието е като за нашата действителност.

Срещу човек може да се стреля а срещу?вълк не. Тъпи олигарси и полицаи

Вълкът напада и натръшква колкото овце успее да задуши или изтърбуши....просто така. После грабва една и изчезва с нея. Когато огладнее убива на ново и яде прясно месо, а на теупа се връща само ако не може да намери нов жертва...Но понеже е модерно ловците да са изверги, сега ще реват. Пъъъъък може и да им дойде акъла

Глутница овце подгони стадо вълци. това го има само в Европа.

Няма по-предпазливо и страхливо животно от вълка. Той затова е оцелял. 10,000 овце (ако са толкова) струват 1 милион евра. Плащани от застрахователите. И браншът не може да ги поеме, при 20-30 милиарда евра субсидии ? Я стига, всичко е заради субсидиите.

Защо dir.bg не може да се отваря с Chrome version 61.0.3163.100 (Official Build) (64-bit)? Има ли някой друг такъв проблем?

А аз реших, че това са нашите журналисти, протестиращи срещу цензурата.

Някой да е виждал/чувал - охранен вълк да слуша протест на овце...?

360 вълци са избили 10 000 животни?!?

Който често убива само заради убиването, а не е санитар в природата...после взема една овца и изчезва. А когато огладнее, не се връща на мършата, а убива друго животно. На трупа се връща само ако няма каксо да убие..Уважаеми природозащитници!

Си купете българско овчарско куче от бойко борисов и овчари ще ви дадем имаме в излишък, защото овце нямаме

Тия вълци много кекави вълци нещо ... вълк влезе ли в кошарата трепе наред - дави двайсе и взема една. Тия кво разправят не зная

Малей в Русия рязко се увеличили покупките на памперси от грозните и тъпите, а моряците отказали да излизат в открито море. Путлер е протестирал срещу сплашването и стреса на руснаците при вида на тези овце макар и на сушата.

ChatGPT

А кога ще излезем на протест срещу нашите вълци?

Френските вълци са кавалери,преди да нападнат овцете им казват: -Колко си сладка овчице,ще те изям... :)

Протеста на овцете трябва да е регламентиран

Напада ли стадото-стреляш, трепеш и копаш!!! С управлението на глава не се излиза, с тях трябва както с братята им вълците!!! Те видими са единици или сплотени банди, на два и четири крака!!!

Много познато...

тъпа нация, кой ще ги види ко правят у гората да сменят гегите с пушки и да пуцат по дзвера на воля

Нали? Не са като тук - газ 120-140 и пред камерата 90 км/ч... Както казваш - кой ще те види, а и да те види, за това са добре, хич няма да си мълчи, като тукашните овци!

Снимката много прилича на български протест пред бившия партиен дом.

Да, снимката прилича на всеки един протест. Аналогията е очевадна. По важно е какво искат да постигнат "пастирите" ....

1200 овце бяха пуснати по улиците на френския град Лион в знак на протест срещу правителствената политика в защита на вълците Абе в България 7 милиона овце щъкаме из държавата,ама вълците са си в парламента.

УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ?

300 вълка изляли за цяла година 1000 овце и тия ореваха света!

Ни за 27 години излизахме многократно, даже и по-масово, но резултат нямаше

тия франсетата ги е яд че вълците ядът най-добрите им любовници,вълци изяли 50на овци,а вълците във франция се броят на пръсти и за защитени,а защо не питат фермерите защо си ебът овците,да ви еба загубената педерстка нация

че само овцете протестират на този сявт!

Да, но тези освен, че са по-красивите, са и по-умните...