Синдици: Обвинени за фалита на КТБ се укриват

Синдиците на КТБ реагираха остро на писмото, което бивши мениджъри на банката изпратиха до национални институции и организации.

Обратно в новината

Коментари - Синдици: Обвинени за фалита на КТБ се укриват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лепвате им по 20 г. и с международна заповед за арест ги преследвате докато са живи. Какво се пипкате като някои баби, да няма и облажили се съдии пак, та толкова са стъписани, че няма да съдят, защото обвинените се укриват.

пално е с крадливи свине в родината ,но живота ще им го върне,живота не прощава като бг правораздаването!!!!!

Бате Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ? ГРИША ГАНЧЕВ

Цецо мустака се крие в Белград с протекциите на главния обирджия на КТБ др. Путин-Епщайн, а тука ми гонят някакви си мениджърчета. Червената Цаца защо не поиска от др. Чайка да удари едно рамо за борбата с корупцията и организираната престъпност в този конкретен случай, а? 4,5 милиарда откраднати от Българския народ и виновни няма, така ли др. Главен прокурор?

така ли се говори на господин главна свиня???!!

До ден днешен няма черно на бяло колко пари липсват. Всеки си смуче милиони и милиарди от пръстите. Защо синдиците не наемат фирма, която може да намери парите? Риторичен въпрос, защото синдиците са назначени от Боко, КОЙ, Доганя и червената пасмина. Значи всички са в кюпа за откраднатото.

d4

трайте, бе! и плащайте! заплати и хонорари! плащайте и изчезналите близо 5 милиарда. много време ще плащате. докато изтече давностния срок! и после - чаша студена вода!

Обвинените за фалита на КТБ може и да се укриват, но облажилите се от фалита на КТБ не!

Вижте в кои държави се укриват тарторите на КТБ и по тази ос търсете къде са изчезнали парите, които ние чинно ще платим!

Помощ.....ограбвам се.

дами и господа, крадецът вика: "Дръжте крадеца". Гледайте трагикомедията в безброй (без)действия и се помъчете да забравите, че е на Ваш гръб. Синдюците взеха повече като възнаграждения, отколкото събраха от задължения. Отделно раздадоха всички активи на правилните хора за жълти стотинки. Отделно се плащат нечувани хонорари за безсмислени неща. Пладнешкият обир тече с пълна сила, дами и господа, пред очите Ви.

Могат ли въпросните синдици да отговорят на простичък въпрос - А с колко милиона лева изплатени им като възнаграждения е намаляла масата на несъстоятелността? И защо всички мълчат като бити п*дераси когато някой журналист им зададе въпроса каква заплата получават? Тази банка е като златна кокошка - дори и в несъстоятелност снася милиони за някого.

КТБ има още 250 милиона лева експозиция в Булбанк. разходите на КТБ за един месец (режийни и заплати) е около 4 милиона. Ще се краде докато свършат парите в Булбанк.

в несъстоятелността си.... Колко пъти може да се краде от една и съща банка?

ако е за някоя дребна мизерна фирмичка ревизията е до дупка, всеки лев може да се проследи, обаче за КТБ пълна мистерия, всичките милиарди потънаха вдън земя и никой не може да ги намери

Винету се крие, като ГЛИСТ, като стане дума за КТБ. Май има нещо общо

на крив магнолиенодепесарскичервен хуй мустакатия тарикат му е виновен

кога най сетне някой ще каже КОЙ открадна милиардите от ктб,и престанете да ни занимавате със щуротии че служителите били виновни,и от двете водещи партии щом стане дума за ктб се крият в миша дупка

разсекрети стенограмите и виж сега какви номера му правят....